Åt helvete.

Dra åt helvete. Hoppas du känner dig lyckad nu. Du förstörde mitt liv.

Hejhejhallå.

Kom precis hemifrån jobbet. Mycket trevligt som vanligt att jobba. Saknar min lilla fiskorv bara. Imorgon blir det 15-21 jobb igen. Värsta dröm tiderna att jobba. Men men ska snart sätta på Den lilla sjöljungfrun på TVn ååhh den är ju så bra. Ha det gott allihopa. Vi hörs imorgon bitti. Natti.


Nytt jobb!

Jag måste ju bara säga att jag älskar mitt nya jobb. Lööve it. Alla är supertrevliga och det känns helt rätt. Jag ljuger inte när jag säger att jag älskar det. Verkligen ÄLSKAR det. Hittat mitt drömjobb tror jag. Iaf varannan vecka! Ska snart ta mig i kragen och gå till bussen, orkar bara inte resa på mig riktigt än. Måste packa alla saker. äh nu drar jag. Heejdåå alla bittra. Hörs snart igen. PUSS.

Im in MIAMI bitch.

Hej hej alla bittra.

Väcktes av ett samtal av hanna. Linda kom och plingade på en halvtimma senare så nu har ja precis äit frulle. Värsta snälla Linda hjälpte mig att diska. Så gulligt!! Nu ska ja ta en dusch för att sedan gå ut med Emma innan jag ska gå till bussen som går till jobbet. Idag borde mitt Nintendo DS komma! ÅÅhhh vad jag ska spela då :D PUSS.

Ge mig domhär skorna från deichmann-sko.se


bakis baby

Hej, jag ska försöka skriva ett inlägg nu. Jag ser inte ett skit av vad som står på skärmen eftersom min köra vän Linda var så duktig att tappa cider övr datan. Så nu ser jag ingenting på skärmen. Å mn tackar och bockar. Idag vaknade ja första gången av att telefonen ringde och somnade om eter det. Vaknade nästa gån när pappa ringde och sa att jag fick 20 minuter på mig att klä på mig och göra mig i ordning för att åka och storhandla på Willys. Nu kommer ja inte ihåg vad jag va innepå för står men blir säket superbt. Fick middag hos pappa idag också. Oxfile med rotfruksgratäng. Oj vad svårt det var att skriva fortt. HAHA. Ska väl inte tjata mer här. Rip Min dator!! Känns de som iaf. Man kan ju skriva emn man ser inte ett piiss.

Du föresten, bete dig.




Bjuder på drömbild på kusinen <3


Vilken lång dag.

Vart väckt av samtal och sms av mrs lindström. Det var bara att gå upp och klä på sig för att åka in till täby. Var där till typ 2 sen vare bara komma hem och börja med tvätt och städning. Har fortfarande diskningen kvar men den får vänta. Va så jäla skitigt hos mig så nu ere reeent :D TOPPEN!! Ikväll blir det utgång med Linda, Sara, Frida och Maria. Värsta mys. Nej nu ska ja klä på mig för snart kommer L och då börjar vi korka upp...


 
Ny tröja!


Mys hos Linda!

Nu är ja precis hemmkommen från linda, vi drack te på hennes fina baksida. Värsta mys. Imorgon är det städ och tvättdag hos familjen M.Hatje. Så nu ska ja sova så ja orkar med det. PYSS.



Jag skäms inte när jag säger att jag längtar till vintern.


Grattis Magnus.

Varit och firat kusinernas pappa nyss nu ska jag hem till Linda och dricka lite te och snacka lite skit om alla. SÅÅÅ NAJS! Hejp alla nyfikna <3



Mera shopping.

Dock kostade detta bara 100 kr tillsammans (västen och shortsen).



Precis hemkommen.

Har sovit riktigt dåligt inatt vaknat 4, 8a och 10. Gick upp kl 11. Då gick ja nästan direkt ner till centrum och mötte hanna, clara och frida. Vi gick in i typ varenda affär känns det som. Skulle behöva städa nu men orkar inte har så jävla ont i maggen. Fy skäms. Ska väl gå ut med Emma nu sen sova en powernap. Imorgon blir det städ och tvättdag för mig.




Jäla bra film detdär.




Var ju och såg bröderna karlsson. Den va riktigt bra faktiskt. Cyklade förbi och lämnade cykeln hos Linda som ja fick låna. Taaack!! Bästa bästa bästa du! Kom hem och gick ut med Emma. Som tur var så var Frida telesällis när ja gjorde detta. Slog in paket till mosters kille mange som fyller gammalt imorgon. typ 35-36? Kommer inte riktigt ihåg det är ju så många som fyller år. Längtar tills den 2a då kommer min fru hem från krekland. Längtar också tills den 4e då jag och Lindaa åker på kryssning. Nu ska ja städa lite och byta lakan i sängen till mina nya leopard(rosa). SJUKT FINA! Hejp.



Bio ikväll.

Ikväll ska ja se på bröderna karlsson, hör av mig när ja kommit hem igen.



Lunchtime

Fick mig allt en liten powernap, kanske ska laga lite lunch nu. Men vettefan vad jag ska göra för någonting. Är inte sugen på något jag har hemma. Alla djuren har sovit på mig tills nu också. Skit trötta allihopa. Vet inte varför men de väl vädret. Nejnuskaja försöka hitta på något. HEJJ. Förslag någon???





trött tjej


Beställt

Hejhejhallå alla bloggläsare. Sitter här nyvaken och tittar på MTV. Kunde då inte låta bli att beställa hem ett Nintendo DS. En rosa vart det med två spel! Dumma dumma mig. Syndat ennu en gång. Nej nu måste jag sova lite på detta..



shoppat kommer mer bilder sen..


Äckliga Måndag.

Vaknar upp i mitt kolsvarta rum och tror att jag har sovit hela dagen. Jag trodd verkligen att klockan var typ 5 på em. Men nejnej här ere bara skitväder. Regn, regn och ennu mera regn. Kul att min hund inte vill gå ut när det regnar. Hon måste ju göra sin grej någon gång. Även fast det regnar. Gud man borde ta ett kort på henne när hon går i sin regnjacka i regnet för man kan verkligen se vilken surkärring hon är. Nog om det. Ska snart in till täby och ta ut biobiljetter. Jag ska på bio imorgon! Ska se Bröderna Karlsson. Verkar som en B-film men får ställa upp. Sist jag var på bio såg jag Twilight Eclipse. Lite skillnad på film kanske haha. Måste lägga upp lite bilder från igår som ja tog på mina bebisar. Jäkla fotomodeller till djur man har! Emma, Lukas och Isak!







RASTLÖÖÖS

Sitter här och tänker att jag måste vattna blommorna men sen kom ja på att jag inte orkade det just nu. Dom håller bokstavligen på att dö ut. De är bättre med plastblommorna jag fick av mormor. Fick ett par andra blommor av henne också som hänger i fönstret som enligt henne inte kan dö. Men dom ser ut som om dom sjunger på sista versen. Jag skulle vilja ha orkidér men jag har redan dödat två. Typiskt. Har jag talat om för er nyfikna att jag bokat kryssning den 3 september med min kära vän Linda? Då har jag gjort det nu och ni som undrar. Ska bli skitroligt faktiskt det var så länge sen jag var på en kryssnig! Softilation.. eller aa nått. Jaa jag är rastlöööös. Katterna me klöös. Skitner er och hare bra.

Någon helg/kväll hos Degen.


Gjorde denna 2008 i nov. Uppdtering 2010 aug.

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Mys shorts från bikbok, Linne från gina
Vad använder du just nu för skor: Inga jag är inomhus?
Favoritfärg på kläder: Aprikos tveklöst.

Senaste person som
Sov i din säng:
Saga
Du pratade med: Linda
Du gick på stan med: Linda
Skällde på dig: Emma

Senaste
Låt du hörde:
Alborosie XXL Riddim
Film du såg: SATC 2
Mat du åt: Tacopaj
Kram: Kram kram påre.
Puss: vad är det?
Känslan: Trött..
Resa: Thassos
Dröm: Haha to mutch om man berättar det här
Boken du läste: Håller på att läser Nobels testamente
Personen du träffade: Saga
Personen du pratade i telefon med: Linda
Personen du fick sms av: Korven
Gången du åt en 7-eleven korv: Har nog aldrig hänt
Gången du var utomhus: När ja va ute med Emma
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: oj det var riktigt länge sen, jag var nog åtta eller sju år
Saken du köpte: Oj tror det var kinamat

Om dig

Namn: Matilda
Ålder: 21
Smeknamn: Alla möjliga
Sysselsättning: Jobbar, shoppar ni vet.
Bra egenskaper: Aa asså ja har ju bara bra.
Dåliga egenskaper: Ingen.
Linje/klass: gått ut Hotell och restaurang 3an
Hårfärg: mörkbrunt
Ögonfärg: Blåa/Gråa/Gröna en salig blandning
Skostorlek: 38/39

Nu vet ni lite mer om mig.

Över 700 inlägg.

Grattis till mig själv som gjort över 700 blogginlägg sen jag började me detta. Har egentligen ingenting att skriva om för ja gör absolut inget roligt alls. Tisdag idag och med det menas det att det inte händer någonting speciellt ska hem till pappa och käka middag bara sen inget alls. Ska nog fortsätta sippa på min energidryck, tjenis!



Kollar ni noga ser ni lilla Emma i bakrunden :)


Dålig morgon.




Här kommer lite uppiggande bilder. Fikamys med Linda!!


Mina nya shoes!!






Tack http://highonheels.devote.se för hjälpen!!


Måndag?

Helt mållös denna måndag. Ska snart ner till djuraffären och bränna mina sista pengar haha. Pappa kör mig dit och hem. Man kan verkligen inte gå ensam med 10 kg kattsand och 6 kg kattmat. Nää så stark är jag inte. Så saknar jag min fru också. Hon e tillbaks dagen innan kryssningen. Så vi lär ju hinna ses lite iaf. Kryssningen är den 3 sept? Hmm måste kolla upp så det inte var den 4, äh ja kommer inte ihåg. Det är en fredag iaf. Jo min helg då för alla nyfikna. I fredags fikade jag med Linda och var på kalas, när vi kom till berga igen tog vi oss en varsin cider och där så spårade det bara. Lördagen skulle vara lugn men vart inte så då heller. Usch nej men nu har jag iaf SEMESTER!!! Kommer upp lite bilder sen. Först ner till animalshop åkersberga.




Dom älskar varandra innerst inne!!


HAHA Nya ICA reklamen


Aha godmorgon då.

Vaknade runt fem tiden idag. Gick direkt ut med Emma nu sitter ja och käkar frukost/lunch/middag. Det vart bulgur, snitzel och vitlöksås. Man tager vad man haver. Nej men ja orkade verkligen inte ställa mig och laga mat. Igår var jag och Linda på sbar sen jag vet inte om det hade stängt då men blir inkörd i en taxi och så åkte vi upp till Lövis? Kom hem runt åtta imorse. Idag blir det nog lungt, alla ska tydligen in till stan på någon stockholm crusing. Får se hur ja gör men jag tror det blir lugnt. Ha en bra kväll alla glada.



Skitmorgon.

Känner verkligen inte för att ens gå utanför dörren idag. Är faktiskt inte så trött men jag är trött i kroppen. Ska snart ta bussen till Danderyd och göra en grej med jobbet. Själva saken tar 15 minuter då att åka in och tillbaks tar 2 timmar. Kommer inte hinna med bussen till jobbet så jag kommer komma försent. Men så får det bli när man inte planerar ordentligt. Har försökt trycka i mig lite frukost men som alla som känner mig vet så är jag absolut ingen frukostmänniska. Morgonmänniska över huvud taget. Usch busch. Om man kanske skulle fixa till håret lite innan man går? mm ja gör nog det. Ha en bra torsdag för det ska inte jag ha. Slutar 21 får se om ja orkar uppdatera då.

ps. mina saker från Nelly är på väg!! ds.



Deckad efter kryssning 27-28 januari i år.


Te mys hos Jess.

Precis hemkommen från Jessica. Fikade och käkade middag där med Jessica och Stina. Mycket mysigt. Kom hem helt svettig så ska snart in i duschen. Skorna längst ner i mitt inlägg kunde jag inte låta bli att beställa hem så nu är dom påväg. Hoppas hoppas hoppas dom passar bara. Sjukt snygga. Från Nelly.com. Mitt lock i örat som ja haft sedan i fredags gick bort idag när jag blåste luft i örat. Kan inte bli bättre!! På torsdag åker min käraste till grekland i två veckor. Usch och fy plus att ja e ledig en hel vecka nästa vecka. Får se vad man hittar på då. Hade jätte gärna åkt utomlands men kassan tillåter inte det tyvärr. Imorgon blir det en tidig morgon ska först upp och klippa Emmas klor kl 10 sen jobba kl 15-21. Ska bli skönt att jobba igen. Hatar att vara sjuk.

NI MÅSTE GÅ IN PÅ PARIS BLOGG. SÅ JÄVLA BRA; http://finest.se/danielparis.




Gammal bild.


Hon är väl för söt


Skor och klänning

Jag säger som systrarna gör. Jag har blivit helt galen i skor och schopping. Har aldrig köpt såhär mycket kläder och skor i hela mitt liv som när ja flyttade hemifrån. Dock är det andra saker jag köper också som t.ex. kattleksaker och prylar till dom. Samma med tekniska prylar. Men det är inte samma sak för det har jag alltid köpt och velat ha och så. Men skor och kläder. Det är gaalet. Blir fattig av att bara gå in på en hemsida för skor och kläder. Som t.ex. dessa leopard-tygskor. Hur snygga som hellst.




Sen denhär klänningen från nelly. Mm mumma!!

Britney Dress SEK 379, Jeane Blush - NELLY.COM

Och domhär glitterskorna, också från nelly!!

Marble Sparkling Pumps SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Måste nästan beställa hem dom. Usch dyrt och onödigt. Men väärt det.


Hemlighet, vill berätta men kan inte!

Jag har en så smart idé som ja aldrig kommer berätta för någon. Huhu det är så kul att jag nästan borde göra det. Men man lär ju få skit för det. Ni behöver inte fråga mig vad jag menar för jag säger icke. Detta är hemligstämplat a´la Matilda. Idag är det lugna gatan här på ngv. Det vare länge sedan det var. Sjukt skönt. Har spelat the sims hela kvällen och druckit coca cola. Eller aa ja har varit hos mormor och morfar dom bjöd på tacos till middag. Smaskens. Är dock inte trött nu så ja kan itne sova. Ååh ja skulle vilja berätta för er om min hemlighet men då blir det ju ingen hemlighet längre. Det skulle förstöra allt. Typiskt. Haatar att vara sjuk också. Sitter inne och gör ingenting, min hund är inte ens hemma så man får ingen lust att gå utanför dörren heller. Funderar på att ta katterna i koppel imorgon om söta lilla frida kanske vill hjälpa. Känns som om dom måste springa av sig lite.

Lovade lite filmtips så här kommer dom:
o The bounty hunter
o The losers
o The grownups
o Hot tub time machine
o Sex and the city 2
o Cop out
o Mean girls (klassiker)

mys i soffan med oliver <3



xoxo gossip girl

Sjukaste inatt var att ja vaknade av att grannarna stog och skrek på varandra att dom skulle hålla käften, runt halv fem vart det tyst. Men innan dess var det ett jävla liv. Och det är samma gamla grannar som alltid sitter på sin JÄVLA balkong och skriker och ölar 7 dagar i veckan. Fan skaffa dig ett jobb och ett liv. Var nära på att gå ut och skrika håll käften jag med men hörde att det var flera grannar som gjorde det så ja slapp gå upp haha. Ähh hoppas dom inte håller på inatt igen. Jag måste skaffa nummret till störningsjouren eller vad det heter nu för tiden. Självklart att man ska få sitta på balkongen men inte mån-sön fram till typ 4-5. Idioter. Helt dumma i huvudet. Nu har ja avreagerat mig. Lite iaf. Ska ngo ta en dusch nu innan jessica kommer och vålgästar mig. Puss!


02:22

Nej om man skulle ta och sova bort värken. Nu är det inte fredag den 13 längre. Taack gud. Slipper man oroa sig. Nu ska ja snart gå och duna och sova ut för det behövs verkligen. Sett typ tre sjuka filmer ikväll kan lägga upp lite filmtips imorgon om ni är snälla. Fuck you godnatt.


Sjuuuk

Kul att man vaknade upp 5 imorse med öroninflammation. Helt sjukt ont i örat. Har varit i centrum och tagit ut penicillin och köpt ipren och nässpray. Så nu kollar ja på en film som jag lånat av jessica. Så snällt. Nu kör vi. Filmkväll, myyys!



Sitter och väntar på Jenna.

Kom nuuunununu... sånthät händer när jag är uttråkad....



Lediga torsdag.

Hej hej hallå.
Idag är min ända lediga dag. Fy fa an vad skönt! Torsdag är likamed tommys eftersom det är sista och jag har inte varit där på flera veckor :) en sista gång måste man ju gå. Men det blir inte alls sent då jag ska upp kl 8 för att åka till Danderyd och gå på kurs. Den skulle hålla på till lunch sen börjar jag jobba kl 18 till 04. Lär ju vara lagom död på lördag. Jobbar då med och på Söndag. Jobb helg 3 helger frammåt sen blir det kryssning. Längtar! Nu ska jag och degen till centrum och handla alkoholen. Hej så länge :D

Takida.

Asså dethär är helt sjukt. Jag la upp en video på youtube för ca ett år sen. Det är när Frida sjunger curly sue. Och Frida har sovit här i två dagar nu. Jag lyssnar alltid på lugna innan ja ska sova, men ja ja vet. Varje gång vi har gått och lagt oss har just den låten kommit. När jag vaknade igår kom den också. Idag hörde jag ingenting men fy faan vad läskigt. Hur stora e oddsen? Att just den låten kommer när Fridolf sover här. Kunde knappt somna igår heller. Jag kom hem vid 10 över tolv och börjar jobba om 40 minuter. Usch o fy vad trött jag kommer vara när jag slutar kl 17:00. Men vi kanske hörs då, vem vet.


jasg är lite sugen på jul :$


Hej å hå.

Nu har ja precis vaknat. Herregud vad skönt att sova ut. Första måndagen på 5-6 veckor ja kunnat göra det :D. så happy. Idag ska jag jobba 17-24. Är inte så taggad på det men vad ska man göra. Money money money. Nej nu ska ja spela lite the sims. så sugen :D hejpa.



Crazy cat!


Söndag.

Har varit hos kusin och firat honom idag. Fick sjuts av mormor och morfar tillbaks då ja mötte upp fridolf. Vi gick hem till mig och chillade på en böna. Linda kom förbi och lämnade lilla Emma. Nu har vi tänt ljus här och bögar oss i värmen. Nu ska vi kolla SATC2. Hare gött vi hörs å ses XOXO Gossipgirl!



Kusin & Hanna


Hannas fina tattoo.


Max & Kusin William


Grattis minsta kusin 1 år.

Vaknade för en stund sen, tog en te på balkongen. Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer mormor och morfar och hämtar mig. Vi ska sen till min moster för att fira min kusin som fyller ett år idag. Congratz!! Nej nu måste jag in i duschen så man hinner. Tjenis penis.


Bjuder på denna haha.


Älskar mitt liv just nu

Eller så ljög jag, har satt upp mig på för många timmar. Idag har jag bara 2 lediga timmar. Vet inte om ja själv tror att jag är superwoman. Men nått fel är det. Slutade på ena jobbet kl 16. Kvart över hade ja duschat och klätt på mig. Nu har ja betalat räkningar och skit. Ska snart ner till cenrtum och hämta ut det från nelly. Åå det ända bra med dagen. Eller nej de första jobbet älskar ja men nästa e väl ingen höjdare. Ska få sova hos hanna ikväll också. Hon bor i samma port som ja ska jobba. Älskar dig för det. Då slipper ja åka hem 02 inatt. Börjar jobba kl 10 på nästa jobb så man behöver ju alla sovtimmarna. Nej nu måste ja skynda mig om ja ska hinna med något. Ha en bra kväll ni andra. Ja GILLART!




Nya skor

Beställde ett par extra skor när ja beställde på hm. Det vart vinterskor denna gång. 99 kr Helt sjukt billigt. Som kommer i nästa vecka. Har funderat på att beställa en kamera också då min suuuuger. Man blir blek som en eskimå på den. Nej nu ska ja spela lite the sims innan ja somnar här. Sov gott tjen.


Beställde ett par lila också. Snuggt!


Jag kunde inte låta bli. Sug för internet.


H&M är bra skit.


Nelly

Sitter här och väntar på att the sims 3 ska ladda klart någon gång... Under tiden va man ju duktig och beställde saker från Nelly. En klänning och ett par skor. Men gud vad mycket REA dom har. Kommer nog  bli något mer därifrån. Men å tack Frida. Det var hon som tipsade om det. Pypiskt. Detta blev det:

Silver Studded Dress SEK 119, Club L - NELLY.COMGustava SEK 90, Nelly  Shoes - NELLY.COM


RSS 2.0