Chillen på grillen

Igår var det chillkväll för mig och Emma, det ända vi gjorde var att möta Nathalie på en cigg sen gick vi runt lite ute till sist gick vi hem till mig och spelade Buzz. Vem vann på music quiz då? Om inte jag!

Men idag är det till att lägga chillen på grillen. För idag är det party som aldrig förr. Per har hyrt Tommys så dit ska jag Emma och Frida iaf resten vet jag ingenting om. Måste ringa runt lite och prata. Men i alla fall. Jag är uppe med tuppen för att jag och Emma ska åka och rida på Faxi så vi är klara runt tre. Mysigt värre. Ha en trevlig lördag bästa stammisar!

Matilda

Vindar som viskar mitt namn

Idag gott folk så har jag varit i skolan, samt varit på systemet och sedan käkat middag precis på stekhuset Oxenstiernas. Det var sjukt gott. Fast dock inte värt 700 för två pers. Men i alla fall idag ska jag och Emma chilla, väntar bara på henne just nu, otippat? nä faktiskt inte. Får se vart vinden vänder. Hörs sen!

Ge mig

Idag har det hänt absolut ingenting. Har varit hemma hela dagen. Imorgon blir det chillkväll för mig och Emma. Alltså inget drickandes för våran del. Vi pratade om bio men det lär väl inte hända haha. På lördag blire partaj iaf. Nu ska jag gå och sova, hoppas alla hade kul som va på kryssningen. Vart lite avensjuk. Men snart får vi dra till Riga igen tjejer! Längtar verkligen dit.


stan idag


Idag har det varit en lång och ganska händelserik dag. Det började med skolan och där hade vi bild sen svenska sen åkte jag hem och spelade the sims. Kl halv 3 så gick jag ner mot centrum för att äckel 622 kom för tidigt. Men det gick fort ändå. Väl i centrum väntade jag och Emelie ett tag på att Annica skulle plocka upp oss. Kvart över tre så vart vi hämtade och då åkte vi hem till Annica för att hon verkligen skulle sminka sig. Sen vart det bussen in. Var väl inne i stan runt 5 kanske. Där köpte jag löshår, lim, en tröja, en kofta och brun utan solgrejer. Riktigt nöjd är jag med mina saker jag köpte. På tunnelbanan var det någon som hade dekorerat som ni ser på bilden här nere i mitten. Skitsnyggt!


Bildbästa

Nu sitter jag i väntan på bussen idag ska ja in till stan tror jag och köpa löshår med Annica och kanske Emelie och hanna :) vi får se hur det blir. Nu ska ja iaf till skolan. Bild nu! Bästa!

Tröttsamt

Idag har det inte hänt mycket, är lite sjuk. Vaknade helt normalt och när jag reste på mig känndes det som om någon stoppade en kniv i min tinning. Inte skönt alls. Så jag stannade hemma från skolan, vart lite dizzy på dagen också så det var nog bara bra att jag inte gick till skolan, nu ska jag sova och försöka orka upp till ennu en skoldag. Godnatt gott folk.

Lång dag

Snabb sammanfattning. Började med skola, sedan åkte ja hem och mötte emma efter ett tag. Vi drog och käkade på Pepis. Efter det vart det till att plugga hos Emma. Spelade lite buzz också. Sjukt trevligt älskade Emma. Nu ska ja sova puss!

I väntan på Emma

1. Är du nöjd med namnet dina föräldrar gav dig?

- Nja.
2. Vilka sorters djur har avsiktligt bitit dig?

- Min katt
3. Hade du hellre blivit född till det motsatta könet istället för det du föddes till?

- Neej
4. Vilken tecknad/animerad Disneyfilm är din absoluta favorit?

- Bolt, Den nya.
5. Har du något mål som du vill uppnå just nu?

- Ja, flytta hemifrån
6. Är du allergisk mot något?

- Oboy får jag ont i magen av, getingstick.
7. Väljer du att köpa ekologisk mat istället för "vanlig" när det finns som alternativ?

- Köper inte mat, ekologisk mjölk är gott!
8. Vilken hushållssyssla skjuter du upp så länge som möjligt?

- Städa mitt rum
9. Vilken sport/idrott har du hållt på med som längst?

- Simmning
10. Tror du att pengar kan köpa lycka?

- Nej, verkligen inte!
11. Står du helst framför eller bakom kameran?

- Bakom!
12. Sjunger du i duschen?

- Nej, inget ja brukar göra
13. Tar du några vitaminer/kosttilskott?

- Nope
14. Vilken sorts frukt åt du senast?

- Oj, vet inte.
15. Har du gjort något du ångrar den senaste månaden?

- Absolut inte.
16. Vilken hårfärg föredrar du på det motsatta könet?

Mörkbrun
17. Hur spenderas en födelsedag allra bäst?

Med tjejerna på viper!
18. Brukar du handla på kredit?

Aldrig
19. Har du någongång handlat på Gekås i Ullared?

Nää
20. Vad tänker du göra nu när frågorna är slut?
Hitta något annat tidsfördriv

Frågorna kommer från http://beciell.blogg.se/


Ursäkta för dålig uppdatering

Helgens stök började i fredags med att jag, Emma, Hanna, Towa och Emelie satt hemma hos Towa. Vid tolvsnåret drog vi till sportsbar där var det sådär, inte så kul alltså. Jag skrev om dethär tidigare men ville ändå uppdatera lite. Vi drog lite innan stägning och åkte hem och sov.

I lördags vaknade jag av att Emma väckte mig med att ringa sin papi. Efter en stund åkte hon hem och ja låg kvar och degade lite i sängen. Till slut var jag tvungen att gå upp och duscha annars hade jag somnat om och inte hunnit fixa maten och så. Så jag gick upp och tog en dusch senare började jag fixa maten och så för kvällens tjejmiddag. Vid sex ungefär kom Emelie och Josephine och vi satt och vänta på dom andra en stund med lite bål och musik.

Efter ett tag kom resten. Då vart det lite tacos-ätning och drickande. Presentöppningen ville ja vänta med så länge som möjligt eftersom jag hatar när alla sitter sådär och kollar. Men jag fick i alla fall Björn Gustavssons DVD, 700 kr till hårförlägning, 200 kr på systembolaget, blommor och en massa ansikts och hårprodukter. Tackar så jätte mycket för allt jag fick. Allt var verkligen jätte bra! Vid tio tror jag så drog jag, Frida, Hanna, Annica, Josephine, Emelie, Johanna och Line in till stan medans Emma, Alexandra och Malin drog någon annan stans. Väl i stan drog vi ju till Viperroom. Medans Josephine åkte hem för hon mådde inte så bra. Jag hade världens bästa kväll så tack allihopa som deltog och tack igen för alla presenter. Ni är bäst!

Bilder kommer jag nog inte orka lägga in men om det är någon som vill kolla så kolla på facebook eller på Hannas blogg där hon har lagt in lite bilder. Igår så vaknade jag runt två och mådde faktiskt ganska bra. Runt fyra åkte jag Hanna och Annica till Viking och käkade pizza, för mig vart det banan och curry som alltid. Mums! Idag har jag inget bestämt men jag är sjukt trött och började åtta och slutar fyra idag. Så precis, jag sitter i skolan just nu med ingenting att göra som vanligt. Hatar skolan. Men jag vill ändå inte ut på praktik för det hatar jag mer än jag hatar allt här i världen. Nu ska ja nog göra något vettigt hoppas alla fått en trevlig helg. Tjejerna, ni gjorde det till den bästa någonsin, tack åter igen!



viperroom

Ikväll blir det in till viper med tjejerna. Kl sex kommer alla hit på middag. Skriver nog inge mer ikväll. Ha en trevlig kväll allihopa!
http://www.nattoppet.se/img/user/viper.gif

diva is the female version of a hustla

Det vart 4 skor igår. Idag har jag varit i skolan, typ 3 timmar. Skönt när man inte behöver gå så länge. Så när jag kom hem så somnade jag till en stund. Nu är det snart middag och ikväll ska jag, Emma, Hanna, Annica, Emelie och Towa hem till Towa och förkröka sen blir det vidare i berga bara. Imorgon blir det stan, Viperroom! Lyssna på Beyonce - Diva. Sjukt bra!

Shoeshopping

Premiären är nu över. Fan va najs det känns att kunna köpa till sig själv. Helt sjukt! Jag kanske skulle åka och handla skor senare idag med pappa ville bjuda lite så då får man väl vara med :D Dagen har känts as lång, började som sagt med att handla tills på lördag och efter det så vart det så att jag och emma solade och efter det gick jag och emelie på bolaget. Imorgon blire dricka och sen antingen sportan kanske? jag har bestämt att han inte får spela någon techno. Men vi får se imorgon hur det blir. På lördag blir det middag och Viper med tjejerna längtar verkligen. Nej nu ska ja prata lite med min papichulo om vi ska åka eller inte. Skriver senare!

M a t i l d a


Morgonpigg idag

Vaknade tidigt imorse på min lediga dag. Halv 10 faktiskt. Då drog vi och handlade till min tjejmiddag på lördag. Nu sitter jag och väntar på bussen mot centrum där jag och Emma ska sola kl 13:00. Sen vid halv 5 ska ja ner till centrum igen och gå på systemet med Emelie :D Längtar!

IKEA, sjukt jobbigt


Idag vart det IKEA fyfan vad jag bara ville därifrån när vi stog och väntade på Hannas soffa. Tog lite kort när vi stog där i väntan på soffan. Tog ca 30 min innan lager-människorna kom ut. Man vart ju lite irriterad på dom. Jag köpte i alla fall startpaket för köket som jag skrev om i inlägget innan. Så himla stolt! Imorgon är jag ledig så då ska jag åka och handla mat på coop till min tjejmiddag som blir på lördag. Efter det ska jag och Emma sola på friskis och efter det ska jag möta upp Emelie så ska vi på systemet. Fan vad gammal jag är nu! Sjukt. Nu ska ja sova lite så jag kommer upp i hysad tid.

Onödig skola

Vaknade runt nio idag och åkte till skolan vid 11. Var där i ca en halvtimme sen slutade vi, riktigt onödig dag faktiskt haha. Efter skolan gick jag hemmåt och Josephine åkte för att möta Mr G.  Men mer säger jag inte om det ;) Idag kanske det blir IKEA vemvet om min moder har lust att köra idag kanske. I såna fall blir det ett startkit för köket. Bra att ha när man flyttar hemifrån. Man får ganska mycket för pengarna också. Här under ser ni vad man får för 845:-


Cupcakes






Såhär såg mina cupcakes ut. Botten var gjord av muffins/kladdkaka och det som är över är en slags maräng fast man lägger i sockerlag så den blir slätare. På bilden till vänster är det två bröd också. Det lilla gjorde jag och det stora gjorde Josephine. Meningen med brödet var att man skulle ha det till en förrätt. Det är va jag åstakom på min bakningsdag.

Snöoväder

Idag var jag i skolan och hade bakning, lägger in bild sen på mina cupcakes jag gjorde. Efter det åkte jag hem till mamma för att vi skulle till IKEA men hon vågade inte köra i sånthär väder. Tönt säger jag bara. Nej så nu kom jag precis hem till pappa igen och käkade lite korvstråganof med ris. Mums! Nu blir det bums in i duschen och bara chilla. Är sjukt trött. Kankse somnar men ja ska försöka hålla mig uppe så jag kan lägga in bilder.  Höres senare gott folk!



Här är en variant på en cupcake.

Ush

Idag är det skola, börjar halv ett ska ta bussen som går 12:22 om jag inte minns fel. Ha en trevlig dag gott folk.

Tröttve

Nu ska jag gå och lägga mig, har varit en trevlig chilldag idag. Men på fredag hoppas jag att alla följer med ut till stan! Imorgon ska jag till banken och fixa lite med mitt sparkonto. Sen blir det till att sova hos papi en vecka. Ska bli riktigt skönt. Nej nu måste jag sova.. hoppas alla haft en trevlig dag. Det har jag haft i alla fall.



Bilder från gårdagens händelser




Dead and gone

Nu är släkten borta äntligen. haha man ska inte säga äntligen men det är verkligen jobbigt när alla kollar på en när man öppnar sina presenter! Fick iaf en väska, presentkort, pengar, tröja, trosor och cider. Lägger in nått kort från det senare om jag orkar, ha en bra kväll bästa läsare.


20åring

Idag är det den stora dagen. Jag fyller 20 barre. Grattis till mig själv haha. Igår var vi hos Tommy först sen drog vi till Tommys. Haha! Det var jag Malin, Emma, Hanna och Emelie och sen massa mer men ja orkar inte skriva deras namn! Idag kommer släkten hit och firar mig. Men ja längtar mest tills på fredag för då ska jag ha tjejmiddag hos min pappa. Sen efter det blir det utgång i stan! Nu ska ja nog ta en dusch och sätta på mig lite mjukiskläder. Ha en trevlig dag alltsammans!


Slitet

Nu sitter jag hemma hos Malin. Kom hem hit vid fyra med någon alkis :D Somnade vid sex. Så idag är det gaanska slitet. Vi var föörst hos Nathalie och hade jätte trevlig senare drog vi vidare till Micke. Efter det så tog det en stund innan vi kom hem. Men idag lär det bli dricka igen med Emma. Skriver kanske inte mer idag men ha en trevlig kväll. 00:00 ikväll blir jag 20 också. Glöm inte! :D



Jag och emma i somras <3

Jaaadu

Idag har jag varit i skolan. Började med samhäll. Bra lärare, not. Efter det naturvetenskap. Känns som jag lärde mig mycket. Njaa! Sen bild, bästa ämnet någonsin! Ikväll blir det till att dricka med Emma. Skriver nog inte mer ikväll :) natti<3


Godnatt igen

Dagen har varit lite upptagen så jag har inte hunnit skriva. Har varit hos min lilla kusin som fyllde 11. Eller han e inte så liten längre. Nästan längre än mig! Soov gott, skriver mer imorn.


Nattifatti

Äntligen hemma, Sovgootttt!!


väntan är lång

Sitter och väntar på bussen hem ifrån pappa. Som går om en halvtimme. Orkar inte vänta mer snart, tråk. Tur att den går direkt hem till mamma. Alla sover också det suger ju. Men nu ska ja ta och göra något vettigt.



Torsdag = Ledig

Idag har jag varit i skolan. Tröttsamt värre. Började med bild, därefter svenska,samhäll och naturvetenskap. Det är det värsta ämnet någonsin. Nästan värre än matte. Vem bryr sig om vart rymden tar slut? Ingen kan ens besvara det. Men i alla fall nu kom jag precis hem till pappa igen. Jag och Clara var på en liten promenad nyss. Vi gick en bit och snackade lite skit. Ikväll får man inte missa Top model, ett måste nu när inte Desperete Housewifes inte går. 20:00 ikväll! Glöm inte! Imorgon är jag ledig också. Skönt värre.




Film, 4/5!

The guru Kärlek/Romantik 2002
Huvudpersonen Ramu, en indisk danslärare som får Travolta att blekna, anländer till New York för att uppnå lycka och framgång. Han börjar jobba på en Indisk restaurang och hamnar snart i ett förväxlingsdrama - över en natt blir han känd som en andlig healer - The Guru of Sex. Men framgången har ett pris och Ramu blir tvungen att välja mellan sitt nyfunna kändisskap eller sin växande kärlek. 4/5 en riktigt bra film!


Zack and Mirri make a porno
Det är hårda tider för barndomsvännerna Zack och Mirri. De har varit rumskompisar i åratal, men nu tjänar de inte tillräckligt med pengar för att betala sina räkningar. När elen stängs av, och de får ett vräkningsbesked är det dags för handling! Zack och Mirri bestämmer sig för att göra en porrfilm. Men när kameran börjar rulla förändras det som började som en vänskaplig affärsidé till något annat. As skön! 4/5






ATL Drama/Komedi 2006
Ibland hänger 17-åriga Rashid och hans kompisar på The Waffle House och funderar över vad de ska göra när de slutat skolan. Men på söndagkvällarna vet alla vad som gäller. Då drar man till skatebanan Cascade, övar moves, chillar med polarna... och glömmer livets alla problem för en stund. 5/5





More than just a game Drama/sport 2007
Drama om politiska fångar som spelar fotboll på Robben Island fängelset. Där Nelson Mandela hölls fången. själv tycker jag att det var en intressant film om dom som var fångar där. 4/5

Idiocracy Komedi 2006
Efter att ha glömts bort i ett regeringsexperiment vaknar Joe Bowers plötsligt upp år 2505 - och upptäcker att samhället är så totalt fördummat att han har blivit den smartaste på planeten! Nu är det plötsligt upp till en helt vanlig snubbe att försöka få evolutionen på rätt bana igen. Riktigt skön! 4/5




Zoom Komedi/Familj 2006
Fyra barn - ett stort problem! Var och en har en unik superkraft som skiljer dem från andra jämnåriga. De har också något gemensamt - de vill hellre än allt vara "normala". Världen är i fara och regeringen kallar in den otränade superhjälten Jack Shepard, en gång känd som Captain Zoom, tillbaka till tjänst för att lära den motvilliga kvartetten att utnyttja sina krafter. Med hans hjälp är det upp till den nya generationens superhjältar att rädda världen från en säker undergång. Ganska skön faktiskt! 4/5'


Sleepy

Idag hann jag i tid till skolan. När jag stog och väntade på bussen träffade jag Emma, Johanna, Korven, Olivia och Robin. Så dom höll mig sällskap ett tag innan dom gick till drogkampen. Sen i skolan var det bakning hela dagen jag gjorde en apelsin och marängtårta. Sen ett halvfabrikat, jordgubbs mousse. Vet inte exakt hur det stavas men i alla fall. På söndag fyller jag år för er som inte vet haha! Nu ska ja försöka sova och kolla film. Natti!


Förra året, påväg hem ifrån Viperroom


!

Äntligen är mitt rum rent. Men grejen e den att ja vaknade nu. Somnade typ runt sex. Jag dör. Jag kommer verkligen inte kunna sova nu. Call John Blund for me!!!!!



städ

Nu ska jag verkligen ta tag i mig själv och börja städa mitt rum.

20 frågor igen

1. Har du någon rälig ovana?

Inte nått ja kommer på.


2. Bästa konserten du varit på?

Räknas The voice?

3. Vilket är ditt värsta bus du gjorde som barn?

Hanna bröt armen när jag lärde henne klättra över stängslet/puttade ner henne för trappen.

4. Fick du IG i något ämne i gymansiebetyget?

Går fortfarande på gymnasiet, men har IG i matte!

5. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp?

Lätt


6. Vad handlade din senaste dröm om som du minns?

Ingen aning, tror det var att ja va jagad av en mördare och två killar dog i drömmen.

7. Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn?

Det beror på vad för barn.


8. Reser du dig för gamla/gravida på bussen?

Självklart.


9. Tre saker du alltid bär med dig?

Min mobil, busskort och bankomatkort.


10. Har du någon gång som vuxen sårat någon avsiktligt?

Jadu, fattar inte riktigt frågan.


11. När gjorde du något fint för dig själv senast?

inte allt för länge sen tror jag


12. Har du någon gång pajat en vara i en affär utan att säga till?

Haha ja gud ja, det e sjukt pinsamt.


13. Pratar du med dig själv?

Kan väl hända haha.


14. Vilken skådespelare/ska borde spela dig om det gjordes en film om ditt liv?

Beyonce är ingen skådespelare men hon skulle lätt få göra det.


15. Vem utanför din familj känner dig allra bäst?

Emma tror jag.


16. Ditt favorituttryck just nu?

Jadu, inget för tillfället.


17. Tycker du om ditt jobb/din pågående utbildning?

Nej, vill inte bli kock längre.


18. När blev du rädd senast?

Igårkväll, Hannas fel!


19. Pinsammaste fylleminnet/återberättelse från vän?

Haha, jadu.

20. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon?

Imponera på någon genom mat e nog en dålig grej. Men av mig skulle den personen få tacos :D det gillar alla!


Godmorgon

Vaknade nyss typ, missade skolan. Inte bra inte bra. Nu ska jag skynda mig lite inte till vad men ja ska äta lite frulle.


20 frågor

Tidsfördriv är alltid kul.

1. Vilken del av ditt utseende lägger du ner mest tid på?

- Det vet jag faktiskt inte det e nog mest håret.

2. Om du kunnat bo varsomhelst i hela vida världen, familj, vänner, jobb, allt hade följt med, vart skulle det då varit?

- På Jamaica såklart.

3. Finns där något du SKULLE VILJA göra, men aldrig får tillfälle, tid eller råd med?

- Åka jorden runt med vänner.

4. Vilka är dina TRE favoritbloggar?

- http://naaathaaliie.blogg.se/
- http://hannahatje.blogg.se/
- http://viktore.blogg.se/

5. Prenumererar du på någon tidning?
- Nej.


6. Vad fick dig att börja blogga?

- Ingen aning fick bara ett ryck.

7. Har du några stora planer detta nya år?
- Nja.. Flytta hemifrån!


8. Köper du helst "köbekaugor" eller bakar du hellre själv?

- Bakar själv.

9. Till vilken organisation/fond skulle du skänkt 500kr/månad om du vore tvungen?

- Plan eller Rädda barnen

10. Vad för sorts husdjur har du haft genom hela din livstid/har du just nu?
- Katt


11. Om du hade en tidsmaskin, till vilken tid skulle du då åka?

- Några år frammåt för att se hur alla ser ut och vad alla gör då.

12. Vad är det mest onödiga du har köpt?
- En tunika som ja aldrig använt.


13. Vilket ämne i skolan var för dig det värsta?

- Matte

14. Har du några inplanerade resor det här året?

- Nej, men det kanske blir.

15. Berätta 3 saker som jag och dina läsare antagligen inte visste om dig? ;)
- Oj, vad svårt. Jag har varit med i en svår cykelolycka. Har aldrig gått på dagis. Min bästa vän är Emma.


16. Bara måste ställa denna fråga; Läser du Blondinbellas blogg?

- Absolut inte!

17. Är märke viktigt för dig, vad gäller kläder?
- Inte så värst.


18. Hur länge har ditt förhållande du har just nu varat, ELLER; hur länge har du nu varit singel?

- Singel, kommer va ett bra tag till.

19. Svär du ofta?

- Haha, aa.

20. Var i Sverige har du din absoluta favoritplats?
- Gotland, på sommaren!


Pix from Hannas birthday


Familj på väg

Har varit på middag hos pappa. Det vart banan och currypizza. Sjukt gott. Imorgon börjar skolan igen fyfan. men jag fyller 20 om en vecka det känns faktiskt kul. Men middagen och utgången blir den 23 tror jag för att ingen har pengar nu. Tråkigt men sant. Så varför inte bara vänta en vecka. Nu blir det familj på väg. Sen kommer det lite bilder.


Movietime

Har kollat lite filmer sen sist också.

Pinaple express Komedi från 2008
Två knarkande losers blir vittnen till ett mord som begås av en polis. Pundaren och hans knarklangare tvingas till en galen flykt undan en mobb som vill tysta dem för alltid... 5/5


Twilight Drama/thriller från 2008
Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. 2/5

The wackness Drama/Komedi från 2008
New York City, sommaren 1994. Marijuanalangaren Luke Shapiro försöker komma på ett sätt att lösa sina föräldrars ekonomiska kris, minska sin depression och ha sex innan han börjar plugga på college. Han lyckas byta till sig terapitimmar mot marijuana hos psykiatrikern Squires, vars äktenskap befinner sig i kris, samtidigt som han blir huvudlöst kär i Squires styvdotter. 1/5

The rocker Komedi/Musikal från 2008
Den misslyckade trummisen Robert “Fish” Fishmen får en andra chans att bli den stora trumslagare han redan vet att han är. Fish var en gång en svettig, passionerad medlem i hårdrocksbandet Vesuvius men tyvärr kastades han ut ur bandet precis innan de blev världsberömda. 20 år senare får Fish återigen möjligheten att förverkliga sin dröm… 4/5

Söndag

Igår var vi här först och firade min lillasyster som fyllde 19. Så i 8 dagar så är vi lika gamla. Stört men så är det. Efter vi var här drog vi ner till Tommys. Nu ska jag snart hem till pappa och äta middag. Skriver lite mer och lägger in bilder från igår. Det var verkligen jätte trevligt!


Lite mysik


Grattis Hanna

Grattis Hanna 19 år

Idag fyller lillasyster 19 år. Grattis Hanna! Jag tycker alla ska trycka på Hanna och skriva grattis till henne!

Sovit för mycket?

Vaknade för en timme sedan ungefär. Sov från klockan 18:00 igår. Så jag måste säga att jag har sovit sjukt mycket. Idag fyller Hanna år Grattis Grattis Grattis. 19 hela år! Nu ska ja springa upp och ta en dusch. Skriver senare!

Promenix

Snart är det dax för skola. Idag bärjar dagen med samhällskunskap och slutar med bild. Skriver lite mer sen om vad jag har gjort och vad som hände. Ha en trevlig sista dag denna veckan i skolan. Jag och Josephine planerade igår att vi ska börja gå en timme om dagen. I rask takt dåra. Vi brukar ju vara ute och gå men vi går som sniglar ibland. Men det ska faktiskt bli skönt för att jag gillar att gå. Inte powerwalk då da men ändå gå fort. Stavar skulle man vilka inskaffa sig. Om ingen då såg oss haha. Man ska nog vara 40+ för att ha gåstavar haha. Inget för mig och Josephine än alltså.



Fem komedifilmer

Här gott folk kommer lite "filmrecentioner" av filmer jag nyligen har sett.

Going Greek är en komedi från 2001. Om du inte anser att ölhävartävlingar och sexfixering är helt naturliga inslag i en totalt oseriös film så bör du nog bara fortsätta att samla på gamla tunnelbanebiljetter från mellankrigstidens London - eller varför inte brodera klart den vackra kronhjortstavlan som du håller på med till farmor? Skön film som handlar om samma saker som american pie. Jag ger den 4/5. Riktigt bra film!






Whos your daddy? en komedi från 2003. Den adopterade tonåringen Chris Hughes har aldrig varit särskilt populär, men när han upptäcker att hans biologiska föräldrar inte var några mindre än de nyligen avlidna Peter och Honey Mack, ägare till ett porrtidningsimperium, känns inte bristande popularitet så aktuellt längre... Den får 5/5 från mig. Rejält bra film.





The Deal är en komedi från 2008. Haha jag gillar komedier. Men denhär var inte riktigt lika bra som den andra. En filmmogul på dekis lyckas få finansiering till att genomföra en film om en 1800-politiker, men bara på villkor att en actionhjälte får huvudrollen. När hans stjärna kidnappas från inspelningsplatsen, måste producenten snabbt försöka rädda både filmen och sin stjärnan. 3/5 får den av mig.





Employee of the month är en komedi från 2006 med Jessica Simpson i en av huvudrollerna. Hur långt är du beredd att gå för att få ihop det med drömbruden på jobbet? Den omotiverade slackern Zack inser snabbt att det krävs betydligt mer än bara flirtande om han ska fånga kassörskan Amys intresse och hjärta. Han måste kamma hem den eftertraktade utnämningen "Månadens medarbetare" istället för ärkefienden Vince, varuhusets i särklass störste streber.





Magnus Betnér, inget är heligt. Jag är inte det största fanet av Magnus Betnér men denhär var as skön! Magnus Betnér är utan överdrift en av de absolut vassaste, argaste och mest frispråkiga ståuppkomiker Sverige har idag. Med föreställningen "Inget är heligt" har han fått både publik och kritiker på knä, med omdömen som "det bästa som någonsin framförts på en svensk stand-up-scen". Föreställningen har gått för fulla hus under hösten och en knökfull Storan i Göteborg filmades till denna DVD.





Skola tomorrow

Måste börja med att alla måste gå in på viktorE och vara med i hans disskution om Blondinbella. Ni vet redan vad jag tycker men gå in och kommentera! idag har det inte blivit något inlägg men det jag har gjort har inte varit allt för intressant. Började dagen med att vakna 13:00 sedan for jag och Josephine iväg till willys och donken. Myms. Kom hem vid ca 17:00 och gick o la mig och kollade på en film. Tänkte att jag skulle sova då. Dygnsrytmen är ju inte som den borde vara. Men i alla fall somnade runt 18:00 och vaknade 23:00 av mitt alarm. Men grejen var att jag trodde klockan var 8:00 fast den egentligen var 23:00 så jag gick upp och kollade klockan. Då var det försent. Var redan superpigg då. Så nu vågar jag inte gå och lägga mig igen. Imorgon är första dagen i skolan. Känns inte allt för skönt. Måste verkligen hålla mig uppe nu. Josephine lär vakna vid 6:00 för hon ha rinte den bästa dygnsrytmen hon heller. Skönt så slipper jag vara vaken själv.


Skolkläder, fransk manikyr & blondinbella

Nu har jag försökt och försökt sova i hur många timmar som hellst. Men det går bara inte för mig att somna, nackdelen är nog att jag vaknade 15:00 idag. Det kanske blir en uppesittarkväll för mig haha. Ser så ut. Färgade håret och gjorde om mina naglar igen. Håret vart precis som jag ville ha det. Det brukar det aldrig bli som. Men nu lyckades jag verkligen. Grattis Matilda! Gjorde om mina naglar till fransk manikyr igen. Känns som att det glittriga inte fungerar med skolan och "skolkläderna". Vad ful jag är som skriver skolkläder för grejen är den att man måste inte ha dom i skolan det är ju upp till en själv vad man har på sig.

Har någon sett Hope & Faith som går på fyran? Kan inte det vara det skönaste komediprogrammet som går på tv. Det tycker jag i alla fall. Det var Malin som fick mig att börja se på det. Jag kollar aldrig själv på fyran men nu när hon har visat programmet är jag stuck. Imorgon ska ja försöka få med mig Josephine promenad men hon verkar inte vara vaken nu så jag får försöka imorgon eftersom hennes internet inte fungerar just nu.

Alla har väl vid dethär laget hört att blondinbella ska vara med i lets dance. Grejen är den att dom säger att alla stjärnor ska dansa emot varandra. Men vad är hon för en stjärna? Ingen alls kan jag säga er som inte vet. Det ända hon gör är att skryta om hur mycket hon köper och tjänar varje dag. Är det värt att få så mycket pengar för en blogg som egentligen inte är någonting? Hon är en sån person som jag verkligen inte tål. Hon får inte besökare av mig i alla fall. Det är inte värt att gå in på henne.




It's like I've been awaken

Detta var det jag hittade i Täby med Hanna och Mamma.
Jeans: Ginatricot 249.50:-
T-shirt: Ginatricot 99:-
Top (Tunika): Ginatricot 129:-
Halsduk: Ginatricot 99:-
Hårfärg: H&M 79:-
Deodorant: H&M 20:-

Så jag tycker ändå att jag hittade en del. Nu ska ja byta om för att färga mitt hår lite mörkare än vad det nu är. Jag skriver mer senare! Föresten? Bröjar någon annan än min klass på fredag och inte imorgon?


Täby

Idag vakanade jag tre. Nu har jag brottom för jag Hanna och mamma ska till täby. Kanske hittar något!


Tv-tittande som aldrig förr

Kollade Topmodel 11 som började idag. Fy vad fjantiga dom är. Dom hade värsta rymd-tema. Såg precis klart Envy en komedi som gick på 6an. Riktigt bra faktiskt. Nu blir det till att försöka sova. Lär inte gå men nu är det Scrubs!
 

Lite musik, hope you like it


Halo


Beyonce - Halo

En skön låt att lyssna på bara såhär på kvällskvisten. Har inte fått tag i Josssan än men im trying.

Vem kommer inte ihåg?



Luftens hjältar var min favorit. Vilken var din?

Drömfrullen

Hade precis drömfrullen en dag som denna. Det vart Yangster-yoghurt, apelsinjuice och lingongrova med leverpastej på. Haha nu har ni fått reda på min frulle. Gårdagen vart lite oplanerad och det är då det blir som roligast har jag och Emma kommit på. De började med att hon kom hit och då tänkte vi åka till Jenny för att alla andra skulle dricka och dra till sportsbar eller tegel. Men så vart det inte vi satte oss här med dom och förkrökade. Först vart det bara ett glas vin. Sen delade vi på en Champagne som mamma hade kvar sen julafton. Tur var det annars hade det inte blivit någon dricka för mig eller Emma. Men i alla fall. Det började med att vi satt här. Det var Emelie, Annica, Hanna, Caroline, Towa, Linn och Emma. Vid 12 snåret drog vi till sporsbar där det var helt okej mycket folk. Jag hade en jätte trevlig kväll iallafall. Idag ska ja försöka få med mig Josephine på en promenad men muttan är ju aldrig inne på msn eller facebook så. Lägger in bilder från igår senare idag. Orkar inte just nu.

And I'm grindin' til I'm tired

Kom precis hem från en promenad med Emma. Hon kom och hämtade mig hemma när hon var och red så tog vi en promenad tillbaka till stallet. Det var verkligen skönt att komma ut ett tag och få lite frisk luft. Ikväll ska det bli en lugn kväll också. Orkar inte göra någonting alls. Ikväll är det 13 snart 30 på TV också det får jag inte missa.

Såg på ett program innan Emma kom hit också. Det var en 19åring som vägde 216 kg. Fy stackare asså. Folk hade slagit henne i skolan för att hon var tjock. Sånt kan ju nästan bara hända i USA visst kan det? Känns bara overkligt. När hon var 8a vägde hon typ 50 kg.

Comedy central

Igår när jag låg i mitt desperata försök att sova, som inte gick allt för bra. Jag somnade vid fyra, hur lyckas man. Ja, men i alla fall tillbaks där jag började. Mitt försök att sova gick inte så bra så jag kom in på en ny kanal som heter Comedy Central. Då var det en komedi-film där precis när jag satte på. Som handlade om en tjej som dog och vart lie-man. As skön film haha. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette. Efter det vart det lite Scrubs, sen efter all tv somnade jag. 

Nu sitter jag och väntar på Emma som ska komma förbi med sin häst haha. Här ligger man och sover och vem ringer och väcker Matilda då? Om inte Emma. Fattar inte hur hon kan gå upp så tidigt. Det första hon säger är: sov inte bort dagen nu jag kommer snart. Haha så himla hetsig.  Åh ett SPA gick precis på TV. Jag skulle verkligen vilja åka på SPA.


Duntäcken ska man ha' annars kan de va'

Nu är du, jag och Dupree precis klar på 3an. Hade för mig att jag hade sett den men det verkar inte som ja hade det. Dagen har spenderats innomhus. Vem vill gå ut nu när det är -15 grader? Inte jag i alla fall. Har tänt mina ros-ljus här nere i mitt rum som jag fick av Hanna i julklpp. Dom passar perfekt i mitt hörn. Tänker snart krypa ner under täcket med en varm kopp te. Fryser ihjäl här nere. Har tre täcken nu också, varav ett duntäcke. Vaarmt ska det bli! Imorgon är det 13 snart 30 på trean. Får inte missa!

Bilder från en störd kväll

 
Här är bilder från igår. Haha sköna filmer fanns det också men man kan ju inte lägga upp det här. Det sög ju. För dom var verkligen jätte najsa, not. Kolla min facebook alla som har den! Ikväll blir det chillkväll. Är verkligen jätte trött just nu men ja tror inte att jag kommer kunna somna om jag lägger mig i sängen. Just nu är det körslaget på tv och jag vet inte vart min kontroll är. Känns as nördigt att ens ha på det på tvn haha!

694, tänk på oss åkerstorpare

Gårdagen var trevlig. Var på kinakejsarn trevlans trevlans. Bussen hem var dock inte den roligaste. Den åkte runt hela margretelund och skit som den gör på nätterna. Den borde verkligen byta håll ibland så vi som bor här inte behöver åka 2 timmar för att komma hem. Dagen är ännu ung idag så man får se vad som händer :) Kan lägga in bilder från igår om jag orkar. Det e så segt att göra det här på blogg.se!

Jag har verkligen tänkt på en sak, för att bli en "bra" bloggare så måste man antingen vara kille, trebarnsmorsa när man är 15 elller skriva om mode. Jag känner att inget passar in på mig. Jag kommer aldrig bli en stor bloggare!


Bloggtips

Kolla in Lina hon ska göra en header till mig. Den kommer upp snart på min sida!
Hoppas den blir fiin, men det lär den bli. Har sett andra hon har gjort och dom va fina :)
http://discosadness.blogg.se/

Heartless

Nu är det helg igen, ikväll blir det till att va med Emma och sen sportan. Gårdagen hände inte så mycket jag låg mest i sängen haha. Skönt värre. Nu ska jag upp och ta en dusch. Lägger in lite bilder från nyår senare idag om jag hinner! Ha en bra dag.

sovaaaa

Nu blir det till att sova. Här är mina naglar på nyår och min oboy som ser ut som en katt. Godnatt.


ett riktigt gott nytt år

Årets nyår va nog de bästa på länge. För jag och Emma bestämde oss för att vi inte skulle bestämma vart vi skulle för det skulle typ bli misslyckat då. Men nu förstår jag att det är så man ska göra för en lyckad kväll. Hade verkligen jätte trevligt hela kvällen tills det hände en tråkig sak. Orkar inte gå in på det nå mer men så himla onödigt bara. Sen gott folk tänker jag inte skriva någon "års resume" för jag känner att det bara känns onödigt. Vem fan bryr sig om hur någons år har sett ut? Allt detdär har man ändå skrivit i bloggen. Så nej det blir ingen för mig. År 2008´s bild då gott folk vilken ska det bli?

Dagen igår kanske ja ska berätta lite om, jag var hos korven hela kvällen. Roligt roligt. Sen finns det inte mycket mer att berätta. Kan lägga in några bilder senare. Nej nu vill jag att min kära vän Josephine ska svara på msn!

RSS 2.0