Myskväll med Fian !!


Sluta.

Sluta dumförklara. Du är stupid!


Hos fian

Sitter just nu hos Fian och mytser. Vill ha mani inatt men ingen tillåter det.. Nu ska jag vara social. :) ttyl.


BRA SKIT LMFAO


WÖRD

Geten: u know i lööv it ;)

Mardröm à la grande

Jag hade precis en fett äcklig dröm. Jag va på fest med massa idioter så efter ett tag flippar ett ex och försöker döda mig. Jagar mig med en nål med något jävla knark i. Blir räddad av en person. Det slutar med att jag är intryckt i ett hörn. Nu ber ni så nu kommer det aldrig hända. FY FA-AN. tårar i ögonen när ja vakna. Ttyl måste samla mig lite från det här.


Just nu!


Pöh...

Ben och Jerry kom till mig ikv.


Nyss

Va så jävla arg nyss men efter ett samtal vart jag genast gladare. 100% partyboat är bokad betald och klar!! Me löööv!!!!!!! Happyface här!! Sitter vid jobbet och väntar på att få gå in. Det är freezing ute. Drygt när man är ute. Men men ttyl bitches n hoes!


Omgjort.


Morrn.

Vaknade nu pga mina kära katter. SOM
INTE KAN HÅLLA KÄFTEN. ska ta mig en dusch och städa lite. Sen börjar jag jobba 15 :). Ttyl.


Nu kan man äntligen blogga med iphone!!!!!!

Ja nu är det premiärbloggning med iphone-appen. Hela tre nätet har varit nere idag så har inte kunnat smsa ringa eller något ALLS. skit tre! Ska fixa en bild med också. Ttyl fuckers.


Ångest.

Ikväll blir det spåret, fyfan för att supa. Jag ska ALDRIG MER... nejdå klart jag ska. Men inte på en månad..

haha wtf?

Den 1a oktober träder en lag mot stalkning i kraft. Stalkning innebär att någon systematiskt förföljer och tar kontakt med en person upprepade gånger så att den drabbade kränks, skräms eller störs och omkring 9% av Sveriges befolkning uppger att de någon gång blivit utsatta.

HAHAHAHA

Herregud, cheeters.. hahaha. Dom är helt galna. Har världens jävla äckligaste ångest. USH. Inte okej. Lär inte supa på ett tag. Eller jo kanske någon adg när jav ill göra bort mig. haha återkommer senare. HÖRS.

Halvfull, halvtom.

Fyfan vad jag mår, återkommer imorgon! puss å kräääm

SOMMARRR


Så här ful har ni aldrig sett mig.

Sitter just nu i soffan med hotpantsmjukisar & linne. PLUS glasögon! Så jävla onajs men skönt för ögonen. Två och ½ män på tv. Mysis i mitt knä och dom andra har deckat i soffan breve mig. Storstädade precis badrummet. Det bodde ett monster under badkaret.. usch ja kräks. Hade jag haft en egen städtant hade jag aldrig velat flytta hem! Planer då- imorgon ska jag försöka gymma efter jobbet och sen fira morfar som fyller år. Min älskade morfar! Han är nog världens bästa morfar. Vet dock inte vad jag ska köpa än.

Lilla Barbie!


Gotta love it.


Känner mig hotad!


Lite tid över.

Nu har jag en stund över innan Jessica kommer hem ifrån jobbet. Idag har det varit en full-rulle-dag. Började med att jag jobbade 7-15 med Maria. Sen när jag kom hem tog jag en powernap på soffan i en timme, LÖÖVLY. Sen hämtade pappa upp mig och vi åkte till gymmet och mötte upp Hanna. Körde stenhårt en timme och sen käkade vi sallad tillsammans. Handlade på Willys och fick sjuts hem av papi. Nu har jag precis duschat och ska snart hem till Jessica på en te. Inte en lugn stund över alls. Jag ska få se en överaskning hos Jessica också. Är sjuuukt sugen på att se vad det är för något.. :D Bilder kommer senare, min dator strejkar? TTYL.

Nu snabbt bara.

Väntar nu på pappa som ska köra oss till gymmet!
Vi ska vara såååå duktiga!
PUSS

OJ redan måndag igen..

Hejhej haallåååå måste tacka Maria för idag redan, nu. Bästaste bästa räddar min dag!
Nu måste jag skynda mig till bussen =) Ciao.
BTW. Såhär kännde jag mig imorse..

Nu-

Dusch och snabb middag innan jag ska sova. Mkt bra kväll i spåret! Creds till mig!

Tankar

Tack Frida och Hanna haha. Ni andra- blää. Frida, teet smakar choklad men med en touch av örter. Du kommer typ inte gilla det tror jag. Well Well. Sitter nu på jobbet med näsan i boken som heter "vår lilla hemlighet". Sjukt hemsk bok som handlar om en tjej som blivit våldtagen av sin pappa i typ hela sitt liv. Har inte kommit så långt än men fyfyfyfy vilken bok. Jobbar till 18 idag och ska sen hem till Fian och se hur brun hon blivit! På lördag är det party och jag längtar som en gris!!! Kommer bli så jävla awsome. Åå så taggad!! Me like. Ttyl bitches ska fortsätta med min bok nu :)

Det är många här men ändå ingen där.

Ge mig lite kommentarer nu, har ni tid att gå in här varje dag kan ni iaf bjuda på en kommentar då och då. PÖSS.

MUMS!


WORD

Jag vet inte vad man ska kalla det men jag säger väl svar på tal. Till er som "bråkat" med mig när vi var yngre. Kom inte fram på krogen och be om ursäkt eller försöka snacka om det. Gå bara vidare. Herregud. Väx upp med åren tack!

HÄR BOR JAAG!!


Bomb!

Mitt hjärta, som just nu ligger på mina ben och sover.
Det allra bästa som finns att dricka!
min söta minsta kusin!
min nya snygga vinterjacka!!
mitt fina duschdraperi.
Min fina Frida, du e så söt!
Favorit te! SÅ JÄÄÄVLA gott.
Så jävla IN YOUR FACE!
B, L, I. Mina hjärtan!
No shit???

Sweet dude..

Återkommer med bilder från phonen!

Publikbiljetter.

Har publikbiljetter till Partaj 5/10 17:15, 4 st. Vilka av mina vänner hänger med?
Har 4st till extra extra också den 17/10 kl 18:15.
Ska fundera ut vilka ja vill ta med mig. Återkommer.

LMAFO. Kings.

Liten sovmorgon idag i alla fall.. Måste tipsa om en låååt. Sjukt skön!

DAAAAAAMN MAAAN

Jag måste bara berätta om min dag. Den gick hur bra som hellst tills jag fick ett samtal. Sen förstördes min dag så jag vart tvungen att ringa och sura järnet. Funderar starkt på att gå vidare. Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig. Har jobbat 11 timmar varje dag denna vecka hittills. En ledig dag sen 20 timmar lö-sö. Nästa vecka blir det ingen lugn ro förens helgen. Är sjukt behövd av denna lediga dag. Ska snart gå och lägga mig.
Har sällskap på axeln nu av mysis. Mycket MYYYYS. Nu ska ja lägga mig nyduschad i en nybäddad säng. DEAMN va skönt det är..

Rastlööös

Igen.. sitter och väntar på att tiden ska gå, igen.. Så jävla drygt. När man vill att tiden ska gå fort går den sakta och om den sak gå sakta går den skiiiiiit fort... Åå vad jag vill färga mitt hår mörkt nu. Men de får bli till den 23e så ja kan använda mitt löshår och köpa mig en feting klänning och BARA äta GI.. UGOGIRL!! Trött på att vara tjoooooockis :D

Grymt

Har varit så jävla duktig och gått/sprungit femman med Jessica. Fuck yeah va awsome. Detta ska fortsättas och ingen alkohol fram tills den 23 när fian har sin fest. Ikväll ska jag hem till William och sova där. Hoppas man får bada lite jacuzzi! Sjukt sugen på det. Ska nog kunna övertala honom. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig innan ja ska åka. TTYL, kanske kommer ett blogginlägg när ja är där. Men va inte för förväntansfulla..
Pikabuuu!

Jogging track..

Sitter och taggar med musik inför att Jessica ska sluta. När hon kommit hem ska vi dra en vända i spåret. Känns JÄVLIGT bra. Stackars alla som är bakis och mår dåligt idag över gårdagen. Jag ska i alla fall ut i spåret och avreagera mig.

Jag är ju förjävla rolig ibland..


Ny design

Nu har ja bytt igen.. Vilket innebär att ni måste uppdatera sidan när ni är inne på den. TJENIS..

Gotta love it.

Hej hej hallå alla muppar som läser min blogg. Då menar ja dig med Frida. Speciellt dig kanske. Sjukt rastlös. Tror jag ska kräkas av tristess. Katterna ligger och sover också. AS kul.. Känns som om man skulle kunna spela lite the sims men samtidigt pallar ja inte det. Hade ja haft hund nu hade jag gått 2000 km tills ja stupade. Och alla mina vänner som jobbar helg. Skit ner er. Hatar er idag. TJO
Typisk morgonfrilla haha. LÖV IT..

FUCK YEAH

Hoppas att alla mina kära vänner bokar judgment day med 100% party den 24 november. TAGGAAA KBKKK!! WHOP WHOP.

YEAH

Nu har jag varit sjuk i flera dagar och nu är det slut på det känns det som i alla fall. Imorgon tänkte jag dra mig till jobbet. Ska bli skönt att inte bara vara i min lägenhet och pendla mellan sängen och soffan. Nu tänkte jag snart fixa mig en smoothie och göra lite nytta. Har fixat fyra biljetter till vem kan slå Filip och Fredrik. LOve them!

Kärlek.

Jag har fått ett till hjärta.

znark

Jag har jobbat tolv timmar orkar inte skriva långt. Just nu ska ja bädda ner mig i sängen för att sen jobba 7-18 imorgon.. dröööm. Nej nu måste ja sova om ja ska orka. På lördag blir det partaj och en LEDIG söndag. Mkt bra mkt bra... :D:D:D btw adda mig på wordfeud. hatje is the name, ciaooo

RSS 2.0