Bildbomb!


Not cool. Nu kör vi igen!


Nyår.

Jag börjar bli smått stressad inför nyårsafton. Vad ska vi göra? vart ska vi vara? vad ska man ha på sig? STRESS. Men det får jag lösa när jag kommer hem från 100% PARTYKRYSSNINGEN som vi åker på imorgon..  Vid denhär tiden imorgon kommer jag att vara sjukt stressad och irriterad säkert. MEN FUUUUUUUUUUCK va kul vi ska ha!! C yah!

Jobb

Idag har jag vaknat. Lagat frukost till sambo och mig samt gått till jobbet. Händelserik dag? Not so mutch. Slutar 21 då ska jag hem och sova typ. Pöss


Haahah!!!!


Jobb jobb jobb

Hade hellre legat och sovit.


HOla

Jag fick min promenad imorse! Fian bjöd på frulle och sen tog vi en walk till willys. Sen hem till mig igen. Nu har jag JULPYNTAT och bakat! Fian hjälpte mig att städa också tack igen hjärtat! Madelene kom förbi en stund också. Mycket mys. Just nu väntar jag på att kakan ska bli klar i ugnen sen ska jag hem till pappa för att käka middag. MYCKET MYS SÖNDAG!

God morgon alla bakis grisar.

Inatt har jag haft finbesök! Som stannar tills på måndag hoppas jag :)!! Tänkte se om någon är vaken och redo för en promenad :) vi får se. Ttyl.


God morgon eller något.

Dunk dunk. Cola zero'n va godare än vad jag tänkt mig. Kolla bilden: tre brudar sminkar sig och tar upp hela köksbordet. Ni som känner oss vet vilken sida alla sitter på! Gissa!


Död

Efter ett par fartfyllda dagar så har jag intagit soffan. Nu har jag gjort naglar också! Sjukt snyggt!


Vi har SÅ kul på jobbet!

Murrvi halvsover!


Äckelväder


Varning för gammal bild

Sitter inne på andra jobbnatten nu. Denna gång med Caroline. Skönt med lite pratsällskap såhär på natten. Eller morgonen. Whatever. Snart slutar jag och då blire till att dygna. Jag kan verkligen inte somna då kommer jag inte orka gå upp på tisdag. Men men whatever. Imorgon ska ja hem och städa sen följa med fridis till AF. Och sen laga middag med Sophia & antingen gym eller prommis. Nu jävelar :O) TTYL.
aaa

PUSS


Hej

Sitter inne på min första vaken natt på fyra månader. Har fixat lite grejer på datorn som ja inte hunnit med innan. men nu då? Fått i mig två redbull så lite speed är det på mig i alla fall.. hittills. Om två veckor exakt har jag och J kommit hem från en kryssning med draaag. 100% party Judgement day. Kommer bli årets kryssning. Sitter och kollar färgade linser tills dess. Hittade aaaas snygggaaaa. ÅÅåå längtar såå! Här kommer en bild från förra 100% party.


FÖRST VILL JAG HA JUL SEN VILL JAG HA SOMMAR IGEN SNABBT!


Min vän


Trött a la grande.

Lika trött som vanligt när jag jobbar varje dag. Bu för det. Ska nog börja med mina omega 3 igen. Idag jobb sen hem och diska och städa undan lite i köket. Nu ska ja snart inta bingen och försöka sova lite. Imorgon är det jobb igen som gäller.. 7-17. Men men orkar inte klaga mer.. TTYL bitches.

TISDAGKVÄLL

Sjukt seeeg dag det har varit idag. Jobbade idag och va hemma typ vid femtiden. Lagade middag, diskade och städade lite. SÅ JÄVLA INTRESSANT. Eller? Såhär kommer mina dagar se ut ungefär varje dag denhär veckan. Så jävla awsome. Not! Men nu är klockan mycket så jag tänkte ta mig en dusch för att sedan krypa ner i sängen och SOVA.. Annars orkar jag absolut inte med morgondagen. Hörs sen bitches and hoes!

Nu kör vi!


Trött

Gick upp 20 min innan bussen gick imorse. Snacka om brådis. Fick gasa ner till pressbyrån och handla frukost. Ska plugga körkort idag också hade jag tänkt. Har inte med mig mina glasögon så vi får se hur de går. Ni vet när man är så trött så man sitter och stirrar i en vägg helt tom i huvudet? Så känner jag nu... Nu börjar jag snart jobba så ttyl bitches! Pöss.


Matkoma!

Sitter i soffan nu med koma efter en fet middag. Vart kyckling med sötsursås och sallad. SO NOW U KNOW. Ska försöka dra mig ut på promenad nu, ttyl ELLER? ttyn.. PUSS

HEJ HEJDÅ..

Nu håller jag på att somna i soffan.. Idag har ja fått min nya säämbo. Ska bli väldans mysigt att ha inneboende igen. Men men men nu ska ja spela wordfeud innan jag deckar. PLUS en kopp te. TTYL Bitches.
jag och maria i helgen!

RSS 2.0