Solen?

Men asså hur kan de va så dåligt väder när man är ledig. Det borde vara bra när jag är ledig. Gud vad jag har sovit idag. Kom hemifrån jobbet halv 9 och la mig i soffan, sov tills nu. Skööönt. Men nu är man ju övertrött. De e inte rikigt lika roligt.. Ikväll ska ja rida. Pappa ska med mig ikväll haha. Tvingade nästan honom stackars. Men men, a girl got to do what a girl gotta do. Får se hur kvällen slutar och om man gör något roligt. Man vet aldrig. Nu ska ja iaf städa min GARDEROB. Allt ligger huller om buller där inne. ICKE okej. PÖSs på er.



Bästa Papi<3


Solen tittade fram idag.

Vilken lång dag säger jag bara. Började med att man fick fint sällskap här på morgonen och drack te. Sen tog vi en tripp till Arninge, ja inhandlade underkläder, mjukisar, leggins och nya utemöbler. Sjukt snygga. Åkte sen hem till mig igen och gjorde fetaostsallad till lunch och satt ute i den lilla sol som fanns. Åkte sen ner och solade och käkade på storängs. Åt den äckligaste salladen ja någonsin har käkat. Rhodeisland'en smakade ägg. Nej nått fel var det. MINUSPOÄNG storängs. Tog en promenad med Emma och sen kollade vi på New Moon och Sommaren Med Göran. Ne men sov gott alla små läsare. Speciellt Frida som äntligen blivit frisk. Congrats till dig gumman. Sleep tight!

Caféset


Värme!

Denhär dagen ser påt ungefär likadan ut. Är hundvakt åt tekla idag igen. Hon håller på att avlida här bland katterna. Just nu ligger hon i mitt knä i köket. Ingen knähund direkt eller hon väger ju lite mer än Emma haha. Nu ska ja väl göra mig någon frulle och sen ringa någon så man har lite sällskap. Puss på er, bilder kmr senare. Ge mig måndag. Ge mig SOL!



Nononono

Nu va det länge sedan ja skrev, kom precis in från en walk med Tekla och Emma. Ska nu ta en dusch och sen ta en promenad hem till pappa och fika med Saga. Är sjukt nöjd med min jacka. Usch va snygg den är. Nej nu ska ja öka lite. Ikv jobbar jag från 20-08. Pösssssssssssss


Hos gudmor.

Nu har vi precis kommit hem från täby och arninge, ni ska få se allt fint ja köpt! Massa tunikor, 6 par skor och smycken osv. Så nöjd me allt. Nu ska ja vara lite social mot Hanna och Jeanette. Pöss.


Goodmorning sunshine.

Åååhhh, kolla ut! Det är så fint väder. Tycker synd om dom som behöver jobba idag. Själv är man ledig. Ska nog sitta på balkongen hela dagen me kissarna och emma och bara mysa. Kanske käka nån macka som man gjorde igår. Låter perfect! Nu först en dusch. Pöss.


Min enda lediga tisdag på månaden.

Härliga tisdag, njaa. Inte alls lika fint väder idag som igår. Känner att jag vill dra ner persiennen och lägga mig i mitt rum. Men icke, jag bakar bröd haha. Första gången sen jag gick i hotell och restaurang tror jag. Idag har jag och Malin lunchat på Anjas. Dom hade värsta lunchen me pasta oliver och fetaost. Inte för att ja äter oliver. Dom slänger jag åt sidan. Väldans trevligt, sen gick vi en tripp till ica och handlade de som saknades till brödet och gick sen hem till mig. Vi kollade på en riktigt bra film. The blind side, rekomenderas starkt. Ikväll ska man sola lite så man blir lite bruuun. Min vecka är planerad in i minsta detalj som vanligt. Känns som om man inte har någon tid över alls till sig själv. Ändå jobbar jag bara 10 dagar i månaden. Tänk pensionärer, jag förstår verkligen att dom har fullt upp. Te.x. som morfar han har alltid saker att göra. Jag borde göra som han och skriva upp alla saker. Jag har en tendens att glömma.. Inte okej. Nej men nu ska brödet jäsa en stund så man kanske ska kolla en till film. Who knows..



jag och hanna på nyår tror jag.


Vad är problemet.

Sinnes, det snöade imorse när ja vaknade upp på jobbet. Vitt på marken. Kul jul. Idag ska ja faktiskt baka bröd och mytsa lite. Bara vara en hemmafru. Måste dock ha lite hjälp med handling ikväll. Maby man ska ringa pappa och fråga om sjuts. Vilken bra idé lär ringa på dirren haha.

Då tackar vi för denna helg så ses vi om två veckor igen.

Haft en riktigt bra helg, thanks allihopa. Idag har ja bara bakismyst med Jessica. Vi tog en öl på akter och sedan våldgästade vi hennes soffa tills båda höll på att somna. Tog nog den snabbaste walken hem nyss. Höll på att frya ihjäl. Men nu ska ja sova för imorgon ska ja simma och jobba. Oulala. John blund come to mama.



INTE okej bild, men ja bjuder på den.


Kalle Baah


Neeeej det snöar... igen.

Härliga söndag. Eeeeeller inte, grannen spelar ashög hårdrock. Låter som någon sitter breve mig och spelar. IINTE okej när man e bakis. Har ont lite här och var men är iaf vaken nu. Det trodde jag aldrig. Hade han väckt mig med sin äckliga rockmusik hade ja fan avlidit. Igår vart det jacuzzibad. Mycket trevligt. Måste göras om. Idag ska jag bara ta de lugnt, kanske åker me annica och kollar på en lägenhet. Härlig kväll igår ja gillaren.



VILL HA DENHÄR TRÖJAN TILL EMMA, SÅ FIIN!


Tuggat tuggumi sen i söndags.

Känner mig duktig faktiskt :). Ikväll blir det kaluha med massa mysigt folk :D pöss på er

blogg

torka...

Drömdag.

Solning snart me systeryster hanna. Sen blir det ikea ska köpa ett skoställ och massa fint =) Längtar.

Ge mig lugn och ro.

Nu vet ni att ja lever, ja ska in i min björngrotta och sova snart. Först en dusch.



yiiahahhaaa


Kräftröd.

Idag gick man upp tidigt också, duktig man är. Ikväll blir det jobba. Härligt härligt. Asså jag är röd som en kräfta det gör ont! Va och solade igårkväll med Saga. Hon i receptionen sa tydligt: tjejer, tänk på att det är nya rör. Aavisst sa vi och idag får vi väl skämmas lite. Båda e svullna och röda haha. Efter solningen gick vi till mormor och morfar. Dom bjöd på apelsinsaft och herman. Mumma. Nu ska ja väl ta och ge Emma lite mat så vi kan gå en prommis snart =) heeejjjjjjjjjjjjpaaaaaaaaaaaa.




Annica och Emma somnade tillsammans :)


Lady Saw.


Call it a bad romance

Godermorgon, va uppe med tuppen imorse. Men ja tänkte att ja kunde sova ca 12 timmar till så sov till nu. Måste bara säga hur mycket jag älskar min släkt. Både mormor och morfar, Mostrar+killar och kusiner, systrarn och pappa. Allihopa! Alla har verkligen hjälpt till. Jag är evigt tacksam! EVIGT! PUSS PÅ ER ALLIHOPA <3




Minsta kusin, Kusiner, Pappa, Moster Malin.

Hanna, Saga, Clara och Morfar.

Mormor och moster Jeanette.


/ M


Ballar av stål

Nu är denna jobbhelg över och imorgon blir det nya tag, ska tvätta och städa hela dagen. Mitt mission för imorgon. På tisdag jobbar jag och på onsdag rider jag. Sen är det torsdag och sen är det HELG. Längtar faktiskt riktigt mycket till denna gång. Vet inte varför men är suuugen. Hittade lite bilder på min kamera som ja tänkte lägga upp nu nu ska ja snart sooova men först, ballar av stål.


Dålig på bilder.

Precis hemkommen från jobbet. Jag har tänkt på att jag är dålig på att lägga upp nya bilder. Orkar aldrig lägga in dom på datorn men det ska det bli ändring på. Jag själv läser aldrig långa inlägg eller om det bara är text, lär vara säkert 8 miljoner till som gör så. Skärpning från min sida.



Min söta kusin i onsdags.


Malin idag.


Mitt hår man ser inte riktigt för att min webcam suger men den får duga.


Rise and shine.

Mli ja ska försöka få fram en bild :). Nu ska ja snart gå till jobbet men jag tänkte slänga in en länk till mina systrars bloggar! Pöss.


Clara; Http://clarahatje.blogg.se
Hanna; Http://hannahatje.blogg.se

Jo men visst sörru

Mitt hår är för mörkt. Måste klaga lite, imorron ska jag jobba med Malin 08-20. Ska bli fint väder så det ska bli trevligt faktiskt. På kvällen lär ja va död och sova bara. Måste nästan se solsidan ikväll. Den e ju så bra. Nej nu måste ja få fast i kisse han har min tofs.. (hittade ca 10 st under soffan tillsammans med leksaker) TYPISKT.


Sötnos!


Just nu

Är det storstädning hemma hos fröken Hatje.
Saga lagar maten! Fetaostpaj blir det idag.



saga ramla i solen i tisdags.


Nu händer det grejer.

Nu snart kommer morfar så ska vi åka med kissarna till veterinären. Sen efter det ska jag med Emma till djuraffären och klippa klorna. Mycket att göra idag haha. Hejpa.



GAAAH

Mitt hår är typ svart. Såg när jag färgade att det bara var toning så det lär försvinna snart. Ska nog duscha håret hundra gånger om så de blir brunt haha. Verkligen misslyckat, men de gör inget ska ändå inte göra något speciellt today. Jag gillar när man har lite färg i ansiktet också, lööv it.

Jag tror det aldrig har varit såhär stökigt i min tiny lägenhet.. det går inte att beskriva. Lär ju sätta igång efter frukosten. Apelsinjucie! MUMMA.


jippi

Färgar håret mörkbrunt nu, HOPPAS det blir fint.

Fortfarande tröttve.

Denna dag kan bli hektisk. Ska till djuraffären och sen till ICA och så måste Jossan till ICA-trevehallen. Mycke spring, plus att jag verkligen måste tvätta men har ingen tid för det, får tvätta imorgon. Ska jobba ikväll också mycket trevligt. Jag har värsta träningsverken i magen och ryggen också från igår. Usch o fy. Nej nu ska jag ta och sätta igång här hejpa..



Powernap

Snart blir jag hämtad av Emma, vi ska åka och rida. Tycker alla ska gå med i min kusins team på fb: alla vi som tycker att det är tråkit att vara singel. Jag vet att han har stavat fel men han är 9 ska fylla tio snart. Åå en sak som ja inte fattar på denhär dumma datorn är hur man gör prt scr. Det är en liten liten knapp som är ihop men home knappen. I dont get it!




Det är lite suddigt men det är knappen längst upp till vänster.


Duktig man är

Nu blir det fetaostsallad till lunch efter en långpromenad YUMMIE!




Oboy vilket vackert väder

Guuud va fint väder det är idag med. Ska snart ta bussen hem till moster och hälsa på och busa lite med minsta kusinen linus. Sen ska ja gå på promenad med mammorna haha lär gå hem då men vi får se. Sen ska ja iväg och rida och sen efter det kanske supa. Nu ska ja iaf mytsa lite i den sköna solen. Hejdå.




Sunshine igår.


Beslutsångest

Ska jag färga mörkbrunt?

Shit vilket VÄDER.

Oj oj oj vilket väder. Det har verkligen tagit på mina krafter. Jag har varit på två långpromenader i skogen men Emma och Tekla. Saga va med sista gången. Känns som ja fått lite nya krafter nu och orkar jobba :). Känns som att ja inte har gjort det på hur länge som hellst. Men snart så. Börjar fyra och ska lämna av tekla till malin på jobbet. Nej nu ska ja va lite social. Här kommer lite solbilder!







Hoho

Helt slut efter denhär helgen. HELT SLUT. Idag ska ja försöka göra lite nytta och tvätta och städa. Det är riktigt fint väder ute så ska nog ta en tur i skogen med Emma. Känns som att hon behöver det när det är så fint väder. Nu har ja precis ätit värsta frullen. Så nu ere bara att knata.. :)



Mormor och Emma.


Skräck time.

Hejåhå, nu kom ja precis in har varit ute me Emma och Saga. Käkade först frukost/lunch/middag i centrum med Saga sen in en snabbis på ICA. Sen gick vi hem och hämtade Emma och gick 2,5 i spåret. Känner mig riktigt duktig faktiskt. Sitter nu och väntar på att Emelie ska komma hit vi ska kolla skräckisar och mysa. Riktigt bra dag faktiskt. Imorgon är man ledig och hoppas på samma solchanser. Kanske blir en tur i spåret då med. Vem vet vem vet. Vill verkligen bli frisk tills på tisdag då jag jobbar. Orkar inte va sjuk längre.




Den ska vi seee.


Tycker inte om sånhär musik men denhär e riktigt bra.


man känner verkligen feelingen haha


Tyckte låten passade dagen.

Idag lär man knarka hushållspapper. Helt snorig, inte nice. Sol ute idag så himla mysigt. När ja kom hem igår deckade jag på direkten haha. Helt död. Nu lär det inte bli alkohol på ett tag. Usch va seg man är. Blir sommarsugen när man lyssnar på låten. Tänk när man kan sitta ute och sola och dricka i solen. När man kan sola på balkongen. Bara när de e börjar bli vår blir jag glad. Nej men ja ska väl göra lite nytta för nu står Emma och sover här på golvet. Hon verkligen står haha. Hej.



Jag är hungrig

Så är det med det, antar att man ska ta sig i kragen och göra lite maat. Kvällen är oplanerad och mer än så har ja fan inte att säga. Kort inlägg men de får ni ta på en skakis bakis dag.


ja vill supa nu baklänges

Nu har man precis vaknat, skönt å vakna tidigt. Snart ska jag och Mallan ta en långpromenad med vovvarna. Ikväll blir det supa av men får se vart när och hur. Sitter här me choklad-te och en smörgås. Gårdagen orkarja inte ens ta upp haha eller onsdagen heller. Vi säger såhär: Malin tappade bort sin kamera och 250 kr. Dagen efter kom de fram 250 kr. Som inte alls var borta. Ja vill se lite videor på fb haha fyfan. Säger ba EH EH EH. Nej fy nu ska ja fortsätta med min goda frulle här, ha det så braaa. Hej på dig.




förra kryssen.


Godentag

Shit va sliten man är idag, kom precis hem och tog en dusch man luktade ju som en gammal alkiskärring. Men icke längre, nu ska ja snart sooova här e helt slut. Galen kryssning, ska berätta mer imorron. Tjoooo.

Kryss

Nu åker vi snart på kryssning!!

TRÖTTVE

Hej å hå nu har jag äntligen kommit hem. Har gjort om mina naglar, det blev korallfärg. Den skiftar lite i aprikos och rosa. As fiin! Sen åkte jag och Clara in till täbban och handlade. Det vart ett par svarta pumps, två tunikor, en svart kjol och en tubtop. Väldigt nöjd med inköpen :). Nu står Clara och diskar här ja e helt slut ja pallar inte röra mig. Men ett blogginlägg orkar man ju nästan alltid med. Usch sovdax snart kanske..



Kan bli en bra dag.

Vaknade upp på jobbet och kollade ut genom fönstret. Till min förvånin (not) snöade det igen. Åå ja orkar inte mer snö. Orkar verkligen inte. Tur att de inte är någon storm i alla fall. Men men, min dag ser ut så att jag ska ner och göra naglar (på tiden) kl 12. Sen ska jag och clara åka in till täby och handla lite, har presentkort kvar som ja vill spendera. Vill köpa skor också. Åå ja vill ha en miljon och schoppa för. Ja tack! Sen ska ja nog bara ta det lugnt. Får se om Emelie och jag går ut och käkar eller hur vi gör. Söta tekla ska komma på besök här också. As mysigt! Länge sen nu! Nu ska ja ta en dusch vi hörs gott folk.



Teklaaaaaaaaaaaa :D


RSS 2.0