söt bob somnade på mig


06:22


pigg tjej...


Orkar inte skriva något så lägger upp en ttt bild.


tjenis

Har haft en låååååång dag idag. Började med att jag slutade jobba kl 8 imorse. Sen åkte jag hem och bytte om. Klädde på Emma och gick till sunvideo och mötte upp Jessica. Därifrån åkte vi till dommarudden och gick 5km. Sen tränade vi i deras utegym. Åkte direkt hem till Jessica och sov en timme. Solade och gick på ICA. Sen tog jag en promenad till Hanna. Träffade min kontaktperson en stund sen så gick jag tillbaks till hanna. Fick middag och decka i soffan en stund, nu har ja precis kommit hem. Ska ta mig en dusch sen ska ja nog krypa till kojs.


klipper klor på kisse i solen


Pass that dutch

Drömfrukost idag, Bärry jorgubb smultron och ett glas färskpressad apelsinjucie. Mumma. Ge mig min mobil nu. Den har iaf kommit från gbg till stockholm nu. Följer alla steg den tar haha. Sorterad och ivägskickad till mig. KOM nunnunununu. Måste ba säga att jag har blivit galen i Missy Elliot. Om jag var det innan så ska ni se mig nu. WAhaha. Aja nu måste ja käka upp min frulle. Ikväll kommer mormor och morfar och städar min lägenhet igen. Jag har världens bästa morföräldrar. Synd bara att deras dotter inte vart lika bra.


Nu får jag inte upp en video men ni kan ju alltid kolla tuben + rubriken, tjing.

drar och möter fridof tjo.


Onsdag?

Åh ja vill ha min mobil IDAG!!! NUNUNUNU. Idag har jag inte gjort många knop. Har bakat bröd och nu håller jag på att frosta av frysen :). det var verkligen på tiden har inte gjort det sen jag flyttade in i november. Känns verkligen inte som om det är onsdag idag. Kan inte tänka mig det. Nu måste ja fortsätta här. Har precis duschat och så så nu är det dax att föna håret ;D Tjenis



Har beställt en ny mobil. FYFAN VA SNYGG!


Kilar iväg ett tag!


Thats what firends are for.

Kan väl börja med att tala om att min bästa vän har flyttat till Åre nu. Hjälpte henne att flytta i torsdags! Usch vilket jobbigt avsked det vart. Önskar att hon inte kommer in på sin skola i Åre så hon kan komma tillbaka. Nununununu!! I fredags var jag med på hopptävling i stallet. Gick väldans bra. Somnade nog på direkten när jag kom hem. Lördagen och Söndagen bestog utav jobb. Denna dag består också utav jobb. Börjar kl 12 och slutar åtta imorgon bitti. Så det blir ett riktigt långt pass. Det är väl det som har hänt mig denna helgen. Inga höjdarsaker kanske. Har fått hundrefemtio myggbett på benen också. KUUUL.



Flytthjälp i torsdags!




Tävling haha bjuder på den.


nygjorda naglar by me.


ye

jag gör ett försök imorron hej

rajda

Nyduchad och hemmkommen från ridningen, gick skitbra. Trodde aldrig att det skulle gå så fort att lära sig. Är helt sjukt. Hopptävling på fredag dock, det vi tränade inför. Ska dit imorgon bitti igen och träna så vi får se hur det går. Möte imorgon med med ett nytt jobb. Wish me luck. Nu ska jag snart ut med mitt hjärta i regnet då blir det regnjackan på för hennes del. För min del med om jag hade haft någon. Juste, är det ingen som vill sälja en gammal cykel, kärringcykel dåra. Call me eller skriv på bloggen då :)


Tjenis.




Lite för bekväm.

Hej alla glada. Håller på här och städar på balkongen. Känner ingen större lust att ligga på plankorna och skrubba men det måste ju göras!! Ska nog ta och väcka Clara snart som var hundvakt igår! Tack så mycket. Är så tacksam att mina systrar är hundvakt när jag jobbar. Ni är bäst! Nej nu ska jag sätta lite fart här innan man ska på möte och hem till Hanna och senare rida. Mycket på schemat idag haha.



Ser ut som om han ska mörda någon haha.


Mmm

Mormor och morfar ska komma förbi och mytsa lite snart, ska sätta upp lite stuffs. Tjenixen.



Your love is my druuuug

Skulle lagt in lite bilder men mobilen tog inte på datan. fuuuck också. Nu vet ni. Hej.

Lite helgupdate då.

Herregud vad länge sedan jag skrev, har blivit dålig på det på senare dagar haha. Veckan gjordes inte mycket som ja har minne av, jobbade och var ledig. Så mina veckor ser ut haha. I veckan jobbar jag tis, lör och sön. Nog om det. Helgen då. Fredagen började med att jag slutade kl 8a på jobbet, gick hem och städade. Kl 12 ungefär kom Emelie och Annica och vi drack lite innan vi gick ner för att kolla på Hannas utspring. Jag hann inte med att stanna och kolla eftersom att Emmas utspring var samma tid. Jag fick dock sjuts av pappa dit, taack! Hade aldrig hunnit annars. Sen åkte jag hem till moster helt äcklig och ölig. Duschade av mig ölen och käkade lite innan det var dax för utdelning av presenter och sånt usual. Efter ett tag kom alla och drack och mös. Sen drog vi vidare till sbar. Där var vi tills två kanske. Vet inte säkert. Det var fredagen i helhet det.

Lördagen började med att jag vaknade tidigt för att åka båt. Vi åkte vid ett. Typiskt, hade kunnat sova längre.. Dock fanns då ingen nyckel så när vi kom dit satt vi en stund i båten tills vi åkte upp till rikard och annica för att mysa lite. Kollade på en film, kommer inte ihåg va den hette men men. Sen åkte vi in till mongoliska för att käka lite. Åhh matkoma där. Inte okej. Väl hemma igen gick Emma ut med min lilla älskling och jag snabbduschade. skyndade mig gärnet så tog vi samma buss som dom andra. Åkte på 100års fest i singö. Hade skittrevligt. Har nog inte garvat så mkt som ja gjorde då. Herregud vissa människor. Kuuuuul värre! Efterkakan blev hos Madde, mycket trevligt att se hur hon hade det.
 
Idag var det söndag. Faktiskt inte längre. Började skriva innan men klockan bara rinner iväg när man ska berätta roliga saker. He He. Jag och Jessica vaknade upp och gick ner till golden och mötte Oddi och Degen där dom käkade, vi gick sen hem till Jessicas syster och hjälpte till lite för att Alva skulle ha 1 års kalas. Grattis sötnos måste jag säga. Pappa hämtade upp mig där så åkte vi och handlade lite innan vi åkte hem och grillade och bara mös. Jag somnade i soffan efteråt dock. Snacka om matkoma. Det var inte ens okej. Vaknade upp typ kl 22. Fick sjuts hem av pappa eftersom jag hade bara t-shirt på mig. Nu sitter jag här med lilla Emma som ligger och sover i mitt knä. Cred till er som orkar läsa hela detta, Puss på er!


Jaaaaaaaaaaaavisst.

Hejhoppp gummisnooppp. Har inte haft nått speciellt för mig dom senaste dagarna. Ikväll ska man jobba och på kurs så ska snart gå och lämna min lilla vovve. Sen bär det av ner mot centrum för att handla lite, plus en kurs. Nu ska ja fortsätta trycka i mig en äcklig shake. Usch. fy. Blä. Hare gött allihopa.



Mjau.


RSS 2.0