På g in till stan för klännings shopping!


Blöööö

Om 40 minuter är jag färdig. Då är jag fucking slutjobbad för 2011. Ttyl. Never.
Eller? Xoxo gg!!


Sista jobbdagen för året.

Ja kl 15 har jag jobbat klart för 2011. Sen går vi in på ett nytt härligt år. 2011 har varit väldigt mysigt och härligt och trevligt osv. Men 2012 ska bli ännu bättre. Eftersom vi ändå ska dö i december.. Aa eller?!?!! Fuck it. Ingen kommer dö. Bara massa skitsnack. Kom ihåg vart ni hörde det. Om ett år har jorden INTE gått under. Ttyl puss puss!


1,5 kvar!!

Sen slutar jag jobba. Då kommer pappa och hämtar mig så ska vi hem till honom så ska han bjuda på middag :D smaskens! Ttyl!


Blöööööö

Jobb till 18 hörs om ett tag då? Jepp.


Hemma.

Det blev hemma idag jag mår skit. Inga lungor kvar!! Nu ska ja trycka i mig en kopp te med honung så att denna dumma hosta försvinner..


Helgavslut!

Helgen slut och nu är det back to Work. Ligger just nu i sängen och laddar för en 10 timmars arbetsdag. Jag känner mig inte alls pigg och kry. Mår illa och hostar. Jag tror jag aldrig vart frisk innan ja började jobba igen.. Men men what to Do? Jobbar idag(8-18), imorgon(8-18) och på torsdag(8-15) så inte så mycket. Nu måste jag göra ett ryck innan bussen går! Ttyl och godmorgon!!


STIIICK

Idiot.


Nyårsklänningen.

Jag har alltid sånt jävla problem att hitta nyårsklänning å nu har ja hittat en as snygg men den ligger på 4000. Lika mycket som min peakjacka som ja vill ha!! Vad fan.. Dyr nyår...
Glitzy Dress SEK 4395, Forever Unique - NELLY.COM

God jul!


Om två timmar är det julafton

Morgondagen är julafton och ser ut såhär; går upp tidigt med sambo och äter frukost för att sen åka till jobbet mellan 8-15 sen hämtar pappa mig och vi åker hem till honom och myser! Sen hem till moster med resten av släkten och sen hem igen för att sova eftersom jag jobbar dan efter julafton med.. Men på kvällen ska vi köra all in :) thats all! Hörs!


Nyår!

Ja snart är det nyårsafton och jag vill verkligen inte planera ett skit! Jag känner att ju mer man planerar desto mer går det åt helvete. Har man ett safe alternativ där man kan umgås och ha det roligt och trevligt med vänner så tycker jag att man ska köra på det. Vi ska käka middag och ha det suuuper myys! Sen får vi se tycker jag. Tack för mig. Nyår är överskattat!

Dan före dopparedan!

Ja imorgon är det julafton och den inleder jag på jobbet. Känns väl inte allt för roligt! Men men what to Do! Just nu ligger jag i sängen och nyser -.- men ska snart ta mig till Hacksta närköp och köpa smör och tejp :) måste bara ta tag i det :). Ttyl!


Idag

Jag har hunnit med att vara i centrum och ätit middag och handlat. Kändes skönt att göra något idag. Sen har grannarna varit över och myst! Imorgon är det dan före doppare dan! Gooood natt!


Morgonpromenad :)


Godnatt!

Nu kastar jag in handduken för idag. Imorgon Täby och spa kväll hemma! Ttyl bitches!


Sjuk - ja ja ja

Känns bara som att jag blir sjukare. Nu har jag blivit täppt och har feber också. Som att inte hostan var enough!! Men men nu ska ja sluta whaina och kolla på filmen. Jag och emelie kollar flight 93. Så hemsk!! Ttyl :)


Sjukling

Hemma från jobbet idag igen. Ligger i soffan med en hund på höften och katt på benen. Värmekudde på fötterna och filt. Soffan intagen med Sophia och Tove och emelie. hörs sen ttyl


Utan dina andetag

Fick stanna hemma från jobbet idag. Usch vilken hosta jag har åkt på! Det känns som om det sitter en liten kråka och krafsar mig i halsen i varje andetag. Not cool man! Kollade spåkulan idag också haha. Den brukar stämma oftast men idag lär den inte göra det. Den sa; Du har faktiskt fyra beundrare som planerar på att lära känna dig bättre. Så gulligt!
Igårkväll somnade jag och sambo rätt sent men ja gick upp med(samtidigt) som henne och kollade julkalendern. Sen gick jag och la mig igen och somnade om efter ett tag och drömde en liten mardröm där alla dog. SOM VANLIGT. Nån måste ju överleva.. Men nej nej inte i mina bög drömmar. Ringde jobbet om samfrågade om kvällen som ja skulle jobbat nu. Men det blev hemma istället. Får se hur ja mår imorgon. Hoppas ja mår bättre. Har varit och handlat kattsand och kattmat idag med.. Usch kände mig elak som gick ut eftersom ja hostat på alla. Men det va verkligen på tiden! Nej nu ska ja göra något roligare än detta.
For the record skulle det inte skada om någon tog död på Siba's vd.

Jobb.

Trött som ett as. Vad hände liksom. Tur att jag börjar sent i veckan! Hade aldrig pallat gå upp tidigt haha. Sletet värre. Ttyl?!!


Smile bitch!


Lite grym måste man ju vara.


Vik hädan fridolf

Snygg!


FU

Jag hade glömt bort att du va psykoooooooo och viiidrig men du uppdaterade mitt minne i helgen! Tack och bock ill still hate you!

Ett gott nytt jul

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton och jag är faktiskt klar med alla mina julklappar för i år. Känns mycket skönt! Hade inte vissa i släkten läst här så hade ja kunnat skriva ut alla fina ja köpt. Jahaja nu är man lite mer back on track! Har druckit sjuhundra glas apelsinsaft SÅÅÅ gott!  Jag och sambo halvligger i soffan och kollar beck! SÄMSTA skiten ever! Sverige kan inte göra film. Så ja bojkottar alla svenska filmer som någonsin gjorts. Men men what to do! Nån gång kanske sverige kan komma med en riktig höjdarfilm! Imorgon då.. Jobbar 16-21 imorgon wihuuu.. TTYL BITCHES!
GRATTIS PAPPA PÅ 53års DAGEN! LOVE YOU!! <33

Dålig uppdatering.

Supit sovit vaknat supit somnat. Senaste dagarna i princip. Ttyl!


Morris


7km check!

Duktig idag. Jag och Jessica har gått 7km och nu myser jag i soffan till lite Simpsons. Imorgon ska jag ner till husläkaren sen hem till pappa och fira honom! Skulle behöva handla på Ica också men får se om ja får med mig nån dit! Ttyl!


Soffmys!


Hola comoestas?

Ja idag va jag klar och på väg till jobbet kl 06 så ringer dom och säger att jag inte behövs. Snacka om att det va skönt att åka hem och lägga sig och sova igen! Vaknad av att bämbo kört igång musik och sprang runt och städade så det va bara att hoppa upp! Jag dammsög under och bakom soffan. Snacka om smutsigt! Uscha! Men nu är det kleant! Just nu sitter jag med matkoma i soffan mätt som en gris. Tittar på någon dålig film på tv1000!
Whatever, vem bryr sig egentligen. Jag va bara tvungen att uppdatera eftersom alla är så flitiga och tjatar så mycket på mig. Men men nuuuu har ni något att läsa. Och för er som tror att världen går under 2012.. Det gör den inte. Hate to break it to ya. Men ni vet vart ni hörde det någonstans. PÖSSSSSSSSS
I skolan för hundra år sen!

Bilderna också!


Första julklappen - från armada.

Titta vad man fick detta år.. Det slår nästan förra årets tygväska! När ska jag använda en p-skiva med inbyggd fönsterskrapa på? Och en liten ficklampa. Tack eller något. Dra av de från hyran istället :)


Bloggidioterchillanerlite

Får lite prestationsångest för att alla bloggar så mycket hela tiden. Jag hänger inte med på det jag har verkligen INTE tid att blogga sjutton gånger om dagen med sju meter text. Tyvärr. Och dom som löser varje dag vet väl det haha. Pallante bah. Nu ska jag och bämbo se chickflick ttyl!


Puh!

Tacka gudarna för att jag är ledig imorgon! Hade inte pallat en dag till i streck.. Nästa vecka jobbar jag tis bara men ska nog hoppa in på smilebutiken om ja får för chefen där! Håller mina tummar ;) om 2h slutar jag då ska jag hem och dö i soffan à la grande! Ciao så länge!


Frukost! Mums!


Ut med skiten!

Jag hatar att vissa personer har fel i hjärnan. Ska det vara så jävla svårt att bete sig normalt? Att gå från att vara hur gullig som helst till att umgås med fel personer och bli helt efterbliven och dryg och otrevlig. Nått slant fel i hjärnan hjärtat. Tyvärr. Ttyl!


Bananens.Roslagens.

Hoho alla fyllskallar! Ikväll blir det nyktert och segt! Jag hör bruset från idolfinalen och är lika ointresserad som vanligt när det gäller idol. Tycker ingen sjunger speciellt bra. Men men som tur är så sitter jag inte i juryn. Nej nu ska jag "jobba flitigt". Ttyl bitches.


Jävla god!


Hard Work Work.

Började prec jobba nu. Jobbar tills 22 ikväll sen ska jag hem bums i bingen för att jobba 9-18 imorgon! Så mina wordfeudvänner- game on bitches!! Ni jag inte har Adda Hatje!!


Not cool!

ÄCKLIGT! Min dator satte igång sig i sovrummet med luckan nere..... När jag gick dit slutade den...


Nu ska jag vinna!!


Maria mariaaaaa


Torsdag!

Uj uj uj vilken dag. Nej då. Snart ringer klockan för hemgång och då är det tvätt på hög nivå som gäller. 18-22. Sen imorgon har jag SOVMORGON. Så sjukt nice :). 16-22 jobbas det imorgon vare sig jag vill eller inte. Haha. Höra sen ska jobba. Till er som inte jobbar säger jag bara- slackers!! Ttyl!


Bilden- jag städade bakom spisen vilket jag inte gjort på två år. FY FAN. nu mera står den med på städlistan ;) fint det blev.


Lunch!


Trolltider-time!


Jul jul strålande jul..


Skit dag

Gårdagen då.. Cyklade hem till pappa och gjorde hemlagat potatismos och falukorv! Efter maten vart han trött och jag cyklade hem. När jag kom hem fick jag ett väldigt irriterande besked. Samt satt i telefonkö i 30 minuter innan någon svarade.. Skulle gått promenad men kände att jag skulle dödat något på vägen i såna fall så jag gick och la mig. 20 över sju sov jag. SOV! Vaknade mitt i natten av att sambo låg och pratade i sömnen och skrattade.. Slog till henne och somnade om. Sov skit dåligt hela natten. Gick upp efter att ha snoozat en halvtimme. Gick upp som vanligt. Gick till bussen som vanligt och MISSADE den. Men 1 sekund... Äckel dag idag! Fick vänta EN timme på nästa buss.. EN HEL JÄVLA TIMME. Mitt humör idag= sämst. Just nu sitter jag på jobbet och inväntar att klockan blir 16 så att jag kan gå hem! Hörs sen.. Eller fuckit, maby not! Skit-dag-helvete.


Frukost!


Odjuret är han!

Just i detta tillfälle håller jag på att somna! Sovit dåligt plus att jag la mig sent. Vill att timmarna ska gå nu så ja får sova lite! Komma hem och bara ta det lugnt! Ttyl!


Hard Work!?

Kan inte riktigt påstå att jag jobbar flitigt just nu. Har precis läst igenom kattliv och dricker nyponsoppa! :) inte många knop idag. När jag slutar så ska jag hem till pappa för han kommer hem ifrån sjukhuset idag!!! Ska laga lite middag till honom sen kanske en promenad med Jessica! Ttyl.


Kl tickar på!

Om ca 40 min får jag gå hem! Sen så ska jag träna med Hanna och rubinerx2. Undrar om jag ska äta innan träningen eller efter?! Dont know! Men men nu ska ja jobba flitigt sista minuterna innan jag slutar för dagen!


Pissed!

Trött på att lyssna på andras problem. Snälla låt mig missa den informationen tack på förhand.


På G till jobbet.

Gårdagen va sjukt mysig. Vi bakade tillsammans och fikade. Sen vart jag sjukt trött. På väg hem så vart jag piggare och när jag kom hem ringde dom och sa att jag inte behövde börja förens halv ett! Så skönt. Men nu sitter jag på roslagsbananen. Inte okej. Körkort-ja tack! Ikväll ska vi träna! Ska bli mkt bra! Ttyl!


Julbak med sisters!


Det regnar lite ute.


Julmusik och middag efter träning och besök på danderyd! Sitter fint.


Zzzzzz


Nu ska jag och sambo somna till en film <3


Tränade med Madelene här om dagen

Duktiga tjejer!!


Första luckan öppnad!


Väntar på att sambo kommer hem så vi kan äta tacos och städa!


Stackars min pappa.

Stackars pappa ligger på sjukhus och får förhoppningsvis komma hem tidigast söndag :( all kärlek till dig!


Mys middag hos mormor och morfar i måndags.


RSS 2.0