Ibland undrar man vad katten har släpat in.

Eftersom en VISS person som är ANONYM inte fattade vad ja menade med att Jessica var en färsking så kan jag förklara för dig att jag inte menade att jobba som personlig assistent utan hur det är på dv och så. Sen att du orkar vara anonym de fattar ja inte.. skööön tjej. Men i alla fall..

Idag gick det bara bra på jobbet. Var lite sleten idag men jag klarade mig galant ändå. Efter jobbet gick jag och Jessica ner och tog en cider efter jobbet. Trevlans trevlans. Sen åkte jag hem och började laga mat för att Emelie hade lovat mig att käka med mig för att jag är ensam hemma så jag lagade flintastek med klyftpotatis, bea och sallad. Suveränt. Imorgon ska jag faktiskt inte hitta på någonting alls. Tänkte bara va hemma och ta det lugnt är så sjuukt trött efter veckan som har gått och än är den inte slut. Nästa vecka är det URF också. Jag verkligen längtar! De blir jag Nuttli och Emelie som åker. Vill att det ska vara torsdag idaaag! Nu ska ja faktiskt sova är trött.



Hallon är gott!

Jag och Emelie ska ner och käka och ta en cider. Måste dock hem tidigt eftersom jag jobbar imorgon med. Men vi ska ner o mysa lite bara. Försöker få tag i ronja också men hon verkar inte va så på. Vi får se hur kvällen slutar, det återstår bara att se!


ps. funkar inte att ladda upp bild tyvärr!!


Här händer det grejer

Som sagt är jag jävligt trött på vissa personer här i världen. Vissa har inte alla hästar hemma. På tal om hästar så har jag precis varit och ridit utan ridlärare. Känndes ändå skönt då fick man göra vad man ville lite. Men iaf, det gick åt helvete bra också. Everything was perfect! Sen idag har jag och Anki jobbat. Det gick också galant. Kunde inte gått bättre.
 
Imorgon är det jag Jessica och Anki som jobbar. Alltid lika kul att lära en färsking. Nu ska ja faktiskt tala om för er att Hanna kom fram till turkiet idag vid lunchtid och de va 41 grader där, ÄR SÅ AVUNDSJUUUK! Jag ska också försöka komma iväg någon gång fram mot hösten. Måste bara spara lite pengar först.

Nu är URF bokad och klar. Ska bli så jäävla kul. Är så sjukt taggad inför det! Sen är de hem en dag och mysa lite sen till Gotland direkt veckan därpå. Längtar längtar längtar. Har inte gjort så mycket att komma ihåg denhär sommaren så nu tyckte jag att det var dax! Till urf åker jag Emelie och Nathalie. Till Gotland åker jag Emelie och Jossan! Drömveckor! Jag kommer döda någon om de regnar hela tiden när vi e på gotland. Huur ska man klara sig. De e frågan de. Nu ska ja sätta på¨en rulle så man somnar någon gång!




Min hemmagjorda rosapantern på Malins coctailparty. Matchar bra till morfars rosa parasoll!

Du är som du är.

Att du alltid ska gå mig på nerverna. Hur lyckas du? Min dag har varit perfekt i övrigt, jag har jobbat och slitit med Ida. Gick bra. Imorgon är en ny dag. Då får vi se vem som går vem på nerverna! Sug. Ska upp och laga mig lite middag nu, blire korv kanske? Vi får se gott folk!


Måndagsparty?

She plays like a broken giutarr.

Har varit och jobbat idag. Med Malin var det idag. Imorgon ska ja jobba me Ida. Är så sjukt trött så måste typ sova snart eftersom man ska orka hela veckan att jobba.

v.31
Måndag: Jobbat
Tisdag: Jobba
Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba
v.32
Måndag: Ledig
Tisdag: Jobba natt
Onsdag: Ledig
Torsdag: Urf
Fredag: Urf
Lördag: Urf
Söndag: DÖD
v.33
Mån-fre: GOTLAAND!
Lördag: Ridläger
Söndag: Ridläger



Där har ni, ni som sitter där hemma och undrar va fan ja gör om dagarna. Nu vet ni!

Ja nu är de dax att gå upp.


Heal the world

Denna helg har gått åt att umgås med trevliga peeps. Har inte gjort så värst mycke annat. Igår va vi hos min moster på coctailparty för hon fyllde 35 :) trevligt värre. Sen tog ja o bikade hem till ronja en stund där vi satt på hennes balkong och drack lite. Nej men nu ska ja faktiskt ta o försöka sova lite, som ja har gjort hela dagen SKÖÖNT. Vissa personer borde bara försvinna ett tag så man slipper dom. VÄCKA hela bunten.


SJUKT SNYGG

Som ni såg i inlägget innan så skrev Emelie ett gästinlägg. Duktiga hon! På kryssningen hade ja väldans trevligt. Till en början började man undra om de va en gaykryssning eller nått men de tror ja inte de va bara en jävla massa bögar. 99% hade rutiga skjortor också, undra om de va tema eller om de ba va sån kryssning haha. Rutig-skjort-kryssning. Man börjar ju faktiskt undra. Nu är mina veckor planerade till 100%. Denhär veckan är jag ledig sen jobbar jag alla dagar nästa vecka. Alla sju stycken. Lär vara heeelt död när den veckan är slut. Men men, det ger pengar i fickan. Idag har jag och Emelie prövat på lite Yoga, de gick ju som det gick faktiskt. Det är jobbigare än man tror. Jag hade aldrig trott att man skulle bli trött av att ligga på en matta till största delen men så vare ju faktiskt. Sen måste jag bara påpeka att Jhonny Depp är sjukt snygg. Fortfarande vid 50 år så e han het. Fattar inte hur man kan va de. Sick. Ikväll ska jag Jossan och Emelie ner till TTT och ta oss en cider. Lär inte bli allt för mycket alkohol men man vet aldrig hur det slutar här i hålan. Men nu ska ja faktiskt ta en dusch, hare!



Amenvissst

mitt allra första blogg-inlägg, emelie här dåra ;D ja och matilda har kört lite yoga, yoga for dummies om man säger haha. nämen de gick bra, får se om man får nån träningsvärk imorrn. sedan lagade kocken lite mat; köttbullar, brunsås och potatismos MUMS. ikväll får vi se om de blir käraste tommyyys. ja bjuckar på en låt för er som har bra musiksmak, harebraHEJ!


a


Två dagar i paradiset

kom precis hem ifrån kryssningen :) trevligt var det! Bubbelpool, bögar & rutiga skjortor. I LÖÖV IT!

Kryss, visning.

trevligt att man kom ihåg att man skrev detdär inlägget igår. Idag mår man som man förtjänar. Inge ont i huvet i alla fall men mårilla de gör man allt. Idag ska ja och Pappa, clara och saga på kryssning. Ska handlas lite cider och öl och sprit till den som pallar dricka de :P Men nu måste jag städa för vi har visning idag =) ha en trevlig tisdaaag!

aj aj aj

idag vart det lite mer alkohol en väntat. inte okej. mår illa. går över snart. kryssning imorgon. Ånej inte bra feeling. Slappkryss med familia bada och sola MYYYS

Bästa måndagen ¨på länge

hejhejhallåå..

Somnade räätt så tidigt igår. Ska snart ner och käka lunch o ta en cider me Annica, Emelie och Natha. Ska bli trevlans. Sen ska ja hem och städa rummet eftersom de är visning på tisdag. Ha en trevlig MÅndag för det ska jag haa!

Ledig vecka efter två veckors jobb med bara tre lediga dar.

Hej hej hallå.
Bara för att min blogg har hackat sig lite så kan ja inte ladda upp en ny bild så det får bli en annan gång. Men idag har jag iaf jobbat 12 timmar och sen när jag cyklade hem så mötte jag upp E vid bussen. Vi gick till mig och väntade på att J skulle komma för vi skulle boka gotlandsresa. Men nu är allt bokat och klart och vi åker den 10/8-14/8. Ska verkligen bli skitrolgigt. Va länge sen ja var på Gotland så det så. Men det blir en helt crasy vecka kan ja lova. Herregud ska man verkligen klara av det? Det är fågan det. Imorgon ska jag städa mitt äckliga rum för att vi ska ha visning på tisdag, Frida kanske ska klippa mig också. Och som sagt så ska jag faktiskt på brikakryss på tisdag till onsdag. Fullt upp på min lediga vecka. Sen ska ja o pappa åka ut och fiska någon dag. Om det är fint väder,  men de visar sig. Ha en mysig söndag.




Det vart en liten lista iaf :)

trööött

Sista dagen på öa. Men ska jobba helgen också fast med Emma, kommer vara helt död efter denhär veckan. brrr. Kallt också. känner verkligen inte för dtehär men nu är de sista dagen. Har hållt ut i 4 veckor. duktiga jag. Ne nu ska ja upp o fixa lite tills ja ska cykla. hur trött som hellst. Men på måndag ska ja sova uuut. Hela dagen. Ska inte bestämma någonting alls då. Juste på tis-ons kanske ja ska åka kryssning. Birka Paradise, as nice =).

hej ja kan inte sova.

Jag SKA ha en sån!





sleepu

idag har ja haft min lediga dag, hur skönt som hellst. Men imorgon är det tillbaks till skiten. Men de e bara tre dagar kvar sen en veckas ledighet :D har varit och ridit idag och det gick verkligen skitbra.. TOPPEN YEA. Visar mina kläder som ja beställde en annan dag, nu ska jag sova.

Nästa vecka ledig!

Nu har jag äntligen fått mina saker från hm. ÄNTLIGEN. Sen så för det andra så har jag äntligen ledigt imorgon. Ska bli så skönt att sova ut! från hm vart det, en jacka, en klänning, två linnen, två t-shirts, ett par skor och ett par linnebyxor. Hur sköna som hellst. Jag gillade allt utom glasögonen ja köpte men dom ska ja lämna tillbaka. Nu ska jag bara ha en kväll för mig själv och sova och sova och sova. Är så sjukt trött just nu. Ha en trevlig måndag. Veckans baksida, tycker jag!

gå hem och bli rånad ungefär en gång i månden

Nu är det bara söndag och måndag kvar att jobba sen är ja ledig tisdag och sen ons-fre. Sköönt det ska bli att slippa stället. Idag var det jag och en till i köket bara, gick bra. Ikväll lär ja inte göra nått alls ja lär somna snart. Ha en trevlig lördag ni andra!

Spa-kväll

Sitter och görfotbad inför helgens jobb. Så jäkla skönt när det e färdigt. Ska ta och sätta på en mask i ansiktet också. Sen ska ja nog sova eftersom ja börjar åtta imorgon. måste ba vänta på filmerna så dom blir klara. Men nu ska ja först ut och ta en smoke. Ha en trevlig fredag ni som har lite roligare än mig haha.


bra morgonhumör.

Somnade runt 3 igår så hra väl sovit max 4-5 timmar. Dåligt trött jag är, men nu ska ja cykla till jobbet. Fyfan. Nästan inte värt pengarna. Jobbar tors-måndag. tisdag e jag ledig iaf ! Lycko er som sover nu, dethär suger!

Tisdag.

skööönt att man e ledig ons-tors. verkligen dröm. imorgon ska jag och malin hem till elin på mary kay smink grej. ska faktiskt bli väldans roligt. lär väl slockna snart, det e sjukt jobbigt att jobba hela tiden. men snart är det över på öa. men i alla fall ja skriver imorgon om hur det har gått för mig hos elin. ha en trevlig kväll!



Inge kul vecka alls.

Nu ska jag fara iväg till jobbet snart tänkte bara ge er en snabb uppdatering om veckan som kommer.

Tisdag:Jobba 8-17
Onsdag: Ledig, Marykay-grej
Torsdag: Ledig, Rida
Fredag: Jobba 8-17
Lördag: Jobba 8-16:30
Söndag: Jobba 8-16:30

i like that

Herregud vilken vecka det har varit. Har aldrig jobbat såhär mycket på en vecka i hela mitt liv. oj oj oj. Dagen med åska och blixtrar tillbringades på jobbet. Ush vad jag hatar när de åskar. Inte nice. Sen åkte jag hem till moster och skulle hjälpa dom att packa men dom var redan klara när jag kom så det var lite skönt att jag slapp det. Sen åkte vi hem och spelade lite gin och rummy. Förlorade inte men vann inte haha. Hanna vann och Annica förlorade. Sen mötte jag upp Josephine så cyklade vi och satte oss ute med alla mygg. Trevligt värre. Var ett tag sen jag träffade henne känns det som. Men det kanske det inte va, who knows. Igår var jag iväg och red också. Har fått ny häst att rida, vill typ skjuta den. Hur seg som hellst. Inge kul alls, men ja ska bara ha honom några gånger. Som TUR är! Imorgon ska jag hem till pappa och käka så vid tolv ska vi åka till tippen och slänga lite skit sen ska vi handla lite och käka grillad oxfilé. Finns typ inge godare än det. Kvällen är oplanerad, det är så det ska vara. Hare gött!



Saknar min Emma, kom hem nu!

Laaaaaaaaast day, feelin hothothot

Sista dagen denhär veckan på slitet. Fy fan vad jag är trött, lär ju inte orka göra ett piss idag. De e freda men vem bryr sig.. Trött som fan. Denhär veckan har ja inte gjort så mycke har varit och badat med jossan och med malin vid två olika tillfällen dåra. Men nu har jag faktiskt lite brådis så jag hinner inte skriva mer. Hare, hej!

RSS 2.0