Onepiecemys in the sofa

Ja nu ligger vi här i soffan och mytser i en varsin onepi, jag madelene och emelie. Idag har ja hunnit med att jobba, gymma och storhandlat. MYCKET BRA. Nu börjar snart BB som vi ska se tillsammans alla bruds. TTYL<3

Gym&gym&gym!

Ikväll ska jag köra hårt på gymmet. Bort med helgens alkohol och fläskmat. Känns väldigt skönt! Jag ska träna med pappa och Hanna ikväll! Mys! Ttyl.


Vårfeelings idag!

Känns som om våren är på väg. Så mysigt!!! Idag blev det skinnjacka till jobbet! Ttyl.


Fuck my life


GRYM FILM

Ett tips till alla: se This means war!!! Så jäääla bra film! Mums på skådisarna också!! Me like! 5/5 poäng!


På g in till bio!!


Fantastisk helg!

Jag var haft en toppenhelg! I fredags åt vi middag hos pappa. Så sjukt gott! Sen åkte jag Hanna saga och clara in emot stan. När vi kom in åkte vi till svampen och gick på Laroy. Där va dresscoden skjorta och kavaj. Kunde man tro i alla fall. Jag hade i alla fall en jätte kul kväll! Vi va på nån pub också. Sjukt mysig ikväll! Va väl hemma 05.

Igår sov jag säkert 90% av dagen. Helt sjukt slut! J kom förbi på kvällen en stund. Annars va ja bara hemma hos papps och tog de lungt typ.

Idag ska ja försöka träna. Eller jag vill det i alla fall. Får se om ja får med mig Jessica kanske. Yes yes. Ttyl!


Tack Gud för Lukas.

Klockan 06:10 blir jag väckt av Lukas! Kollar på klockan och inser att det är 40 min kvar tills bussen går. Inser också att jag måste handla frukost och blir tvungen att hetsa ännu mer. Slänger på mig kläder (är inte ens säker på om dom sitter åt rätt håll?), sminkar mig snabbt och sen rushar jag ner till centrum. På 3 min hinner jag gå in på pressbyrån och springa till bussen från centrum. Det var min morgon. Så nu är jag jätte trött och snart framme på jobbet. Lml! Ttyl <3


Svider. Ögon. Ja.

Ligger i sängen och inväntar John blund! Imorgon jobb 7-15. Sen rusha hem till pappa och laga middag med systrar för att sen gå ut i stan! Alla vi fyra ska ut för första gången tillsammans. Ska bli så sjukt mysigt. Hörs imorgon! Puss.


Happy dinner!


Jobbaaaaa glad tjej!!

Hej alla. Va och träna idag med innan jobbet med Clara. Nu är jag snart framme vid jobbet och jobbar till 21. Ttyl <3


Nu kastar jag in handduken!

Godnatt alla söta! Vi hörs imorgon. Kisses and love!


Älskar mitt hår här! ska snart färga lite slingor och börja sola!!

Åh vad jag väntar in våren nu!!


Snart är det vi två föralltid! Eller tills du blir för sliten?


Mysis på besök!


Mitt 1700:e inlägg

Ja nu sitter ja här på datorn, ska byta design nu igen eftersom man inte kan kommentera. Och det ska man ju kunna göra. Hoppas ni gillar den nya! Kul att det är mer besökare nu också! Me like. Sitter i soffan nu med en kisse i knät. Kl 19 kom jag hem från gymmet (som jag spenderade med Clara, Hanna & pappa) och duschade och lagade middag. Skönt pass på gymmet också! Känns verkligen att man blir starkare, klarar mer på crosstrainern och tar tyngre vikter! Det går bara bättre och bättre. ME LIKE ALOT!
Helgplaneringen är att träffa systrar och gå ut i stan på fredagen. Ska bli så mys! Det är inte ofta vi ses tillsammans allihopa. Men nu ska vi görat! Mysis. Lördagen är hittills oplanerad och det känns mycket bra det med. Blir säkert lungt så man orkar träna på söndag kanske.
Jag vill ha detta hår igen!!

Lunch Times!


Mjauandes hela morgonen

Ja nu har han mjauat hela morgonen. Jag antar att det handlar om mat! Dom vanligt. Ska upp och ge han lite mat och slänga lite sopor innan tvättstugan :) så sjukt skönt att vara ledig idag! Behövdes. Ttyl :)

Hahhaa mysis


Lycklig tjej.

Idag har varit en bra dag. Kul på jobbet. Mysigt efter och nu BB. Me like! Somnar med ett leende på läpparna inatt! Garanterat!


Como estas?

Har precis tryckt i mig middag med Clara här. Ingen träning idag, känns lite tråkigt faktiskt. Men imorgon ska vi träna igen! Nu sitter vi i soffan och myser! Ttyl.


Igår- träning och hårfärgande!


Me like!!


Jag hatar att jobba för mycket! Ibland.

Jag tänker bara på att jag inte har något socialt nätverk kvar på grund av att man inte orkar göra ett piss efter jobbet.

Man orkar knappt laga mat. Trött människa idag! Jag ska i alla fall träna idag igen. Känns skönt. Sen är det ba äta middag och sova igen. Kanske spela lite innan också.

Till mina vänner- dont Hate me! Me live you.


DET ÄR FÖR TIDIGT...


Gotta love yah


Please shoot me.

Jag vet inte hur eller varför jag är vaken. Jag ligger i soffan som jag gjort sen kl 19 typ. Och inte somnat än. JAG TJATAR JAG VET MEN JAG SOV TRE TIMMAR INATT!!! Hur i helvete kan jag vara pigg? Det finns inte en chans i världen att det är POSSIBLE. Skicka hit john blund -> den person som beslagtagit honom sen igår. Inte okej. I feel bad!


Känner mig bra ynklig utan sömn!


Lördags mys med I,L,B&M <3


This is why i love you fuckface soulmate


Åh vad jag älskar mig själv.

Känner mig riktigt självgod. Eller? Typ inte. Jag har sovit 3 timmar inatt. Jag säger bara stackars hon som jag jobbar med. Jag kommer inte vara pigg och alert direkt. Ne fy stackars. Igår- satt med surmuttan emelie och madelene i soffan tills 23 då dom gick sen spelade jag lite på datorn och sen låg jag och pratade me S till typ fyra innan ja deckade. Skön kväll ändå. Ingen ångest idag. Men men lets go to Work! Ttyl!


Nyduschad och nytränad!!!

Då ligger man död i soffan efter en god middag och ett toppen gym pass. Ligger här och skakar om armar haha. Stört. Imorgon är det jobb som gäller! 8-18! Samma på söndag. Nu ska ja vara social mot M & E! Pusss


Äckliga människa.

Jag har så många ord som jag skulle vilja säga till just dig. Så mycket ilska det finns inom mig som jag skulle vilja säga dig. Bara släppa ut allt jag vill säga/förklara. Vad jag tycker du gjort fel. Men detta kommer aldrig hända, bara för att jag inte bryr mig ett skit om dig. Over and out!

Nu ska jag skriva ett inlägg från datorn!

Det är inte ofta jag bloggar från datorn eftersom jag nästan aldrig är inne på datorn. Iphone har tagit över mitt liv! fullkomligt, men men. Idag som ja sa har ja typ bara tränat. Inget speciellt. Fick en massa försenade alla hjärtans dag presenter också :D värsta mys! kan lägga upp bild här också för er som inte har min fb. Ttyl då bitches. :)

HEJDÄR

Sitter här på min jobbnatt och kollar efterlyst. Jag håller på att skratta ihjäl mig :/. Illa!! Idag har jag sovit ätit och tränat. Haha. Inget speciellt. Imorgon ska ja träna med Jessica och umgås med henne hela dagen! Mysis! Ttyl


Be careful what you wish for!


Glad jag blir av min lilla tamagotchi :D


Det är illa..

.. När man inte ser ut ut bussen för att det är skitigt.


Alla hjärtans dag

Meningen är väl att man ska sprida kärlek över världen och sina nära och kära. Men jag vet att jag och många andra tar detta som en dag av kritik då man tar åt sig att det är en dag för alla dom med partner. Trist att denna fina dag blivit så opersonlig. Men va gör väl det. Idag blir det jobb hela dagen! Ca 11 far jag hemifrån och är inte hemma förens 21:30 så det är ju skönt. Slipper man sitta hemma i sin ensamhet och tänka på hur mysigt alla par har. Jag säger att vi slopar denna dag eller så gör vi om och gör rätt-alla hjärtans dag ska handla om familj och vänner. Inte någon påfrestning på något vis! Over and out!


Lägg till Hatje på instagram!


Kvalité tid med pappa :)


...

Äckel kväll, äckel helg, äckel liv.


Gårdagen va en flopp.

FÖRUTOM att oliver kom hit och åt middag och sov över! Mycket mys! Idag har jag städat hela lägenheten! Inte så mycket mer än så. Just nu sitter jag med Tove i soffan och ser film. På tv1000. As dålig haha.


Lönchh

Undra om man ska ta och äta lite lunch - vi kör.


Sjukt jobbigt.

Yttrandefrihet är tydligen något man inte ska ha. Känns bara skit att allt är upp och ner vänt! Säga vad man tycker känns som ett brott emot lagen. Helt FRLVÄNT.


Skönt! Nu är man nytränad och nyduschad! Speltime!


Hannas födelsedag ja ja ja :)


Vidrigare människa får man leta efter

...


MARIA.


Försov mig idag.

Shit vilken morgon. Vaknar av att min samordnare ringer mig och frågar vart jag är. Paniken i mig rusade och jag hoppade upp ur sängen. Tog en snabbsusch och sprang till bussen. Från att hon ringde och väckte mig var jag här på en timme så det är ju bra jobbat tycker jag. Nu ska ja äta upp min frukost. Ttyl :)


Hej hej hej hej

Jobb jobb jobb fortfarande. Imorgon 7-18 därefter GYMMA ska bli så jävla skönt att göra det! Trött på the fat me! Haha. Its all gonna wanish!! Nej men på riktigt. Trött på dethär. Nu jävlar ska jag ta mig i kragen. Har slutat supa i alla fall! Det är ett STORT plus. Ttyl darlings!


Sötaste sakerna Ever!!!


Goddag alla glada!

Nu är jag äntligen fri från magsjuka och allt vad det heter. Sitter på jobbet nu. Väcktes av en panikslagen samordnare. Så de var bara att åka in till jobbet :) skulle jobbat 15-21 men jobbar 9:45-20 istället. Liiiite längre pass men de e mysigt att jobba så det gör inget!

Hann till och med springa ner till centrum och gå på posten och grejer. Ttyl :)


Magsjuka

Fyfan sitter och svettas i soffan just nu. Har inte fått i mig annat än två mackor och vatten dom senaste 48 timmarna. Känner mig inte alls pigg och kry. har aldrig kännt mig så här ensam heller. ingen vill va med en magsjuk människa :(

Rött läppstift.

Det finns inte många som passar i det. Kan se riktigt jävla äckligt ut om du inte har dom rätta läpparna. Så alla där ute. Var försiktiga med rött läppstift om ni inte ser ut som denna donna!

Ångest är mitt andra namn.

Ångest klump i min mage. Det känns inte alls bra. Det känns som om det ska hända något. Usch försvinn!


BÖÖH

Länge sen ja skrev nått. Har Inge mer att säga än att jag är sjukt sliten. Ikväll efter jobbet ska jag träffa systrar <3 ttyl


RSS 2.0