Sökes!

En städare!
En kock!
En pöjk som man kan skeda med!
En kuckelimuck medecin!
Så blir jag frisk med detsamma!


Aj aj aj.

Influensa liknande virus gör att det är uppehåll här! Ttyl.


FYFAN!! Hos husläkaren kl 13


Wzup wzup

Min hals är trasig, jag har fått feber och ont i huvudet svettningar och så vidare. Ingen skön känsla! Skulle ha jobbat nu men det blev inte riktigt så eftersom halsen. Jag hoppas på Gud att jag blir frisk tills imorgon. Skulle ha gymmat idag men det blev inte riktigt så heller eftersom jag är sjuuuuuk. Man blir ju handikappad av att bli sjuk. Man kan inte göra något alls!!

Imorse väcktes jag av massa hundar som skällde. Som i 101 dalmatiner. Dom kanske skickade det vidare men fy fan vad oskönt uppvaknande. Nu tänkte jag köra ett hem till midgård maraton hela dan!


Fest!


Hell yeah!!

Jag brukar alltid räkna ner till lönen. Men icke denna månad! Im rich igen tydligen. Det är fredag lön och sol! ME like!!!!!


Det är skönt att leva i överflöd!

Igår, vilken dag! Jobbade åtta timmar. Sen till gymmet ENSAM första gången i hela mitt liv haha. Det var bara jag där också. Rätt så skönt faktiskt måste jag säga! Ja och efter det gick jag in på smile ett tag och hälsade på neger Hanna och saga! Sen direkt till sunvideo och solade med Clara. När jag va klar där så blev jag hämtad av Caroline och hennes söta mamma. Vi va ute med hundarna och gick vid golfklubben (bilden)! Sjukt mysigt! Sen till sun igen för att hämta min cyckel och cykla hem och duscha! Sen ner till Ica och handla med emelie. För att sen komma hem och totaldecka i sängen till en film. Hann med riktigt mycket! Nu är jag på jobbet och slutar 14.


Today is gonna be à good day!

Solen skiner redan kl 06 det kan inte annat än bli bra!! Jobbar till 15 sen tänkte jag försöka gymma med Clara innan jag går kvällsprommis (i skogen) med carro. Gymmade igår med Jessica och Clara också det fanns de ingen bild på :). Köpte en ny tränings-bag kan visa bild sen. Mycket bra! Ttyl<3


Frukost!


Skön dag i bilder!!


Powerwalk i fina vädret. Check!


<3

Ja herregud nu ska ja snart sova. Idag har vi varit på tvinspelning och sen när ja kom hem tränade jag och jessica. Imorgon bitti ska jag träna och sen jobba från 12 på smile. Ska bli sjukt kul att göra något annat! godnatt mina hjärtan ttyl.

BB slutkollat. Snart bingen!

Kija åkte ut. Yes! Men jag hade varit mycket gladare om det var sipan som åkte. Imorgon ska jag Maria och Madeleine titta på extra extra! Värsta mys! Mina två M! 15-17 är vu borta och 18 tänkte jag försöka vara hemma och träna bort helgens onyttigheter! Nu ska jag sova! Natti!


HELVETE UT ME SIPAN

...

Söndagssyssla:


Godnatt!


Mys dag med mina andra föräldrar!

Har varit på secoundhand, varit i Täby och i sollentuna idag. Haft en heldag med mina kära älskade grannar! Sen hem och vända för att åka till pappa och ska snart äta grillat! ME like!! Sen ska jag hem till mina älskade sötnosar!!! Ttyl<3


Hallå solen vart är du?

Jag vaknar upp och solen skiner är inte här som metreologerna har lovat.. Jag ser bara moln.. Idag vart jag hemma från jobbet och antagligen imorgon med. Igårkväll hade jag Tove och emelie kvällsmys tillsammans och kollade film! Så länge sen man träffade lilla toffeee :(. Så mysigt!

Nu ska ja kasta mig upp ur sängen och käka frukost. Im hungry!


Det kanske var Dax men nu är julgardinerna borta!


DAaagen!

Ja somnade ju duktigt i soffan efter powerwalken! När jag vaknade så vart det ner till handelsbanken och sen till gymmet med clara. Vi va såå duktiga! Sen hem och laga middag innan ja gick till Jess och spelade skippbo! Mycket trevlig dag! Imorgon bitti ska vi gå igen och sen tvättar jag mellan 10-14 och ska hinna sola lite också tänkte jag! nej nu ska jag sova lite så man orkar med dagen! PusssSss och kram skumbanan.

1h powerwalk CHECK!

Har precis gått med Jessica. Värsta duktiga. Nu tänkte jag sova nån timme :))))) mmmmmys! Ligger i solen och mytser!!


Fyyyyyy

Fy vad trött jag är just nu. Jag är så sjukligt trött så jag håller på att somna. Skulle behöva pinnar som håller upp ögonen nu! Rejäla pinnar tack. Usch och fy. Men om man tänker positivt så slutar jag om 2,5 timme. Det är sjyst som satan. Hem och promenera tvätta städa och gymma! Myyyyycket bra. Nu ska ja ta de chill här innan det är Dax att köra igång! Ttyl.


JAG SKA ALDRIG MER BADA UTOMHUS!!!!


Kaffe är så äckligt!!!!

Sitter på jobbet och försöker trycka i mig kaffe. Jag tänkte eftersom vi har en sjyst kaffemaskin här så kanske man kan tycka om det för en gångs skull. Men även malda kaffebönor smakar skit :(. Jag kommer aldrig växa upp!


Pluggar körkortsteori på jobbet!


Min mage kurrar!!

Nu har jag inlett min jobb natt. Med en nysning.. Ahaha.. Fräsch tjej. Imorgon bitti när jag kommer hem tänkte jag gå en promenad kl åtta. Tvätta 10-14 och gymma ca18. Good day! Hoppas på fint väder bara så man slipper va på dåligt humör! Nu ska ja städa lite och sen plugga teori. MEN först- en kopp te. Med honung! :)


Testkörde dom ikväll. Smooth!


Grattis till mig själv på namnsdagen!


Äntligen här!


Powerwalk 1h/dag!

Godmorgon alla glada! Har precis vaknat och ska snart dra mig upp ur sängen. Idag är det nattjobb som står på scemat! Va ca en månad sen sist. Men detta ska bli sen sista på länge. Har inte ork att jobba natt så mycket. "tha spark is gone".

Ska gå en timme idag med med Jessica. Varje dag ska vi ut och knata! Så vi kommer igång tills man kan springa i spåret! Längtar faktiskt. Men just nu är det antingen slask eller is där. Garanterat.

Nu-frulle. Ttyl!


1h powerwalk check!


Gottaloveit! Bob Marley rest in peace!


PS!

Är det lyhört om man hör grannens tvättmaskin centrifugera och att dom dammsuger på övervåningen?

Svar: ja!


Detta håller mig vaken ett tag till..


Nostalgi på hög nivå!


Marra goes wild


Måndagstrött

Är typ måndagstrött även fast jag börjar sent. Ska trycka i mig hundra koppar te på jobbet innan jag slutar har jag bestämt! Låter som en utmaning.. När jag slutAr blir det promenad igen! Maby run!? Vad tycker du mate!? Puss


Promenad med J check!

Imorse gick vi min runda och sen dess har jag spelat. Kl 16 börjar jobbet och håller på till 21. Drygaste passen jag vet. Dom är så korta. Imorgon promenad igen! Ska iaf bli en gång om dagen! Nej nu ska ja spela :D Ttyl.


Mys dag!

Har inte gjort mycket idag men ändå hunnit med en massa. Har varit på promenad antal gånger varav en lång. Jag och Jessica gick min runda. Det gick lite snabbare än vanligt faktiskt. Sanerade vårat badrum också det behövdes VERKLIGEN. Usch va smutsigt men nu är det skinande rent! Sen har jag spelat the Sims i princip hela dan.

Nu ligger sambo och snarkar bredvid mig. Hon ska upp tidigt imorgon och sover inne hos mig så att jag kan väcka henne när hon ska upp. Men de e mys med lite sällskap i mitt så kallade sovrum. Nu ska jag också försöka sova för imorgon ska jag och Jessica ta tristan på långpromenad igen. Vanliga rundan antar jag att det blir. Sov gott alla glada! Och sura för den delen! Ttyl.


Morgon promenaden kl 9! Vackert!


Gos med barbieribo <3


LOREEEN

Äntligen en BRA låt i melodifestivalen, och nej jag kollar inte. Man behlver inte titta för att veta att Loreen vann. Hela fb och mobilen plingar. Lyssnade bara på vinnarlåten när hon körde den. Jaja whatever så jävla bra låt. MYCKET bättre än alla andra år. Nej nu ska ja se film..
Pussochkram

Grillad oxfilé på menyn ikväll!!


Blogg från datorn va inte igår..

Ser ni hur solen skiner utomhus? me like! Ska snart gå hem till papi och äta middag sen hem till neighbours och kolla movie! Men först lite smink på dethär va! TTYL

Glad tjej!

Powerwalk 1h-CHECK! Va tvungen att bada tristan också eftersom han blev jätte skitig! Gud vad man blir glad av att träna. Jag trodde endorfiner var ett påhitt förut men jag kan tala om för alla att det finns på riktigt!!

Ligger i soffan nu och tittar på maniska samlare, shit va mycket grejer dom har! Juste, är det någon annans facebook app som krånglar? Min hackar hela tiden.. Ha en toppen lördag alla! Ttyl<3


Goooooood morgon.

Vaknar upp, ahh solen skiner igen...? Eller kanske inte. Trist väder ute idag. Ska snart ta ut tristan en snabbis och sen käka frukost så att man orkar en långpromenad. Ingen som känner sig manad att följa med? Nä tror inte det va? Jag tar med mig min och Jessicas awsome musik istället.

Längtar lite tills ikväll så att jag kan krama på pappa lite! :( <3

Ps. Tror att trisse är lite sugen på att gå ut. Ds.


Håller på att somna.

Har haft en jättemysig kväll! Imorgon tänkte jag ta en promenad hem till pappa och äta lite middag och prata lite. Känns så jobbigt att han är ledsen :( det blir en snabb visit där. Sen tänkte jag ta min runda igen. Den är sjukt bra, exakt en timme! För er som vet hur berga ser ut så går man från ngv förbi favoriten, ner till ankdammen sen förbi fiskartorpet och Statoil och sen tillbaka. Gillar den! Så fin väg att gå!

Nu ska jag försöka sova lite även fast grannarna låter och bankar och så. Tristan ligger och morrar också. Mycket störande. Men de gör inget, nu ska vi ringa John blund! Ttyl<3


Fredagsmys!


Powernap innan jag går på långpromenad!!

Hjärtat har precis kommit hit också! ME like!


Vila i frid!

Att det kan vara så att ett liv är så lätt att ta. Det är sjukt. Igår var jag och hälsade på en nyfödd och idag läser jag rip på fb. Denna personen har jag delat nästan hela min uppväxt med. Det skär i hjärtat att han nu är borta. Det känns som om det kunde varit min pappa. Usch skänker alla tankar till hans barn och fru!


Fredag!!

Jag brukar vara lite mer taggad på fredagar men de känns som om jag jobbat arslet av mig hela veckan. Har knappt hunnit tränat. Bara promenader. Har lite ångest över det. Men men ja får köra hårt i helgen!!

Igår var jag hos mormor och morfar och åt med Clara. Sen åkte vi till våran nya kusin. Så söt tjockis!! Sen åkte jag hem i tio minuter innan ja va tvungen att gå hem till Jessica. Vi drack te och spelade Skipp bo! Tack för sällisen soulie! :D

Nu tycker jag att min buss kan komma för jag FRYSER! Ttyl


Gårdagen i bilder!


Nolife.


Fuck This man!!!


Mjäk

Jag vill inte gå upp. Tänk om man kunde skita i allt för en dag! Bara somna om och låta en dag gå. Usch vad trött jag är. Jag vill bara ligga kvar i min säng och mysa med katterna och vakna i tid :)!!!


Kl ringer 04:30!

Imorgon jobbar jag till 16 sen ska jag hem till mormor och morfar och käka middag! Ska bli så mysigt! Härs imorgn. Nu måste ja verkligen Sova!! Natti!


Väntan på bussen till jobbet!

Står här och fryser i väntan på SL. som så många gånger förr haha. Det är skapligt blåsigt ute. ISKALLA vindar. Tty efter jobbet Good bye! :D


1h Powerwalk check!

Nu kom jag precis ut ur duschen. Har varit på en jätte skön walk i solen! C kom precis hit också. Vi ska ta en te och mysa lite och så innan jobbet. Ttyl <3


Träning v10

Måndag- nada. Jobb +möte.
Tisdag- Powerwalk med pappsen 1h.
Onsdag- Promenad 1-1,5h
Torsdag- Gymma.
Fredag- gymma eller promenad
Lör-sön. Om ja känner för att gymma!


Haha skön konversation.


Du din...

Den som ringde och höll på och fjanta sig igår från nån jävla sida kan steppa fram och berätta vem det var. Hade säkert varit jätte kul om jag varit på humör men de va jag inte... Så if you got some BALLS! Show urself! Ttyl.


Tänk att det aldrig blir som man tänkt sig.

Började sju imorse. Trött som ett as skyndade jag mig till bussen. Imorgon bitti ska jag börja 06 och köra till 16. Känns lite halvbra faktiskt. Just nu tänkte ja spela lite the sims medeltiden! Värsta roligt!! Men men nu ska ja köra klart betapet med S här. Håller på att förlpra... dåligt.

Inga topp betyg till denna smak!!!


Välkommen till världen lilla kusinen<3


Pics


Gästblogg by kuckelimuck

Hallå läsare! Just nu har jag och Matilda gjort en milkshake med färska jordgubbar frysta hallon och blåbär som vi sitter och dricker medans våra ansiktsmasker ska torka. Vi gjorde en super god middag på kyckling och sallad. Senare blir det fryst apelsin med glass :) möms! Nu ska vi kolla family Guy maraton och mysa med katter och en gäst hund! Juste var på en annan konsert igår och hoppas alla som kom till skada igår på AVICII konserten mår bättre idag ger en tanke till er! XOXO


Allt suger!

Vill hem och mysa med trisse och katterna nu! Ttyl <3


Word


Mys!!!


Äntligen internet igen!

Ja nu är jag tillbaka! Eller mitt internet är tillbaka kan man väl säga. Igår så blev de jobb och träning. Asså hade inte crosstrainern tagit så stor plats så hade jag lätt skaffat mig en. Sjukt bra grej! Me like!

Idag- jobb från 07 till 17. Uscha! Lär väl decka när jag kommer hem. Nej det får jag inte göra! Kommer inte kunna somna ikväll då. Nån som vill träna någon mer gång i veckan?

Åå juste. Älska vår vädret som har kommit! Man blir så glad när man får se sooool. Alla andra år har jag aldrig velat att vintern ta slut. Men nu får det mer än gärna bli vår! Ttyl!


RSS 2.0