Onfire

Hejsan gott folk!

Igår va jag Annica och hanna här ett tag sen kom Jesper, Orre och Jens. Vid tolv åkte vi ner till sportan. As usual. Nej men det var helt okej faktiskt. Idag ska vi hem till Emelie och sen in till Dembow i stan. Ska bli jäävligt kul. Nej nu ska ja och hanna ta något litet.

Bättre än yoga

Igår va vi hemma hos Caroline, Fridas vän och förkrökade sedan efter ett tag åkte jag Frida och två till tjejer in till tegel. Det var sjukt mycket folk där och väldigt kul. Träffade nya och gamla ansikten. Trevlans! Imorgon lär det bli dricka, kanske med min vän Emma? Eller vem vet. På lördag ska alla ut till Dembow i alla fall. Ska bli riktigt kul. Idag kommer alla fyllon hem ifrån kryssningen också trevligt trevligt. Eller dom e nog hemma nu. FAN va mysigt väder det är såg jag nu. Snöar helt lugnt ner på marken. Sjukt mysigt. Kan det inte alltid vara sånthär väder?

Emelie du är bäst på låtar.

Fettisdagen

Igår så åkte jag hem till Emma så gick vi en promenad. Väldigt skönt faktiskt. När vi kom hem till henne igen så försökte vi spela lite tv-spel men det gick inte så bra haha. Hon hade ingen man kunde spela två på. Efter ett tag åkte jag hem och kollade på Disastermovie. As skön film. Idag ska jag hem till pappa och sova tror jag. För det blir till att rida kl 3 på onsdag. Då kommer moster och hälsar på också så det ska bli trevligt att träffa henne. Jag ska ju få en till kusin i juni-juli. Nej nu ska jag ta mig en dusch och städa lite i rummet, det ser ut som ett bombnedslag nu. Fy Matilda. Juste, idag är det fettisdagen så ät mycket semlor!


Looov

Nu ska ja hem tll Emma och gå prommis. Sen får vi se vad som händer.

Drömsöndag

Älskar när det snöar så idag va en perfekt söndag. Bara ligga inne och ta det lugnt. Igår va vi hos Tommy och pimplade lite vin. Imorgon ska jag träffa Emma så ska vi hitta på något. Vet dock inte vad det blir än men vi lär hitta på något. Nu ska ja fortsätta kolla beck på fyran. Har redan sett den men den e bra så man kan se den igen.


I våras i hägernäs när jag och Emma var barnvakter.

onödigt inlägg

igår vart det sportsbar som vanligt. Idag ska ja dricka med. Men vet inte vart när eller hur ahha . Elller hur vet man ju alltid men inte vart. Det blir nog dricka med Emelie, Hanna och Malin? Får se lite hur det blir.

Grattis Frida!

Idag har jag varit í skolan utan att vara trött. Duktigt av mig! Ikväll ska jag Emelie och Annica hem till Frida och fira henne för att hon fyller 20 hela år. Efter det lär det bli sportan eller kina som sagt. Men vi får se vart vi går. Nej nu ska ja fixa mina naglar lite, fransk manikyr kanske? Eller någon annan färg på tippen jag får se vad som händer för min del.

Descontrol


Mycke filmer sen sist

Australia 2008/2009
Det hela utspelar sig under 40-talet, när andra världskriget rycker allt närmare befolkningen i landet down under.  Enklast beskriver man Australia som en storfilm i två delar. Första delen är en magnifik hyllning till Howard Hawks västernklassiker Red River, medan andra delen är en uppdatering av Michael Bay-spektaklet Pearl Harbour allt kryddad med melodramens vanliga vändningar. Jag tycker den var jätte bra i alla fall.




Bolt 2009
Bolt är en stor TV-stjärna som också råkar vara en vit schäfer, spelar en roll med samma namn i en actionserie där han bemästrar superkrafter och slåss med bovar. Hunden lyckas dock en dag rymma från sin filmstudio i Hollywood ut i den fria världen som han aldrig tidigare skådat. Förvirrad av handlingen från TV-serien han spelat roll i tror han att den fiktiva handlingen han växt upp med faktiskt är en verklighet. Bästa disneyfilmen på länge!


Patrik 1.5 2008/2009
Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än det trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet. Skön film.


The Curious Case Of Benjamin Button 2008
är en helt underbar film som handlar om ett barn som föds som gammal, och som blir yngre och yngre fysiskt sett. Han får namnet Benjamin, och hur han får sitt efternamn hör till historiens gång. Brad Pitt som spelar huvudrollen som Benjamin, gör en extraordinär prestation och som berättare imponerar han stort. Även Cate Blanchett som spelar Benjamins käraste, Diasy, fortsätter att samla stjärnstatus i Hollywood som en av världens bästa skådespelare. Riktigt bra film! Lite lång men bra!


Slumdog Millionaire 2008
handlar om Jamal, en fattig pojke från slummen i Bombay. ställer upp i frågeleken "Vem vill bli miljonär?" i tv. Men frågan är hur han kunnat veta så mycket? Programledaren misstänker fusk och Jamal tas under en paus i tv-programmet till ett fängelse där han torteras av polisen, som vill veta hur han har fuskat. I tillbakablickar får vi följa honom genom olika stadier i livet - ett hårt, brutalt, ofta mycket farligt liv, men där olika händelser ger honom de kunskaper som han senare kommer att få användning av i tv-programmet. Spännande film!

Hercules 1997
Född av gudar på det himmelska berget, Olympen. Uppfostrad av människor på jorden. Herkules var en ovanligt ung man med en enorm styrka och ett stort behov av att imponera på sin far, den store Zeus. Zeus satte honom därför på prov. Genom att antal utmaningar skulle Herkules bevisa sig vara en hjälte och därmed värdig att bo på Olympen. Med hjälp av sin tränare Fille och kompisen Pegasus vinner han också den ena kampen efter den andra. Bra!


Burn after reading
När CIA-agenten Osbourne Cox får sparken bestämmer han sig för att skriva sina memoarer. Samtidigt har hans fru en affär med Harry Pfarrer, en man som jobbar på finansdepartementet, är olyckligt gift, och har ett hemligt projekt i källaren. Av en olyckshändelse hamnar Osbournes memoarer i händerna på gymtränaren Chad, som tillsammans med sin kompanjon Linda, planerar att sälja informationen till ryssarna för att kunna betala Lindas planerade skönhetsoperationer. Linda nätdejtar, vilket också Harry Pfarrer gör, vid sidan av sitt förhållande, och självklart träffas dem. Snart är allt en enda röra och ingen vet vad som händer. Frågan alla ställer sig är, vad vet, och vad gör CIA med allt detta? Jag tycker bara den va snurrig. Inte värst bra, alla låg med alla.


Highschool musical 3 2008

Filmen handlar om huvudpersonernas sista år i high school. Paret Troy och Gabriella oroar sig för att splittras om de börjar på olika college, Sharpay strävar efter att bli balens drottning och Ryan fokuserar allt på sin framtid. Samtidigt jobbar alla tillsammans med den sista vårmusikalen som ska reflektera deras kunnande, förhoppningar och rädslor. Tyckte själv den va lite tråkig. För lik dom andra.


The Greatest Game Ever Played 2005

Bygger på den verkliga historien om den unge golfspelaren Francis Ouiment. 1913 kämpade Francis både emot sin far och motståndarna för att vinna US Open. Riktigt bra faktiskt!

thedaytheearthstoodstill1

The day the earth stood still 2008
För att rädda vår planet finns det bara en lösning. Att utplåna den mänskliga rasen helt. Utomjordingen Klaatu kommer till jorden med ett uppdrag; att rädda världen från människans angrepp och förstörelse. Bra faktiskt.


Ratatouille 2007
Råttan Remy drömmer om att bli mästerkock. Hans Passion för matlagning gör att hela hans familj av misstag förflyttas från den franska landsbyggden till Paris kloaker. Ett idealiskt ställe tycker Remy, eftersom det ligger precis under en stjärnrestaurang som ägs av Remys kulinariske hjälte, Aguste Gusteau. När så Remy hjälper till att skapa en soppa som får fantastisk betyg bland världens främsta matkretiker, sätter han igång ett förlopp som åstakommer både förvirring och förödelse i hela staden, men som gör att han uppnår det omöjliga och får möjlighet att använda sin talang. Alltid lika rolig att kolla på.

Badskum



Tog precis ett bad i mitt rosa badkar det var verkligen as skönt. Har inte badat på typ ett år. Så då använde jag baskummet jag fick av Annica i present. Den luktade jätte gott och va as bra. Tack igen! Nu sitter jag här med en kopp te ska nog kolla om det har kommit ut någon ny film som man kan se. Orkar verkligen inte skolan imorgon men man är tvungen för att det är sista dagen innan lovet. Blir verkligen as skönt att slippa skolan en vecka. Men efter så börjar praktiken och det e inte lika nice. Vill verkligen inte gå på den. Det så sjukt tråkigt. Nej nu ska ja leta film!

Grattis Emelie Seweling!

Goddag!

Idag hade jag min lediga dag som sagt. Började med att halv nio åkte vi och red. Det gick jätte bra. Efter det åkte jag hem tog en dusch och la mig i sängen och somnade haha. Kunde verkligen inte hålla mig vaken. Vid typ fyra rullade jag och Emelie ner mot centrum och gick på systemet en snabbis. När vi kom ut därifrån så stog Malin där. Trevlans trevlans, så jag och Malin tog en prommis hem. Emelie den late tog bussen. Idag fyller Emelie 21 också. Ja må hon leva, ja må hon leva. GRATTIS GRATTIS igen! Hon fyller år på samma dag som Björn Gustafsson. Hur coolt är inte det? Imorgon fyller Frida 20, så det är många födelsedagar nu såhär i Februari. Så det blir till att fira henne sen kanske sportan eller kina. Vi får se vart vinden vänder. Igår hämtade jag ut min studentmössa och mitt champanje glas. På mössan skrev jag Matilda * Hatje sen Student 2009 där bak. Riktigt stekig. På champanje glaset står det student 2009 och Matilda Hatje. Tog kort på Emelie också, ni ser andra bilden där. Bra bild tycker jag! Grattis igen gamling.


Flickan utan ansikte

God kväll gott folk. Har precis kollat klart på efterlyst. Alltid lika hemskt. Nu efter är det 500 kg's kliniken, känns dock inge kul att kolla på. Innan Efterlyst var det ett program om en tjej utan ansikte. Kunde knappt kolla asså. Fyfan inte roligt. Såhär såg hon ut. Jag tycker synd om henne men samtidigt är det inte nice att kolla på. Hon hade gjort 21 operationer och va typ tre år. Sjukt att det kan bli så.



Imorgon är min lediga dag så då ska jag faktiskt rida på stallbobacken. Ska börja rida varje torsdag. Det ska verkligen bli jätte kul. Så skönt att ha något att göra på dagarna. Kl halv nio ska vi vara där så det är lite för tidigt för mig men ändå roligt.

jordgubbar är gott

Idag i skolan hade vi faktiskt tre-rätters. Det började med någon slags skaldjurs förrätt med morotssoppa. Efter det kom det ört-fylld hjortfilé med pomm anna eller vad det hette. Sen sist men inte minst min jordgubbs pannacotta med björnbärs sås över. Samt citrus-frukt sorbé och en smörgrejskräm tror jag. I alla fall så vart mitt godast såklart. Sen fick jag reda på att jag ska praktisera på Väsby slott. Tror det kommer bli helt okej. Är nöjdare med det än med jaktvillan i arninge.



Jag och hanna förra veckan när vi gjorde chokladmask som jag fick av Annica i present.


Förrätten
Varmrätten
Efterrätten




Mina kära klasskamrater som lagar varmrätten.

I walked away

Vaknade försent idag igen. Jag klarar verkligen inte åtta på en måndag. Men vid ett åkte jag och Josephine ner mot facklan haha. Där vi såg Klassen. Den handlade om mobbing och skolmassaker. Lite fjantig tycker jag dock men den dög väl. Skönt att slippa skola. När ja kom hem kl 15 satte jag igång att städa lite i köket. Nu ska ja börja på mitt rum. Tack Emelie för kommentaren. Han är snyggast! Imorgon ska vi ha desserter i skolan då kanske jag tar kort på det jag har gjort så ni får se hur snyggt ja bakar!


So crack a bottle

Igår vart det dricka ialla fall för att Emma planerar inte som alla andra. Men men Satt hos Towa och chillade bara. Trevlans, vid ett åkte jag och Hanna hem. Idag ska jag försöka byta ut min mp3 grej ja har på min sida här. Men ja får se hur det går. Man vet aldrig liksom. 40 nya låtar. Är sjukt trött på dom ja har nu. Skriver nog inge mer idag för att det inte händer något.


Kinakejsarn 2 Januari

Alla hjärtans dag

Igår vart det så att jag åkte hem till Towa med Hanna. Sen kom Mikaela, Annica, Emelie och Frida. Vid tolvsnåret så gick vi emot sportan. Trodde det skulle vara as tråkigt men det var faktiskt skit kul. Idag ska jag ta det lugnt med Emma en stund nu mot kvällen. Lite lördagsmys såhär på alla hjärtans dag. Jag tror att dom flesta bloggares rubrik är idag den jag har. Lite standard.

True colors

Som ni såg så kom gårdagens inlägg in idag för att blogg,se inte var helt normalt. Igår sov jag hos Mallan i hennes nya lägenhet. Det var skitmysigt, idag ska jag dricka tror jag. Det vart ingen chilldag idag i alla fall. Men imorgon blir det! Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Man orkar ju inte sportsbar liksom. Men det verkar ju som alla andra orkar det. Nej jag får ta och hitta på något i alla fall. Här är en 80's klassiker. Laddade ner Lovesongs så nu har ja sov låtar för ett tag!





Gårdagens inlägg som inte kom fram

Idag har jag varit och ridit på morgonen, efter det åkte jag hem till Malin där vi chillade på en prilla. Efter några timmar så tog vi en promenad till Willys där hon handlade lite stuff till hennes nya lägenhet. Efter det gick jag hem och Annica gjorde mitt löshår tack tack tack. Är jätte nöjd. Lite ovant just nu bara haha. Ikväll ska jag sova hos Malin. Mysigt värre.

Hej hej hemskt mycke hej

Väntar igen, på vemdå.. Emma kanske haha nej men Emma ska sova här ikväll. Just nu åkte hon från stan. Så det blir inte mycket sova för mig inatt. Börjar ju åtta imorgon. Skulle nog kunna somna nu men jag tänker inte haha :p Denhär hunden ska jag ha när jag blir stor och har flyttat hemifrån. Sjukt söt!


Helgens tokigheter

Helgen i helhet, fredag så vart det sportan. Kul faktiskt. Lördags så mådde jag som jag förkänade verkligen, sjukt bakis. Vi var först hemma hos oss. Jag, Emelie Annica och Hanna. Sen vid tolv åkte vi hem till Jens där det var antal folk. Nu ska jag Jossan och Emelie åka och käka. Skriver nog lite senare. Lovar inget. Och snälla lilla gubben sluta sitt och böla HAHAHAHAHA "hon misshandlade mig" men snälla någon. Du e sjukt mogen!


We know u like it piglet

EMEL1E, säger:
 mmmm brown sugaah


Nöjda nu?`:P

Hej gott folk. Under tiden jag inte har skrivit har det inte hänt så mycket, jag har varit i skolan. Idag hade vi NV prov. Gick absolut inte bra, han vill att man ska tänka som fan istället för att kunna fakta och det pallar man inte. Ikväll ska jag Hanna, Annica, Emelie, Towa, Frida och Malin vara hos oss ett tag sen får vi se vart vinden vänder. Ha en trevlig helg om jag inte skriver något mer i helgen.


She say i just taste like chocolate

Dålig uppdatering på grund av att jag har haft/har maginfluensan. Sjukt jobbigt. Så i lördags gick jag hem kl tio. Låg och spydde hela natten, sen har jag varit yr sen dess. Onajs, så idag vart det ingen skola. Imorgon blir det ingen skola heller för då händer det andra saker. Ush nu måste jag gå och lägga mig har varit klarvaken sen 6:20 imorse, trött trött trött!




J-son -Pretty boy

RSS 2.0