naaiij

fyfan vad jag är trött. nu börjar slitet, 20 minuters rast på nio timmar i solsken. KUUUL. Nej jag vill inte jobba med dethär, ge mig ett nytt jobb. ÖA suger. det värsta det värsta jag har varit med om. tur att de bara är 12 dagar kvar. I streck.. Men nu ska ja snart cykla dit. Ha de så trevlans!

Hejhej hallå..

Ibland ska man nog inte ha bankomatkort när man går ut. Man ba bränner, säger en som jag känner. Nog om de, igår började kvällens tokigheter hos Jessica med Malin och två till, sedan bar det vidare mot kinakejsarn där vi var ett tag innan vi drog till sportan. Trevligt värre. Kl tre åkte vi på efterfest ja tror ja somnade vid sju. Så idag är man dåligt sleten. Idag vet ja inte vad som händer, ja ska försöka ta en dusch snart och käka middag sen ska jag och Malin hem till Sara och sova. För imorgon ska vi upp och jobba.


Hej

ajfan vad röd man är.. varmt ute.. solbrännan + långsjön.. BAADAT.

High grade!

Hejhopp gott folk, idag var det sista dagen på öa denhär veckan i alla fall. Ska tillbaka på tisdag dock men nu blir det jobb med emma. Trevligt värre. Så imorgon ska vi åka och bada i någon sjö i stava, as mysigt. Sen på kvällen blir det lite alkohol men inte mycket alls bara någon cider för ska upp dagen efter och jobba kl åtta. Kul att det har varit så bra väder när man har varit ínlåst hela dagarna. Nej verkligen inte.. Men men idag när jag slutade ringde min kära Emma, dock när jag cyklade så jag hade inte så stor koll på någonting. När ja kom hem så la ja mig i soffan och höll på att somna men som tur var så kom Hanna och Annica hit så ja gick upp direkt. Jag och Hanna fick för oss att grilla när de e så bra väder så vi grillade lite, mums. Sen har vi bara suttit i kvällssolen. Snart när hon kommer tillbaks ska vi spela TP en snabbis innan de bär av mot sängen. Imorgon blir ganska stressig, jag ska jobba till fyra, gå på bolaget, handla mat hem på willys och rida. Vet icke hur jag ska hinna med allt men det blir säkert skitbra. Nu kom Hanna och Clara så nu ska ja spela lite TP, have a good day peeps!



En kopp te i kvällssolen!

Denna jobbvecka har verkligen varit utslitande hittills. Fyfan 8-17 måndag till onsdag sen blir det 8-16 torsdag och fredag. Lär vara helt slut efter denhär veckan. Igår efter jobbet gick jag ner till lilla garnsan och pratade lite med Diana sen vid åtta somnade jag haha. Idag har ja jobbat sen cyklade ja ner till centrum och mötte Malin och Degen där dom satt och åt. På hemvägen mötte vi Ronja en snabbis bara. Trevligt värre. Lär väl somna snart. Men tänkte bara uppdatera mig lite. Det ska va fint väder tills nästa helg har jag hört...


Midsommar igår.

Igår var det midsommar, mycket lyckad sådan. Vi satt hos oss till en början bara tjejerna sen rullade de in lite folk för att grannen också hade fest så alla kom och gick. Väldigt trevlig midsommar. Stannade då bara hemma och drack. Nu är det dock mycket att städa haha men de får man leva med. Idag får vi se vad som händer. Ska nog dricka för hela nästa vecka jobbar jag och lär vara slut på fredagen. Men mne nu måste ja upp o göra ett ryck så det blir lite fint här. TJENIS.


Ps. Tobias, Både jag och Josephine tycker du ska va lite bättre på att uppdatera!!!11


Jobb jobb jobb

Idag vart det inhopp istället för jonna och sara för min och malins del. Vi gjorde hur mycke som hellst idag delvis två promenader hann vi med. 15000 steg (Y) kanonbra. Imorgon är det jag och paula som jobbar. Mycket trevligt. Men nu ska man väl ta och duna lite innan man slocknar vid datorn. På fredag är det midsommar! Längtar.



dörörörööö

Det gick skitbra idag, inge nervös alls. Bara lite lökig när man kom fram efter att ha cyklat i alla uppförsbackar. När jag kom hem ringde chefen så imorgon och på torsdag ska jag jobba 8-16. Blir skitbra det, sen på fredag är det midsommar. Efter att jag hade pratat med henne bjöd Saga och hennes vän på lite kycklingwook. Supergott.4 av 5 toasters!

Hard work work

Nu e man lagom trött. Sitter och käkar min frulle nu vid datan ska snart packa ihop mina kläder och börja cykla mot Österåker. Nej jag är inte nervös som alla har frågat haha. Spännande bara! Lär väl skita på mig när ja träffar dom intagna men det är en annan femma. Nej men ja tror det går bra. Men nu måste jag verkligen göra ett ryck. Ska ju cykla dit och man vill ju inte komma försent första dagen :P det är ju inte så bra. Haaare.

Ps. TTTT på torsdag =)



Snygg-hanna på min student haha, vet inte vad hon fick till där.

Trött.

Fyfan vad trött jag är nu. Jag har jobbat tolv timmar idag och tolv timmar igår. I fredags var ja bara hemma men i lördags var ja med ut ett tag haha det skulle ja inte ha gjort. Va helt slut idag så jag somna när vi kollade på Emil i lönnerberga. Sjuk dag. Som ni ser på veckoplaneringen är det mycket som ska göras denna vecka. Lär vara helt slut på midsommar. Nu ska jag nog ta och somna till lite så man orkar upp imorgon bitti vid 12 haha.


Min vecka:
Måndag: Jobba 13:30-16:00
Tisdag: Provjobba på Österåkersanstalten i köket. Börjar 8:00 vet inte när jag slutar.
Onsdag: Arbetsförmedlingen
Torsdag: Jobba 8:00-16:00
Fredag: Midsommarafton



Lite halvsjuk på studenten men de hindrade inte mig.

Nu ska jag leka med..


.

Sjukstuga, inte roligt.




Kidulthood äger!


Rubriken säger allt!

Måndag, en slapp dag. Började med att jag vaknade 12, tog en dusch, mötte Josephine sen mötte Malin. Vi gick först till Röllingby för att hämta våra betyg men de va ju så att dom inte hade kommit. Sen gick malin till sjukan och sen traska vi vidare till zoo-affären. Jag köpte ett halsband till min hankatt. Ett leopard haha. Skitsnyggt, me pingla! Imorgon halv nio blir man upp plockad och körs till stallet för att rida. Har tankat Greek sesongen. Nöta, nöta, nöta.



Ps. Tack för alla fina studentpresenter!


och nu ska jag kolla film

Tog studenten.
Hade sjukt roligt.
Tegelbruket.
Mådde dåligt.
Festade vidare.
Sjöng kareoke ofrivilligt.
Dansade aldrig nykter.
Cyklade till centrum 5 på morgonen.
Somnade till en film.
Tackar Ebbe för baksmällan.
Röstade i EU-parlamentet.
Pappa bjöd på middag.


FÖR JA SKA TA STUDENTEN.

1 vecka och 3 dagar sen jag skrev. Rekord måste det vara. Imorgon är det min stora dag. Jag tar studenten jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men fan vad roligt jag ska ha imorogn. Längtar tills ja står där på flaket. Helt sjukt. Men men det jag har haft för mig när jag har haft "blogg-uppehåll" det är: Varit på skiva, jobbat, softat och sånt skit. I lördags så var jag och Emma bartenders hos min mosters kompis som fyllde 40. Jag kan tala om för er att folk inte växer upp med åldern. Det var precis som att vara på en fest nu fast det var lite finare dricka och sånt. Sen idag jobbade jag med Sara bara i två och en halv timme för att Jonna skulle på någon avslutning med sina barn. Nej nu ska jag ta och sova lite imorgon lär jag dock inte skriva något. Sjuukt taggad.



RSS 2.0