Naken rädd exposed

Igår kom vi hem ifrån Göteborg. Sjuk resa som resulterade i stulen mobil.. Mitt hjärta är gone. Men han får skylla sig själv för han kommer inte kunna använda den. Jävla idiotgöteborgare! Well well, vi har varit på Ullared också. Där hittade jag äntligen en coccosnöts parfym! Som jag har letat. Så på några dagar är jag 3 parfymer rikare. Köpte lite andra saker också men jag kan ju inte lägga upp bilder eftersom min telefon är gone! Ska träffa frida idag och sen hämta stella för att vara hundvakt tills på onsdag.. Eller kanske längre? me want! TTYL!!

SNABB UPPDATERING

Skrivit två inlägg som inte vill komma upp.. vill detta?

...

Jag har haft ont i magen i 5 dagar i streck nu. Pappa säger att ja måste till doktorn men ja har verkligen ingen lust. Hatar sjukhus!

Nyinköpt från IKEA


Nu är inte alla sladdar och sånt intakt så bry er inte om deeeeeee =)


Har lilla stella på besök som har stökat ner på golvet.. :p typiskt.


PS. BARA FÖR FRIDAS SKULL. DS.

Ush vilken dag.

Snart slutar jag.. Det ska jag fira med.. Ja ingenting. Måste städa och fixa hemma. Vad kul....

Mållös.

Sitter på jobbet och tänker. På allt mellan himmel och jord. Det händer så mycket konstiga saker som inte går att förklara. Vet inte varför jag känner som jag gör. Har en konstig magkänsla. Det värsta är att det alltid händer något hemskt när jag har sån här känsla.. Fyfan..

lillasysters student!

livets lyckligaste dag.


ny hårfärg


Från Aftonbladet.

När 14-åringen klev av bussen överfölls han av upp till femton 20-25-åringar med basebollträn och plankor.

Svårt misshandlad fördes den 14-årige pojken sedan till Astrid Lindgrens barnsjukhus.

- Vi förmodar att det rör sig om någon slags hämnd, eftersom gärningsmännen låg i bakhåll och lurpassade på honom, säger Rikard Stenberg, stationsbefäl vid Roslagspolisen, till aftonbladet.se.

Den 14-årige pojken var på väg hem tillsammans med sin flickvän när vittnen såg hur han överfölls på kanalbron i Åkersberga vid midnatt.

 

Flickvän tvingades gå

Flickvännen ombads av gärningsmännen att gå därifrån - och tvingades lämna pojkvännen i deras våld. Han fick ta emot slag och sparkar mot huvudet och bålen. Flera vittnen såg misshandeln fortgå. Någon larmade polis och ambulans och pojken fördes till Astrid Lindgrens sjukhus med allvarliga skador. Gänget som överföll honom försvann från platsen i två bilar.

- Det har varit problem med gängbråk en tid i Åkersberga, men det här är det allvarligaste hittills, säger Elisabeth Wärnsten vid Roslagspolisen till TT.

Vittnen tystlåtna

Men enligt Rikard Stenberg är det för tidigt att koppla samman nattens misshandel med tidigare bråk i trakten.

- Det finns ingen uppenbar förklaring till överfallet.

Pojken, som domnade bort efter misshandeln, har under morgonen börjat kvickna till.

- Om hans tillstånd tillåter förhör vi honom under dagen. Hittills har både han och vittnena varit mycket tystlåtna om det som hänt, säger Rikard Stenberg.

 

 

Detta var 2006 i maj. Kommer fortfarande ihåg det som det var igår..

Här e en annan artikel ja kommer ihåg.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article379592.ab


Its not worth it.

Jag är tillbaks efter en liten paus. Allt som har hänt vet väl alla redan om. Sjukt sorligt att det ska sluta med dödsfall. Hur man än uppfört sig innan.

I fredags var jag på Elins student och mottagning. Fick en supergod alkoholfri rosa pantern som hon gjort åt mig. Tack å bock. På lördagen var jag super effektiv. Började med att jobba 8-16 sen åkte jag och pappa och köpte min nya soffa. Som jag älskar förövrigt. Den är stor, bred och jag bara älskar den! Inte bara jag som gillar den. Katterna älskar den också vilket jag gillar ännu mer!! Ps. har faktiskt färgat håret ljusare, inte riktigt nöjd än men.. Bild kommer sen.

Nu saknas det bara att åka till IKEA och inhandla mitt glasbord en stol och en lampa till det. En big size klocka ska jag också installera på väggen tror jag. Det är så snyggt. Just nu gör jag inget.. Ska nog decka i min älskade soffa ett tag. Imorgon är det back to work. TTYL.



Barbie och Isak deckade i soffan precis!

Word.


Ger det ett försök.

Jag hatar att blogga med iphone. Jag är 110% säker på att alla andra som bloggar med blogg.se tycker detsamma. Igår jobbade jag 16-22. Efter det tog jag bussen hem till Elin och fick en alkoholfri rosa pantern. Så sjukt mumsig! TY Elin. Vid tolv vandrade jag hem eftersom jag skulle jobba idag. Så idag jobbar jag 8-16 sen ska pappa och jag åka till hägersten och köpa mig en soffa! En divansoffa! Ska bli as skönt med ny soffa så att man kan börja möblera om i mitt vardagsrum! Kommer bli så snyggt! Kisses and hugs. Ttyl.

Tänk tänk tänk...

Jag tänkte på en sak idag. Jag skulle aldrig kunna hålla på med någon som har samma efternamn. Alltså om man inte känner varandra. Tänk om man hade hetat Andersson eller Johansson det hade varit sjukt jobbigt. Vem som hellst skulle kunnat vara ens avlägsna släktingar. Fy och blä. Thats all for me. TAFM.

Awsome day.

Förvånande att jag har mina läsare kvar. Har verkligen sugit på att uppdatera men ja tror det beror på att det är så fint väder. Min veckoplan kommer sen. Den suger ändå. Jag ska jobba måndag-söndag. Sen tisdag nästavecka. Idag e de stekhett i skolan men i taxin var det iskallt. Snacka om AC! Ärsh nu ska jag avsluta med att jag vill flytta till sundbyberg eller Solna! :-) TTYL.

Bildbomb


Linus kusin!


Saga student - Onsdag.


William och jag- onsdag.


Sophia & Jesper- Måndag


Jesper, Sophia & Kim - Måndag natt/Tisdag morgon!


Mormro och Saga- Student/Onsdag

Smutt.

Jag har verkligen inget att säga om dom senaste dagarna men bilder kommer upp snart. När ja väl orkar. Veckoplans också såklart. Possimossi.

Man e bra snabb på att uppdatera.

Jag vet att alla sitter och suger efter en uppdatering haha. Har verkligen inte haft tid denhär veckan, med något alls känns det som.

RSS 2.0