GOTT NYTT ÅR

Sitter hos emma och fixar mig nu. Snart börjas det drickas. Hinner inte svara på kommentarer. Gör det imorgon! Gott nytt år alla bästa läsare!

Godmorgon

Vem önskar inte att det ska snöa på nyår? Det kan man ju undra. Det snöade lite i början av kvällen förra nyår men inte i  slutet. Så jag hoppas verkligen på snö. Juste det kanske inte är en så god morgon några småkillar och deras pappa hade hittat en fastfrusen varg. Hur ofta gör man det liksom? Gå in här om du vill läsa mer om artikeln.  HAHA läs denhär också, världens mest korkade bankrånare. Han skrev instruktionerna på sitt lönebesked. Det var nog inte det smartaste haha. Men vet ni vad, alla kan ha dåliga dagar.

Yoga-rum

Dagen blev lite händelserik iallafall. Vart dock inget besök till Malin. Följde med Saga och mamma när dom handlade färg och lite sånt till vårat yoga-rum där uppe.  Sen for vi iväg till Willys och handlade lite food. Träffade Emma där otippat ! Snart är det nyår gott folk. Är sjukt taggad ! Juste vi målade taket i "yoga-rummet" idag så det luktar i hela huset. Någon som har lite förslag på inredning där?

Hemskt

Vaknade precis gott folk. Idag händer inte mycket alls. Ska hem till Malin och hämta min tubtopp tror jag. Annars händer det nada. Har ingen koll på när det är nyår. Känns som om det är det om en dag men det är det väl inte?

Såg på Erik och Mackan snygga och smärta igårkväll fan va sköna dom är. Har aldrig sett något avsnitt men det igår va bra. Ska nog börja kolla på lite mer TV och mindre film kanske? Igår kollade jag på The Horse Whisperer. Jag kan verkligen inte sluta böla i den filmen asså. Gud jag får verkligen panik när Judith dör. Så hemsk film! Men i slutet blir allt bra såklart. Annars hade jag inte kollat på den!

Glöm inte att titta in på Josephines och min blogg. För att göra det. Tryck på Josephines och min blogg.

sov nununu

Äntligen kommer man in på denhär segsidan. Har inte kunnat skriva eftersom man aldrig kommer in på sidan. Tidigare idag spelade jag ju gin och rummy  Jag förlorade inte och vann inte. Kom i mitten alltså. Lovade att jag skulle lägga upp bilder på mina naglar som jag har gjort. Såhär ser ena handen ut:
Som sagt vart jag inte helt nöjd men får nöja mig med detdära.





Emma kom förbi för att hämta sin moppe trodde jag men så hade hon hyrt film. Bättre kan det inte bli en söndag. En kompis kommer med film helt spontant. Tack för en jätte trevlig kväll Emma! Du räddade den verkligen! Filmen som hon hade hyrt var Mamma mia. Jag hade sett halva men det var ändå kul att se den igen. Den är verkligen jätte bra! Sällskapet var dock 200 gånger bättre! Sen for hon iväg på rally. 


Na na na

Kommer om ett tag med ett inlägg och hur mina naglar ser ut för tillfället :) onödigt inlägg men jag ska spela gin och rummy med sisters!


Tävling om årets bild

 

 Här är lite försmak på årets bild. Dessa två kandidater är starka och nominerade.
Har ni någon bild som skulle passa in i årets bild? Tell me.

Besöksrekord

Har haft besöksrekord idag :) jippi! Tack alla som kollar in och självklart tack till alla kommentarer! Det är alltid kul när folk kommenterar.

Någon som har sett alla bring it on? Det har jag gjort nu iallafall började igårkväll med att se den första (bring it on). En riktig klassiker som kom ut 2000. Efter den vart det bring it on again. Hade inte sett den men den va faktiskt jätte bra. Den kom ut 2004. Efter det vart det bring it on all or nothing. Som kom ut 2006. Sen idag vart det till att kolla på bring it on to win it. Den kom ut 2007. Alla filmerna är jätte bra men jag tycker dom skulle haft med lite gamla skådespelare i dom nya filmerna. Inte bara tagit nya. Allt som allt tycker jag att dom ska få 4/5. Är det för högt? Har ni sett dom? vad tyckte ni?



     


Herregud

Jag ryser varje gång av denhär lilla tjejen!
Kan hon va den sötaste och bästa 6 åringen någonsin som sjunger?




"Best 6 year old singer in the world"

blåglittrigt och genomskinligt

DAGEN: Har varit lugn. Pappa kom förbi med mina saker idag. Känndes skönt. Det var banokmatkortet och legget och sånt. Sen har det blivit lie tp med syskonen. Har också gjort klart mina naglar inför nyår. Vart inte totalnöjd men de får duga. Det vart genomskinliga naglar med blåglittriga tippar. Som jag har gjort själv, as stolt!

Ikväll lär det bli lite filmkollning. Lovar att skriva imorgon vad jag kollade på och vad jag tyckte. Skulle verkligen vilja ha en kategori för filmer och vad jag tyckte. Så dom inläggen inte blandas med dom vanliga. Men jag förstår inte riktigt hur man gör än. Någon som vet? Måste verkligen få lite filmtips också. Give me! Juste, förlåt för att det inte har kommit några bilder på senaste. Har ingen riktig förklaring men själv tycker jag att det inte är så kul att läsa om man inte har bilder. Samma med böcker haha. Juste ska lägga in bilder (årets bild) har jag lovat. Det får nog bli lite sånt pill imorgon.

Gå in på: http://www.Parbete.webblogg.se 
Vi behöver besökare nu i slutändan. Den upphör ju på nyårsafton.


Lördag

Hej alla glada. Vaknade rätt sent idag så det har inte blivit något inlägg än. Dagen har varit lugn. Ska snart ta och fixa mina naglar med lite glitter så dom får lite nyårs-känsla. Längtar verkligen tills nyår. Hoppas verkligen det händer någonting. Juste, hörde roligaste samtalet igår när jag och Josephine var och käkade i Täby. Det satt tre "fjortisar" brevid oss så lyssnade jag lite vad som pratade om. Jag skämtar inte dom var typ 12 år. Dom satt och pratade om vad dom skulle göra på nyår haha och vad dom skulle dricka. Ena tjejen ba: Xider, någon annan ba: nej dom är inge goda. Osv, fattar inte att så små tjejer dricker haha. Låter kanske inge roligt när ja skriver det men jag tyckte det var roligt. Juste alla kan väl bara klicka in här: http://parbete.webblogg.se för att spana in våran lilla matblogg.

Chillkväll.

Idag var jag och Josephine i Täby och handlade i mellandagsrean. Fööör mycket folk alltså. Men jag hittade iallafall två BH-ar en hårspray och smycken. Efter det så åt jag middag med Saga och Clara. Det vart tacos. Väldigt gott. Sen efter ett tag kom Emma hit och mös med oss. Vi kollade på step up 2. Hann tyvärr inte se klart hela innan Emma åkte hem. Jag gav henne hennes present och julklapp idag. Hon vart glad hoppas jag haha. I julklapp vart det ljus och lykta. Presenten vart en bildbok med kort på henne och mig och crasydagar vi har haft :) Duktig jag var. Men nu måste jag sluta för jag ska kolla film med Clara.

Go' kväll

Har precis kollat klart på Flight 93 med Abdullah. Den är verkligen jätte bra. Rös i hela kroppen i slutet. Man borde verkligen tala om för muslimerna att det inte är okej att kapa ett plan. Sen att man inte kommer till paradiset eller himlen eller vad fan dom tror att dom ska någonstans. Imorgon blir det täby med Josephine och handla lite på ginatricot och H&M. Hoppas man hittar något fint! Godnatt nu jag lär inte skriva något mer om jag verkligen inte känner för det. Så sovgott people.

Jaduuu

idag blir det bara ta det lungt, har verkligen ingen ork alls att ta mig någonstans. Jag får bara vänta på att det blir nyår. Då kommer det verkligen hända något iaf! Har precis gjort mina naglar färdiga. Snygga dom vart! Nej nu blir det någon film. Vet ni någon bra? Jag gillar komedi! Juste, igår fick jag:

Presentkort på Ginatricot och H&M
Christina Agiuleras nya parfym (inspire)
Viktoria beckhams parfym (rosa)
Naiomi campbell parfym
sex nagellack
Mavala - Nail care
Nagellacksborttagning
Reggae tröja
Borste
Ljus, med rosdoft
Bodybutter
Aik tandborste
3 par trosor
Badsalt
Showergrej
Nessisär
Tofsar
osv. orkar inte skriva mer'


Det är paradise hotel på tv400 bara så alla vet. Pinsamma dom är haha!


Matilda

Chilldag?

 
Såhär såg julgranen ut hemma hos moster Malin med familj.


Idag får jag se vad som händer eftersom alla ska dricka och jag känner inte att jag är så sugen på det. Men vi får se vart vinden vänder. Man vet ju aldrig med folket. Men men nu ska jag vara social och kolla klart på Beethoven 3. Den går på trean nu.

Här är några av mina julklappar jag fick. Hade redan packat upp dom så jag var tvungen att ta kort på dom där dom stog.

Julen kan va de bästa

Godmorgon godmorgon. Vaknade precis jag har verkligen sovit som en stock inatt. Fick kuddar i julklapp, as sköna med ankdun i. Japp jag önskade mig kuddar. Det kan ju vara det skönaste när man sover. Om man har typ 100 kuddar. Lite andra julklappar kan ja lägga in bilder på sen. Är jätte nöjd med julafton. Måste åka in på mellanrean och handla lite. Fick presentkort på ginatricot och H&M. Så då blir det nya kläder måntro. Men nu ska ja nog försöka väcka någon så någon kan äta frulle med mig. Ha en trevlig Annandag jul!


ps. jag fyller år snart ha ha ha ha

Lite musik.


(:

Gick promenad lite, eller ganska mycket igår. Emma gick med en bit också. Myspys med lite sällskap av happy-emma :D. Jag tycker vi ska boka riga-resan snart! Vore verkligen jätte kul med lite Riga-kryss igen. För er som inte vet så var jag Hanna, Caroline och Annica i riga på kryssning för typ ett år sen. Vi hade den sunkigaste hytten men ändå hade vi så himla kuuul. Borde göras om!



Idag blir det hem till pappa och klä lite julgran. På bilden under ser ni hur den vart förra året. Jävligt snygg, eller? haha... Men i alla fall, Jag ska försöka hålla mig vaken för jag somnade 4a igår och vaknde 11. Så vi får hoppas att jag inte somnar på tangentbordet. Ha en treevlig dag före dopparedan. Någon som vet varför den heter just dopparedan?


JULAFTON SNART

Godmorgon gott folk. Har precis blivit lite frulle för min del. Idag händer det inte mycket alls. Inväntan på julafton bara. Längtar verkligen, vill ha 24:e nu! Imorgon blir det hem till pappa och fixa julgranen som vanligt och sen försöka sova dan innan. Juste jag har ju lovat mina kära vänner att årets bild ska upp här. Har ni några nomineringar så skriv gärna! Den ifrån mitt badrum är absolut klockren så den kommer komma. Samt en på Natha, Emelie och en på Emma. Har lite snyggbilder ja kan lägga upp moahha..

Nej nu ska jag faktiskt ta och borsta håret eller nått. Ha en trevlig dan före dan före dopparedan!

Hairspray



Har precis kollat klart på Hairspray med Clara. Dock hade jag sett den innan men den e faktiskt ganska bra så ja kunde se den två gånger. Nu blir det nog någon annan film. Chris Browns julfilm som kom ut ett år innan i USA? Känner att jag inte har så stor lust med den men man måste väl ge den ett försök. Men men det blir inga mer bilder idag i alla fall. Ha en skön lugn söndag om ni nu har det.

M

Pappa 50 år

Här kommer bilden på pappa innan de vart lite för mycket. Visst var han finklädd! Kanske lägger in mera bilder senare. Men det är inte alls säkert. Blir ett mysterium. Men tycker att denhär räcker. Finfin bild!


Matilda

Snooza

Hej alla glada. Vaknade precis och åt precis frulle. Idag blir det ta det lungt dag. Bilderna kommer in lite senare också :) I promise. Men men nu ska ja sätta på någon rulle och snooza lite.

Sovdax

kom precis hem ifrån pappas 50årsfest. Hade jätte trevligt, vart runt 300 kort så ja lägger in några imorgon när ja nu vaknar. Natti

Härligt

Vaknade typ nyss och ska åka hem till pappa men först så hann jag lägga in några bilder från igår. Snällt va? Så jävla härliga bilder. Lär ju ta lite bilder idag med eftersom det är askul :D! Nej nu måste jag skynda mig i ordning innan bussen gårl. Skriver kasnke inge mer idag vi får se ! Ha en underbar lördag i alla fall.


sleepy

hejhopp gott folk. Kom precis hem ifrån sportsbar. Satt först här och förade med Hanna, Annica, Caroline och Malin. Sen drog vi till sportan. skriver mer imorgon om vad som hände plus bilder.

Godnatt sömntutor

Awake

Först vaknade jag 1 minut över nio men ja tänkte att ja va tvungen att somna om och det gick som tur var. Nu vaknde jag för ca en timme sedan, såg precis klart på School of life faktiskt en riktigt bra film. Jag fattar inte varför jag vaknar så tidigt. Det måste vara nått fel. Har aldrig vaknat såhär tidigt någon gång. Om jag skriver lite otydligt kan de vara för att jag har så liten text på skärmen så jag ser knappt vad det står på morgonen. Ser helt suddigt. Så ni får usäkta mig om jag skriver som en kratta. Idag är det fredag. Vad händer då liksom? Jag kan lägga upp lite bilder från utekvällar i år. Sen ska ni få rösta om årets bild. Ska bli kul va? Nu för studen ska ja gå och väcka Hanna kanske och äte lite frulle. Vi får se. Ha en trevlig fredag gott folk.

MUSIC


Tänkte bjuda på en gammal goding.
Missy Elliot - Gossip folks
Enjoy

Partyglas

Hej alla glada. Kom precis hemifrån pappa. Har varit där och firat honom. Av mig fick han ett partyglas från kalaskompaniet. (Det blinkade i jätte många olika färger) Jag vet det låter lite fjantigt men han är lite som ett barn så han gillade den. Frågade om jag fick låna den till mitt 20-årskalas men det fick jag inte för den skulle han ha för sig själv haha. Men på lördag blir det stor firande av honom. Ska bli kul.

Nu blir det nog en film och sova. Har varit uppe så länge nu så jag borde kunna somna men är absolut inge trött alls. Vi får väl se hur detta går. Lär skriva ett till inlägg om jag inte somnar. Godnatt alla glada och sura såklart!

happy birthday papi

Är fortfarande vaken, kan inte fatta att jag vaknade så tidigt och är fortfarande inte trött. Idag bär det hem till pappa för att fira honom. Han fyller faktiskt 50 år. Yes, han har blivit gammal gubbe. Så på lördag blir det 50-års fest hos pappa med som mest 80 pers. Ska bli kul. Mycke drickandes då.. gratis. Så grattis min gamle pappa vi ses när jag kommer hem till dig. Nej nu ska ja försöka fördriva tiden lite med en film kanske.



Bilden passar inte värst bra till någon som fyller 50 och är kille men den va fin.

Min barn ska tyligen heta...

Grethe

Antal kvinnor med namnet i Sverige: 658

eller...

Gottfrid

Namnsdag: 15 December Antal män med namnet i Sverige: 3049

Enligt http://www.svenskanamn.se/namn/namngenerator vad ska era heta? Och ja jag är fortfarande vaken...

Kul

Är ledig idag men vaknade nu och är aspigg. Måste sätta på en film fort. Ska försöka somna om. Skriver senare hur det gick för mig.


Gosh

Tack för kommentaren men jag har redan sett den och tyckte den inte va så värst bra. Napolion Dynamite däremot var fett skön. Den borde alla se. Samt Blades of glory, samma nörd som spelar i båda. Det är puddingen på bilden jag snackar om. Riktig heting asså. Nej men se båda två han spelar nörd i båda så det är faktiskt en hit. På tal om ingenting så börjar det faktiskt bli riktigt varmt i mitt rum. Ni som inte har varit här så bor jag i källaren, jävligt kallt om vintrarna även fast jag har ett jätte stort element. Så just nu sitter jag under jorden haha. Låter stört men så är det men i alla fall. Ååh kan ingen annan någon film? Jag börjar få ont i ryggen av att sitta upp. VIll lägga mig ner igen med en film men jag har typ sett alla mina. Har bara skräckisar kvar och dom är verkligen inte roliga alls att kolla på själv. Jag kan skriva upp en liten filmlista eftersom jag ändå inte har någonting för mig.

Filmerna jag senast såg och vad jag tyckte. (Högst en vecka sedan)
Open season 1 + 2 Båda var helt underbara. 5/5 på den första och 3/5 på den andra.
Happily never after Skön, handlade om snövit och alla sagorna fast i ny tappning.  4/5
Honey Gammal men helt fantastisk film. 5/5
Ice age 1 + 2 Bästa filmerna! 5/5
Step up 1 + 2 Helt fantastiska dom med! 5/5
Sedan såklart Napolion Dynamite & Blades of glory. Men dom vet ni ju vad jag tyckte om.



Tack för mig, skriver senare!

Mysfaktor

Nu har jag äntligen rustat upp med värmeljus i hela rummet. Börjar bli varmare här inne, skönt skönt. Sen är det också tusen gånger mysigare med ljus som brinner i rummet. Mina små hjärt-lampor lyser upp ganska mycket i mitt rum men nu är det verkligen mysfaktor tio. Om någon vet någon bra film (som jag helst inte har sett)kommentera gärna. Man kanske ska göra sig middag snart. Det börjar ju nalkas middagsdags. Anyway, jag skriver nog mer senare!



 

Bilden skulle vara en drömposition just nu! (om man tar bort rövinet)


Ruskväder

Kom precis hem från skolan, dagen började med bild där det bjöds på ett och annat. Sedan vart det svenska inte kul. Efter det religion där det också bjöd på fika. Himla trevlig avslutningsdag i skolan. Nu ska jag bara ligga och slappa hela dagen i sängen och kolla på film. Fick halvspringa hem från bussen också för att det ösregnade. Så nu blir det till att krypa ner under täcket och mysa med en varm kopp te och kolla film.


Hemtenta

Sitter i skolan just nu och ska göra min hemtenta. Ja, det är meningen att man ska göra det hemma men det har inte ja gjort så ja ska försöka nu. Om jag orkar det är frågan det. Efter idag så har jag jullov, asskönt! Nej nu ska ja försöka med hemtentan.

Mogen tjej. ELLER?

Vad kul att jag har en sån mogen lillasyster som skriver "FU" jag känner mig verkligen dålig då hanna! Just FU är ganska 14årigt, känns det som! Men men nog om hon som e AS mogen.

Imorgon är det bild. as najs sen är det lov. Ska försöka sova nu utan att någon idiot stör mig.
Godnatt.

Morgonpiggt

Godmorgon alla morgonpigga. Tänkte skriva lite om hur det gick för mig att sova igår. Jo tack det gick förvånadsvärt bra. Somnade runt 12-1 och vankade halv 7 av att mamma skriver till mig på msn. Då vart jag as pigg. Men ja somnade när ja satte på en film. Goddie.

Nu sitter jag och Väntar på Clara, hon kommer vid två. Men nu ska ja sätta på någon film.
Ha en trevlig Tisdag ni som är i skolan, och ni som är hemma också för den delen.


Jordbävning i kära Skåne

Kan vara det kraftigaste på 100 år i Sverige

Ett kraftigt skalv har skakat stora delar av Skåne.

vid prelimininära mätning uppgår skalvet till 4,7 på richterskalan. Skalvet var så kraftigt att det sannolikt kändes ända upp til Göteborg.


Färgade linser?

http://fargadelinser.com

Gå in och länka deras sida på din blogg så får du ett par färgade linser helt utan kostnad. Värt att testa. Har alltid velat ha bruna ögon. Så gå in och länka för fullt så du cokså får annan färg. Hur kul som hellst!


Sleepy

Dagen idag har inte varit så lång som den brukar. Började dock åtta med att åka till Runö och få julklapp (mjukisbyxor med Runö's logga på) plus prov i Alkoholhantering. Gick hyfsat bra. Runt 12 så åkte vi ner till Röllingby och hade religion. Det gick också bra tycker jag. Vi hade disskution och jag och Simon skulle va för millitant veganism (såna som tänder eld på scan-bilar för att djuren ska få det bättre) det var inte det lättaste eftersom det fanns många motargument. Men jag tycker vi klarade oss bra. Vi fick sluta efter det. Skönt.

Just nu har jag precis kollat klart på Boog och Elliot 1 + 2. Så himla sköna. Bästa filmerna är tecknade och animerade! Tycker jag i alla fall. Nu ikväll lär jag vara uppe länge för att ja somnade när jag kom hem idag och sov till sju. Men min vän J lär också vara ganska pigg ikväll så då har man ju någon att prata med när alla sover.

Veckan ser ut såhär för mig:
Måndag - Avklarad
Tisdag - Ledig
Onsdag - Religion + Bild
Torsdag - Jul-lov
Fredag - Jul- lov
Lördag - Fira pappa 50
Söndag - Chill-dag antagligen




Snart är det jul också gott folk. Hoppas ni har en trevlig jul. Det ska jag ha i alla fall. Glöm dock inte att besöka min och Josephines matblogg under julen nu, det lär komma riktigt smaskiga tips.

Matilda

=)



Kom typ precis hem ifrån täby, det vart inte mycket julklappshandling. Mamma köpte bara till sig själv eller det vart julklapp till Hanna och Oliver! Vi fikade också! För mig vart det fetaostsallad och mamma tog en macka. Mums! Nu kom DH på. Missade ju i tisdags så det får bli idag. Så himla spännande nu. Skriver mer senare.

Matilda

Täby

Hej gott folk. Vaknade tidigt idag för att vara mig, halv 11 var jag uppe. Nu har jag precis duschat och så för att jag och mamma ska in till täby och schoppa julklappar till systrarna och kusinerna. Myspys. Jag kan skriva senare vad vi köpt förutom om det är till systrarna för dom läser bloggen :)


Hörs senare, hejhejhej

min nyårklänning?


TRÖTT

Nu blir det fan lite trolltider peeps. Rösta på Busy Signal här, så dom kommer till uppsala i sommar!

"Trolltider" blev framröstad till populäraste julkalendern genom tiderna.

Det glädjer Eva Rydberg, 61, som spelade trollet Gloria.

- Jag kan tänka mig att göra en fortsättning, säger hon.

GÖR EN TVÅA!


Bilder från fredagens äventyr + lite annat skit


Lite bilder från gårdagen.

Just nu ligger jag i sängen och tänker knappt röra mig på hela dagen känns det som. Är helt ensam hemma snart också så det blir läskigt men skönt. Imorgon måste ja påminna mig själv om att kolla på DH efersom jag missade det i tisdags. Tycker det ska gå varje vardag. Om dethär avsnittet är spännande så måste jag fuska som Josephine gör. Nej men man kanske ska gå upp o ta sig ett till glas julmust, mums. Sliten dag idag eller vad tycker ni? Ha en trevlig lördag gott folk!

Coca Cola eller julmust

Åt precis middag med mamma så satt vi och pratade, så kom skillsmässa upp. Hon ba: Jag måste fan skilja mig. Kan man göra det online tror du? Så gick hon in på skilsmässa online haha där det stog allt om inget. Låter kanske inte så kul när man skriver det men det va faktiskt kul. Men i alla fall sitter här med ett glas julmust. Kan det va det godaste som finns eller? Jaa tror faktiskt det. Vad skulle ni välja? Coca Cola eller julmust? Det konstigaste är att jag hatade julmust för typ 2 år sen. Men men vad tycker ni då?
 


Jag hejar på apotekarnas julmust. Den godaste!

Lördag

Vaknade precis, jävligt trött idag asså. Fattar inte hur ja kan sova så länge. Igår var en jätte trevlig kväll med trevligt folk. Jag, Emelie, Annica, Hanna och Frida satt hos oss först. Sedan for det iväg till sportsbar. Sen kom Emma dit också, aas mysigt. Känns som det var ett tag sen nu. Men men trevlig kväll som sagt. Idag lär jag bara ta det lungt, har aldrig varit såhär trött någonsin tror jag och jag kan inte ha kommit hem så sent för vi tog 2:22 bussen hem. Hoppas att man inte hamnade på något kort igår. Känns som jag höll mig undan ändå. Vi får väl se när dom kommer upp. Emelie skrev precis att jag var en sengångare och det måste jag fan va, vem kan annars sova så länge? Fast dom är ju ganska charmiga haha.



 


Matilda

Skola

Sitter i skolan nu och har samhällskunskap. Ska göra min hemtenta men ja sitter mest och nördar mig på internet. Kan inte jobba när cpläraren pratar hela tiden. Vi har bestämt nu att vi ska åka kryssning istället för skiva. Vår klass är så liten men det lär bli kul. Nu ska jag försöka skriva om det går haha.



TJAAAA

Rise and shine



Vaknade precis och ska precis gå upp. Börjar 10.55 med samhällskunskap om jag inte minns fel. Nej nu måste ja springa upp och ta en dusch. Godmorgon gott folk.

Hip hop police


Idag bar det iväg till skolan. Klockan åtta började jag. Det hände inge alls i skolan gick mest runt och gjorde ingenting. Jag hann med att göra saffranspannacotta, vörtbröd och sen lägga upp deserter till julbordet. Det var det ända idag. Imorgon behöver jag och jossan inte åka upp till Runö på julbordet. Vi slutar våran bild tre så det blir så sent då. Jag ska ta en bild på mina bilder jag håller på med nu. Jätte fina! Här är bröden jag och Josephine bakade idag haha.



Hoppas dom smakar ni som äter julbordet ikväll. Vill ha jul nu föresten, bara så ni vet. Imorgon kommer då bilderna på mina målningar. Nu blir det nog till att spela lite. Hörs sen folk.

Sovdax?

Fyfan va seg jag är! Skrev precis mitt dagliga inlägg på min och Jossans projektblogg. Om du vill se vad jag skrev idag klicka här! Det går verkligen sämre och sämre för mig, har inga ord kvar. Kan ju inte skriva vad jag gjorde i helgen liksom. Idag vart det ingen träning. Hann verkligen inte med för att ja hade andra saker för mig.

Jag måste verkligen klippa mig snart, men det får bli efter jul så jag har lite långt hår. Min mobil har blivit lite sämre, undra om man ska lämna in den igen för att den börjar få dålig mottagning igen eller om man ska vänta och se? Imorgon gott folk ska ja va på julbord på runö. Suger verkligen men ja ska bara vara där på dagen. Stackars Mickis och Malin som måste vara där alla dagarna :)

Nej nu ska ja kolla film och sova. Kan detdär vara sötaste hunden eller vadå?
 

"Jag hatar pälsälskare"



Idag vart det skola, började åtta med bild. Jag gjorde lite på min oljemålning sen började ja på en ny kolgrej. Kul kul faktiskt. Sen vart det cissi i typ 2 timmar. Inte lika kul, betygsnacket gick dock bra. Sedan vart det religion. Jag och Simon ska vara för att man ska få släppa ut minkar och kasta färg på pälsaffärer. Haha ja bryr mig inte så himla mycket om detdär men ja tror det blir lätt ändå. Det är bara att säga att man inte gillar pälsälskare. Men iaf, snart kommer clara då ska vi gå promenad i solskenet! Men nu blir det en kopp te, ha det bra.

Matilda

Basen på högsta!


Såg filmen igår (Step up 2). Den var bäst. I avsluts dansen kunde jag inte sluta rysa. Så jävla skön. Måste verkligen ses. Kollade aldrig på ettan igår för att det var inte alls länge sen ja hade sett den. Den får 5/5 av mig. En av dom bästa filmerna jag har sett. Åå ja vill verkligen kunna dansa som dom. Dom är verkligen bäst. Snyggingar finns det i den också ;)

Sitter och väntar på att min syster ska komma hem nu. Finns verkligen ingenting att göra. Ja kanske ska gå och lägga mig och kolla på step up 2 igen haha. Så bra var den faktiskt.

Oldschool, bästa


Aventura - Obsesion

Gratis sms åt hela slanten

http://www.gratissms.se/4cy06r3i3p
Här tycker ja att alla går in och skickar sig ett sms.
En bra sida faktiskt. För dom som har slut på pengar på mobilen.
Delvis jag.

ååhhelvetesjävlaskit



Imorse gick jag upp kl åtta kvart i åtta kanske, åkte till skolan. Tror ni inte att muppbussen hade åkt? Sen smsade jag min lärare och frågade om hon kunde hämta mig för att bussen åkte tidigare. KUL säger jag bara! Tror ni hon svarade eller? Nej det ska ja tala om för er att det gjorde hon fan inte. Jag behöver inte mer frånvaro och nu när jag gick upp så åkte bussen tidigare liksom. Äckelmuppskolbuss. ÅÅh, nej nu ska ja försöka släppa att ja går i en äckelklass på runö. Ni som går nian, börja inte där! Slaveri.

Idag ska jag och Clara på prommis. Mer säger jag inte om det. Kollade på Trolltider igår fan va skön julkalender asså. Jag visste ju att den var bra men den va fan riktigt bra! Tanka ba, 1994:as julkalender. Bästa någonsin. Kan någon komma med någon bättre så säg till. Visst är mysteriet i greveholm bra men Trolltider tar allt.

Nu ska jag ta och göra mig lite nudlar. Hoppas ni har en bättre tisdag än mig!
Matilda

Sovproblem

Assså ja får panik jag kan verkligen inte sova om kvällarna. Varför är det såhär? Jag måste skaffa sömntabletter snart. Fick en när jag var hos farmor förut och har aldrig sovit så gott i hela mitt liv. Måste be om vad dom hette för dom hjälpte verkligen, ja somna på 20 minuter max. För mig tar det liksom 3-4 timmar att sova. Nej nu måste jag verkligen försöka sova igen. Wish me luck!




Här har ni världens bästa julkalender. Skägget 2008 eller vad den nu har för korkat namn släng er i väggen! Trolltider, det var tider det! Haha vad fiffig jag är. Ska kolla alla avsnitt när dom e klara! 1994 kom den bästa julkalendern ut!

Ska verkligen försöka sova nu, om det inte går lär jag skriva ett till. Godnatt!

memories

Har precis kollat igenom typ 1500 bilder från 2004 till 2008. Ni som har kollat min facebook har nog sett ett smakprov på bilder men ni som inte har så kan ja lägga in några. Men det blir till att göra imorgon för nu blir det john blund. Gud vad man såg ut asså haha! Men gud vad mycket minnen de finns asså. En bild säger verkligen tusen ord! Men men ja ska väl lägga mig och kolla på Step up 1 & 2 nu. Vill ha trean som kommer ut snart. Lägg upp den någon tack!


Godnatt

The Game, sthlm idag!



Guuud vad tråkigt jag haar just nu. Jag orkar inte sätta på en film för då kommer jag somna och nu har ja nött facebook ett tag. Börjar tröttna. Ingen som har en bra ide? Jag tog bort min pa nyss. Känns skönt är ändå aldrig inne där. Men Emelie den jäveln hänger ju fortfarande där och vann två The game biljetter tills idag. Så hon och Annica ska in och kolla på dom. Tänkte döda Annica där en stund för att jag va reserven haha men de känndes lite taskigt att döda någon för The game. Men hade det varit Souljaboy, Lil wayne eller kasnke Collie buddz då hade hon garanterat varit nergrävd någonstans. Haha jaja nog om det, Har gjort om min blogg igen.. Känns inte rätt någon gång alls. Gjorde på paint liksom. Haha skitsamma..


Nu ropade mami, ha det bra mina små läsare!

Sex and the city

Idag gick jag inte till skolan, det är skönt men jag är orolig för att jag inte ska få något studiebidrag. Jag tror att skulle mitt schema se lite bättre ut på måndagar skulle ja nog kunna orka gå. Men nej vi ska börja åtta och sluta fyra. Helt i onödan. Vi gör ändå ingenting på runö känns det som. Ska snart ha prov i alkoholhantering som vi har haft typ en gång. Känns ju bra. Men jag hade faktiskt ont i huvudet imorse. Så lite sjuk va jag. Men inte så att ja ringde till skolan och sa det. Känns bara onödigt. Men men idag händer det inte mycket. Kanske träna? vet inte om ja pallar , är så trött. Orkar knappt gå upp ur sängen. Kanske ska ta en prommis med min väns hund. Låter mer lockande. Om hon nu inte har lämnat ifrån sig den till Carina eller mormor. Det skulle ju vara tråkigt. Såg äntligen klart på sex and the city filmen igår. Den va sådär. Har aldrig orkat se klart den eftersom den e typ 3 timmar känns de som. Men ja vet inte den va inte jätte bra och den va inte jätte dålig. Nej nu ska ja upp och göra mig en kopp te och försöka hålla mig vaken så jag kommer upp imorgon. Ha en trevlig måndag people, det ska jag försöka ha iallafall!




Matilda

Andra advent

Kom typ nyss hem från Malin, gick ut med henne och Tekla halv tio imorse. Duktiga vi var. Efter det har vi kollat Hogan Knows Best hela dagen hah dom är så fula. Vi Somnade en timme också, as skönt. Kännde att hon behövde sova lite för att hon hade varit uppe hela natten så då gick jag hem. Idag måste ja nog städa lite i rummet eller så, behövs verkligen. Men det är så tråkigt att städa själv. Speciellt i dethär spökhuset. Undra vad det är som har hänt.

Idag är det andra advent, närmare och närmare julafton kommer vi bara. Den 18onde fyller pappa år så då ska vi fira honom. Han fyller 50, så det blir stort kalas. Gott folk ni får inte glömma att spana in min och Josephines blogg. Klicka här för att komma till den. Imorgon är det skola igen. Tråkigt! Orkar verkligen inte skolan på vintern. Man blir så trött på morgnarna och på måndagar börjar jag 8a och slutar 4a. Gud vad trååååkigt. Men ha en trevlig Söndag!


Bra tidsfördriv!

ALLMÄNT...
Namn: Petra Matilda Hatje
Piercingar: Inga
Tatueringar: Nej
Längd: 166
Skostorlek: 38
Hårfärg: Brunett
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja!
Tänker du på självmord: Absolut inte
Vilket shampoo använder du: Gliss-VO5
Vilken parfym använder du: Naiomi Campbell
Vad är du rädd för: Spöken
Gillar du att tvätta: Nej
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja, bäst!


SENASTE...

Film du hyrde: Oj det var länge sedan
Film du köpte: Lejonkungen 2 när den kom ut.
Låten du lyssnade på: Fields of gold - Sting
Låten du hade på hjärnan: Kommer inte ihåg
Låten du laddade ner: Absolut ingen aning
Personen du ringde: Mohammed
TV program du tittade på: Hogan knows best
Personen du tänkte på: Moster
Land du besökte: Finland, Åland


FAVORIT...

Mat: Korvstråganof med ris
Låt: Pitbull & Lil Jon ft. Michel Montano - Defence (Calambria remix)
Sak att göra: Vara med vännerna
Sport: Har ingen
Dryck: Te
Kläder: Jeans och någon snygg tröja
Film: Kidulthood och Adulthood
Bil: Volvo haha 


ANTAL...

Gånger du varit kär: Det är fan frågan
Gånger ditt hjärta brustit: Någon gång har det väl hänt
Hjärtan brustit på grund av dej:  Ingen gång hoppas jag
Gånger ditt namn varit med i tidningen:  Två tror jag
Ärr du har på kroppen: Har ett i pannan från cyckelolycka


SENASTE...

Bok du läste: Läser inte
Personen du fick mail av: Min moster
Personen du fick brev av: Telenor
Personen du fick sms av: Hanna
Gången hela din familj åt middag tillsammans: När jag va typ åtta


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Varit med Malin
Var det kul: Japp, trevlans
Hur tidigt stiger du upp: Hälst efter två
Gillar du att slåss: Vem gör det?
Vad ska du göra ikväll: Chilla på en prilla
Är du seriös: Ja det är klart ja kan vara det.
Vad är du allergisk mot: Tror Oboy, får ont i magen av det
Var har du ont: Svanskotan  
Använder du hårspray: Ja
Kan du stå på händer: I vattnet :D
Favorit serie: Desperate Housewives


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Nej
Är du glad nu: Ja
Var du glad igår: Klart jag var
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Nej
Vad dansar du till: Jadu, allt möjligt...
Stockholm är: Fint
Göteborg är: En stad jag skulle vilja flytta till
Mer värt än guld: Vänner och familj
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Jamaica
Ska bli skoj: Nyår och julafton
Ska inte bli skoj: Skolan
Sparar till: Resa
Väntar på: Sommaren 2009
Pålägg som gäller: Ost & salami
Dagens dryck: Svartvinbärsdryck



Matilda

Julsånger går mig på nerverna

Clara kom hem igår så jag tvingade henne att vara i mitt rum. Hon fick till och med sova här. Så de hände inget mer läskigt igår iaf. Var precis uppe och åt frulle, mums! Just nu är det något skitprogram med tjejer som sjunger julsånger. As äckliga. Kollade nu och det var Sanna, Shirley och Sonja. Bra program, not. Idag ska ja och Jossan gå med Tekla på promenad. Ska bli skönt har varit inne hela dagen. Inte för att jag har problem med att sova hela dagen eller sitta inne en hel dag men det känns ändå bra att få lite frisk luft!

Matilda

Hemskt


(Det är jag som har tagit denna fina bild)

Asså jag får panik på mitt hus. Först detdär mamma berättade sen att det händer andra saker. Som tex att ljudet på tvn stängs av mitt upp i Idol och sen det lät som någon tog i handtaget i ytterdörren. Inget som jag själv bara hörde för min katt sprang upp då för att se om det var någon där. Vill inte va här själv. Får väl hoppas någon kommer hem snart. Josephine brukar vara bra i såna här tillfällen haha. Hon brukar övertala mig att det bara är hudet som "leker lekar" med resten. Men nu e hon inte här och upptagen på sin msn så det suger ju.

Såg på ett avsnitt av mannen som talar med hundar. Fattar verkligen inte hur hundar kan bli sådär. Det var en som var som Svante var. Eller är, bara att han bor i dalarna. För er som inte vet är Svante Malins gamla hund som bet dom vågar man skriva varje dag. Jo men det var väl nästan så. Helt galen hund men ändå så var han så underbar på sitt sätt. Haha vad nördig jag låter men jag måste prata om något annat så jag inte tänker på att det låter i hela huset. Någon har ju typ hängt sig i dethär området. Kanske till och med i mitt rum. Ååh nu börjar jag igen. Imorgon blire chillpill. Nu blire tv eller data får se vad det går på tv så här mot småtimmarna.


Hej svej

Tävling

Jag är med och tävlar på en tjejs blogg om att få en bloggdesign. Jag tycker ni ska gå in här och sen gå med ni med eftersom man kan vinna en bloggdesign. Vem behöver inte det liksom?


M


Scary

Nu e de fan ingen hemma. Helt mörkt och mamma berättade att hon hade vaknat av att någon stog över henne inatt och kollade. Sen när hon tog upp handen fick hon en stöt. KUL liksom! Jävla spökhus. Nej men nu ska jag inte skriva om det. Blir bara räddare än vad jag är haha, dagen har inte gått åt till någonting alls. Lär väl sova snart. Fett tråkig fredag säger jag bara. Fick reda på att ja ska få en kusin. Det var det roligaste med dagen haha. De ska verkligen bli kul ! Saga sa att den kommer vara 20 när ja e 40. Fy ja kommer va as gammal då. Den kommer i juni ungefär. Ska verkligen bli jätte kul. Imorgon lär det inte hända mycket heller haha. Kanske åker hem till pappa, eller farmor. Vem vet! Man vet aldrig vilket håll vinden blåser. Men nu ska ja sätta på någon film och chilla hörs sen. Föresten måste ni gå in på våran blogg om ni klickar här! Den kommer upp i en ny ruta så min blogg försvinner inte :) Hej så länge

Matilda

Fredagmorgon

Vaknade för ungefär två timmar sen. Har precis ätit frukost med Hanna och Annica. Hon kom över på sin lunch och sällskapade oss. Ikväll blir de lungt igen eftersom pengarna är på noll. Idag vart det ingen skola eftersom vi bara hade bild. Orkade inte då. Jag funderar på att tvätta min skitiga jacka. Ser förjävlig ut nu. Ska nog ta en dusch snart och sen städa lite i rummet. Man kanske ska ta Tekla på en prommis idag eftersom jag inte ska göra något speciellt. Längtar verkligen tills ja får pengar igen. Ska bli jätte skönt att kunna leva som vanligt folk haha. Men ja skriver senare ikväll vad min tråkiga fredagskväll har gått till.


Hej å hå

Fredag snart

Som ni ser har ja gjort lite förändringar på bloggen, inte för att ja har någon hellst aning om vad jag gör. Det blir varken snyggare eller fulare varje gång ja försöker så ja borde egentligen låta bli. Men jag kan ju inte låta bli att vara där och pilla. Helgen ser inte ljus ut för mig. Inga pengar och ingen dricka. Men de blir säkert bra ändå. Skönt att ta det lungt ibland också.
 
Vill verkligen ha julafton, snö och allt som hör julen till nu! Känns nästan tråkigt att jag har köpt alla julklappar redan. Vill ge dom nu men de blir så tråkigt då. Hoppas vi inte har någon peddo tomte i år! Hoppas vi inte har någon alls. Vi har ju det eftersom kusinerna är små. Eller dom kanske redan har slutat tro på mr santa vem vet. Idag på promenaden gick allt som de skulle tills Tekla dampade på Jossan haha, hon hoppade på henne minst 15 gånger så hon skulle bli skitig. Jag garvade ju inte lite då. Stackars Josephine säger jag bara. Imorgon är det ju fredag trots allt. Härligt värre. Vill vara ledig imorgon för jag har inte gjort min religionsgrej för dum som jag är har jag tappat bort pappret för att få G. Lär skippa religionen, då blir det lite sovmorgon i alla fall.

Har fixat alla klass 9A avsnitten nu har inte kollat på dom innan men det verkar bra så ja ska börja kolla på det nu.Juste såg dendär Smother eller vad den nu hette som jag sa att jag skulle se, den va sådär. Asså den går ju och se men ingen riktigt bra som man vill se om två hundra gånger. Har skaffat jobb också, tänker inte säga vad det är dock men man får motion och pengar haha. Hemlighetsfull jag är, men det måste jag vara för det är ett lite pinsamt jobb. Men det är bara tillfälligt. Som avslut har jag lite äckliga bilder på mig, Saga & Josephine. Jag har inte lagt in någon ny eller gammal låt på länge. Får fixa det imorgon. Godnatt!





Matilda

Heartless

Gud, efterlyst och insider igår var jätte hemskt. Tycker verkligen synd om dom två killarna som är försvunna. Man undrar ju verkligen vad dom gör och om dom lever. Sånt som ingen kan svara på i nuläget. På tal om ingenting så gick jag och Josephine ut på promenad några timmar med Tekla. Trevligt värre! Jag måste verkligen sola i veckan, eller imorgon. Hanna är säkert på att sola. Eller Jossan kasnke, får se vem som nappar! Idag är det inget kul alls på tv heller. Blir nog till att sova snart, kanske fixa någon ny asbra film? Någon som vet någon? Nej nu ska ja försöka plugga lite religion. Ska bli urkul, not. Om ni klickar här så kommer ni till våran matblogg. De lär ni som läser min blogg veta vid dethär laget men vi kan ju marknadsföra lite mer.


Första bilden är från promenaden idag och andra är från våran bild. Asfult eifeltorn, skäms att ja har målat så med Malin, Josephine och delvis Hanna.

Efterlyst plus Insider

ååh ja e så dålig på att hålla mig vaken asså. Somnade efter en dryg timme på filmen sen vaknade ja runt sju. Inte bra, inte bra. Jag blir typ arg på mig själv när ja somnar. Men ändå så är det skönast att sova på dagen. Snart är det Insider och Efterlyst. Spännande spännande! Jag skriver nog ett till ikväll eftersom jag inte kommer kunna sova. Juste Josephine min trogna läsare. Ska vi gå promenad imorgon på dagen eftersom vi ändå är lediga?

Matilda Hatje


Julafton kommer med stormsteg

Nu är det en dag närmare igen, vill ha jul & snö nu! Idag hände det inte mycket i skolan som vanligt. Började med bild. Får panik på min oljemålning. Bara spyr på den. Efter det 2 timmar svenska, hur tråkigt kan det inte bli? Efter det vart de religion men eftersom våran lärare är bäst så fick vi sluta då, alltså klockan tolv. Nu ska ja nog sätta på smother och chilla på lite nyponsoppa, mums. Halv fem är det träna med Emelie. Hoppas jag bara inte somnar, som ja brukar göra. Aas dålig på att hålla mig vaken! Ledig imorgon också. Skönt det ska bli.

Får inte glömma att ja måste marknadsföra http://parbete.webblogg.se så måste ni gå in och se alla nördiga inlägg som jag och Josephine skriver. Eller måste skriva. Tvång, inget roligt men ni kan ju gå in och kolla haha.


M

John blund

Jag måste vrekligen börja med att DH är så himla spännande varje gång man kollar. Jag vill verkligen veta vem Edies man är ute efter. Kan de vara Mike? eller någon annan i "garagebandet"? är så himla nyfiken. Jo visst vi var i täby, själv är man klar med alla julklappar nu och ligger nästan på minus på kortet. Känns inte bra för övrigt, så man kan väl hoppas att mamma har blivit snäll av alla pepparkakor och bidrar med lite stålar. Haha nice ord jag använder, stålar. Hej jag är född på 80 talet.

Kollade precis två minuter på julkalendern, ja måste bara säga: Vilket skämt! Dom måste verkligen skämta med barnen. Jag va verkligen tvungen att stänga av. Det är en slickbög en kille som snackar som en bebis och någon mupptjej. Jag undrar bara hur denna generation ska uppleva detta? Asså ja förstår bara inte vad som var felet på "Mysteriet i greveholm" till exempel och "När karusellerna sover"? Stackars barn att dom inte får någon bättre julkalender. Ush säger jag bara till Svt som har tillåtit att denhär skiten sänds på tv.

Såg Madagaskar 2 idag på svenska. Den verkligen sög när man kollade på svenska medans den engelska veriationen var jätte bra. Att det kan va så stor skillnad? Det förstår inte jag. Men iaf, den e bra på engelska så ni som ska se den. Se den på engelska säger jag bara. Ge mig vinterlandet vi hade för en dryg vecka sen snälla! Håller också på att vänta på Smother som är en ny komedi/drama film ska bli klar. Men den verkar inte bli det på en stund så ja ska nog ta och lägga mig nu. John blund kallar! Sovgott alla läsare!



Regnig dag i Åkersberga

Idag har det verkligen regnat hela dagen, va nyss på promenad med Malin & Emma i ruskvädret. Hann duscha innan vi gick iallfall, känns skönt! Glöm inte bort att läsa våran projektarbeteblogg folks http://parbete.webbblogg.se inte för att det är något vettigt att läsa men ni kan ju va lite hyggliga. Blir man bara inte trött på att det regnar och blåser hela tiden? Nu tycker jag att vintern ska komma. Speciellt tills på julafton. Det är inte alls samma stämmning utan den.
 
Nu väntar jag bara på att alla ska komma hem för att jag Hanna, Emelie och Annica ska in till täby idag runt tre halvfyra och handla julklappar. För mig ska ja nog bara bli klar med dom tre sista jag har kvar. Dom andra har inte köpt några alls som jag uppfattade det så det lär ju ta en stund där inne. Vi åker bil in, ska bli väääldigt skönt. Men vi får väl se när jag kommit hem om jag har köpt klart alla. Det är inte alltid man hittar det man vill ha.

Nu kom någon hem så jag måste gå upp och se vem det var. Ha en trevlig kväll i vinterregnet!


Haha

Haha idag har jag och josephine skapat våran blogg för vårat projektarbete. När man skriver där låter man som en jävla nörd asså haha våran lärare ska läsa den så vi måste skriva så. Om ni inte skrattar så kan ni få besöka den: http://parbete.webblogg.se . Det e pinsamt att läsa den men vi måste för att få godkänt, men ni får inte tro att vi är så smarta för det är vi inte eller iaf inte jag.

Men iaf det var inte det jag tänkte skriva om idag haha. Idag har jag varit i skolan, trist. Började kl åtta då vi åkte till runö och hade projektarbete + alkoholhantering. Sedan åkte vi ner mot Röllingby. Hade c i typ två timmar. Hon går mig verkligen på nerverna. Josephine vet vad jag menar. Eller alla i vår klass och alla som har henne vet nog vad jag menar. Sen vart det hemgång för oss. Skönt, jag fattar verkligen inte hur dom kan lägga våran längsta dag på en måndag. Blir så trött på "nya" röllingby. Ikväll tror jag inte det blir någon träning för min svanskota gör fortfarande ont. Så jävla typiskt. Hemska djur de finns!

Imorgon är det DH, så himla spännande men man får inte reda på vem de e han vill åt tydligen eftersom "vissa personer" berättar avsnitt och är så tråkiga som laddar ner dom innan dom kommer till Sverige. Jag skulle aldrig kunna göra det med DH. Följer det verkligen och nu kan man ju inte börja tanka. Föresten så har verkligen bara skräckisar kvar att se nu, så jag måste tvinga någon att kolla med mig. C brukar vara ett bra offer! Gud det här vart det längsta inlägget hittills. 

Idag är det verkligen bara 23 dagar kvar tills julafton. Fan va mysigt det kommer att bli. Idag gick det första avsnittet av julkalendern. Hoppas det var kul för er barn som fortfarande kollar. Själv tycker jag att dom har överdrivit så himla mycket, nu låter jag gammalmodig men det var bättre förr. Tror dom flesta i min ålder kan hålla med om det. Kommer ni ihåg "Mysteriet på greveholm"? Det var typ då jag slutade kolla på dom andra hemska julkalendrarna. Man kanske vart för gammal? Det kanske är där skon klämmer? haha nej nu ska ja inte fördriva tiden mer.  Ha en trevlig 1:a December gott folk.

M

RSS 2.0