Modevisning, hockey & skit

Nu sitter jag här och väntar på att hanna ska bli klar för hon står och bakar. Just nu har hon gjort muffins och kokostoppar. Duktigt av henne. Men ikväll blir det så att pappa kommer och hämtar mig vid fem och då åker vi till stan för att kolla sagas modevisning. Efter det är det hem och kolla hockey, sverige spelar ju. Sen sover jag kvar där för imorgon är det upp med tuppen och rida kl 11 eller 12, kommer inte riktigt ihåg. Nu tycker jag att min kära Emma ska komma hem. För er som inte vet så är hon i spanien med skolan en månad. Så nu har det snart gått två veckor och de känns som en evighet. Så kom hem nu bästa emma! Juste! igår va ja och handla kläder med malin också. Köpte en klänning på gina som alla säkert kommer ha eftersom alla köper därifrån. Sov hos malin också, trevligt trevligt. Nu ska jag vara lite trevlig mot Hanna o följa me henne ut.



pusss

Nu har ja varit i täby och nu snart ska ja möta frida sen hem till mallan :) <3

Hit the floor

Godmorgon gott folk.
Vaknade inte för så länge sen, jag ska snart in till täby och möta Malin. Jag ska köpa mig något att ha på mig på valborg. Efter en stund ska jag möta Annica och Hanna för att åka med dom till Arninge för att handla en dos på systemet. Sedan får det bli till att möta Emelie för att ta pengar av henne. För imorgon måste vi köpa biljetter av Ronja till hennes skiva som är den 27 maj. Längtar redan! Funderar på om jag ska lämna in min mobil idag. Orkar verkligen inte med att den ska krångla. När jag väl är i Täby så kan jag lika gärna lämna in den. Men jag får verkligen se, har ingen annan mobil att använda så hur jag ska göra då är frågan. Men jag får verkligen se när jag kommer in. Nu ska jag se vad jag kan göra ett tag till innan min buss går. Ha en trevlig tisdag.

ps. idag är det DH.

East compton in tha house


SNOPP

Det gick åt helvete. Letterna vann på straffar. Trött ja blir.

Nu är det hockey, heja Sverige!


Durren,sims,äventyr

Kom precis hem ifrån springrunda med Josephine. Va ute och irrade i skogen, trodde inte vi skulle hitta ut ett tag där haha men det gick. Nu ska jag ta en dusch och sen spela lite sims, det va sjukt länge sen! Jag vill ha the sims 3. Kolla grafiken!


vem fan gör något sånt?


STÖRT BRA!!


skön söndag.

Nu har ja precis käkat middag och idag vart det tacos. Denna dag har gått åt till att vara med Malin, Albin och Anton. Jag mötte upp dom i centrum så tog vi tåget till lekiz där vi satt och hade det trevligt i 1,5 timme medans barnen sprang runt och lekte. Malin bjukkade på lite saft när vi satt och pratade. Efter det vart vi upphämtade och kördes till donken, en timme senare bar de av mot centrum där min kära pappa hämtade mig eftersom det inte går några jävla bussar. Missade en precis så ja hade fått åkt nu från centrum om inte han hämtade. Imorgon är det skola igen, men snart är det slut med skola och ut i arbetslivet. Har lite noja över det eftersom jag inte har något jobb. Men det löser sig säkert. Får man hoppas haha. Igår hände det inte så mycket som sagt, låg hemma och kollade på film. Undra om det händer något kul i skolan imorgon.. det får vi allt se då. Slutar tidigare i alla fall eftersom vi redan har gjort vårat tal på svenskan. Det är så skönt med söndagar, då kan man verkligen göra vad man vill. På skoldagar måste man ju gå.. inte nice. Idag ska jag hem till mamma igen också, tråkigt värre. Men om två veckor ska jag tillbaks hit igen tror jag. Då känns det lite bättre. Denna veckas planering är att gå skolan varje dag och sen på torsdag rida + valborg. Vad som händer då får jag se men att grilla skulle vara en dröm. Så det tänker jag styra upp lite. Imorgon är det hockey igen mellan Sverige och Lettland, så det måste man nästan se. Nu ska jag packa lite så jag inte får packa ihjäl mig sen ikväll. Glöm inte att det är bra program hela kvällen idag!




Malin idag på Lekiz.

?!"#

Godmorgon gott folk.
Igår var jag hemma och tog det lungt bara, sjukt skönt. Nu snart ska jag iväg och träffa Malin, Albin och Anton. Vi ska gå till nått ställe där dom kan leka haha. Nej nu måste jag skynda mig lite men ha en trevlig söndag i det fina vädret. Ut o sola Josephine!


BRA GJORT SVERIGE 7-1

Skönaste!


Heja Jarmo

Idag mår man verkligen som man förtjänar. Har mått riktigt dåligt hela dagen, men jag har endå varit och ridit. Plus att deet gick jätte bra. Resten av kvällen kommer ägnas åt min säng och coca cola. Skönt ändå att vara hemma en lördag. Har precis käkat grillat också, sjukt gott men fick inte i mig så mycke. Just nu så är det robinsson så de lär bli lite sånt sen en film sen sova, hoppas alla andra har det trevligt ute idag. 


Vill skjuta Christian i Robinsson! 


hejpa

Ikväll blir det pimlpa med E, H & J. Hoppas ni får en trevlig kväll det ska jag få iaf :D

Duktiga tjejer!

Godkväll gott folk, antar att dom flesta från åkersberga är på frisörernas skiva. Hoppas alla har det jätte trevligt :) just nu sitter ja och väntar på tre filmer som snart är klara, tänkte att ja skulle skriva ett litet inlägg då när ja ändå väntade. Imorgon kommer min kära J hem till mig för att vi ska göra klart talet. Vi får hoppas det är bra. Bilden är från när jag och J var ute och sprang igår. Duktiga vi är.. Godnatt people!


Kolla vad ja påbörjade på bilden idag..



Ser du vem det är på bilden? Annar har jag misslyckats rikgtigt hårt!

Skolaaa.

Nu sitter jag i skolan och har någon jävla cp lektion om EU, inte så ja bryr mig så himla mycket. Det är nått val den 6e Juni/Juli eller va det nu va. Någon som vet vad det är för val? På bilden idag så gjorde jag en skugg bild på John Travolta, jag kan lägga in bild på den sen för jag gjorde faktiskt så att jag tog en liten bild på den. Igår sov jag hos Malin som sagt och eftersom hon inte har någon dator fick jag mobilblogga för första gången. Det var faktiskt jätte kul så ja ska nog göra det igen hehe. Nej vet du vad nu ska jag leta efter någon nyhet.


Mobil blogga :-D

Just nu sitter jag hos malin och kollar på navy csi. Värsta mys stämningen här med ljus och grejer :) idag har jag varit i skolan och kollat på en kille som pratade om socker i två timmar. Ikväll ska jag sova här hos malin så sen imorgon blir det upp till skolan igen. Sov gott alla bästa läsare.

Josephine

Här står jag helt naken medan de rinner längs låret. Mums.

why do you go, my darling.

Idag har ja varit i skolan hela dagen duktigt av mig! Kl tre bar det hemmåt och tills nu har jag sökt jobb. Känner mig nöjd! Om tio minuter kommer mina kära vänner J och E, vi ska ta en springtur i söraspåret. Känns som en lyckad dag idag.

onödigt.

Skola från åtta till fyra. Död man är efter måndagar.


Söndag

Tjingeling.

Idag har det inte hänt så värst mycket. Va och kollade lägenhet halv elva, somnade om och sov till fem haha. Lär ju somna gott ikväll? När jag vaknade fick jag grillat kött med klyftpotatis och tzatsiki. Kan det bli bättre en söndag morgon? Nej ja tror fan inte det asså. Just nu håller jag på att packa för att jag ska bo hos min kära pappa hela veckan. Det ska faktiskt bli riktigt mysigt. Igår så var vi hemma hos Tommy till en början sen körde bästa Emma hem mig H och J. Precis på sekunden jag kom hem så skickar Malin sms om att vi ska festa vidare. Bränd som jag är är jag på, kl 2 drar ja ner till centrum igen och sen går vi hem till Mallan. Nej nu måste jag faktiskt packa vidare!




Hajar, inte okej!

Hejsan gott folk.
Igår var vi som sagt till en början hos Malin med massa trevligt folk därefter drog vi vidare till Tommy men jag vände i dörren. Då drog jag Emma Emelie och Malin hem till Ludde istället där stannade vi till typ ett sen gick vi hem till Malin och käkade drömravioli. Kan vara det godaste som finns! Ja vi somnade ju runt 4? 5? ingen aning asså. Typiskt i alla fall. Ne nu jävlar ska jag ta ett ryck och fixa i ordning mig. Ha en treevlig lördag peeps.

Ps. Emma jag kommer sakna dig!


pimpelipim

Snart ska ja hem till mallan där det blir pimplandes men innan det så blir det nu lite middag. Ha en supertrevlig fredag.


SEAN KINGSTONS NYA :D


Helt stört!


sköönt, helg

Idag blir det nog ingen skola jag pallar verkligen inte men det e lungt för jag har ju faktiskt gått i skolan hela veckan annars =P


Dagen i helhet

Kom precis hem ifrån bilturen med Emma Malin och Emelie. Eller Emelie åkte hem ganska fort. Hon skulle hem och käka middag lille nasse. Efter vi hade lämnat lilla Nasse så åkte vi och hämtade upp Malin sen åkte vi till Vallentuna för att kolla på Malins farfars grav.  Där stannade vi typ tio minuter haha, eller att hitta graven tog typ 20 min annars ere lungt. Efter det åkte vi till Arninge och köpte lite vin. Första gången där för mig haha wooohoohohoo. Sen vart det matdax, mumsi. Under hela denhär tiden hann Emma med att hålla på att krocka och köra in i en annan bil. Fyfan ja trodde jag skulle dö. Imorgon ska jag och Emma hem till Malin och föra efter det får vi se vad som händer. Det återstår att se som sagt. Just nu spelar jag lite poker på facebook. Det går fan ganska bra för mig har 32000 chips eller va fan det heter. Känner mig nöjd haha. Idag på ridningen gick det inte alls bra så jag vart trött och sov några timmar efter det. Så skönt men nu kommer jag inte kunna somna ikväll. Men men nu ska ja nog spela lite sims för det blir man alltid trött av. Hoppas ni som klagade på mina korta inlägg e nöjda nu haha PUSSS




ps. mitt ansikte bränner.

Live hos Emma

Hejsan.

Vaknade för någon timme sen, just nu är jag Emelie och Emma hemma hos Emma. Snart ska vi vidare hem till Malin, Emma kör oss :) Hon e så duktig så. Nej nu ska ja vara lite social mot Emelie hehe.



trött

Snart bär det av mot stallet.


Tröttve.

Idag började skoldagen med bild därefter vart det onödig brandövning. Sen efter skolan gick jag och Josephine ut med tekla i tre timmar tror jag. Efter det gick jag hem och sov för att ja vart så sjukt trött haha. Vid åtta tog jag och Clara en cykeltur i en timme. As skönt att slippa gå eller springa och bara cykla förutom att min cykel är fuckad haha. Imorgon ska ja åka och rida sen blir det den vanliga trippen till systemet. Nu blir det bara att krypa ner i sängen, är sjukt trött IGEN.



Grattis Emma till körkortet!


Jag är kär!

Dax att försöka sussa för min del, godnatt.



vårkänslor

Idag har det inte hänt så mycket så därför bjuder jag på denna vårbild istället för text, en bild säger mer än tusen ord.


zzz

Trött dag

Kolla in länken

Här ryser man järnet.


Free fallin´

Hejhopp!

Dagens satsning på att göra något gick inge vidare. Orkade inte gå utanför huset. Så dagen har spenderats i solen och skuggan och i soffan. Imorgon är man ledig från skolan också känns riktigt skönt. Får se vad man hittar på då. Igår va vi hos örjan som sagt och i fredags va vi hemma och chillade. Jag vet att ja lovade att bilderna skulle komma in idag, eller igår eller när ja nu lovade men det har inte blivit så att ja har satt mig vid min dator än. Så det får bli senare i veckan. Vill ni verkligen se dom så kan ni faktiskt kolla på facebook. Annars får ni som sagt vänta på att det blir tisdag eller onsdag.


Ikväll är det bara skit på tv, har verkligen ingen lust att kolla på sanningens ögonblick eller herren på täppan. Det blir nog till att sätta på en film snart, det är nog dax för det. Imorgon kanske träffa E och A efter att dom har varit i huvudstaden. E ska köpa sig en skinnjacka  =) Schnyggt som faan. Nej undra om man kanske ska göra sig lite popcorn och dra med mig S så man vågar kolla på en skräckis. Är det ingen som har ett bra filmalternativ? Känns som ja har sett mina filmer på datorn minst hundra gånger om nu, jävla IPRED-lag. Kan dom inte bara slopa den så man slipper vara orolig över varningar och böter och allt annat skit som man får av det? Blir så irriterad på den som har kommit på den lagen. Finns det något bra med den lagen för unga som inte går och handlar skivor alls? Njaa ja tror inte det asså. Nu ska jag vara lite social, hejs på er folk.




Alla måste fälla en tår..


Sommar o sol och vi har kort tight kjol

Hello gott folk.

Idag har det blivit mycke solning ute i 23 grader (i skuggan). Ikväll ska jag dricka med Emma, Hanna, Frida, Annica och lille nasse. Just nu sitter jag och Hanna och har börjat på vårat första glas. Senare så rullar dom andra in. Nu måste ja vara social!


Nasse i den sköna vårsolen 

Vilket väder!

Solen skiner och det blåser nada, sitter ute och solar med Hanna. Snart kommer Emelie och Annica ikväll blire pimpla, ha en trevlig dag alla trogna läsare.

Godnight peeps

hej allihopa det blir bara ett snabbinlägg nu men ikväll har jag emelie och hanna chillkrökat hos oss. Annica kom förbi en snabbis också. Idag på dagen va vi nere i centrum och solade lite vid kajen. Annica och Hanna tog sig ett par öl men jag och Emelie va inte helt hundra så vi tog det lugnt haha. Imorgon får vi se vad som händer, det är ju trotts allt lördag. Juste, jag och emelie ska bada första doppet imorgon har vi bestämt. Undra hur det går, hoppas det inte är allt för kallt bara haha. Dax att sova kanske? Natti natti.

PS. Bilder kommer imorgon.




Goodmorning

Vaknade för någon timme sedan. Idag ska det bli filmkväll hos Emelie vilka som följer med vet jag inte. Nu ska jag upp och äta lite lunch.


va bara tvungen


Everytime i try to fly, i fall without my wings



Nu ska jag ta ett varmt bad och sen lägga mig i sängen och försöka sova!

Music


Hit the road jack

Mitt kära dh sänds inte idag. Varför? Jo för att det är äcklig hockey på tv. Just när mitt favoritprogram är på! Kanal 5 suger snopp. Tänker börja kolla på TV3 istället.  På sexan är det sport också. Vad är problemet med sport. Det är inte ens kul att kolla på. Vem fan bryr sig om Milan vann emot Arsenal? Inte jag i alla fall.



Kolla vad jag hittade för snyggingar!



Döda mig inte!

oh sunny day




Gårdagen så hände det mycket skoj. Jag mötte upp Emma i centrum sen gick vi och satte oss på bryggan där vi mötte Ronja och Elina. Va ute sjukt länge i solen,  så himla skönt! på kvällen gick Emma, Emma, Jossan och jag promenad i en och en halv timme. As skönt väder!
 
Idag har jag försökt hjälpa Emma att plugga på hennes jävla körkort haha. Satt ute hela dagen i solen. Efter ett tag så tog jag tag i att laga mat, och det smakade bra verkade det som haha nej men ja gillade det i alla fall. Ikväll lär jag nog bara ligga inne och sova, är sjukt trött. Imorgon far det iväg mot stallet där jag ska hjälpa Emma ett tag. Efter det så får vi se vad som händer. På torsdag ska jag iväg och rida också, som jag längtar! Helgen så får vi se vad som händer, är sjukt sugen nu när det är sommar och sol ute. När ska man ta sig sitt första dopp? Ärsch det är april bara.

hejdå

hej allihopa nu ska ja ut o knata.

nasty!

 

pusssss

Vaknade nyss, skreiver sen!


Godmorgon

Här blir man väckt av att Hanna ringer och väcker. Tack! Nu ska jag gå ut och sola mig lite i solen!

Kuljul

Idag har ja varit i täbban med frida, ikväll blir det drinks all around!

Sovdax


Slappvecka

Idag har det också varit underbart väder! Har varit i centrum en stund med Frida och Hanna, vi tog oss en promenad ner dit. Köpte lite pimpel inför helgens stök. Frida handlade ett par solglajjor och 5 par strumpebyxor. När vi kom hem så åkte jag och mamma till willys och handlade mat. Nu har ja precis käkat blodpudding! Sjukt gott. Undra vad man ska hitta på nu då? Kanske spela lite.. äh snart är det blåbärspaj som hanna har bakat. Lär smaka mums!



Äckligt!


Nu ska jag verkligen försöka sova.


 Drömhimlen idag



Bästa vädret


Mobilnörden Josephine och Tekla

Idag började det med nationella som jag skrev i inlägget innan. När ja hade kommit hem, bytt om och så tog jag bussen till Jossan där vi sprang till och från. Sen när vi hade varit ute i en timme gick vi och hämtade tekla och sedan va ute i ca 3-4 timmar. Helt sjukt skönt väder. Imorgon ska jag skicka tillbaka mina studentkläder och så. Vill ha skatten tillbaka nu! Alla andra har ju fått det. Orättvist! Man kanske ska försöka sova så man kommer upp till vårvädret imorgon?

Vårkänslor!


Josephine som bidrog med denna vårbild!

Idag var det nationella i svenska, det gick faktiskt jätte bra. Känns det som i alla fall. Man vet aldrig hur det har gått. Älskar vädret idag, det kan ju vara det skönaste. Igår var jag och Jossan ute och gick och åkte runt, köpte ett par sommarskor. Idag ska vi springa för synderna vi gjorde igår haha. Men de blir om en stund nu ska jag sätta på en sommarlåt och njuta av vädret!

RSS 2.0