Slappsöndag.

Idag har jag verkligen bara slappat. Hanna kom hem från jobbet och vi gick nästan direkt ner till golden och käkade. Träffade Degen, Jens och Gulding där också. Sen gick vi till ICA för att handla lite. Vart julmust. Så gott! Nu har vi legat framför TV´n och slappat. Mina kusiners katter bor här nu också dom kom i Lördags. Ena katten är rätt stor och när den ska utföra nr 2 så luktar det i hela lägenheten. Fick vädra! Ush! Ändå har jag sand som inte ska lukta. Äh om man ser de från den ljusa sidan skiter katten i lådan och inte på golvet. Imorgon blir de jobb å sen e man ledig några dar för att sedan jobba helgen. Ska bara ta det lugnt i veckan, inga oväntade saker hoppas man. Nu ska ja kolla lite Paradise Hotel, har missat en del.



Helgen.

Fredagen var helt sinnes. Började med att jag och Malin satt här sen rullade de in folk hela tiden. Efter en stund drog vi till sbar. Kommer hem fyra. Igår satt ja Hanna, jamie, tobbe, frida här och pimplade lite sen gick vi till akter och tog nån cider sen vidare till sbar sen till kinakejsarn. Sen fick ja o Malin sjuts hem. Det var allt i helhet. Har ett bitmärke på min arm, nån som kommer ihåg vart det kom ifrån?



Idag har ja..

  • Varit i stallet
  • Varit i ett annat stall
  • Käkat lunch me Emma
  • Varit på bolaget

Det var dagen i helhet. Nu ska ja ta och sminka mig för att göra mig i ordning inför kvällen.






Herregud.

Jag vet inte vart ja ska börja, igår var ja Hanna Towa och Emelie i Täby. Jag handlade smink, 2par thigts, ett linne och julklappar. Kan dock inte skriva här vad de var för den personen läser ju. Trisst för dom va as söta. Nått mer tror ja inte att det vart. När ja kom hem så hämtade Malin och Oliver upp mig så åkte vi till Jysk och handlade julprylar till lägenheten, ska ta kort nån dag så kan ni få se. Så jääävla stekiga tomtar. Malin kom hit och vi fixade oss lite. Sen gick vi ner till akter och satt där och mös lite. När de stängde åkte vi in till Tegel. Sen på efterfest. Helt galet. Kom hem halv sju imorse, dåligt trött. Nu ska ja och Malin kolla film å ba soooovaaa. Hejs.



Idag ska jag..

  • Åka till Täby med Emelie
  • Handla julsaker till lägenheten
  • Simma?
  • Tvätta om de finns tid
  • SOVA

 


frullebrulle

Jag är så trött på att tele 2 inte funkar. Nu går det inte att skicka sms för mig, när ja ringer säger dom: Ditt samtal kan inte kopplas upp för mer information kontakta kundservice. Samma sak när jag ringer kundservice. Hur hade dom tänkt att ja skulle kunna få tag i dom när de inte går att ringa. Smaart. Sen så e jag själv hemma så ja kan inte låna nåns mobil att ringa me. Känns ju väldigt kul. Igårkväll efter jobbet så träffade ja Saga efter jobbet. Vi satte på 2012 och käka ostbågar. Den va bra men slutet sög ju. Det var en väldigt mysig kväll och ja gör gärna om den. Nu ska ja äta frulle nu de e nog dax.


Mobilbloggaaa

Hej å hå sitter på jobbet och lyssnar jul musik så mysigt. Idag har vi julpysslat i flera timmar. När jag slutar så ska jag möta saga så ska vi kolla film. Mys söndag. De var allt för mig peace out.

Thank you dogowner.

Bara för att man är hemma om dagarna måste man sitta och lyssna på en äcklig hund som skäller hela dagen. Vafan om man vet att hunden inte kan vara ensam varför lämnar man den då? SÄLJ hundjäveln. Jag vill själv ha hund men ingen som skäller hela dagarna långa. USH va negativ ja va men de måste jag få vara ibland. Tommy's negativa blogg smittar av sig. Typiskt.

Ikväll ska jag och Emelie hem till Ronja och fira henne. Ska bli väldigt trevligt. Resten av packet ska till sbar sen men ja o Emelie drar nog hem eftersom de e lite snålt på stålar och ja börjar jobba 8:00 imorgon bitti. Annars ska jag bara slappa hela helgen. Blir nog inge dricka för mig. Mår ba så dåligt och kan inte utföra mitt arbete. Måste kolla fiskarna på FB nu.


 


Vägen är lång.

Är på konstigt humör idag så akta er!


Congrats!

Hoho, ja kom på att ja ska ju faktiskt visst göra någonting idag. Ska fira Emma på tegel. Vi ska äta middag och så där. Både Emma och Ronja fyller år idag! GRATTIS TJEJER!! Ronja firas på fredagen.


 


Mobilblogga

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att kl ska bli halv så man snart får gå hem. Kl kvart över åtta slutar jag. Idag lär jag ta det lugnt. Blir inge simma för mig i alla fall. Nej nu måste jag återgå till arbetet. Hejhopp!

HAHAHAHA


Gammal kopparbergs reklam. SKÖN.


Hatar att välja rubrik.

Gott folk. Idag har jag degat mest för mig själv. Kl fem tog jag och Annica en tripp in till Täby. Det tog 40 minuter. Helt sjukt. Kö, kö, kö. Polisen fick för sig att stoppa alla bilar så vi fick åka in andra vägen till Täby. Väl framme i Täby gick vi raka vägen till polisen där Annica gjorde pass. Därefter gick vi till Gina där Annica lämnade tillbaka en klänning. Vi tog oss kaffe och varm choklad på Coffeehouse under tiden och spanade runt lite. Tillsist vart det tacobar, MUMS. På vägen hem åkte vi förbi ICA och ja hämtade ut mitt paket. Har köpt en paljettklänning, en skjorta och lite smått o gott. Där hade ja totalt glömt bort tiden och Emelie var redan framme på simhallen där vi skulle mötas sju. Skyndade mig hem och nästan sprang till Söra simhall. Vi plaskade runt ett tag tills de va dax för oss att gå hem. Detta var min dag i helhet. Imorgon ska jag jobba, ska bli mycket trevligt. En veckas ledighet nu.



Hola!

Denna helg har spenderats lite här och var. I fredags på dagen gick jag och Malin promenad med tekla och på kvällen satt vi några här och pimplade lite och sen drog vi vidare. På lördagen var ja och Malin här sen gick vi vidare till Sara sedan sb. Väldigt lyckad och spårad helg tycker jag. Måste göras om! Idag har dagen spenderats hos min moster och mina kusiner. Mycket trevligt. Bjöds på mat och jag gjorde efterrätten som blev vaniljpannacotta med hallonsås. Lite har man ju lärt sig i skolan. Tur det! Fyra år i onödan hade ju kännts lite obekvämt. Nu ska ja ta och göra mig någonting. Ha en bra kväll för er som inte somnat än. Ps. ledig imorron! Funkar inte att lägga upp foton idag så ni får kolla på fb om ni har lust. Hej å hå.


Hej å hå.

Denna dag har tillbringats mest hemma, var och solade med Hanna och Annica. Därefter tog jag och Hanna en promenad till simhallen och simmade. När vi kom hem igen så lagade vi middag och Josephine kom förbi. Vi kollade på den nya skräckisen. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette men den var riktigt äcklig. Snart är det dax att sova men innan dess ska ja nog spela lite haha. Solt sims-torsk. Morgondagen står öppen fortfarande får se vad ja ska göra. Supas ska det göras i alla fall. Hejs.


Tjejerna + Daniel 11 April 2009 hos EBBE


Simma och BASTAA

Har precis varit och simmat med Emelie och Annica. Känndes väldigt skönt när de var klart. Nu sitter jag hemma bara i min lägenhet och har precis fixat klart med datorn. Nu slipper ja ligga i sängen och kolla. Ska nog ta och fixa mitt akvarium på fb nu, hejs :)


Denna fula sak sítter utanför brandstationen.


Wake up in the morning feeling like P-diddy.

Har kommit hem från jobbet precis. Vet inte riktigt vad ja ska hitta på eftersom alla antingen jobbar eller går i skolan. Inte roligt. Ikväll blir det till att simma igen. Får se vilka som hänger med. Jag och Emelie var och simmade i Måndags hurtiga som vi är. Kanske ska sola innan också. Så man blir lite brun inför vinterhalvåret. Har tydligen haft internet sen ja flyttade in här så nu skriver ja äntligen från min data, ska försöka med lite bättre uppdatering. Men ja tycker inte att någon har varit så bra på det på senaste. I helgen gjorde ja inte mycket. Ja jobbade tors-sön. På lördagen var ja och Emelie i stan och kollade bio. AS trevligt. Vi käkade i stan innan också. Hur mysigt som hellst. Det var min "händelserika" helg haha.

Min vecka:
Mån - Simma, Emma sov här.
Tis - Jobba, DH
Ons - Simma, Efterlyst
Tor - Hem till Jossan och kolla skräckis.
Fre - Öppen för förslag
Lör - Öppen för förslag
Sön - Avskedsmiddag för Moster + kusiner som ska till vietnam i en månad.


Nicklas och Malin hos chippen år och dar sen! Haha!


Bästa reklamen som någonsin har spelats på tv.


Sköön, kunde inte låta bli.


Här har ni lite bilder på min lägenhet, kommer mer när ja orkar ta ordentliga bilder =)



sovrum

stökigt kök.


vardagsrum 1/2

'
Vardagsrum 2/2

SM GULD


RSS 2.0