Vill ha:


Extremt.

Varför är det ALLTID hundra pers som bor i samma hus på extreme home makover? Och varför är det ALLTID folk som ställt upp så himla mycket för sina "communitys". Det är jämt så synd om dom och hur många såna familjer finns det i USA kan man undra. Just nu är dom sex pers i en familj. Bara svarta. Stackars.. eller vadå? skitprogram. Och dedär Ty, skjut dig.


Skillad kille.


Utvilad.

Nu är jag utvilad och se klockan. Herregud. Vad gör jag uppe egentligen men men de väl bra tänkte tvätta 06-10. Måste springa ner och boka om tvättstugan bara. Tände lite ljus precis och nu frullle. TTYL.
Mitt fina julpynt!

tlööööt

Nu så ska ja steka på lite korvar sen äre bedtime. Säkert nån bra disneyklassiker också. Ska bli så sjukt skönt att sova. Som jag har längtat. Tackar pappa för storhandlandet. Nu har ja verkligen berättat allt Frida så nu kan du inte säga någonting :D PUSS PÅ RUMPEN

Pantalamera

usch vad trött jag är, är inne på timme 27 snart... Ska åka och handla me pappsen snart. TTYL!

Myysdag

Nu ska ja snart träffa J sen ikväll ska ja storhandla tvätta och myys kväll me kissarna me like. Hörs sen <3

Hemmafru

Godmorgon allihopa. Ja nu sitter jag och väntar på att klockan blir nio. Ska ringa Armada och klaga på grannar haha. Från deras brevlåda ser de ut som gul rök för att dom röker inne. Det stinker i hiss och trappuppgång så jag ska klaga haha!! Sen ska jag städa, diska, tvätta massor. Värsta hemmafrun. Måste hålla mig vaken verkligen. Så jag skriver mera senare. xoxo.

Aa hej

Hej alla glada. Jag har nu varit skitdålig på att uppdatera, men har inte haft tillgång till internet och nu måste jag snart springa ner till ceentrum. Eller egentligen på en gång men ja måste packa ner datan också. Men men hörs imorgon bitti när jag kommer hem. 20 i åtta it is. XOXO GOSSIPGIIRL moahahaha

Så jävla fin!


Jävla skämt.

- Du kastar skit på oss på facebook
- HAHAHAHA va?
- Det är inge roligt längre.

Tröttmössa.

Shit vad trött man är idag. Ja så igår gick jag hem till pappa och hämtade upp Saga. Vi gick hem till mig sen över till Sophia för att sen gå ner till Akter och ta en öl. Aa och alla vet ju att det aldrig slutar så. Slutade med att det vart värsta bråket, Saga vurpa i en backe och jag somnade kl 6 imorse. Aa de va en öl det. Nu ska ja snart iväg till jobbet. Måste dock ner till ICA innan för att köpa middag. Har noo mat hemma så måste ner dit innna ja börjar så nu måste ja skynda mig lite tji tji tjing. Pöss.

Vill ha:


Godmorgon, godkväll jag vet inte riktigt vad jag ska säga.

Nu har jag iaf vaknat upp ur min dvala. Ingen har ringt och ja har sovit skitbra till kattfan tyckte att det var dags att gå upp. Hungrig eller nått. Skrek och höll på. Men iaf nu är jag vaken. Bra jobbat Isak. Congrats. Nu ska ja väl koka lite pasta elr nått till lunch/middag. Ha en bra dag ja hör av mig lite senare. Åååh kolla ut. Nu blev man glad igen. XOXO.
Haha kommer ihåg denna, det var kl 05 på morgonen typ. Eller 06. Skit trött tjej.

Snö, mys, tänd ljus sov.

Jag är så sjukt trött och sliten ja får återkomma ikväll när jag har mer krafter att kämpa för. Have a nice day i snökaoset! Me like!

Hörs.

JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT! Jag ska snart begemig in i sovrummet och gå i ide tills jag börjar jobba igen. Har sovit fem timmar sen i måndags. Vill egentligen vara vaken till nio så jag kan ringa armada. Men kommer aldrig kunna hålla mig vaken. Haha på thevice dricker dom djurbajskaffe. Smaskens enligt Josefin haha. Nej nu måste jag sova Hör av mig lite senare. PÖRRE.

Morgonstund

Har liiite brottom nu så inget långt inlägg. Har blivit ringd hela morgonen. Död som jag är har ja inte hört ett piss. Gud ja vet verkligen inte vad ja ska skriva om, vaknade precis. Ska snart till jobbet. Fick hoppa in tidigare idag. Så nu äre öka öka öka. Har sovit fem timmar också. Lär ju smaka bra! Kört.

Jag vill ha:

En björnfitta en sån som Danielparis har. Avguda!
En minigris, dom är sjukt söta när dom viftar på svansen!
Ska snart gå och lägga mig men innan dess tänkte ja på en sak inatt. Jo att när fan ska dom stänga bilioteken? Är det någon som ens går på såna längre? Antingen köper man en bok eller så skiter man i det. Inte går man och lånar en bok nu för tiden? Jo hela Åkersberga Centrum ska bestå av ett bibliotek. Bra gjort. Eller nä.
Klicka på bilderna så blir dom större.

Jobbjobbjobb

Nu ska ja snart åka till jobbet. Känns lite sådär eftersom en kvinna precis vart våldtagen i hackstaspåret. Usch det är as nära där jag bor. Känns inte så inbjudande. Här kommer en bild på Barbie som ja gort på hemsidan: Picnik.com.

Klarar du detta?

Regler:
Det här är svårare än du tror!
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med 
samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du: Matilda
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mjöl
3. Flicknamn: Melissa
4. Pojknamn: Martin
5. Yrke: Maskinist
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: Mjukisbyxor
8. Mat: Moussaka
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Mycket trafik!
12. Något man skriker: Mera!
13. Film: Moulin Rouge
14. Något man dricker: Mjölk
15. Band: Metallica
16. Djur: Marsvin
17. Bil: Mercedes
18. Sång: Mamma mia
19. Aktivitet med mer än en deltagare: Maraton
20. Känsla: Mjuk
Jag utmanar; Hanna, Saga, Clara, Annica & Frida!

Schampoo och balsam

Har ni inte också tänkt på att på schampoo & balsamflaskorna står det på svenska/norska/finska/danska. Varför egentligen? Har alltid undrat varför det står på alla olika språk. Vet ni?

Denna använder jag just nu och den kan jag starkt rekomendera om man tappar mycket hår. Jag har slutat tappa så mycket hår och så luktar den gott!

Google Analytics

Jag har hittat en toppensida för folk med hemsidor/bloggar. Google Analytics heter det och då har man full koll hur många som kollar in ens hemsida/blogg varje dag/vecka/månad. Vartifrån folk kollar och hur många från varje stad. Samt vilka som söker direkt på ens hemsida/blogg och vilka som går genom länkar. Så smart tycker jag. Såhär kan det se ut:
Vet inte om ni ser vad det står men först står det:
Stockholm
Åkersberga
Bromma
Borås
Djursholm
Osv.
Skitsmart tyckte jag! Testa ni med!

Leggins frossa på Paulamyo.com!


godmorn

Vaknade typ nyss jag och Saga sov verkligen ut. Trötta tjejer. Vi har precis ätit värsta frullen med gröt, ägg och te. Mummaa. Dagen idag blir lugn också. Hade värsta ångesten imorse. Vaknade hela tiden och trodde att det var Måndag. Trodde verkligen det. Vet dock inte varför för de e ju bara söndag idag. Men men nu är det simpsons på dumburken. Tjing.
Julgranen året 08!

Heiki söker hem!

Denna söta kisse på två år bor hos mig just nu i jourhem. Hon är rätt skygg men i rätt hemmiljö så kommer hon bli en katt alla vill ha. Ni ser hur snälla ögon hon har! Hon visas hemma hos mig och djurhjälpen waxholm fixar med kontraktskrivning och betalning. Är det ingen som vill ha en katt och just då Heiki. Hjälp Heiki hitta sitt nya hem! Om ni vill läsa mer om henne gå in på http://www.djurhjälpen.se

Snacka om problem.. HAHAHA


Filmtips till dig.

Nu ska ja faktiskt lova att jag ska göra om min bloggdesign. Som den ser ut just nu är åt helvete men jag måste få en vecka på mig att göra detta. Detta kräver tid och många timmar av min överarbetande hjärna. Men jag SKA fixa. I promise. Nu ska ja försöka få saga att sluta datanörda så vi kan se en film.
psst.. ett filmtips: Get him to the greek!


Mikrofonkåt

Godtentag! Kom precis hemifrån pappa vi har käkat middag och myst med pepparkakor och julmust. Så nu sitter jag och Saga här med en varsin dator och nördar. Skriver mer lite senare, nu blire lööööördagsmys för fulla muggar. TTYL <3

Vi förra vintern, Saga ramlade. Tippaaaaat!


Hjälp.

Min Hdmi sladd´s ljud låter bara i datan och på tvn ser man bilden. Så var det inte med min förra dator. Så det kan inte vara så att sladden är trasig. Jag har en HP Dv6-3000so & en hyfsat ny samsung tv. Någon datanörd där ute som vet hur man gör?

Ägda.


Paula myo

Hallå alla där i snömörkret. Jag har hittat en suuuper bra sida som jag verkligen måste tipsa om. Därifrån är min då kanske nyårsklänning. Så den får ni inte köpa och ha då men allt annat så! Denna sida heter Paula Myo. Dit kommer ni genom att klicka här. Dom har sjukt snygga leggins också. Kolla in vettja.
Denna får ni inte sno på nyår, försått???

Fredagsmys a´la grande.

Nu har jag precis kommit hem från Hanna, vi kollade film och mös med kortspel och te. Så nu sitter ja här hemma och ska gosa lite med mina kissar. Isak (min katt) har suttit och stirrat på Heiki (från katthemmet) i säkert en timma nu. Det slutar han nog aldrig mer. Det är ju en ny äldre tjej som har flyttat in han måste ju få stirra lite. Imorron kanske saga kommer förbi och sover och mytser lite. Håller tummarna. Är väldigt nöjd med mig själv att det vart en lugn helg för min del. Kissarna gillart också. Nej nu skriver jag bara för att skriva någonting. Snart ska jag lägga upp en bild på en nyårsklänning. Sjukt snygg men har inte bestämt mig än för om det blir den. Ärsh ja gillart iaf. TTYL!
Kärlek till mina katter <3

hejhejhallå

Nu sitter vi här och tittar på tvn och väntar in emelie och annica. Sen ska vi titta film och ha fredagsmys här hos hanna. Mycket mys. Ha en trevlig fredag ni andra som suuuuuuper :D

haloween förra året?

Brottom

Nuuu är man vaken efter 1 timmes snoozande och jamande katter. Det e nog dax för frukost för deras del. Sen måste jag slänga mig in i duschen och springa till centrum för att träffa J. Sen ikväll är det tjejmys hos Hanna med middag och allt.  MYYS. Det blir vii som umgicks förut och de kan ju faktiskt vara rätt trevlans. Nej nu står Isak här och jamar som en kåt gris, måste ge dom mat.

ks tjejerna!


Ny kisse, Heiki.

Heiki
Isak.
Lukas. Somnat haha.
Barbie.

Barbie soover hahaha.


Skor!


1. Kilklackar. Så snyggt!






2. Nitar! Snyggt på allt!
3.Blingskor.




1. Kängor. EU, så sjukt fult.

2. Höga gladiatorskor, så ugly.

3. Gummistövlar i olika starka färger.

 



Snyggaaaaaaaaa


GRATTULERAR VÄRLDENSBÄSTA!!!

Ja må hon leva, idag fyller Emma 20 år. Ångest över att jag inte kunde åka upp till åre men hon har det bra endå! Älskar dig bästaste <3.



H&M nörd


Vilken H&M nörd man är. Kan verkligen inte hålla mig ifrån den hemsidan...


Morrn morrn.

Man kan ju undra sig vart all snö är någonstans. Skulle jag önska skulle snön ligga vit över hela staden. Alltså vita vägar också. Kommer säkert ångra mig när jag skaffat körkort men just nu gillart! Tänk er vita träd och allt. Supermysigt!



Såhär typ, förra året utanför huset i åkerstorp.


10 Snabba

1. Var och när vaknade du i morse?
I min säng kl typ 12.

2. Sover du naken eller i pyjamas?
Oftast i stor T-shirt.

3. Har du åkt polisbil?
Japp.

4. Vilken är din senaste lögn?
Man ljuger väl inte för att folk ska få reda på sanningen?

5. När var du senast naken och vart?
Jag tror man brukar vara naken när man duschar, och jag duschade för ca 30 min sedan.

6. När och från vem fick du ditt senaste sms, vad stod det?
Nyss, det stog: Vi kommer tänka på dig varje dag! Du får se på facebook vilka äventyr vi drar på :D Puss.

7. Vad ville du bli när du var liten?
Vetrinär men jag skulle inte palla allt blod.

8. Om du skulle befinna dig någon annanstans just nu, var skulle du vilja vara då?
Solandes på en av jamaicas vita stränder.

9. Vilket är ditt bästa fyllekäk?
Det är fan svårt att bestämma. När man har druckit kan man trycka ner vad som helst, och tycka det är det godaste man någonsin ätit!

10. Vad gör du just nu?

Lyssnar musik, kollar tv och bara nördar på fejjan.


Julmys

Sitter här med Frida och Clara i soffan tittar lite tv och lyssnar på musik. Nu har Heiki flyttat in hos mig. Värsta mys. Imorse bjöd jag flickorna på frukost, lite gröt nybakt bröd och te. Så nu sitter alla med lite matkoma här tror jag. Snart ska jag iväg liten stund. Vi håller på att leta nyårsklänning också. De e väl dags snart.. stress.


tidsinställt.

Just nu springer ja säkert nere i céntrum med C. Å sen kmr det ja har väntat på! MYS!

JULMYSFAKTOR

Har precis satt upp julgardiner och julbelysningen på balkongen. Ikväll ska ja försöka få med clara ner i källaren så vi kan ta upp allt annat skit ja har! Älska julen! Nej nu ska ja hämta upp tvätten! POSSIMOSSI

Today is the day, welcome big B.

Aa tjena då, tre timmars sömn inatt. Nej men ja e skitpigg vafan hände liksom. Jaja då hinner man göra lite av dagen. Åå de ska bli så mysigt idag. Älskar denna dag. Måste tacka mina kära grannar igår. Var över på ett glas vin och snackade lite skit. Myyyysfaktor. Älska att dom bor på ngv nu. Aha då blire lite gröt till frulle. Låter som en bra idé. Hare gött alla som måste gå upp nu. Ni ligger säkert där och drar er. Hatar mitt morgonhumör. Fittdåligt. Tja.


Myyys!


Wuhuhuhuu


Asså ja dör hahahaha.


Filmtips, komedier!

Vakna med thevoice brusar på tv. Nu vart det reklam så ja ska försöka finna inspiration till ett inlägg. Men grejen är den att jag är suupertrött så det blir inge vidare.  Ge mig lite filmtips så blir jag nöjd. Ärsh ni får nöja er nu.



Såhär trött är ja nu.....


Psst på tisdag händer en väldigt rolig sak. Kul och kul men jääävligt nice.

 


FARSDAG.

Min katt har cpryck han springer runt och jamar och skriker. Springer fram och tillbaks även fast han fått nytt vatten och nystädad kisselåda och mat. Dock gillar han inte maten speciellt mkt, men vafan eat or die. Hans favorit är såklart den dyraste. På torsdag kommer det en inneboende till. Så mkt kärlek! Nej fan nu fes någon katt. Ja måste lufta. Usch fyfan va nästy. Ikväll är det middag hos pappa. Faarsdag. Jag har den bästa pappan. And u know it. Jag vet iaf att min stalker tycker det. Aaaaaaaaaaaahjuste. Fan dax att sova nu. PÖSS PAPPA ja vet att du läser också.
Det är dethär cpt som springer runt. CPCPCPCP. Godnatt.

nyvaaken, skriver igen sen.

Såhär mys är det hos mig på morgonen!


Lyssa på min hemlighet.

Sitter och stirrar här måste hålla mig vaken men är så sjukt trött just nu. Kommer inte orka morgondagen om jag inte håller mig vaken. Inatt, min mardröm va så sjuk. Det var som en skräckfilm. Jag vaknade till och från och så fort jag somnade började drömmen igen. Tänk typ saw fast tusen gånger läskigare. Tänk typ strangers fast tusen gånger läskigare det med. Någon dag när jag har ork ska jag skriva vad jag skriva vad jag drömde, för det är helt galet. En ny skräckfilm, ses snart på bioduken ;). Nej nu ska ja försöka hålla mig vaken. Pusslovehej.
Pic på mig och Barbie. Gud va stor pärlan har blivit.

Ush

Haft en redig mardröm inatt, asså snacka om skräckfilms material. Har haft den hela natten, vaknade till första gången vid fyra. Inte okej.

Gossipgirl!

Gooood morgon, eller nja inte riktigt va. Vaknade nu av att ja har snoozat en timme. Är så sjukt trött. Plus att det känns som minusgrader i lägenheten. Usch vad jag hatar att gå upp av en ringande mobil. Är iof nöjd att ingen ringde och väckte mig. Thank good. Okej min dag idag då, jag ska träffa J sen vet ja inte om jag och Hanna och Jessica skulle ha kortmys elr något. Vi får se men nu börjar det bli brottom här hare gött.


Pisout.


Vato, u dont belive what i saw

Gud nu tänkte jag verkligen skriva något men ja känner.. nonono orkar inte är för tröttmössaa. Lägger in en låt istället det gillar ni ju det vet jag.







Dom ända två bra låtarna han har gjort, enligt mig. Men lär få skit av Saga nu haha, tjingaling.

jingle bells


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

Åh vad jag älskar vädret. Åh ja blir helt kär. Nu ser jag fram emot att det stannar. Tycker verkligen att snön ska stanna nu jag älskare! Nu ska ja laga mat med saga kanske skriver sen om man får tid. KISSeS ANd HuGS

Morgonstund

Sitter här proppmätt med Saga på axeln. Vaknade upp av att hon hade lagat scones. Så jag fick nybakta scones till frukost. Kan man vakna på något bättre sätt? Nej det tror ja verkligen inte. Matkoma deluxe. Hörs sen <3
tack Saga your the best.

ush vad jag saknar..

stor kärlek till dig underbaraste bästa hunden någonsin.

Ja drar.

Paain i mitt knä, usch skjut mig. Nej ja vet inte vad ja ska säga idag känner mig mållös. Pratade lite med Emma idag. Det är typ den ända ja har pratat med, eller jo saga e här nu men hon har somnat i sängen. Aa visst vettni, imorgon är det en ny dag och en ny vecka. Jag ser verkligen fram emot att jobba. Miss it. Nej nu ska ja försöka fördriva tiden för att den går ju bra sakta och är piggggggggggggggg.

ett grönt och ett blått öga, freeeaakkyyy

vadfan hände liksom

Nu har ja äntligen vaknat ur min dvala. Vaknade upp med blodigt sår på knät. Plus jack i fingret. Ågren idag asså. Fy faan. Just nu är det frulle i soffan med missarna sen måste ja springa över med kläder och skor och grejer. Mycket att göra!
Håller med killen.

trööötttmössaa

Förlåt ni som väntade på ett nytt inlägg men ja e too tired för att skriva något ni får en sköning låt istället.


XOXO

Vilken jävla kväll det vart igår. Orkar inte skriva något här för detta är ingen skvallerblogg moahah. Den som skriver en skvallerblogg. Call me. Eller nått. Usch nu måste ja käka någoot.. KISSES AND HUGGIES


Gooodmorgon

Denna dag kanske kan bli bättre än igår. Vad tror ni? Nu ska ja snart iväg och träffa J sen ska jag hem till william och oliver och jag håller tummarna att deras el har börjat fungera så man kan bada lite. Nu måste ja move it move it.

Drömmar.

Eftersom jag är nattuggla och inte kan sova så kan ju jag dela med mig av mina drömmar. Jag drömmer ofta om björnar som jagar mig. Ibland svarta, bruna och isbjörnar. Med eller utan ungar. Asså ja är så sjukt rädd för björnar också. Så vaknar man när man nästan ska dö. Skjut alla björnar dom är så sjukt läskiga. Tror ni denhär björnen e skön eller. Nej usch i hate!




Trött, pigg och rufsig.





This one is on me.



Family guy


yeyeyeh


Idjuts

Bete er! Ni är vuxna, iaf på utsidan.


Lugn

Nu har jag lugnat ner mig lite efter lite lax och ris. Shit vad dåligt humör jag har varit på. Trött grinig och ont i huvudet. Nu sitter jag och kollar på Efterlyst. Det har ja längtat efter. Hämtade en ny dator idag IGEN. Så himla trött på allt. Fan att min dator vart trasig. Fan fan fan. Men nu kan det bara gå bättre. Fick en pavillion dv6 istället för min gamla. Ville hellst ha min gamla men den fanns ju inte kvar tyvärr.

Fick ju den nya datorn i kartong och Isak sätter sig på den och verkligen ingen annan får va på den. Kommer barbie eller Lukas så fräser han. "Det är min låda" hahaha så söt. Lukas smet in i den och la sig då vart Isak tjurig och började tjivas med Lukas. Älskar mina kissar. ME LOVE!!!



Längtar till på fredag

tjejmyyyys..


puss

trött på allt bara ge mig framgång nu det har gått ner allt för länge..


jävlahelvetesskit

ska lämna tillbaks datajäveln igen.. fan att ja ens lämnde in min fan att den ens gick sönder fan att jag fick betala 1200 fan skjut mig åt helvete alltihop. SUUUUUUUUUUUUUUG.


Gettin jiggy with it

Halloj alla läsare, har hämtat min dator nu. Dock fanns det ingen likadan så fick en annan. Kostade mig 1200 som ja verkligen inte har.. typiskt. Nu har jag och saga precis tjockat och kollat på Horton, så jävla söt film. Helt underbar! Nu ska vi gå och sova tror jag ska hem till moster och bada jacuzzi. ME LIKES!! Sleep tight tjenis.


aaa
gammal bild på mig och emelie myys


Nu är jag överlycklig.

Tror att jag har haft mitt soroundsystem i ett halvår men just idag/inatt så kom jag på att man kan ju faktiskt ha radio på den. Jag är så lycklig så nu ska jag fira med att försöka somna. Love you soroundsystem <3



Vad nöjd ja va när jag hade köpt det.


Sjukt

Har precis sett killen som tog livet av sig i live tv. Usch säger jag bara. FAN VA HEMSKT!

Tidsinställt inlägg.

Hej å hå alla glada. Ledsen över att jag inte kunnat uppdatera om något ointressant. Eller det kanske inte är det eftersom ni läser. Whatever. Ska bli jourhem till en liten 7 månaders kisse. Värsta söting. Dock är det bara två månader som det kommer att vara men mys ändå. Just nu sitter jag med tända ljus, musik och tv. Kollar dock inte på tvn men ibland är det bra mysigt med tvbruset i bakrunden. Imorgon är det möte, sen i veckan ska jag .hem till min moster och kusiner dom håller på att bygga ett nytt hus och har köpt en jacuzzi. mm me like jacuzziiii :D xoxo




Jävla bra.


RSS 2.0