Fullt upp.

Idag har ja fullt upp. Brukar ju inte göra något på dagarna så om de kommer in något så blir det mycket. Först av allt ska jag åka och storhandla med morfar, taack! Sen ska jag göra om mina naglar efter de ska jag och emma in till täby. Oj oj oj hur ska ja hinna med, de e skönare när man inte planerat in nått alls :)


puss

har varit i arninge idag, köpte en ny dator idag så nöjd. katten åkte till sjukhuset precis, ingen bra dag och ja sitter på jobbet. känner mig stressad och orolig. Kattjävel dö inte. :(




GOD JUL!


2007's Julgran.


ASGARV

Jag vet inte om ni har hört tegelbrukets reklam men dör av garv. Tegelbruket, lite finare lite bättre. Skämtar dom eller? Pinsamt.




julklappar

Jag förstår verkligen inte varför folk julhandlar sista dagen innan jul. Hur smart är det egentligen. Jag och Emma ska åka in till sollentuna centrum. Kommer säkert vara helt sjukt mycket folk för att alla köper sina i sista sekunden, illa svenskar!


gammal bild på mig och hanna på kryssning.


Gillar detta!


What a day.

Vilken härlig dag vi har haft idag mutti. Vart hämtad hemma så åkte vi till kista centrum. Sjöng som idioter hela vägen in, underbart. Där gick vi runt ett tag och kikade lite sen åkte vi till sollentuna centrum. gud va fint de blev där. Kikade lite där innan vi åkte hem och slog in lite paket. Tog bilen till hackstabacken och åkte pulka. Herregud va fort de gick, helt galet. Åkte hem till mig och möös en stund. Sen börja ja laga knäck. Vart lite halvmisslyckat men goda blev dom! Imorron äre jobb jobb jobb inget annat planerat. Nu ska ja snart sussa kudden. Wounderful day!


dööööd

Hej å hå denna helg har bara flugit förbi. Har jobbat mestadels. I lördags jobbade ja till åtta. Sen gick jag och Emma hem till Ludde och tog de lite lugnt med massa folk. Sen fick vi sjuts hem. Sköönt. Idag jobbade ja till åtta igen sen hämtade emma mig och malin och vi åkte till akter o satt där ett ta sen åkte vi till donken och släppte av malin där sen tog vi bilen till rikard på fika. As mytsig dag. Nu ska ja snart gå å sovaaa. Helt död. Ha en trevlig söndag. IDAAG ÄR DEEE SÖÖÖNDAAAAG MOAHAHHAHAHA.

Grattis papi <3

Kära bloggläsare.

Idag är det fredag och det har säkert 100 pers på facebook konstaterat. Irriterande. Imorse var jag och red, gick ypperligt bra. Efter detta åkte jag hem och duschade och fixade mig. Clara kom hit så åkte vi till Täby och handlade julklappar. Sen åkte tog vi bussen hem till pappa och firade honom. Han fyller 51år, grattis! Gammal gubbe är han nu haha. Sen tog jag och Saga en promenad och så mötte hon sin kompis och jag gick hem. Det är -14 nu. Helt sjukt kallt. Nästan svårt att andas. Nu ska ja snart sova eftersom ja jobbar imorron. Godnatt och sup åt mig gott folk.



saknar min prins!


SNÖÖÖ

Som ni såg hade ja fullt upp igår. Kom hem vid fyra och somnade till åtta. Dåligt trött. Imorse kom swefab igen hade totalt glömt bort det. Så de var bara att flyga upp ur sängen och öppna. igår var ja och gjorde gelenaglar hos thessi så nu har jag guldglitter tippar. Hämtade ut paket också. Handlade en grej hos frisören också. Myhcke vart gjort på kort tid haha. Inte van vid att va så uppbokad. Nu snart ska jag på jullunch på jobbet. Ska bli mycket trevligt. Ikväll blir de wooork. Älskar vädret! Nu ska ja fixa mig och så. Hare braaaau.

Här bjuds de på middag.

Måste verkligen börja med att jag visste att Erik skulle vinna Idol. Det stog i stjärnorna. Fredagen spenderades med Malin, Ronja och Linn. Mycket trevlig kväll! Lördagen spenderades med Hanna, Annica, Towa, Jamie och Tobie. Började på Stekhuset och slutade på Sbar. Härlig kväll de me. Idag har jag varit och slingat håret och klippt mig. Så fresh de känns! Nu ska ja och Emma snart laga mat ja ska bjuuuda :).

Måndag- Avklarad.
Tisdag- Jobba.
Onsdag- Göra naglar, Swefab på besök, till salongen.
Torsdag- Jullunch med jobbet + Jobba.
Fredag- Rida + Middag för papi 51 år.
Lördag- Jobba.
Söndag- Jobba.



Jag gillar musik.


äcklig grupp.



Säkert någon feminist.


JAG HATAR...

När folk skriver vad det är för dag på facebook. ALLA VET ATT DE ÄR FREDAG IDAAAG.

muppar

Sitter här med min ansiktsmask ska snart ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och jobba dag. Börjar åtta och slutar tolv. Mycket trevligt. Nej nu ska ja be Hanna och Jamie att va tysta och sluta muppa sig.




Bästa mormor.


When it was good

Har nästan precis kommit hem från jobbet. Ska snart lägga mig och kolla film. Ikväll blir det jacuzzi och cider med tjejerna. Mycket trevligt! Ska försöka boka tid för naglar och slingning och färgning. Tycker det är på tiden, nu ska ja sättapå en rulle.


puss

Pluggar, något jag har gjort på länge. Jag hjälper Emma med en religionuppgift. Hon skriver om Samernas religion. Duktiga vi är!




Skräckis och finncrisp.

Hej kära Söndags-läsare.
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om helgen. Jag har jobbat hela helgen så därför inte gjort så mycket annat. Igår träffade jag Josephine vi tog en skön promenad och sen käka lunch hos mig. Skrattade åt Tove som åkte ut ur Idol. Inte en dag försent, förstår inte vad alla ser hos henne. Hon kan helt enkelt inte sjunga. Johan Palm i en tjejkropp! Pinsamt försök att vara sexig också. USH! Snart ska ja tillbaks till jobbet slutar kl åtta imorron bitti så jobbar jag bara tisdag nästa vecka. Skönt det ska bli. Man blir så trött när man jobbar så mycket inpå. Är inte van! Jag och Hanna kollade på REC idag. Någon skräckfilm. Hur läskig som hellst. Vi var tvugna att kolla på Marry Madagascar efteråt. Vill inte tänka på det. Inte okej film. Josephine du skulle till och med bli rädd. Se den!


Great!


Irriterad.

Hitta någon annan stans, muppar.

ho ho ho.

Har varit i Täby idag helt spontant och köpt julklappar. Satsade hårt på kusinernas klappar i år. Dom är inte ens hemma under jul men de blir trevligt ändå. Oliver den näst minsta kusinen ska få en suuuper-radiostyrd båt. Är rätt nöjd med den så måste nog pröva sen när han kan köra den på vattnet. Sen lite smått och gott till resten av la familia. Nu snart ska jag göra lite middag. Heeejpa!



Julafton närmar sig.

Denna dag har spenderats i stallet, red hotten idag. Inte den ja brukar rida men trevligt ändå. Vid tolv ringde Emma och sen åkte vi och käkade lunch på Tommy's Grill. Vart en kycklingpasta, var faktiskt ovanligt god. Sallader brukar inte smaka som man vill att dom ska. Men den var riktigt god så den får plus i kanten. Har nästan inte sovit en blund inatt för att mina inneboende katter har jamat som sirener inatt. Fyra gick ja upp och gav dom mat. Då vart dom tysta ett tag och ja somna om. Sem började dom igen. Ush har inte sovit mycket inatt alls. Har varit och simmat med Emelie idag också. Mycket duktiga!







Igår bakade vi saffransbullar och dom såg ut såhär.
Inga proffs vi inte! Men goda vart dom. Nu gör jag verkligen ingenting.
Ska inte göra någonting alls heller. Jag ska bara ta det lugnt idag.
Inte många dagar kvar till julafton. Jag längtar verkligen, är alltid så mysigt på jul.
Julmusik, pepparkakor, clementiner, julmust och lussebullar.


Nu ska det bakas!


redan gjort.

Jag ska ta en promenad till willys och onoff. Kommer vara död när jag kommer hem. Det är långt. Alla skriver att de snöade, mys att man missa det då. Har haft Svefab på besök några timmar. Tack för hjälpen!


Alla kommer nog ihåg Disney Dags


Ååh

Det går inte att lägga upp bilder.

RSS 2.0