Vaknade upp hos denhär skönheten!

Idag blir det lite egotid. Simma, basta, promenad, till banken osv..

Köpte nya skor igår igen typiskt.


Kisse.

idag har vi städat heeela min lägenhet, tack jessica för hjälpen!!! Det behövdes verkligen. Har klippt mig också nu sitter vi på ballen och tar en cider. Vi tar igen våran lördag vi missade. Nej nu ska ja va sociaaal mot muttan. puss.


Rätt ful

Nu har ja precis kommit hem, ska ta och sova lite nu så att man orkar med sig själv ikväll. Det är nog dax nu. Soov gott allihopaa! :)



Min fula katt haha.


Oh sunny daaaay

Denna dag har spenderats med Annica i Täby och Arninge. Jag handlade ett linne, en tunika och massa småsaker. Väldans trevligt, så fick jag min frappuccino också. Åååh va gott det är. Ska snart laga lite middag i min ensamhet sen ikväll ska ja jobba. Börjar kl 20:00. Så alla ni som e ute drick en öl åt mig med. Ja tack! Nej men ja är helt död idag. Gårdagen spårade lite som vanligt men inga större saker. Umgicks med mina bästaste vänner! Ni andra som va inne och toffla ni kan då ligga där nästa helg också. Ja ja, här kommer kläderna ja köpte!

 




Längtar tills mina saker från H&M kommer!!!


Lite för bekväm.

Vaknade upp halv nio, tog en dusch och gick ut med Emma. Sen kom morfar och hämtade upp mig. Har varit och handlat i Arninge. Handlade sjukt mycket. Både mat eftersom det ekade i min kyl och massa kattmat och hundmat och kattleksaker osv. Kom precis hem nu ifrån centrum. Gick ner och lämnade Hanna och sen så mötte jag Jessica. Fick sedan sjuts hem. Taaack bästa Kyssjessi! Ikväll får ja se vad som händer. Någon cider ska ja väl kunna klämma i mig. Tänkte bjuda på käk men ingen som ville. Där fick man för att vara generös. Mjaaa. Köpte en skitbra sak på Rusta. Man hänger den på elementet så ligger kissarna där på. Hur bra som hellst. Gick hem här också så man kanske ska köra på en till sådan. Solen har skinit idag så ja har suttit på balkongen idag också. Hunnit med en massa skit. Brännt pengar som en idiot också. Men men, ska väl sätta in pengar för ridningen också. Gör det nu innan ja tar mig en powernap på en timme eller nått. Har äntligen hittat min mobilsladd till datan så här kommer NYA bilder. Eller dom som fanns på min mobil.Tjauuu på er.......






Hey soulsister!

Ja vaknade upp pigg kl 10 imorse, oj va ovanligt. Faktiskt. Annica kom förbi på hennes lunch sen åkte ja ner till centrum och gick på banken och ICA och beställde klipptid på måndag. Sen tog ja en fika hos morfar. Kom precis hem därifrån ska snart dit igen. Fick min jucie press också, så äntligen kan ja pressa apelsinjucie. Och JA jag vet att ja stavar fel men ja orkar inte leta upp den rätta stavningen. Nej nu ska ja väl ta och knata dit! Pusssssss på alla mina vänner. Och ni vet vilka ni är! Föresten, ge mig midsommar och värme och sol tack. Emma är i något slags esse nu så ja får väl busa lite med henne haha. PÖSSSSSSSS.


Mitt lilla rådjur!


Vad är det för fel på folk.

Alla verkar ha som hobby att ljuga och sätta ihop någon historia om hur det egentligen gick till. Hur fan tänkte hon då? Äh du e inte mer värd än mina damråttor. Smutsig, de e vad du e gumman. Äh nog om dig. Jag hade en jätte trevlig helg. Är typ fortfarande slut. Ikväll ska jag rida, får se vem som kör mig. Kanske min kära vän Jessica eller pappa. Mycket trevligt. Har jobbat måndag och tisdag så det har inte blivit någon uppdatering. Vill ni se bilder från onsdags tror ja att det var vi satt vid kanalen och mös så finns det på: http://hannahatje.blogg.se. Veckan ser rätt så öppen ut. Jag ska klippa Emmas klor och fippla lite hemma. Jobbar lördag och söndag så på fredag blir det utgång.



kisse


Snusk

Hemkommen från jobbet nu, har precis ätit gröt till frukost. Det ska ja börja med nu känner jag. Man får en bra start på dagen. Men min morgon startade inte så himla bra, har halsbränna. Har ätit en samarin men de verkar inte funka.. Känns väldigt jobbigt. Jag har också bärt ner massa skit som stog på balkongen och i garderoben ner till grovsoporna och källaren. Känner mig väldigt duktig. Snart ska jag börja diska här sen blir det en skön promenad med Emma innan ja ska börja städa. Sjukt mycket att göra. Speciellt om man har tre djur som stökar ner ;D. Men ja gillart. Nej men nu ska ja köra igång. Ha de gött gott folk! Pöss.



Hatar dig!


Denhär tilldelar jag dig Frida Jäderberg


Du sjunger så snyggt!


Vilket drömväder!

Tänk om det alltid kunde vara sånthär väder. Löööv it. Idag har ja städat balkongen jessica hjälpte mig, tackar och bockar. Så nu e den reen och snygg. Vi ska snart iväg och sola sen ikväll blir det tvättstugan och simma. Duktig man ääär. I helgen jobbade jag. Så jobbar ja imorron sen är ja ledig en vecka ska bli skönt. Ja hoppas på detta väder varje dag så man kan sitta på balkongen och mytsa.




over and out.


Bastu, bad.. nästan.

Kom precis hem ifrån dommarudden, va där och bastade med Annica, Hanna och Jessica. Hur mysigt som hellst. Måste göras om. Jessica badade faktiskt. Ja va nära, i vattnet me fötterna i alla fall. Iskallt vatten, de va fortfarande is på vattnet. Plus att det är havet. IIIISKALLT. Var och red imorse också, helt lökig kom jag hem och tog ett bad. Använde mitt badsalt som ja inhandlade förut. Sen var det bara att börja städa. två timmar till badrum och golv. Än ser de förjävligt ut. Va nere på zoo och handlade lite innan ja gick hem till mormor och morfar och åt tacos. Mumma! Har nog aldrig varit så mätt som jag är nu. Fortfarande. Måste hämta ut mitt paket från HM imorgon också. Gud vad man har saker att göra när man är ledig. Känns som det inte blir någon tid över till mina små älsklingar här hemma.. Men de blire ju ändå. Nu ska ja ta mig i kragen och sova lite så man orkar göra lite stuffs imorron innan man börjar jobba. Pöss.


Dethär fina smycket fick Emma av morfar i påskpresent. Jag älskare!


Tack Emlan. Skön låt.


Dåligt god smoothie.


Bilder från alla håll å kanter



Jamie och Jessica


Pussmun


Hanna


Hanna och Annica kör armbrytning.


Blondinerna fixar sig.


Snöblask? jag älskar dig.

Men gu, de snöar idag igen.. tippat. Denhär "lång-helgen" har gått så himla snabbt. De e Måndag idag och har varit ledig sen i onsdags. Känns som ja har varit ledig i två dagar. Men så är det ju inte. Igår kom Jessica hem ååhh va härligt. Kommer knappt ihåg vad ja har gjort domhär dagarna så vi skiter i att prata om dom. Igår va ja iaf på påskmiddag hos pappa. Träffade kusinerna som ja inte har gjort på hundra år känns det som. Hur trevligt som hellst. Har precis varit på promenad med Emma i det sköna snöblasket. Är så sjukt trött på de. Idag ska ja bara ta det lugnt, blir en lugn vecka framför mig. Jobbar tis,tors,lör och sön. Nu ska ja göra mig en rejäl frulle. Är superhungrig. Mmmm...


over and out


Solglasögon <3

Idag är solbrillorna min bästa vän. Oboy vilket vackert väder. Sen är det inte mkt snö kvar. Uuuhh sköönt. Ge mig sommar nu så man kan ha SOMMARKLÄDER, SOMMARSKOR och SOLGLASÖGON. Skulle vara wonderful. Igår badade vi jacuzzi och möös juste har massa bilder som ska upp. Gud, de kom ja på nu liksom men bra Matilda. Haeeejj på er måste hämta kameran.

RSS 2.0