Drömfrukost!!

  • Ett stort glas apelsinjoucie
  • Blackcurrant te
  • Bärry jordgubb
  • Macka med räkost


Det kunde inte bli bättre. Lööööv it!


TRÖTT

Holaaaaaaaaaaa.

Sjukt seg idag, hade vaknatt inatt och jobbade över till kl 12. Somnade på jobbet på två stolar, helt död. När ja kom hem tog ja en promenad med emma och sen gick ja och la mig. Kl tre så åkte jag pappa och clara och storhandlade hem till mig. Känns skönt att allt finns nu, var bara alkohol i kylen innan haha. Nej nu ska ja mysa lite me kissarna emma och clara innan ja börjar jobba. PUSS!


Seg och hemma från kryssningen

Det vart en vild och galen kryssning. Lär aldrig glömma denna kryssning. Det vart lööv, tjafs och intriger. Typ som PH, helt galet. Hade man spelat in dendär kvällen hade man säkert fått hur mkt som hellst för. Shit va de hände grejer. Snart ska jag sova för att jag är så sliten, jag e helt död. Va länge sen man va såhär haha.


Kryssning idag!!!

TAGGAAA


brre

Imorgon är det kryssning, ska verkligen bli skitroligt :D

Trött..

Jag är så jävla trött på att du klagar hela tiden. Snälla ingen bryr sig om du e sjuk varje dag i veckorna utom helgen. Hoppas du får sparken.

Vill till urf igen och gotland.

Jag vet inte vart ja ska börja, idag har ja inte gjort mycket har varit och gjort naglar hos tessi. Det vart babyblå-glitter. Snyggt som faan. Imorgon ska ja inte alls göra mkt alls. Ska sova lite när ja kmr hem från jobbet kanske. Får se hur de blir med den saken. På onsdag är det kryssning för mig och hanna som fyllt år. Mycket trevligt. Min lilla vovve e borta tills på fredag också, stackars henne. Jag saknar henne redan. Usch. Nog om det, ska väl spela något eftersom det suger överallt på internet. Fy på er, va vakna med mig. Puss.





Helgen

Nu är min lediga helg slut, herregud vad fort det går. Helt galet. I fredags var vi några hemma hos Sara sen drog vi till sbar. Igår va ja hanna jamie och mallan här. Vi satt och chilldrack eftersom man va så seg. När jamie och hanna åkte hem så åkte ja och mallan till sbar.. väldigt tråkigt där så vi drog vidare hem till kir. Sen drog vi nåra hem till mig. Idag har ja inte gjort mycket alls. Bara städat upp allt och diskat. Nu ska ja kolla på alla johan falk filmer och försöka hålla mig vaken. Är helt slut efter denna helg. Men på onsdag kör vi igen, födelsedagskryss för mig och hanna. Ska bli hur kul som hellst, de va länge sen ja va på kryssning.



Städning

Vaknade nyss, va precis ute med Emma på promenad. Skönt väder ute, inte så jätte kallt. Nu ska ja städa min lägenhet och tvätta kl 14:00. känns skönt att städa ur allt. Nej nu måste ja komma igång någon gång.



Min lilla Emma!


Grattis mig.

Hola gott folk, sitter och väntar på att min vän Emma ska komma hit så ska vi fika. Min 21årsdag idag. Känns verkligen inte som det, kl 6 kommer släkten. Kanske går ner och tar en cider också =) ush nu e jag gammal.

shottas

Måste göra er besvikna att jag gick och la mig och sov några timmar. Låg med kläderna på, på täcket helt död. Klappade kisse tills ja somna med ena katten vid huvudet andra katten vid benen och emma vid magen. Snacka om att man inte får någon ensam tid. Jag älskar de! Kom precis hem ifrån kusin. Han fick en cdskiva istället. Hittade ingen longboard, verkar vara svårt att få tag i. Mustach skivan köpte jag, hon i kassan måste undrat om ja va dum i huvudet eller något. Jag hade ingen aning om vem/vilka mustach var och hur man uttalade dom. Stackarn. Nu ska ja sätta på en film och mytsa lite med en cider. PUSS På RUMPAN!


Congrats kusinvitamin.

Idag fyller min kusin år. Stort grattis till honom. Är ganska så trött nu. kan dock inte ta en powenap för då sover jag till kl sju ikväll och det blir inge bra. Ska snart till täby med Hanna och Towa. Måste handla en longboard till william. Han önskar sig en sån. Tydligen JÄTTE stor skillnad på longboard och skateboard. Nått jag inte förstår. Nej nu blire dusch, hej på er sötnosar.



Va bara tvungen!

Jag och Emma sitter och pratar om julmat. Jag säger hur mycket jag hatar den och då kommer detta upp:

Emma: Men Janssons då? Tycker du inte om det?
Matilda: Nej usch och fy.
Emma: Men jag trodde du gillade svamp.
Matilda: Svamp?
Emma: Ja! Det är ju ansjovis i.
Matilda: HAHAHA trodde du de va svamp?
Emma: Ja, va e de då?
Matilda: HAHA det är ju fisk!


Absolut.

Kom precis hem ifrån jobbet, sitter här med ett glas apelsinjoucie som jag inte ens kan stava. Väntar på att jossan ska vakna. Emma ligger här breve och katterna springer runt som galningar. Ska nog sätta på en rulle.


Veckoplan.

Tisdag: Jobba
Onsdag: Rida
Torsdag: Jobba
Fredag: Fira kusinen
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba

Lite hur min vecka ser ut. Snart är det kryssning också. Jag hoppas alla har bokat! 27 Januari galaxy. VI ses!


Holaa gott folk

Grattis till Hanna som fyllde 20 år igår! Ännu ett grattis till mormor som fyller 61 år idag! Denna dag har spenderats mest hos mr tvättstuga känns de som. Har varit nere i centrum också och handlat lite. Kom precis hem ifrån mormor där det bjöds på tårta usch va mätt jag är. Tog en promenad hem med Emma. Nu ska man väl snart sova är sjukt trött. Vart väckt 10 av moster som hjälpte mig att tvätta. Imorgon ska jag jobba jobba jobba. Hörs dåå, hejpa!


bjuder på denna!


Två kattungar och en liten vovve.

Igår vart en lugn dag för mig, fick min hund igår så tänkte att det var bäst att bara vara inne med den så att den känner sig hemma. Emma och Alexandra kom förbi på fredagsmys en stund. Det är en brun prazsky krysarik. Hur gullig som hellst. Det Går sådär me kattungarna men de går bättre och bättre. Just nu sitter jag och väntar på att moster ska komma så ska vi åka och handla kattleksaker och kanske en overall till hunden. Hon fryser så mycket på vintern eftersom hon inte har någon päls. Fick henne av min jobbarkompis så vi får se om det fungerar så behåller jag henne annars så får ja lämna tillbaka henne. Nu går det ju bra i alla fall.



Hektiskt.

Herregud va hektiskt det har varit senaste dagen senaste 24 timmarna. Igår vaknade jag av att Jessica ringer mig i all hets och frågar om ja vill ha två kattungar annars skulle dom avlivas. Inget snack om saken så tog jag dom små liven. Sen kom hon och lämnade dom någon timme senare. Kl fyra var jag tvungen att gå till jobbet så dom fick va hemma ensamma tills Hanna kom hem. Imorse när ja slutade skyndade jag mig hem och klädde på mig ridkläder för att jag och Emma skulle på ridkurs i stallet. Det var skitkallt idag var ute mellan 10:00 och 16:00. Höll på att förfrysa. Imorgon ska vi också på ridkurs. Emma ska sova här så ska vi kolla på paradise hotel. Herregud vad spännande det är nu. Man kanske ska ta och göra lite mat i min nystädade lägenhet? Jag tror det.


Mina nya kattungar. Ge mig namnförslag just nu heter dom kisse och kisse (killar)


wall-e

Kollade på den igår för första gången. Gud vilken söt film. Höll på att börja gråta. Den kommer ja absolut se igen!


UPP

Hallå där sitter här på jobbet. Ska snart sätta på en film. Är lagom pigg faktiskt. Imorgon vet ja icke vad som händer borde gå ner på banken och utföra lite ärenden. Borde träffa Emma också. Borde göra mycket. Hur i allsindar ska man hinna med allt? gick prommis med Jorpan idag. Allt för länge sedan vi gjorde något tillsammans tycker jag. Himla trevligt. Nu ska ja nog kolla UPP, såg den på bio men måste se den igen (:



Mellandagsrea, nyår och crazyness.

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag har köpt en ny dator kan ja börja med, en hp-laptop. Mycket nöjd med den. Min stationära har crashat med ALLA mina bilder. Det suger. På nyår satt vi hos mig och käkade lite några kära vänner sen vid elva drog vi till alexandra och festade vidare. På tolvslaget gick vi upp på hackstabacken och kollade på alla fyrverkerier. Vid två tiden drog nåra tillbaks hem till mig och ja decka nästan direkt. Dan därpå alltså igår jobbade ja tills imorse kl åtta. När ja kom hem satte ja på en film och slocknade till kl 12-13 kanske. Kollade på nya harryp potter med jamie och lagade mat. Sen gick han då har ja kollat på film hela dagen. Trött å seg bara. Snart ska ja iväg och jobba igen.



Orm och skorpionsprit som man ska dricka 2 ggr om dagen. Fick den från Vietnam på nyårsafton. Självklart ska några dricka den. Usch. Riktigt äckligt.


RSS 2.0