Godnatt!


Det måste vara ett skämt

Nu har de precis varit de bästa programmet. Nu ska ja lägga mig i sängen och läsa lite till nationella vi har imorgon. Hörde ni att Rosing (35 år) valde 19åringa Hugo. Lär ju hålla länge.. Bra Linda!


Bästa snurp


Saknar..


Trött ja blir

På onsdag kommer Systembolaget att ändra priserna på flera varor i sortimentet. Några produkter blir billigare men de flesta blir dyrare.


Vad passar inte bättre än en sovlåt när man ska försöka sussa


18 Januari 1989, jag föddes och fångar rymmer

Tre fångar lyckas rymma från Kumlaanstalten med hjälp av en repstege, en bultsax och några kumpaner med en flyktbil. Skillat gjort, undra om det skulle gå i dagens läge?


ÄLSKLING DÅ

Vet ni vad jag precis fick reda på? Min snygging T.I. ska in i fängelse ett år och en dag. Hur ska jag klara mig? Fy stackars snyggingen. Han förtjänar det säkert. Tycker ändå synd om honom. Han ångrar ändå händelsen 2007 då han försökte köpa ett antal oregistrerade maskingevär och ljuddämpare. Försökte! Lägg av nu släpp ut honom nu och stäng in Rihanna och Chris Brown. Dom skulle behöva det!


Bästa bästa Clifford Joseph Harris Jr.

Johnny Depp, do it again!



Otroligt heta Johnny Depp har erbjudits 493 miljoner kronor om han sätter på sig pirathatten ännu en gång och spelar in den fjärde Pirates of the Caribbean filmen! Var bara tvungen med nyheten. Helt sjukt mycket pengar, lär ju inte vara så jobbigt att ta på sig hatten igen! Har varit och ridit nu. Det gick faktiskt rejält bra. Allt gick som smort. Imorgon är jag ledig från äckelskolan så jag lär plugga eftersom det är nationellt prov på onsdag. Har verkligen inte ork alls att göra det. Men det lär nog gå bra ändå. Snart ska jag hem till mami igen och sova ut eller nått. Jossan om vi kaske orkar leka lite så får du ta o ringa mig. PYSS

Nu bär det iväg mot bobacken.


Bra kanal 5


Goodmorning

Imorse gick det inte alls bra att komma upp till skolan. Så jag vaknade för inte alls länge sen. Idag ska jag inte göra så mycket tror jag. Vid halv fyra ska vi dra iväg och rida en stund. Det ska bli trevligt. Efter det händer det inte mycket alls. Man kankse ska gå och köpa sig ett comviq kompis? haha ja får se om ja orkar det. Just nu ska ja bara chilla pernilla.


kärring



Det var denna kvinna som var på sportan och sjöng. Kom precis hem ifrån pappa. Vi käkade någon konstig rätt vet inte vad man kallar de, men det va köttfärs och potatis som en potatisgratäng. Svårt att förklara men gott va det! Mitt comviq har gått ut och ja pallar inte dra mig till statoil för att köpa så ja tycker någon ska göra det åt mig haha. Sanningens ögonblick väntar..

Pigg för en gångs skull

Igår började kvällen tidigt hemma hos mig, sen vidare till stekis. Efter kareoke och lite vin så åkte jag frida och emelie till sportan. Gratis är godast eller vad man brukar säga. Efter det var det hemgång. Snart ska jag hem till pappa på middag och sen hem och sova igen.





från igår

Hej gott folk. Börjar vakna till liv nu, efter några timmars chillande:) Igår började det med att jag Hanna och Josephine satt här och drack lite sedan fick vi sjuts ner av annica till ludde. Där va vi en stund innan alla drog till sportan och hem. Jag tog mig ner till sportan en stund. Eller va hemma kl halv 5 typ. Bra jobbat haha ! Idag får jag se vart vinden vänder.  Nu ska ja snart ta mig en durre och börja fixa mig för snart drar det igång.




Snurp och Nuuta

PRTY

Det luktar bajs här.

Hejhopp gott folk. I onsdags vart det tegel för min och malins del. Det var faktiskt skitroligt haha, länge sen man va med mulskipulski jö.


Nu gick och Matilda och här sitter jag. Hon sa något i stil med "Skriv ett inlägg så jag slipper det". Jävla bloggare. Nu står hon och porrar sig i fönstret och hoppas på att *Mjau* dyker upp. Nu blir det BH-spänning, vin och lite annat gott och blandat. Godiset asså. Puss.

/ Världens bästa Josephine.

Praktik, ronja-hår & lite utgång

Idag har jag varit på praktiken slutade två så jag va hemma vid tre. Ikväll ska jag och Mallan ta en tripp ut och dricka lite vin. Får se vad vi gör. Nu ska ja göra nått med mitt ronja-hår jag har just nu haha. Nu ere snart mat också, mycket på samma gång!



Jag och Malin 07

Turn my swag on


Musica


Isabisa kallt

Kom precis hem från en springrunda med Josephine. Fytusan vad kallt det var ute. Inte ens kul att springa när det är så hära. Innan våran snöoväders-springning var jag på praktiken, hade inte så mycket idag men de e ändå skönt. Imorgon har vi inga gäster alls på näsby slott så jag lär sluta ganska tidigt. Imorgon är det våffeldagen också! Mums! Ikväll är det favoritprogrammet DH. Älskar tisdagar. Nu är det bara tre dagar kvar tills man slipper praktik för alltd. Känns så skönt.

Veckan i helhet:
Måndag: Ledig + rida
Tisdag: Praktik + springa + DH
Onsdag: Praktik + Gammelmormor fyller år + våffeldagen + efterlyst
Torsdag: Praktik + springa + sb
Fredag + lördag är alltid en gåta.



Ballar av stål

Jag har sovit bort hela dagen idag. Inte bra alls för att nu kommer ja inte kunna somna nu. Vid 11 åkte vi och red ut i snön. Sjukt mysigt! Imorgon är det praktik igen, orkar verkligen inte men ja måste verkligen gå. Har gått alla dagar hittills ju!


Ingen kärleksdusch.
Det nyförälskade paret klagade på att duschkabinen på hotellet var för liten, vilket gjorde att de inte kunde duscha tillsammans och därmed förstördes deras semester.
(stog i Metro idag, konstiga klagomål som resebyråer har fått in haha)



Emma och Naijla i lördags!

Det vart en tur i skogen.


Vad fan hände?


.

Vaken and on the go..

SOVDAX, kl 7 är det upp och hoppa!


Bra att ha !


Beck




Nu har jag tagit bort min musik eftersom folket klagade! Hoppas ni är nöjdare nu. Med ny design också, snyggt det vart. Kollar fortfarande beck, har redan sett den men den är faktiskt bra. Kolla killen i filmen nedanför, han bodde med sälarna i 48 timmar. Sjukt roligt endå. På Aftonbladet skriver dom om facebooks nya layout. Vilken nyhet Aftonbladet! Kanske ska hitta något roligare att skriva om. Juste jag har skaffat Twitter nu också, skaffa det ni med! Verkar roligare, sen kan man använda det när man ska börja betala för Facebook. Imorgon ska jag rida också, ååh längtar! Ne nu ska ja fortsätta se på Beck. Bästa gunvald!



UFO'n finns?

Nu har jag sett waterboy. Så jävla skön. Just nu är det parlamentet på tv snart är det Beck. Har ni sett att det har kommit ufon till världen? Kolla första bilden på ett flygplan jämfört med ett "UFO". Helt sjukt. Läs mer här! Imorgon är jag ledig så himla skönt men jag och Emma ska ta tåget vid halv nio till täby. Ska bli as mysigt. Nej nu börjar Beck, haha så seg var jag på att skriva.

Ufo-dokumenten som släppts av det brittiska försvarshögkvare

Dont mess with his water!

Håller på att ladda ner The Waterboy. Gör det ni med! Den är så sjukt bra :D


Psykbrytkille, bra liv.

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, har precis ätit frulle med Clara. Igår va vi först hemma hos Emma, sen örjan sen ludde sen tog det en stund att komma hem. Tog 2.22 bussen hem tror jag. Idag ska jag sova med Emma. Är ledig imorgon från praktiken. Så himla skönt. Nu ska ja spela lite sims hejsvej.



Lördag live.

nu sitter vi  hemma hos emma och dricker lite vin och smirnoff och öl och allt det bjuds på här hemma. Snart ska vi dra vidare men nu ska folket köra kaptain puff, inge kul tycker jag. Vi har redan kört jag har aldrig men hur kul va det när man vet allt om alla. Kollade ni robinsson? det gjorde vi. Bänkade varje lördag måste ju kolla dom från åkersberga i alla fall. Nej nu ska vi ut o få cancer eller passivröka. Beror på hur man gör med detdär. Thevoicemux nu! Ha det bra läsarna! Ciao.

Gästblogg

HEEEEEEEEEEEEEEJ! Nu är det Josephine som skriver medan Matilda fixar med sitt löshår :) Jag fick skriva sa hon men.. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi ska gå till ICA alldeles strax och köpa lite knark. MEN MÅSTE SPRINGA OCH FIXA MATATATTATATATa.. Matilda fick ett försprång. Puss baby.

Sveriges egen 2pac

Nu är jag så jävla arg. Jag skulle kunna mörda någon just nu om den sa fel ord. Jag och jossan hämtade studentkläderna idag och jag fick fel på allt. Min studenttröja var dubbeltryckt så den såg helt cp ut och mina byxor va fel modell på ååååååååååh allt  vart bara fel och när jag skulle ringa dit och klaga så hade dom stängt. FÖR TIO MINUTER SEN. HATA ABC! Jag skickade ett klagobrev också, sen ska ja be mamma ringa dom för hon är kung på att klaga.

Idag ska jag leka med Josephine, Emma, Annica och Emelie. Vi ska hitta på nått mysigt utan alkohol. Vi får se vad det blir. Jag ska iaf sätta i mitt löshår idag igen, woho! Nu ska jag färga J's hår blondt. Eller? :o Vem vet inte du, inte jag.

GÖÖR DET IGEN FÖR OSS MARKOOLIO!






En gång till, en gång till. Äh ja pallar inte.

Killar kommer och går medans vänner består!

Nu är jag faktiskt riktigt trött. Efter dethär inlägget blir det till att krypa ner här med en film. Morgondagen ser ut som den skulle gjort förutom att jag Emma, Emelie och Jossan ska ha mysfredag. Kanske Annica med? Vi får se hur det blir.  Dagen i helhet: Praktik, systemet, sprungit (med E & J). Grattis Josephine som har namnsdag idag! Gillar inte att jag är på samma sida på varje kort..


Hej här snor vi låten.

 


Killen är så jävla vidrig


Nu är det dax för praktik!


Näsby slott

Torsdag, snart fredag, stört liten bebis!

DAAMN va trött jag är! Idag vill man bara ligga kvar i sängen. Men nej nej jag har gått alla dagar på praktiken och ska inte vara "sjuk" en enda dag. Om jag inte skulle vara det så skulle ja verkligen vara stolt över mig själv. Det har aldrig hänt!

ringmärkt kämpe Ethan vägde bara 850 gram när han föddes. Fy

Ringmärkt kämpe Ethan vägde bara 850 gram när han föddes. Fyra månader för tidigt. På armen har han pappas vigselring – för att släktingarna och vännerna skulle förstå hur liten han var. ”Han såg ut som en liten fågelunge”, säger mamma Cathrine.

Släck lyset!

Idag gick det bra på praktiken igen. Var kvar tills kl fyra idag, segt som fan. Efter det gick jag och mötte Josephine. Eller hon kom hem till mig sen tog vi en tripp till ICA och sen hämtade tekla. Vi gick säkert i en och en halv timme med henne. Nu kom jag precis hem.  Imorgon ska jag Emelie Emma och Jossan springa också, ska bli trevligt. Sen blir det våran veckliga eller vad det heter tripp ner till centrum för mig och Emelie.  Har ni sett att Arlas mellanmjölk ska bli svartvit? På grund av WWF's släckning den 28 mars mellan 20.30 och 21.30. Alla har nog hört men man ska släcka lyset i en timme!



 


Praktik som vanligt

Ännu en dag på praktiken. Men nästa vecka kommer jag säkert få vara ledig två dagar. så himla skönt. Man behöver lite extra ledigt när man går upp så tidigt varje dag. Idag är det efterlyst på tv också! Längtar. Nej nu måste jag springa till bussen så jag hinner. Hörs senare!

Har inte varit borta en enda dag hittills. Det är sjukt ! Förra gången va ja borta 7 dagar.



Musik


Grattis kusin vitamin.

Idag har jag faktiskt gjort något nytt. Jag smakade på en mussla. Det är fan det äckligaste jag har gjort i hela mitt liv. Höll på att spy. Smaken va inte det farligaste. Den såg inte trevlig ut och konsistensen va fan de värsta av allt. Sen smakade jag på anka också, ingen höjdare det heller.

Veckoplanering.
Måndag: Praktik + rida
Tisdag: Praktik + springa + DH
Onsdag: Praktik
Torsdag: Praktik + springa

Idag har jag varit och firat min kusin också. Han fyllde 9 år. Så söt han är, han hade fått en grå liten kostym och en hatt. La blablabla som vann melodifestivalen, va det verkligen rätt? jag tycker verlkigen inte det är en schlagerlåt. Men det tycker tydligen Sverige. Nya facebook är inte alls nice heller. Man blir så trött på att dom ska byta design hela tiden och att man ska börja betala för det. Då blir det hejdå för facebook för så roligt är det inte så man betalar för det.


Pix från helgen



Här är lite bilder från igår. Började som sagt med middag hos moster (bilderna över). Dem första är på morfar och den andra är på min äldsta kusin William. Sedan ut i åkersberga på upptåg (bilderna nedanför). Som ni ser är det reklam för venus breeze som Örjan hade hemma hos sig av någon underlig anledning haha. Vissa sjöng andra decka. Nej nu ska ja fortsätta se beck!


Sjukt trött!

Hejsan!

Har vaknat till lite nu så nu orkar jag skriva haha. Gårdagen började med att vi åt middag hemma hos min moster eftersom hon fyllde 38. Vid åtta åkte vi ner hem till Örjan där det var några som satt o drack lite. Vid tolv gick vi hem till Micke. Därefter fick ja taxi hem. As skönt! Nu är det miami ink, hörs senare! Kanske kommer blider sen.

Namnsdag idag

Kom precis på (Eller mormor och morfar skickade grattis sms, så söta) att det är Matilda idag på kalendern så jag har namnsdag. Idag fyller min moster år också 30..någonting åtta kanske? Haha koll man har. Nej men nu är det så att vi ska dit ikväll på middag ska bli nice, de blir alltid nått gott där. Vet inte vilken tid det är men det återstår att se.

Jag har börjat att drömma mardrömmar skitmycket på senaste, kan det ha med hjärtfel att göra? Hoppas inte!

Nu ska jag upp o göra lite frulle sen ringa min ända vän som är uppe vid den här tiden! Se u later aligator!

Vaknade nu, sjukt eller vad?

Aa klockan halv nio vaknade jag imorse. Helt stört. Igår så var jag E och J ute och gick ett tag och snackade lite skit. Sen gick vi till stationen för att E skulle ta bussen hem så gjorde jag och J det med. När jag och J kom hem till mig så poppade vi popcorn och myste till Benchwarmers & The Neighbour. Eller the neighbour såg jag två sek på sen somnade jag. Vaknade nu av att J inte var kvar. Lämde mig mitt i natten haha. Nej men stackaren fick gå hem i skitvädret! Idag kanske det blir dricka. Ska alla till sportsbar så skiter det sig eftersom ja inte tänker gå dit men annars så.


Dagens nyhet:


WIEN. - Elisabeth bad mig att kidnappa en annan flicka som sällskap till henne.

Det hävdar Josef Fritzl, 74, inför nästa veckas rättegång.

Under förhandlingarna väntas han försöka skylla ifrån sig så mycket som möjligt på dottern.
Läs mer här om psykot!


Idag är ingen vanlig dag

Nej för idag så är det fredag den trettonde. Hoppas alla som tror på dethär har jätte mycke otur! Själv så ska jag E och J ta det lugnt ikväll. Ska faktiskt bli skönt att veta att man inte missar något sämre än sportsbar. För det slutar ju alltid där på fredagar och det är jag sjukt trött på. Imorgon kanske det blir dricka. Men bara kanske. Ringde precis och väckte J den gayen låg och sov haha. Så det var bra att jag ringde och väckte korven! Man kan ju inte sova bort hela dagarna.


Idag var det trögt

Godmorgon!

Idag var det lite segare att gå upp. Skönt bara att det e sista dagen på veckan. Sen är det helg. Som sagt idag är det fredagsmys med E & J. Imorgon får jag se hur jag gör. Nu måste jag verkligen skynda mig till bussen!


Dagens nyhet!

Mördaren Tim Kretschmer, 17, var tidigare inlagd på psykklink.

Mördaren fick psykisk vård

Folk Vallfärdade Platsen för massakern i går. Massor av sörj 
Folk Vallfärdade Platsen för massakern i går. Massor av sörjande människor förvandlade platsen till ett hav av blommor och tända ljus. 
Sista filmen på mördaren pojken tog sitt eget liv på parkeringsplatsen Vittne filmade dödsskottet. Läs mer här!


Älskling vem ska jag gifta mig med när jag blir stor nu då?

Hello!

Idag har jag varit på praktik, gick bra som vanligt. Inga avskurna fingrar. Efter jag hade slutat så tog jag och J en springrunda på norrö. Tog väl kanske en timme ungefär. Efter det åkte vi ner till ICA i centrum för att J hade köpt lite grejer från H&M. Efter det åkte vi hem. Det blir lite ändring i kalendern. J ska vara med och fredagsmysa  med E och mig. Ska faktiskt bli myspys! På lördag får ja se hur ja gör för ja känner inte att det händer nått kul så varför slösa pengar på nått som inte ens är roligt? Nej jag får verkligen se hur det blir. På måndag blir det rida igen. Längtar redan! Tisdagar och Torsdagar ska bli våra nya springdagar så det så.


Besvikelse: Jon Heder har fru.



Oskyldigt dömd i 27 år?

Godmorgon, igår gick det faktiskt bra. Det var ganska lugnt men ja föredrar att va där på dagen. Skulle ta mig en och en halv timme om inte mamma kom och hämtade mig i centrum. Tack! Jag läste en artikel i aftonbladet precis. Det är en kille som har suttit 27 år (kanske) oskyldig.


En 22-årig kvinna hittades strypt i en bil i Southampton 1979.

Några år senare dömdes en man till livstids fängelse för mord.

Men mannen kan vara oskyldig - visar en ny översyn av DNA-bevisen.

Om ni vill läsa mer så tryck HÄR. Hade det varit jag som var oskyldigt dömd skulle jag stämma dom. Speciellt om det hade gått 27 år. Det är ju hela ens liv i princip. Men men idag hoppas jag att jag slutar tidigare också är faktiskt as trött. Kom hem vid 21:10 så jag missade tio minuter av Efterlyst. Tråkigt. Juste igår va det DH igen. Jag blir galen jag vill verkligen se alla avsnitt på en gång men jag tänker inte fuska som J har gjort. Aldrig i livet haha. Nej nu måste jag skynda mig lite till bussen.


Att göra:
Torsdag: Praktik
Fredag: Fredagsmys med Emma
Lördag: Dricka/chilla?
Söndag: Sova


Praktik, 12 dagar kvar

Godmorgon alla glada, vaknade lite tidigare än min väckarklocka idag. Mardröm inatt igen fyfan. Inte rolig. Drömde att jag förlorade min bästa vän. Ush ush, verkligen inte kul. Idag så börjar jag kl 13:00 på min praktik och slutar då kl 21:00. Ska faktiskt bli kul att vara där på kvällen. Även fast ja inte kommer hem så snabbt som ja brukar.

Mormor-mys!

Kom precis hem ifrån min mormor. Vi käkade middag och kollade på film när vi var små. Sjukt roligt att se hur man va som person när man var liten. Idag på praktiken skar ja mig igen, faaan vad ont det gör! Eddie (min handledare) hade precis slipat den så den bara gled i mitt finger. Ush ush ush säger jag bara! Nej nu måste jag fortsätta se DH. Favoritprogrammet!

Filmtips: Simon Birch.


Praktik 13 dagar kvar.

Nu ska ja till praktiken. Fyfan måste springa till bussen.


AAAJ

Juste, jag skar mig i fingret idag. Riktigt djupt. Det ba forsade blod. Nu måste jag gå och tvätta det. Fyfan va det ser ut nu. Helt blodigt och dant.

Mamas boy!

Hej gott folk !

Idag har ja varit på praktiken. Slutade klockan tre eftersom det inte fanns så hemskt mycket att göra. Efter det åkte jag hem till pappa och åt potatissoppa, den va faktiskt skitgod. Efter en timme eller så så tog faktiskt jag, Emelie, Emma och Olivia ett språng i spåret. Vi gjorde vårat bästa i snön och på isen men det gick på en halvtimme i alla fall. Nu ska jag ta en dusch och sova.

Filmtips: The Benchwarmers & Mamas boy. I huvudrollen är världens bästa skådis. Som sagt min IDOL!


Jon Heder.

Kareoke

Godmorgon!

Igår vart det så att jag hanna annica emelie och frida satt här och förkrökade sen vid halv elva gick vi ner till oxenstjärnas och sjöng kareoke. Runt ett snåret åkte vi till Örjan. Va där typ en timme sen åkte vi hem. Nu sitter jag och dricker en kopp te och käkar en macka medans ja väntar på att min sjuts till stallet ska komma. Oj vad klockan vart mycket skriver mer senare idag för nu vart det brottom!

Sovdax

Nu åkte precis Emelie, vi har haft spelkväll ikväll istället för att dricka haha. As skönt faktiskt att skippa sportsbar i alla fall för ett tag. Vi drack te, spelade kort/TP och poppade popcorn. Tack för det trevliga sällskapet Emelie! Nu ska ja sussa lite. Godnatt!

Sista dagen på praktiken denna vecka

Hejpa.

Ja, det var idag det gott folk. Så sjukt skönt. Började kl nio kom dit och storstädade och gick hem vid halv tolv. Helt perfekt dag tycker jag. Idag till lunch vart det oxfilé. Godaste! Nu ska jag ta en powernap men innnan det ska ja visa lite vad som händer denna helg och nästa vecka.

Idag: Beslutsångest
Lördag: Party
Söndag: Rida
Måndag: Praktik från 9-16
Tisdag: Praktik från 9-16
Onsdag: Praktik från 13-21
Torsdag: Praktik från 9-16

+ att jag och Emma ska gå promenad någon/några gånger i veckan. Sen blir det säkert att rida någon gång till får man hoppas.

Dag 2

Hejsan gott folk!

Dagen idag gick bättre. Har stått och bakat hela dagen eftersom det inte fanns så mycket att göra. Slutade vid halv två, två. Idag har jag och Emelie tagit våran lilla tripp till centrum som alltid på torsdagar. Imorgon får jag se om ja dricker eller inte. Lär vara helt död efter denhär veckan. Även fast det bara är tre dagar haha. Nästa vecka börjar allvaret. Ska vara där på kvällen på onsdag så jag börjar ett och slutar runt nio där. Lär inte va kul att ta sig hem. Nu måste ja tjata lite på hanna för hon ska laga maten idag! Tjing!

Dag 1

Hej allihopa!

Idag var det min första dag på praktiken. Vill inte vara där det e fan för långt bort. Men men ja får ju inte byta för min särlärare. Men i alla fall. Det gick bra, suger bara på att laga mat haha. Pinsamt att praktisera också, först va ja ensam med en kille till ett och vi har inget att prata om blir bara skitprat som man inte pallar egentligen. Sen kom två till då vart det inte lika jobbigt. Imorgon börjar jag 9 och slutar 15 igen tror ja förhoppningsvis. Dom vill att jag ska vara där på en kväll också. Jag pallar verkligen inte det. Orkar inte sitta där från ett till åtta på kvällen. Nej nu ska ja laga klart maten. Jag och Saga ska ha myskväll med middag och skräckis. Så nu måste jag skynda mig för hon kommer snart!


Älskar



Apollos reklamlåt. Club 8 - Jesus walk with me.

Kanal 5, lägg ner den rätte för Rosing.

Hej alla glada!

Kollade precis klart på DH. Fyfan vad bra avsnitt som alltid. Tur att min vän Emelie sa att det var premiär idag. Annars hade det varit till att kolla reprisen men det är inte samma känsla. Ååh nu vill man se alla avsnitt på samma gång. Imorgon börjar pratiken också, är typ nervös haha jag kommer inte hitta dit. Börjar 9 och slutar 15-16. Hoppas det är roligt. Juste jag såg den rätte för rosing innan DH började. Fyfan vilket fjantigt program. En av killarna ser ut att vara 14 år. Han som åkte ut började nästan grina haha han va nog mer sugen på hennes bögkompis. Snälla någon vadå att hon bara behöver pengar. Killarna är nog inte heller dom bästa. Hon tog ut alla bara för utseende men det är bra Linda du kommer gå långt! Toppen.

    

Kyss!


Roliga saker


Jag hittade värsta snygga glitter musen som jag vill ha! Är den inte SNYGG? Klockan under va också rolig haha. Vakna upp och få en chokladbit. Som om det skulle vara det första man tänkte på när man vaknar haha. As skön!



Drömmar, drömmar!

Ledig idag också! Så himla skönt. Idag ska jag inte göra någonting alls tror jag, bara dega heeela dan. Måste ju ladda inför praktiken imorgon. Juste, jag somnade  innan kl 23 igår. Det är nog första gången på ett år. Det var sjukt skönt förutom att jag hade två as läskiga drömmar. Ena kommer jag knappt ihåg och andra va att jag och Josephine rånade en gammal tant som bor precis där min pappa bor. Men grejen är den att jag har drömt att jag har varit där förut. Hon e ganska stor och har en svart liten hund. Måste fan gå dit och kolla hur hon ser ut i verkligheten.  Läskigt vare i alla fall för hon sprang efter oss och ni vet i drömmar när man ska springa så går det inte att komma någonstans alls! Jag sprang och sprang, det gjorde Josephine med men vi kom ingenvart. Sen vaknade jag, störd dröm. Nu ska jag käka upp min Emellanåt och ta en kopp te chiao!



En ny undersökning visar att mardrömmar inte är en följd av hjärtproblem utan kan vara direkta orsaken. Men kul här har man två om natten liksom! Hjärtproblem, owh yeaaaaaaah!

Duktig jag är

Har precis städat mitt rum lite halft. Eller iaf damsugit. Duktigt av mig. Nu ska jag spela lite The sims!

praktik är onödigt

Hejpa!

Igårkväll såg jag tre as sköna filmer som jag tycker alla ska kolla på. Ali G Aii, det är Ali G's nya film. As skön verkligen! Role models, sjukt skön den med och sist men inte minst The perfect score. Somnade inte förens fem. Va sjukt trött imorse när jag gick upp. Kl 11 åkte vi och red för att jag är ledig idag ifrån praktiken. Japp, den har börjat nu. Verkligen skittråkigt hoppas dom e trevliga annars skiter jag i att gå dit. Så jävla tråkigt med praktik. Den börjar på onsdag i alla fall och e slut om fyra veckor. Kan man inte få välja om man vill gå på praktik eller plugga upp något ämne? Lär va helt död i en månad frammåt så det lär verkligen inte bli något drickandes.



Hejdå dembow.

Igår var det Emeliefirande som sagt. Eftersom gamlingen har fyllt 21 nu. Jag och Hanna handlade en parfym (Chrisina agiuleras nya) Leggins och ansiktsmaskar. Så nu ska hon bli snygg och fräch. Vid nio tog vi bussen och tåget in mot stan medans Natha, Malin och Frida åkte till berga. I stan skulle vi gå till Dembow men det vart inte så. Trist men sant. Så vi drog till viperroom istället. Efter ett tag tog vi bussen hem. Fick sitta och vänta i en halvtimme på dendär jävla nattbussen. Ush vad jag hatar den. Här är lite bilder från igår!



RSS 2.0