Veckoplanering.

Måndag: Jobba (8-16) och middag hos pappa.
Tisdag: Jobba (8-16) och DH
Onsdag: Jobba (8-16) och Ronjas skiva!
Torsdag: Rida (11:00)
Fredag: Ledig
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Detta är det som är bokat i veckan sen får vi allt se vad som händer. Allt är möjligt!
Emmas nya bil, sjukt snygg. Grattis gumman!


Skön söndag.



Idag har dagen gått väldigt fort. Började med att ja vaknade typ vid ett då gick jag till Malin. Vi satt hos henne ett tag och chillade innan vi begav oss mot Willys eftersom hon behövde storhandla. Lite svettigt vart det faktiskt att gå där och konka på allt hon hade köpt. När vi hade gjort det lagade Malin chiliconcarne till sig själv och jag käkade lite drömravioli. Efter det så kom Emma och Alexandra förbi. När dom kom in så åkte vi direkt till centrum och droppade av Malin. Därefter satte vi oss vid lilla garnsan och chillade en snabbis efter det så vart det hemgång. En mysig dag helt enkelt. Här bjuder ja på en bild från i lördags när jag satt på hästen ja rider numera.

.......

Lördagen började med att jag och Malin åkte till stallet och red det gick skitbra. Sen åkte vi hem och käkade och la oss i sängen. Då somnade vi haha. Nu sitter vi här och ja orkar inte skriva mer.

Fredagsmys, trött som aldrig förr.

Jobbet idag gick jätte bra. Lite läskigt men det gick ändå skitbra. Ikväll blir det myskväll hemma. Är så sjukt trött ídag. Imorgon ska jag och Malin rida kl ett. Kl tolv kommer Sussi och hämtar oss här. Ska bli kul och se Mallan rida lite haha. Ne nu måste jag göra något innan jag somnar här vid datorn. Hörs sen.



 


Linn & jag 2007

wiie

Snart bär det av mot jobbet.

Parapapapapapapapa

Riktigt dålig uppdatering nu på senaste och det beror på brist av tid. Men jag kan i alla fall berätta vad som hände igår. Jo, igår var det mösspåttagning och det innebar alkohol med massor av folk. Det började med att jag vaknade kl sex och jag var sjukt pigg så jag antog att det var lika bra att gå upp då. Vid åtta snåret gick jag och hanna till bussen och där står två stora dagisklasser som ska på samma buss som oss. Sjukt jobbigt. Men som tur var fick vi gå emellan båda klasserna så vi fick sittplats endå. När vi kommer till bilden så hade våran kära bildlärare micke köpt avslutningsfika till oss. Så det vart lite sprite och sånt smått o gott. Efter bilden var det Cecilias lektion.. där vi också bara fikade haha. Kl 12 så samlades alla treor i aulan för att sjunga studentsången. Det vart heelt misslyckat haha! När alla treor misslyckats med sången så begav vi oss till centrum för att sjunga igen och släppa lite ballonger och sånt skit. Där träffade man nära och kära också! Efter allt prat och sånt så åkte alla hem till Alexia för att fortsätta/börja festa. Där grillade vi och sånt med klassen och hade det jätte trevligt tills någon idiot ska förstöra stämningen. Tur var så gick han så vi fortsatte dricka och körde lite lekar. Man fick reda på lite saker som man inte visste om vissa! Alltid roligt. Sedan begav vi oss ner till Tommys där kvällen också slutade. Kl fyra var man hemma och nöjd efter en sjukt trevlig kväll.
 
Idag har vi firat saga som fyller år imorgon. Jag och Oliver kollade film och jag höll på att somna haha. När släkten hade gått så färgade jag håret på Clara. Morgondagen ser ut så att jag ska jobba från nio till tre. Ska bara gå och kolla hur dom gör men det ska faktiskt bli roligt. Är sjukt taggad. I helgen blir det lugnt eftersom ja ska jobba på fredagen och lär vara död. På lördag ska jag rida med Malin. Det ska också bli roligt så det ser ja fram emot. Just nu ska jag sätta på en rulle o bara ta det lugnan. Skriver mer imorgon om hur det gick och så på jobbet.



Ny vecka, nya möjligheter.

Denna vecka startade ganska mjukt med att Thomas hämtade upp oss vid 9 imorse vid trevehallen. Väl på Runö så gjorde vi nada, det var endå skönt så slipper man göra så mycket. Jo jag gjorde prov i alkoholhantering. Det öväntat gick bra haha. sen vid tolv åkte vi ner till röllingby och hade betygsnack i NV och Samhäll. Hade G i båda. Sen bar det av hemmåt då jag också fick sjuts. Tack! Väl här hemma så har jag inte gjort allt för mycket. Hjälpte Saga lite med läxan och sånt skit. Gjorde lite skit åt min mottagning också. Imorgon dessvärre är jag ledig. Eller dessvärre, så sjukt skönt som det är menar jag. Här kommer en video som spelades in under helgen när vi åkte buss ner mot centrum. Partybuss!


 



Lördag

Denna dag började med att jag och Hanna började dricka sen ramlade Emelie och Frida in. Vid elva/tolv tog vi bussen till centrum. Det var partybussen det asså. Dunkade musik och hade party i bussen. Sjukaste bussresan någonsin. När vi kom ner till centrum gick vi hem till nathalie och madde men när vi kom dit så drog alla till tommys. Nu har jag och Emelie precis kommit hem och sitter här med en kopp te. Det är 2.8 grader ute och skitkallt! Nej nu ska jag vara social mot lille nasse.

Musjakt!

Nu har jag precis fångat in en mus som min kära katt lekte med i källaren. Lär ha tagit 30 minuter ungefär. Vaknade av att det rafsade nära mig så jag trodde dom va i mitt rum men som tur va var min dörr stängd helt. Ja men nu har jag i alla fall gjort en god järning och släpt ut den lilla musen i skogen. Igår hände de inte så mycket vi var hemma hos ronja och när dom drog till sportsbar så drog jag och josephine hem och kollade film. Skön fredag ändå. Nu ska jag upp i solen och sola mig lite. Hörs!


Om en vecka blir det jobba

Sådärja, nu har ja satt mig till rätta efter denna långa dag. Nu ikväll blir det bara lite sova och sånt. Imorgon bär det av igen till skolan och ha bild, nv och samhäll tror jag. Inte kul dag. Helgen återstår att se som vanligt haha. Godnaaat!

Sjukt jobbig vecka.

Nu har ja precis kommit ur duschen från ridningen. Vi red ut idag och det gick faktiskt jätte bra. Otroligt nog. Men nu ska jag åka till skolan där jag kommer va tills 21 ikväll eftersom vi har middag för föräldrar. Sjukt tråkigt och Josephine den skolkarn ska inte ens komma för att hon är tönt. Men jag får försöka klara dethär utan henne. Men men nu ska ja bege mig mot skolan. Wish me luck!

Gårdagens inlägg

Denna dag har verkligen känts lång. Bröjade med bild i skolan sen hem o sova en timme sen iväg till Malin och sedan hem till pappa för att laga middag åt mig och Clara. Kanske därför den känndes så himla lång.

Inköpslista

Att vara i skolan såhär länge borde inte vara lagligt. Började kl 11 idag då Thomas plockade upp mig och Josephine vid Trevehallen. Därefter åkte vi till skolan och hade middag för föräldrar. Vid nio slutade vi. Sjukt jobbigt så nu är man lagom trött, men nu ska ja nog dra igång någon film.



Allsång

Idag har jag varit i skolan hela dagen, undra när det hände sist en måndag. Dagen började med matlagning och grundsåser och sånt skit. Sen ner till röllingby där vi hade NV. Jag fick ca G på provet. Fråga mig inte vad han menar med det men nått fel är det på han. Sen hade vi svenska där hela klassen satt o sjöng i kör HAHA. Värsta någonsin. Sen fick jag sjuts hem av Thomas! Imorgon har vi avslutningsmiddag för föräldrarna så det blir nog så att man kommer hem vid 21 ungefär. Men nu ska ja se klart ballar av stål.

söndagspartyt slut för ikväll.

Lite halvdålig uppdatering, en dag sen ja skrev. Men igår så var vi i alla fall hemma hos Jonnie med massa folk. Det var trevligt. Vid 3 åkte vi hem tror jag. Imorse vaknade jag upp hos Malin där pappa hämtade mig vid fyra rycket. Därefter åkte vi och handlade lite på Willys. Sen när vi kom hem till pappa så lagade vi tacos och kollade hockeyn. En helt okej söndag tycker jag. Kunde inte bli så mycket bättre än så. Imorgon är det prov i skolan igen och ja lär inte klara det eftersom ja inte har pluggat sen sist och sist fick jag 3 poäng haha. Men orkar inte bry mig faktiskt. Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i min nybäddade säng och mitt nystädade rum. Sjukt skönt när det är rent! Om en vecka kommer emma hem också. Ska verkligen bli sjukt kul. Men nu ska ja springa upp o ta en dusch.



saknar dig älskling

Tjenis gott folk.

Igår var det fredag och den spenderades hemma med folk. Trevlig kväll vart det iaf. Men jag hade ju lovat Hanna att städa idag och eftersom man mådde som man förtjänar så gjorde hon det åt mig. Tack! Hon lagade mat och frulle till mig som kom upp lika snabt som den åkte ner haha. Men nu börjar lugnet lägga sig lite i magen och snart ska man ta en återställare. Idag får vi se vad som händer just nu är jag Malin, Hanna och Annica här och ska börja dricka lite men jag känner mig inte så haj på det just nu. Nu måste jag vara social mot Malin som kom för en stund sen! Emma ringde idag också, trevligt att prata med henne verkligen. Saknar henne så himla mycket så jag bjuder på en bild på henne från 07 <3


Heja Sverige.

På min lediga dag idag så var jag och red kl ett. Det gick faktiskt jätte bra. Sen åkte vi  hem och åt hos pappa sen åkte ja hem till mamma för att kolla hockeyn. Så nu sitter jag här och kollar hockey. Inga mål än men snart lär det komma nått. Imorgon ska jag först till skolan och göra nv prov, sen är det säkert svenska och sen bild. Ska verkligen bli roligt att börja måla på den bilden. Men ni får se den när den är färdig. Det är alltså en bild på mig, hanna, saga och clara. Efter skolan ska jag möta malin och åka till stava. Sen på kvällen blir det dricka tror ja med malin. Skriver mer imorgon!



Snygg Jasmine.

(:


Ring ding ding

Onsdag och jag har varit i skolan hela dagen! Duktigt av mig. Dagen började med bild där jag har börjat med en bild på mig, Hanna, Saga och Clara. Svartvit ska den bli, just nu ser den inte så bra ut men det lär bli ett bra resultat hoppas jag. Efter det hade vi samhällskunskap i två timmar. Inte lika roligt. Sen var det NV, inte kul det heller. På fredag ska jag göra prov och vi får väl se hur det går haha just nu har jag ig i det tydligen men på förra provet fick jag g. Efter skolan åkte jag hem och lagade mat eftersom jag inte käkat något på dagen. Bak vart det också, jag bakade en blåbär- & hallonpaj och god var väl den. Nyss så var jag och hanna på ICA och handlade lite shit som vi ska ha ikväll när vi kollar Efterlyst som börjar om en stund.  Morgondagen börjar med att jag ska rida kl ett sen vet jag inte vad jag ska göra men jag ser fram emot att rida eftersom det gick så bra sist. Men nu ska jag börja röra mig in emot Hannas rum och kolla efterlyst haha inte för att det är långt men man måste ju ta tag i sig själv när det snart börjar så jag inte missar något. Skönaste Leif GW. Ska köpa en såndär docka som han hade på sitt bord förut. Bästa!



.


Dethär är mitt liv.

Dagen har spenderats först i sängen sedan i täby. Alltså ingen skola idag. I täby försökte jag lämna in min mobil men det gick verkligen inge bra eftersom dom inte har några lånemobiler. Missade en lånemobil med typ 10 sek så en annan tog den innan mig. Sjukt irriterande. Jag har verkligen ingen lust att använda min andra sunk mobil som knappt fungerar. Men men jag får ta och lämna in den en annan dag.

Ja men i alla fall så köpte jag och Josephine en varsin peruk som vi ska ha på Ronjas skiva. 60-,70- & 80-tal är temat. Så för mig så blir det peruken, tubtop, piloter, några leggins och sånt skit. Nej men idag vart det ingen hockey heller, missuppfattade det hela sjukt mycket men då är det alltså hockey på torsdag. Nu måste jag leta efter en bild på alla mina syskon som jag ska måla imorgon på bilden.


Sjukt kallt idag.

Sirap i hjärnan?

Hej gott folk, idag har jag varit i skolan faktiskt. Äntligen en måndag jag har orkat upp. Känner mig nöjd med att jag gick idag. Våran otroligt onödiga dag gick åt att göra ett prov i alkoholhantering. Fick typ 2-3 poäng när godkänt var 10. Känns som att jag inte ens bryr mig om vad hon sätter för betyg i det. Men men, jag skrev i alla fall provet och det trodde jag inte att jag skulle göra. När vi hade skrivit provet så åkte vi ner till brandstationen och lyssnade på en brandman i nästan en timme och sen fick vi släcka bränder med vattensläckare och sånt skit. Inte det roligaste jag har gjort. Men efter det typ vid tolv så orkade jag och jossan inte med skiten längre så vi åkte hem och så sov jag någon timme till hockeyn. Idag spelade Sverige mot Frankrike och vann stort. Bra gjort Sverige!

Imorgon är det skola igen då vi ska planera våran meny til våran föräldrarkväll som vi ska ha den 12 maj och den 14 maj. Då är det jag och Jossan, thomas, malin, amanda och robert i kallkök förlåt om jag har missat någon. Jag vet inte vad dom har kokat ihop eftersom jag inte var i skolan förra måndagen, men de lär vi se imorgon. Vi ska ha närodlade saker så någon dum jävel har bestämt att vi ska ha nypon. Så våran lärare tror att vi ska ut i skogen och leta efter det. Jag tänker i alla fall inte gå ut i skogen och leta sånt, den som kom på det kan ta på sig den saken. Dumt gjort i alla fall.

Modevisningen som jag var på var lyckad. Visst fanns det otroligt fula kläder men läder är inte min grej så. Men 90% var sjukt snyggt. Om man vill ha något designat så är det nog st eriks man ska gå till. Ni kommer se sen i bilderna som ja lägger upp hur dom såg ut. Dålig skärpa men man ser lite iaf. Imorgon är det hockey igen och då spelar sverige kl fyra igen. Känns kul nu när det går så bra. 

Lite veckoplanering. 
Måndag, avklarad.
Tisdag, Skola, Hockey & DH.
Onsdag, Skola, Efterlyst & springa?
Torsdag, Rida.
Fredag, Skola.




Idag på brandstationen.


Valborg


Modevisningen

Snabb uppdatering

Idag är det skola, vi ska till brandstationen wohohoho. Sen blir det prov i alkoholhantering. Nu måste ja springa till bussen!!

lördag






sommar & sol

Igår var det 1 maj och den spenderades hemma med emelie hanna och malin. Jag orkade inte dra någonstans och inte emelie heller så vi satte på en film istället för att åka med malin och hanna. Det vart några bilder i alla fall. Här är några av dom. Sen blir det ut solen igen. Idag ska jag malin ida och några sätta oss någonstans i solen och mysa =) får se vad som händer.



RSS 2.0