Det snöar ute

härlig vinterbild från -07

Pokerface

 aaa

Lite bilder från bästa kryssnigen. Hinner inte lägga in fler. Ska sminka mig tja!

=)

Vaknade precis, va ju på kryssning igår. Det var verkligen jätte kul helt stört! Kl 17:00 tog vi tåget in. Vi var typ framme runt 18:00. Det var då man såg hur mycket folk det skulle vara på båten. Sen gick vi på och fixade oss och sen ner till tax-free´n. För mig vart det Gin. Resten stannar på båten. Lägger upp lite bilder från kryssningen lite senare idag. Ska kanske vara med Emma idag, det va verkligen as länge sen ju! Men men skriver senare!

/ Matilda


Fördigpackat, nästan iaf

Nu har ja packat klart precis, hittade inte resväskan det var därför det tog sån himla lång tid. Så nu sitter jag och Clara här och tänkte se om det finns någon ny bra film som man kan kolla på. Nej nu ska jag inte vara osocial. Galaxy vi ses imorgon! Vilket drag det kommer bli!


Packlistan:
Min nya tunika med paljetter från veromoda
Leggins
Skor
Hello Kitty sovkläder
Platt tång
Hårfön
Dricka (för resan in)
Plånbok
Handkräm
Deo
Smink
Smycken
Strumpor
Mp3


Sen är det lite små-justeringar imorgon som tex. Högtalarna, Mobil, kortlek, Tanborste & såna saker som jag verkligen inte får glömma. Jag glömmer alltid något men hoppas inte det blir något av dom sakerna! Emma kommer tänka på dig som inte är arton. Vet att du hade varit på annars! Kommer sakna dig <3


Puss & Kram

-

Tänkte bjuda på lite gamla Snapps-bilder.
 


Imorgon blir det kryssning. Längtar verkligen! Har hittat min kamera nu så nu ska jag verkligen vara paparazzi. Så efter kryssningen kommer det många fina bilder här på bloggen. Eller vi får väl se om alla e för fulla för kort, men det tror jag verkligen inte. Malin kan ju alltid bjuda på sig själv så henne lär det bli mest kort på som vanligt ;). Vi som beställde hytter tillsammans är: Hanna, Annica, Emelie, Malin, Natha, Ida, Åsa, Nichole och Sanna. Imorgon Måste köpa mig en bussremsa om inte min lillasyster är snäll nog att låna ut sitt busskort. Sen ta ut pengar till Malin för hytten. Sen åka till tåget och möta alla. Vill att det ska vara onsdag nu! Nej nu måste jag leta reda på resväskan för den e helt borta! Undrar vart mamma och Magnus har gömt den. 
Pussar & Kramar 

Snart gällre.

Just nu ligger jag i min säng, Josephine gick precis. Har fått önskelistor av mina kusiner, haha Oliver är så söt han önskar sig en bra jul & en platt-tv bland annat. Han är åtta år tror jag. Jätte gulligt! Min andra kusin William önskade sig t.ex. ett PSP som han tror att ja har råd med haha och björnborgkallingar osv. Han är 10 nu. Hoppas jag har rätt på åldrarna, för för mig känns det som om dom är 5-6 år fortfarande. Tiden går så fort. Idag har jag varit på praktiken och hämtat skor och sådär. Känns skönt att aldig mer behöva gå dit igen för att jobba utan pengar. Min handledare var jätte sjuk då haha hon kunde knappt prata tycker synd om henne att hon äger stället och verkligen måste vara där. Men men det e ju hon själv som startade detdär så hon får skylla sig själv lite. Efter vi hade varit där tog vi bussen till ICA trevehallen och köpte cigaretter eller Josephine köpte. Jag funderar på vad ja ska ha med mig till kryssningen, måste ju packa det idag för imorgon åker vi ju. Runt kl 5 (17.00) går tåget mot stan in till Galaxy. Fan vad kul det ska bli. Har laddat in låtar på mp3n som vi ska sätta i högtalare i. Riktigt bra låtar bara, kommer bli så sjukt kul. Fick precis reda på att Clara min underbara lillasyster hittade min borttappade kamera som har varit borta jätte länge. Älskar dig min minsta sis! Sen en sak till bara innan ja slutar skriva för dethär inlägget. Är det någon som vet vad sportsbar gör med sina bilder och filmer dom tar där? Har alltid undrat det. Om det e någon som vet så kommentera! Nej nu ska jag packa ner alltihop, hörs sen.


  
Oliver              Will.i.am


Puss & kram

Godnatt.

Nu ere nog sova för mig om ja ska upp imorgon till praktiken. Får se hur de går med min hosta inatt. Imorse va de förjävligt. Hostade järnet. Måste nog till doktorn börjar få svårt att svälja, jossan sa också att jag såg sjuk ut "tack". Så ja kanske är sjuk trotts allt. Hoppas de blir bättre tills på onsdag! Nu är det inte långt kvar! Ska bli sjuuuukt kul.
Aja Natti <3


Min sötnos


sjukt bra låt jag har hittat= Lady Gaga feat Flo Rida - Starstruck

Godkväll :)


Idag har ja varit på höst-promenad med Josephine, Clara & Frida som jag tidigare sa att jag skulle göra.  Vi gick först till ICA och köpte cig och tändare. Sedan mötte vi Jorpan vid Össebyvägen där vi fortsatte mot kyrkan och satte ett litet ljus på farfars grav. Nu kommer farmor bli stolt över oss! Sedan gick jag och Josephine till centrum eller rättare sagt till Golden west och köpte oss en varsin kebabtallrik. Smakade riktigt bra! Sedan for vi iväg mot centrum och Jossan köpte sig en rouge-borste. Orka henne att hon e tät. Imorgon ska hon följa med mig till praktiken för att hämta skor och säga hejdå. Måste ha hennes stöd kommer inte orka deras snack ensam. Kanske blir en promenad till imorgon också. Man måste ju passa på innan det blir snö och iskallt. Det vart ingen aerobics för mig och Emelie för hon hade ont i halsen. En riktig pussy dendär Emelie. Men snart är det kryssning! Ska bli så jävla kul. Jag och Emelie ska bo tillsammans det vart så tillslut efter allt tjaffs med rummen. Längtar verkligen!
skriver innan jag sover. Ha en trevlig Måndagskväll. / Matilda

Mååndag

Idag blire höstpromenad med Josephine, Clara & Frida. Kankse förbi praktiken för att hämta mina skor o pappret som dom bedömmer med.. lär inte stå nått bra där haha men de e skitsamma. skriver mer senare.
/ M<3

söndag

<html>Tänkte bara skriva vad jag har gjort idag. Det har varit en riktigt mysig söndag i regnet. Efter att jag skrev sista inlägget så har jag varit en snabbis på ICA-trevehallen med Hanna. Hon handlade helt otippade saker som t.ex. aftonbladet haha. Sen åkte jag hem till pappa och åt faktastiskt god söndags middag (Lövbiff, kroketter & bea). Tog med lite till hanna för hon va lite sugen tror ja! haha.. men men ja kanske kanske kanske skriver en gång till om ja har tid och ork. Imorgon ska ja och Emelie gå på aerobics ska bli kul.. Juste är det någon som vet va sportsbar gör med deras bilder? vill verkligen veta det. 

vi hörs <3


Chillsöndag

Vaknade precis, mår bra idag igen. Riktigt skönt faktiskt de va länge sen jag inte var bakis. Igårkväll var vi (Jag, Hanna, Annica & Emelie) först hos mig och förkrökade. Sen åkte vi ner till tompas. Men de va ju inge drag alls där, Hanna tog taxi hem för de känndes som hon inte pallade shotta. Sen så vi tar och rör oss mot sportsbar där va de helt sjukt mycke folk 160 pers ungefär sa vakten. Så skönt att komma till ett ställe där man nästan inte träffar någon man känner från berga. Det var bara nytt folk där kul var det i alla fall. men Emelie drog hem. As tråkig tjej. Hon vart lite grinig där på slutet tror jag. Men vi stannade kvar en stund och pratade lite, jätte trevligt faktiskt. Det behövdes verkligen göras :) Sen fick jag och Annica sjuts hem av rikard! Nej nu blire frulle kanske skriver mer sen eftersom de e söndag o allt. Bara-ta-de-lungt-dag SKÖNT men i alla fall.


http://www.youtube.com/watch?v=GsJveRw4Dro


Puss M


25/10

Vaknade nästan precis. Igår var jag Hanna Emelie & Annica inne i stan. Riktigt kul faktiskt! Jag och Emelie tog nattbussen hem som gick 5. Vad vi gjorde i två timmar kan man fan undra. Nasse somnade på bussen hem för övrigt. Jag tror hon vart lite trött där i slutet. Träffade as konstiga människor när allt hade stängt men en riktigt lyckad kväll i alla fall! Man får väl hoppas att man inte fastnade på något kort haha. På väg hem så gick jag och Emelie till donken och då fick jag dela toa med en as stor tjej för jag inte hade några pengar till den, hon va as skön däremot vi satt o pratade där ett tag på toan skit trevligt faktiskt förutom att hon skulle snacka i två år när jag va så jävla kissnödig men men hon donerade en femma till mig "så du kan gå på toa sen om du vill" sa hon haha men men. Ikväll får jag se hur jag gör jag trodde jag skulle må dåligt idag men de gör jag faktiskt inte så man kanske ska dricka idag med. Får se , det skulle va skönt med en chilldag men de e ju trots allt lov nu så de kan ja göra hela veckan tills onsdag för då är det kryssningen ju. Träffade aldrig Emma för vi åkte in till stan, ska nog ringa henne snart och fråga vad som händer ikväll :) hon kanske har något på g. Eller hon har alltid något på g haha. Nu har ja precis bakat klart scones för det inte fanns något gott bröd hemma så nu ska ja lyssna på musik äta scones och dricka te. Världens godaste te är slut så jag måste ta Earl Gray. Sorgligt men sant. Nej men jag skriver nog ett till inlägg innan ja går ut om jag nu gör det.
Glömde nästan dagens låt: P.Diddy ft Christina Agiulera - Tell me


Ha en trevlig lördag! Puss


24/10 Kväll

Nu har jag varit i täby med Hanna och Ida. Där handlade jag slut på nästan alla pengar... Det vart Leggins, En tunika från veromoda, En mys tröja & Hello Kitty sov-set :) Riktigt mysigt! Ikväll blir det dricka lite, hoppas de blir en lyckad kväll utan samtal från en idiot. Skulle vara skönt för en gångs skull. Nej nu ska ja sminka mig och föna håret för Emelie & co kommer ju snart. Skriver igen imorgon lär inte orka lägga in ett till idag.


 
 
Sen så kanske jag träffar världens bästa ikväll också <3






PUSS & KRAM

24/10

vaknade för en stund sen.. vart inge praktik idag heller mår riktigt äckligt i halsen. Kanske dricker ikväll ändå. Med Hanna Emelie och Annica. hoppas verkligen inte på sportsbar i sånna fall haha :( de e verkligen inte kul där. Men iaf nu ska ja gå upp o ta mig lite frukost skriver mer senare idag om jag har tid. Man kanske ska till täby och köpa lite nya kläder eftersom pengarna kom idag!  Men iaf ja skriver mer sen..



http://www.youtube.com/watch?v=FjspxBtxFXg dagens låt ;)


PUSS<3


23/10 Zzz

Nu e allt klart med kryssningen blir KALAS!
nu blire sova för ja ska till praktiken 8.00 imorgon sjukt segt men blir skönt när de e över!!




NATTI <3

23/10

Ingen praktik idag heller men imorgon är det sista dagen så då måste jag gå! Idag har jag varit i täby UTAN pengar, det sög ju faktiskt. Men Josephine köpte i alla fall sig ett par jeans (skitsnygga) en kofta en kjol och pantihoes påminn mig om jag har glömt något Jorpan! Orka va tät dagen innan pengardagen? Verkligen inte. Det tog typ 3 timmar för huuran att gå igenom några butiker man vart ju lite grinig i slutet. Jag lämnade i o för sig in min mobil :( som kommer vara borta i en & en halv till två veckor. Tur att man har en gammal mobil man kan använda istället! I helgen kanske man ska träffa emma. Skulle vara jätte trevligt faktiskt :) Snart är det lov! Då blir det kryssning, häääärligt det ska bli! Hinner inte skriva mer nu men jag skriver en gång till innan ja somnar.



Dagens låt: David Banner ft. Lil wayne - Shawty say




Måste använda den till vänster medans snyggingen till höger e på lagning.



/ M.

22/10

Idag har jag inte heller varit på praktiken halsont idag igen! Så idag kom Josephine och höll mig sällskap. Vi kollade på film först en snabbis på en ny skräckis som verkligen sög (13 hours in a warehouse) så vi bytte och satte på Stepbrothers. Den får fem av fem av mig. En riktigt bra film den borde folk se! Otur var ju att Josephine redan hade sett den, men de va helt okej ändå. Sen bakade vi lite sockerkaka som vart helt perfekt enligt mig. Jag tror Jossan också tyckte det haha. Imorgon kanske man får se om man går till praktiken ja måste väl eftersom det är bara två dagar kvar. Ska bli skönt med lov, är så himla skoltrött! Ikväll är det Make Me A Supermodel på tv. Jag tycker de e ett riktigt fjantprogram som bara vill vara som Top Model. Två bra program ikväll är Simpsons & Två Och En Halv Män! Sen blir det nog sova för mig. Imorgon ska ja möta Clara också och kasnke ta en liten fika! Skulle va mysigt med en höstpromenad i dethär mörkret, regnet och blåsten som ligger i luften hela tiden. Man kanske ska ta sig en kopp te och lägga sig och kolla på någon film, låter som en helt underbar idé! haha såg precis att jag hade skrivit fel månad på rubriken igår. Fixar det med en gång! Ledsen att de vart så :(

Dagens låt: Juelz santana - Mr poseman




<3 Matilda

21/10

Hej alla bloggläsare.
Jag har bestämt mig för att göra en blogg idag, av ren impuls bara. Är så trött på alla andra bloggare som skriver om deras liv så ja ville hällre göra en om mig själv så ja inte har tid med deras nästy bloggar. Men men, idag hade jag egentligen praktik men ja hade halsont så jag kunde inte gå. Det är inge bra att stå i ett kök när man e sjuk, då kan man ju faktiskt smitta någon. Så jag åt dröm frukost med rabarber-grädd-te och skorpor. Imorgon blir de nog praktik, måste gå har varit borta för mycket. Hela fyra dagar på en månad. Imorgon kanske josephine vill gå promenad med tekla och röka lite o snacka lite skit man får ju hoppas att ja e frisk tills dess. Emma vare länge sen man såg också, man kanske ska dra iväg ett samtal till henne det skulle ju också vara trevligt. Ikväll blir det tv-mys med Ugly Betty och Desperate Housewives! Kanske lite popcorn till det, skulle vara en dröm!

Ja har ett jättebra låtval som alla borde lyssna på: Martin Jondo - Just the other day.



/ M.

RSS 2.0