powernap

Imorse när ja slutade jobba åkte ja hem till Svinninge o la mig i soffan. Såå skönt. Har sovit lite nu så nu är ja ännu tröttare än innan. Snart ska ja pallra mig ner hem till pappa. Har inte riktigt orken eller lusten att åka buss. Ikväll är de efterlyst och jag och Emelie ska gå en promenad snart. När ja orkar åka ner som sagt. Ska nog ta ett grönt äpple, AS gott.


yo

Sitter och inväntar att klockan ska bli fyra så man kan börja jobba :) Slutar åtta imorronbitti då ska ja hem till pappa för på torsdag ska ja rida. Plaaans all the week.

hallå där köp blåbär

Har just haft en trevlig stund med Annica här i Svinninge, pratade om att de va två veckor kvar tills ja flyttar in och hon fyller år. Trevligt värre. Vill bara flytta in nununu. De är bara en helg kvaar men ja vill att tiden ska gå fortfortfort.


hejs

Föresten, de märktes att de va löningshelg igår. Inte många besökare. Dåligt! Nu ska ja sussa framför tvn, ciao.



Jasmine, miss u!


dålig rubrik

Happy Aquarium, de nya farmville. Sanna mina ord. Godnatt.

Ge mig.

Snart börjar Efterlyst. Har varit på promenad med Saga nyss, vi gick till favoriten och runt lite i margretelund. Tog ca 1,5 timme. Bra jobbat! Nu ska vi poppa popcorn och kolla på Efterlyst. Nu vet ni de. Hejs.

Sköön dag, sleepytime nu

Ca en timme sen jag slutade jobba. Nu har jag rensat igenom facebook och allas bloggar. Mycket roligt. Denna dag spenderas hemma hos pappa där jag ska sova eftersom ja ska rida imorgonbitti kl 9. Ikväll är det efterlyst också. Som jag har längtat. Inte missat ett enda avsnitt ännu. Juste, jag har fått nå fnatt av att spela på fb så det gör ja just nu poolmaster heter de. Himlans kul. Dagens känsla: BRABRABRA, nästan inget kan få mig att må dåligt! Läste ut en till bok igår. Som heter Kl 10:31 på morgonen i Khao Lak. Ja måste säga att alla ska läsa den! Hur spännande som hellst och mycke possitivt och negativt. Killen som skrev den förlorade båda sina söner och sin fru i flodvågen. Sorglig, rolig och intressant att läsa. Fem av fem toasters!

ps. Snart börjar parlamentet igen ds.


jag blir galen

Vad är det dom har gjort med blogg.se/översikt. Jag får tuppjuck. Inte okej blogg.se. Har varit en störningsmoment ända sen dom gjorde om de. Fixa!

Jag är så sjukt nöjd idag också. Eller igår med för den delen. Den 9 Oktober flyttar jag in i min lägenhet och då är den renoverad och klar. Nya tapeter i varje rum. De kommer bli så sjukt mysigt att ja aldrig kommer flytta därifrån! Igår skrev jag kontrakt och nu är de bestämt att fredag den 9/10 flyttar jag in i min kära tvåa. Nöjd,nöjd,nöjd.

Idag ska jag jobba natten. Denna vecka är min jobbvecka så jag lär inte skriva så värst mycket i denhär bloggen men ja säger inte förlåt för dålig uppdatering för det, för att det är ja själv som bestämmer när jag skriver inlägg och sen e de upp till er om ni vill läsa det. Schysst va?


Hoiho

Haallå gott folk.

Nu sitter jag här i mina gamla hoods. Har precis kommit hit en väldigt trevlig tjej som heter Emelie och senare kommer Carro och Nichole. Hanna e redan här såklart. Ikväll är en fråga as usual. Får se får se, cider ska de pimplas i alla fall ;D HA en treeevlig kväll.


Emelie, Hanna och Jag länge sen :D


Im so happy

Storhandlade igår på IKEA som sagt, köpte den tv-bänken i inlägget innan. Skitsnyggt. Vill bara flytta in nu. Handlade lite idag med t.ex. en pläd, nyckelskåp och två kuddar. Mycket bra! Snart ska ja iväg och jobba natt. Sen är man ledig en vecka. Känns sköönt, ha en trevlig kväll.

Yea

Idag ska jag åka och schoppa på IKEA. Ska bli väldigt roligt. Har hittat antal saker ja e nyfiken på. T.ex. denna snygga tvmöbel. Hade inte suttit fel alls. 5 700 är det värt de? Får se vad jag känner för där inne på IKEA. Nu ska ja ta o vila lite i soffan hejkon bacon.


put your hands in the air

Hejhej hallå.

Ska snart iväg och jobba. någon dag i helgen ska ja titta på lägenheten och mäta massa. På måndag ikea? Maby baby. Så jävla nöjd!

ive got that bom bom bom

Äntligen fick jag den, efterlängtad!!

Sexy bitch.

Onsdag, herregud vad tiden går fort. Dagarna bara flyger förbi. Denna dag har tillbringats mestadels med Saga. Imorse vart ja hämtad "hemma" i skogen och åkte och red. När jag kom hem till pappa så vart det verkligen snabbdusch (6min, rekord) för att Annica stog och väntade på mig. Vi åkte ner till centrum där jag mötte Saga. Vi åkte till Täby och jag bjöd på fika. Mycket trevligt. Sen när vi kom hem så flyttade vi alla Sagas och Claras saker hem till pappa. Nu sitter jag här och smälter middagen. Mycket trevlig dag.


 


Saga & jag på Birka Paradise.


En ganska ovanlig tisdag.

Dagen: Varit lååång. Hunnit med att handla skor och annat i täby, LCD-tv (40") i Arninge, Varit med moster i centrum, träffat minikusin och Clara och Annica och morfar och gudmor, fiskat med William (Abborre nappade) och käkat borren, smaskens och såklart kollat Idol. Schysst sammanfattning om vad jag har gjort denna Tisdag. Imorgonbitti far jag iväg till stallet och rider, lär gå utmärkt (hoppas). Ha en myskväll kära läsare!


Ska vi plocka äpplen i din trädgård? Du och jag, shalala?

Idag har varit en väldans chill dag. Jag åt frukost på såstaholm, vääärsta goda frukosten. Sen åkte vi hem och då gick ja och la mig ett tag. Sen ringde en viss Annica och väckte mig så kom hon och hämta mig. Vi åkte hem till henne och plockade äpplen och gjorde äppelkaka. MUMS ju. Sen vart ja så mätt så de känndes som allt skulle komma upp igen men icke sa nicke de gjorde de inte. När vi båda hade ont i magen la vi oss i Annicas säng och kollade på Alla barnen i bullerbyn, riktig klassiker. Sen tog jag bussen hem och sen dess har ja inte alls gjort mycket. Håller just nu på med min kära pärlplatta som snaaart e klar. Jag tror jag ska hinna tills imorgon men vi får la se. Många pearls kvar. Imorgon ska jag jobba natt tills onsdagmorgon så då lär jag faktiskt inte skriva nått inlägg. Ni får höra av mig tidigast på torsdag då. Ha en trevlig vecka tills dess gött folk.



Jag kunde inte sluta skratta.



http://gaystyle.se


Efterlyst är äntligen tillbaka.

Är hos pappa nu och kollar Efterlyst. Bästa! Vi har försökt städa ur hans garage. Det gick inte så bra eftersom han är så girig och ska spara på varenda liten sak. Lite fick jag han att slänga i alla fall. Imorgon bitti ska ja åka och rida 9:00. Wish me luck!

.

And every part of me, wants to feel your body lets take it up all in the sheets.

Värsta bra gjort killar ",




Damn girl.

Kom nästan nyss hem ifrån jobbet. Hade vak-natt men är inte ett dugg trött faktiskt. Jag har sån otur med bankomatkort. Fattar inte hur jag lyckas. Igår var det borta så jag ringde och spärrade det. TVÅ sekunder senare hittar jag det. Men tydligen får man inte spärra av det. Så det var bara att skicka efter ett nytt. TYPISKT säger jag bara. Jag kan tala om för er att det inte alls är första gången heller. Det har säkert hänt mig 5 gånger.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, inga speciella planer. Måste ge ett lycka till, till Josephine som börjar jobba idag. Congrats bruttan det var på tiden!



SOOOV

Nu har ja gjort 3/4 av min pärlplatta. Herre min gud va nöjd jag är. Lägger upp ett kort när den är färdig, men innan dess får ni undra hur den ser ut. Idag ska ja jobba från kvart i fyra tills åtta imorgon bitti. Känns faktiskt skönt att bara jobba en dag denhär veckan. Det är så mycket som står på just nu. Sen kan ju armada ba ge mig en lägenhet tycker jag. Vad är problemet. Stått i kö i två år. Ye ye. Har tänkt på en sak... vad gör jag uppe nu?

RSS 2.0