KBK ELITE

Hey yall, jag suger på att uppdatera. Imorgon åker vi på Partykryssning tills på lördag. Hoppas ni hare as gött hemma för vi ska ha de så jäefla roligt.

Life as we know it.

Jag undrar ja om jag ska trycka i mig lite lunch. Inte alls sugen på något jag har hemma. Men får väl slänga ihop något ändå. Kyckling och broccoli. Gott.. Nä men TTYL bitches. Cha cha.




Helgresumé.

Fredag åkte ett glatt gäng in mot Enköping. När vi kom fram satte vi på Enköping låten och fortsatte festa. Det vart hemmafest för att sedan slänga oss ut i en klosterpark dan efter. Så sjukt bra väder hela helgen.

Lördagen så var det Hoffmaestro på Joar. Vi fick vänta två timmar på dom MEN jag stog längst fram. Andra gången ja har gjort det när ja sett dom. Så jävla grymma. Blev ju lite tjafs å så men de får man ta. Resten lämnar jag till Enköping. What happens in Enköping stays in enköping. Nästa helg: Partyboat! Så jävla awsome. Partyrockers in the house tonight.



Hejhejhallåååå

Sitter nu i väntan på pappa. Han ska komma hit med cider så ska han vara kattvakt i helgen. Tack bästa papi! Har jobbat  idag väldans mys. Sen ikväll händer naada. Ska nog tvätta tror jag! Får se om de blir imrogon elr idag. FÅR SEEEEEE. Nai men hare gött da alllllllla.. TJINiNInING


Det fanns ingen fin pappalåt så det får bli denna!

Pu pu pu put your hands UP.

Planering fram till Valborg.

  • Torsdag: Jobb 7-15
  • Fredag: Arbeta på katthemmet 9-12
  • Lördag: Hoffmaestro
  • Söndag: Hem och dö i min lgh.
  • Måndag: Jobb 21-7
  • Tisdag:21-7
  • Onsdag: 21-7
  • Torsdag: PARTYBOAT!!
  • Fredag: PARTYBOAT!!
  • Lördag: Valborg (kommer hem).

Working nine to faaaivvvv

Eftersom min jogging-mate dissa mig idag fick jag för mig att skura alla golv i lägenheten. Låg på golvet som askungen. Idag unnade jag mig en middag med tuggmottstånd.Jävlar vad gott det var. Nu kollar jag på leila bakar innan jag och sophia ska ner till cenrtum och hämta ut paket som kommit till mig. Sen kaffe på ballen! TTYL. (Talk To You Later för er idjuts som inte fattar) PÖSSSSSSSSSS



Drar ut och joggar fuck u all som grillar..


Kommer ni ihåg?

2007-2009´s sommarplågor!

törstig kisse


Jag går ut och sätter mig i solen på balkongen!


Smek

Slutar klockan 13 idag! Fy tusan vad skönt! Promenad då! Lätt.

Oh sunny day

Go morron go morron alla glada. Nu har jag vaknat upp ur en 11 timmars koma haha. Somnade runt 18 igår tror jag och vaknade när klockan ringde. Herregud vad länge. Nu ska ja snart till jobbet för att köra ett 07-15 pass. Ska bli kul. Pajade min rygg också så får väl ta det lite lugnt med den då.

Efter jobbet lär jag va död men då har ja väl nått planerat också. Imorgon kommer mormor då ska jag få gardiner i påskpresent. Hon är ju för söt dendär lilla mormor! Nej nu måste ja käka min shake å rulla. Måste bara meddela att de är -4 kg sen i måndags. Great!


Alla idjuuter kör buss.

Varför träffar jag alltid nån idiot som kör buss? À imorse sitter det ett ljushuvud framför ratten. Jag visar mitt sms han vänder sig om och kör. Så ropar han att jag ska visa sms. Så visar jag det. Nej då kan han inte kolla för att killen kör buss. Då sa jag att han fick väl fan vänta innan han kör iväg då. Aa så sätter jag mig. Och eftersom jag skickat smart går ja fram när han stannar och trycker upp mobilen i fejset på honom. Då svarar han duktig tjej. GAAAH! Idioter!

Voodo

Vem är det som sitter med en voodo docka av mig och trycker in en nål i ryggen? Ej ok.

Antagligen

Jag gjorde ett sjukt bra kap. Ett par marinblå shorts, en båtinspirerad tröja och ett par knallrosa skor för 79:- Daaaamn va bra!



Skön jag är!

Inte för att skryta men jag fick MVG i bild!

Yalla

Såg att jag glömt att skriva lite. Oops! Sitter nu påväg till jobbet! Idag har varit en dunder dag! Hade lätt velat avsluta den med lite cider och fet grillad oxfilé! Men nej jag åker och jobbar och gör mig en shake. Gott.. Ärsh måste verkligen hålla mig till dethär nu. Skinnybitch blir man inte av oxfilé. Ttyl bitches!

Fucking perfect.

Herregud vad klockan tickar iväg. Har städat upp lite här för att snart göra en rejäl vårstädning tills sambo flyttar in! Ja precis ja ska få mig en sambo. Mycket trävligt. Inatt äre jobb igen. Har fått rethosta.. USH.. Ska faktiskt brodera inatt wish me luck! Tackar Ida för denna smarta idé! Vår lilla bonde på jobbet, haha!

Nej nu måste jag springa till bussen. As usual! Pretty pretty please! Your fucking perfect to me.



Sjysst fettohand man har <3 lööv.

Naturdiet chokladshake, inget att rekomendera.

Gomorron gomorron.

Kom precis hem till tre jamande kissar. Ska sova så fort jag fått i mig denhär äcklig shaken.
Idag blire jobb igen. Imorgon ska jag sälja mitt Nintendo Ds lite med spel. 800:- rikare. Tack!

Walalck

Untz untz. Lyssnar på BB låten när dom spelar in. Tar dom de rätta beatet så kommer den faktikst bli skön.. Nej nu ska jag gå til bussen för att åka till joooooooooobbet. TTYL.
Svettigt ;)

Halvfull, halvtom.

Hade skrivit ett inlägg som försvann ut någonstans. Fuck it. TTYL.

Helgen är nu över.

Bilderna får ni vänta med, har ingen ork att lägga in. Just nu är det BB. Har missat sjukt mkt sen i fredags! Aa om helgen då, kan ju börja med att jag tappat rösten så jag låter som en gammal kärring. Eller som en kille i målbrottet.

På fredagen så åkte vi bil in till Enköping och hem till Sophia och Jessica! Jätte söt liten lägenhet hade dom. Vi gick ut på Joar blå i enköping. Sjukt roligt. Så skönt att komma ifrån åkersberga! Efterfestade hemma hos Jessica och Sophia innan allt spårade totalt. Jag deckade med sjukt hög musik och bråk i bakgrunden. Snacka om trött tjej.

Lördagen i samma stuk, slutade dock med sjuts hem av någon veteranbil. Lät som en båt när den puttra fram. Idag fick vi lite sightsing i enköping. Från J & S till stationen. Detdär gör ja lätt om! TTYL.



Fy vad kallt och tidigt det är!!

Fryser ihjääääääääääääl.

Nu säger jag godnatt!


Helvete.

Palla baila ut i sista sekund. Tack för den....

Värsta SÖÖÖT!!


Det blåser storm!!

Imorse var jag så sjukt trött. Har mått lite halvdåligt idag men haft en sjukt rolig jobbdag ändå! Efter jobbet fick jag sjuts hem av Ida, STORT TACK! När jag kom hem så frös ja sjukt mkt så gick och la mig i soffan under en filt. Somnade direkt haha. Vaknade upp vid 18 så nu kommer ja säkert inte kunna somna ikväll. Typiskt. Det blåser så sjukt mkt ute. Många är tydligen utan ström. Här sitter jag med TV och dator och lampor på haha, ärsh.



Imorgon så börjar ja kl 07 å bussen går 06:09. Lär vara död imorron med!! Imorgon ska ja till Enköping också. Ska bli sjukt roligt!!
Sjukt sur kisse, men nu är tratten borta!

Hörs

Okej, jag återkommer imorgon är så sjukt trött och sliten. Känns som ryggen ska gå av i mitten...... Sova nu? japp!

Död

Återkommer senare.

Fy vad trött jag är...

Att vara klar vid 22-23 och gå upp halv sju. Ingen höjdare. Jag måste verkligen ha mina sovtimmar annars blir ja på skit risigt humör. Så watch out idag. Idag då, mormor kommer förbi efter sitt jobb och ska mäta mina gardiner? haha tur att man har en mormor som väljer allt åt en. Ja hade adlrig kunnat välja gardiner. Kolla bara i mitt sovrum, pinsamt...





Aloha!

Eftersom jag är för trött för att skriva något får ni dagen i bilder från Vaxholms katthem!
Vet inte om ni ser vad det står men det står faktiskt vinkhållplats. Sjukaste jag sett. Detta va imorse när ja råkade irra runt lite i vaxholm!
Man ser inte riktigt men denhär katten har sex tår (katter har fem).
Sjukt kort svans och heter Wåfflan. As stekig!
Här var en av deras gamla gubbar, den vågade jag inte klappa!
Sjukt mysig kisse, kommer dock inte ihåg namnet. Är lite svårt me 50 namn man ska hålla reda på!
Pelle här! Överskottsenergikatt. Någon som vill köpa?
Denhär lilla killen har en bror som ser exakt likadan ut så jag vet inte vem av dom det är!
Såhär kommer Fians katt Isadora se ut sen! Sjukt lik.
En riktig sur tjockis!
Man kunde leka genom buren!
Heiki som jag hade förut i jourhem!
Wåfflans polare.
Bippe, suraste ungkatten jag mött.
Mina saker som ja beställt. Fick en penna med på köpet haha. ÅÅ nu har ni fan bilder att kolla på sov gott så hörs vi imörra. PUSS

ICA

Kan inte heller göra sitt jobb. En HEL halvtimme fick jag vänta på mitt paket. Hade dom inte kunnat sagt de från början så hade man kunnat handla medans. Har precis varit nere och handlat för första gången själv sen jag flyttade in här. 1,5 år senare. HAHA. Har alltid company med mig. Men iaf. TTYL. (bilder kommer sen)

Godmorgon alla pigga.

Nu är det lite brottom så ja slänger in ett snabbt inlägg. Nu har ja precis vaknat och ska snart ta bussen till katthemmet. Ska bli väldigt roligt idag så wish me luck! Mina goda gärningar denna vecka! :) Aloha!

Vårmys!

Så då har man invigt solen med en cider. Det var sjukt mysigt. Tvätten får jag ta imorgon. Bokade ny tid. Men nu börjar BB sen sov och sen upp 06:30 till katthemmet. Kommer ta mycket kort som ja lägger upp imorgon! TTYL.

You go mohombi<3


ÖH!

Glömde berätta om imorse, jag gick ner för att boka tvättstuga. Då stog det en liten utlänsk tant där som inte kom in i sin tvättstuga. Hon pratade varken svenska eller engelska. Så där står hon och försöker förklara att hon inte kommer in i sin tvättstuga. Vilket jag fattar eftersom man inte kommer in innan tiden börjar. Å så ska ja försöka förklara det för denhär lilla tanten. Men hon snackar bara något konstigt språk med mig. Tillslut ger jag upp och vänder mig om och går.

Gomorron gomorron.

Tänkte ju att jag skulle hålla mig vaken tills ikväll. Men när jag kom hem vart jag så sjukt trött. De va likabra att sova lite efter allt monsterarbete i helgen. Ingen sömn och långa pass inget jag rekomenderar. Men nu är det ny vecka och nya tag. Ligger just nu i soffan och väntar på att Saga ska höra av sig, vi ska faktiskt trot eller ej jogga!

Nu hade det varit bra med mitt iphone armband men de kommer nog i veckan! TTYL.

Saga och jag hos pappa fööörut

Riksmongo till katt..


Klumpa mig hit.

Kan den här jävla klumpen försvinna? Det betyder alltid att något dåligt ska hända. Varje gång jag har detta!!

Hon sover som pegasus i herkules!

Söt!

Hoppas på gud.

Jag vill verkligen ha en tvättid när jag kommer hem. Hoppas verkligen det finns annars kommer jag somna!! Så alla ngv-bor i närheten av mig. BOKA inte tvättstuga nu 10-14 allright? Saga skulle komma förbi också och springa en runda i spåret. Frida skulle komma över och spoona lite också. Mkt att göra en måndag som dennaa!
Hoppas det gått bra med Kenzo, måste kolla med katthemmet om dom har pratat med dom. Saknar ju den lilla fiskorven faktiskt. Lukas med. Isak har cpryck och fräser åt barbie. Ska nog lägga upp en film på det soon.

Fan va ballt. 1234 inlägg sen oktober 08!


Incoming - Leksaker till Iphone!

Allt kommer från ITSAJTEN.SE

Rosa hårigt skal. Ballt va?


Nu jävlar ska det joggas! Ett armband till Iphone.

Dröm <3


Mitt första besök på katthemmet!

Djurhjälpens hemsida, klicka här!



En av ungkatterna! Mycket fin.


En liten kattunge! Hur söt som hellst.


Heiki, som jag hade hos mig förut.



Wåfflan! Supermysig kisse.



Natasia, också en ungkatt.

Study hard.

Har ni som jag ingen lust alls att läsa böcker som man måste. Nu finns det en lösning. Eller nej juste det fanns inte det. Orden suddar ihop sig. Ögonen går i kors. Plugga är inte min grej.

En sånhär är också en stark kandidat till hundletandet!

Yorkshireterrier.

Jobb

Nu har jag äntligen vaknat ur min koma. Jag var så sjukt trött imorse. Sååå nu ska vi se.
Nästa veckas planer:
  • Måndag; Slutar 09 då blire rush hem och tvätta och städa.
  • Tisdag; 09-14 Volontär arbete på Katthemmet i vaxholm!
  • Onsdag; 09-14 Volontär arbete på Katthemmet i vaxholm!
  • Torsdag; 07-15 jobb.
  • Fredag; 07-14 jobb.
  • Helgen; ÅKA TILL ENKÖPING :D
Så det är min vecka in i minsta detalj. Haha nä men nästan. Hela veckan är ju planerad iaf. Och sen får ja be om ursäkt om ja varit otrevlig mot någon. Jag har inte kunnat vara social på hela veckan nästan. Men ikväll är sista jobbnatten på en vecka iaf så det känns ju skönt.
No more unhappy. Omega 3 ska tillbaka!

Ny vecka.

Ny vecka innebär nya tag. Nästa vecka ska jag jobba dag plus volontärarbeta på Katthemmet. Ska bli spännande! Helgen åker vi till enköping och har inflyttningspartajj för fian och jessicas nya lägenhet. Skriver mer senare :)

Have fun, jag kommer dö.


Öööö

Hallå. Jag kommer vara död imorgon. Jobbat 10 sovit 5 jobba 12. Ingen grön kombo. Alla skgstd fjorrisar ska tydligen ta samma buss också. Funderar starkt på att köra en intensivkurs för skattepengarna. Men får se hur jag gör :) nu ska jobba. Pöss

Nattkompis

Jobbar natt inatt med en kollega från Norrtälje. Hon har fått mig att brodera haha!! Trot eller ej. Så det blir ett projekt i framtiden! Imorgon ska kenzo flytta till sitt nya hem, äntligen! Hoppas allt hår vägen annars så får han komma tillbaka och stanna föralltid :p

Ännu en bloggare som gjort en låt. Denna gång lyckades det iaf!


Yeey

Kollade på Big Brother-live igår inatt. Dom skrämde först Gurkan och Sara. Sen resten av huset.

-”jag vill bli skrämd och kissa på mig” som Martin så smart sa.

Rodney var livrädd och sa – ”nej jag tycker bara det är lite äckligt”.

Peter och Simon var de ända som inte var livrädda. Haha det var ju sjukt roligt att kolla på dom. Gurkan sprang runt med en toffel och tänkte toffla dendär grejen som kom ut ur TVn. Katerina fick ett blodigt finger i smöret och gurkan maskar i mjölken.

Men det värsta är att jag satt där rädd som en liten gris, samtidigt som jag satt och garvade åt dom. Jag vägrade kolla ut genom fönstret i rädsla över att det ska stå någon där. Usch jag ville bara sluta jobba. Att det skulle bli ljust ute så jag kunde åka hem och gömma mig under täcket. Så samtidigt som ja satt och garva åt dom känner ja deras rädsla. Kineser är bra läskiga!!

BB hade använt ”the grudge”- killen. Asså det är seriöst en av dem läskigare filmerna som finns. Men jag älskar att BB höll dom vakna hela natten. Det fick mig att hållas sysselsatt ALL NIGHT LONG. All night. All night.


RSS 2.0