hektisk helg.

Har jobbat och stått i därför har ja inte skrivit något. Ska nog ta en powernap snart. Har jobbat 20 timmar så e rätt trött. Hämtade ut paket från HM också. Finfina saker, två linnen, solglajer och ett par treggins. Nu ska ja se på lilla sjöjungfrun hejpåer.


Min kissssssssse, kanske ska byta namn till Jason?


KRYSS

Har bokat kryssning nu. På onsdag drar vi. Ska bli riktigt roligt faktiskt.
I helgen jobbar jag fre; 16-08 lör;18-12 sön; 20-08.
Nu ska jag allt ta och vara social mot clara som e här, Hej å hå.


Akvarium sökes!

Shit vilken dag det vart, har varit hos moster på fika. Fick med mig en Herman hem. Honom ska jag ta hand om i tio dagar. Det är en surdeg som min lilla kusin har gjort. Man måste ju göra det då :) hur söt som hellst. Idag ska man röra om i herman 2-4 gånger. Om han inte bubblar är han död haha. Snacka om att göra det till en kul grej. Mormor och morfar har varit här och hjälpt mig grovstäda. Jag hade en svart sopsäck med pantburkar. Den fick pappa panta haha. Storhandlade och sedan skyndade mig ner till centrum och mötte Emelie. Vi käkade på mandarinen. Värsta gott! Imorron börjar allvaret. Då ska jag jobba. Börjar fyra och slutar åtta på morgonen. Ska bli rätt skönt ändå. Nu har jag precis gett mina små liv här hemma mat. Överlyckliga Emma fick ett ben. Ska väl sussa snart. Juste är det någon som vill sälja ett akvarium. Inte över 100 liter. Ett litet alltså :) Kommentera isf! PÖSS.




Jag älskar denhär kon!!!


Min sötaste Emma!








Lycka

Shit vilket härligt väder det var ute idag. Det är ingen sol men det var säkert någon plusgrad. Det står -2 på google. Men det känns som att det var plusgrader. Emma vart så lycklig på promenaden och hoppade runt som en gummiboll. Ikväll runt fem kommer mormor och morfar dom ska hjälpa mig i källaren. Jag har massa lådor där som har legat där sen jag flyttade in. Jag vägrar att gå ner dit ensam. Källare på norrgårdsvägen nej tack. Sen runt sju så kommer pappa och hämtar mig så ska vi åka och storhandla. Ska bli så himla skööönt. Jag är så sugen på att sola och simma idag. Ska försöka få med mig någon dit! Men men nu ska ja göra lite nytta och städa lite till. Heeej påer!



ge mig sommar

Ge mig sommar så att man kan anväda alla sommarkläder. När man kan gå i bara en tröja kl 22 på kvällen. När man kan använda tygskor igen. När man kan köpa vårjacka och slippa vinterjackan. Ge mig bara sommar så blir jag jätteglad. Har beställt jättefina saker från hm som har kommit. Sommarsommarsommarkläder, skor, bikini. Mycket bra! Nu har ja klagat klart och ska vara lite social mot saga som sitter här med mig. Hon var med i stallet också. Mys värre. Hej på er / Luriga Ugglan. HAHA.
  


Trött å så.

Snacka om att jag är trött, har inte gjort något speciellt idag. Eller jo, ja har städat. Eller damsugit och skurat. Annars nada. Snart ska jag bli hämtad, sen ska ja rida. När ja kommer tillbaks börjar efterlyst. Värsta kul. Sen undrar jag vad grejen är med Bustiers. Tycker verkligen inte de e snyggt. usch o fy.


Ska det inte vara snyggt? Ska det bara vara bekvämt eller?


Sug kvinna

Dendär tjejen tror att hon är gillad. Dendär tjejen är så sjukt jobbig. Dendär tjejen tror så mycket om sig själv. Jag är så trött på dendär tjejen. SÅ TRÖTT!! Flytta härifrån så man slipper se dig. Skönt att man slipper ditt tjat i helgen iaf. SKÖNT. Hejdå idiot.

När ska han växa upp


Goodmorning sunshine.

Vaknade tidigt idag, innan kl slog 10. Rätt skönt det med, ikväll ska ja rida och kolla efterlyst. Nu måste ja mata katterna och emma. Hörs.




BÄSTA


Såhär står det när jag loggar in på FB...

Kontot ej tillgängligt

Ditt konto är inte tillgängligt för tillfället på grund av webbplatsunderhåll. Det bör vara tillgängligt igen inom några timmar. Vi ber om ursäkt för olägenheten.







OCH SÅ HAR DE STÅTT HELA DAGEN, jag börjar få panik..


Herregud vilken dag

Ja imorse så stannade jag och therese kvar på jobbet ett tag och bakade kladdkaka till mötet senare på dagen. Sen gick vi hem till mig och kollade på DH avsnitten. Dom nya, hade redan sett dom men therese hade inte och jag gillar dom så vi såg dom igen. Sen vid tolv kom annica över på sin lunch och hälsa på. Efter det tog vi en promenad till mötet. Efter mötet gick jag till djuraffären och handlade kattsand. Lär aldrig mer köpa kattsand från willys, usch inte bra alls. Så nu köpte jag riktig sand. Från djuraffären till söraskolan tog det en kvart, hade tio kilo kattsand i ena handen och hunden och mobilen i andra handen. Usch va tungt det var. Saga mötte upp mig där och bar sanden hem till mig haha. Jag tänkte, tio kilo är väl inte så mycket men åå va tungt. När vi kom hem till mig lagade vi middag och möös. Sen kollade vi på en helt psykad "skräckis". Riktigt sugig film, triangle hette den. Rekomenderas icke. Saga bråkade med mig i soffan och emma fick värsta flippet och morrade och skällde mot henne haha. Värsta vakthunden! Nu gick jag precis med Saga en bit på vägen hem och nu e jag hemma igen. Det var min dag för er som är nyfikna! Nu ska jag sätta på en movie och sova lite. Helt död.

Ps. Min facebook är helt konstig den går inte att gå in på och ingen kan gå in på den. Känns sugit, jag saknar FB :( Ni kan ju meddela mig när den funkar igen tycker jag.. Ds.




Lukas snodde Emmas sovplats.


Myys

Halllå där, sitter hör me min jobbarkompis therese och kollar på tv. Ska snart på möte med jobbet. Ikväll får ja se vad som händer. Måste verkligen städa här hemma. Men vi får se vad ja orkar. Det blev ett kort inälgg nu kommer säkert mer sen as usual, peace.




ge mig vår


Kallt, ISKALLT.

Hohoo, denhär dagen tänker ja inte gå ut mer än ja behöver. -17 just nu, inte så tilltalande. Stackars Emma hon kommer frysa ihjäl där ute. Hon ligger här i mitt knä helt ihoprullad. Snart kommer Saga hit så ska ja bjuda på lunch. Mycket trevligt. Sen ikväll ska ja jobba, efter ikväll är jag ledig till och med fredag så det är rätt skönt. Ska försöka göra så mycket jag kan under lediga dagarna. Nej nu ska ja ta mig i kragen här och göra lite nytta. Tjing.



Filmmys med chixen

Sitter här med Emelie, Emma och Annica vi har spelat lite kort och myst. Nu sitter vi och väntar på att paranormal activity ska bli klar. Dom har ju inte sett den så den måste dom se. Men nu ska ja va social heej påer :D



Ännu en kruka trasig.

Mina kusiner åkte nu precis, tror vi kollade på sex stycken filmer igår. Riktigt mysigt att ha dom här. I lööv it. Ska snart ta emma på en prommis men först måste ja berätta att min katt precis hade ner kruka nr2. Alltså den andra krukan som går sönder. Nu ser de helt väckt ut. Men men va ska man göra. Får ta och införskaffa nya någon dag. Nu ska ja ta mig i kragen och gå ut med Emma. PÖSSSS PÅRE.

bakis baby

Asså dethär inte okej. Mår riktigt jävla dåligt. Jag vaknade kl 10 imorse, KL TIO!! Fyfan ja e så trött så ja tror ja ska dö. Igår va vi först hos Emelie och drack och spelade och hade det allmänt trevligt sen drog vi till sbar. Ja måste säga förlåt om ja sa nått elakt eller så till nån. Kommer inte ihåg ett piss. USCH. Skönt det ska bli att vara barnvakt idag. Vi ska bara mysa och käka pizza. Dom lär va här vilken sek som hellst så ja kilar nu ha det bra. Psst påminn mig vad ja gjorde igår ;D



Grattis Emelie.

Hallå hallåå, vaknade för ett litet tag sedan. Tog mig i kragen och diskade upp all disk. Så nu är det äntligen rent och frächt i köket. Det är väl typ sovrummet kvar att städa. Kläder överallt men men, ska snart tvätta så ere. kl 14-18 hela fyra timmar haha. Men ja brukar faktiskt inte tvätta hela tiden. Therese borde ringa snart, hon ska hit och klippa klor. Hmm och emma skulle komma förbi en stund sen. Ikväll får vi väl se hur det blir eftersom det är som det är. Tråkigt tycker jag att det skulle bli såhär.

För det är ingen vanlig dag nej det är Emelies födelsedag hurra hurra hurra! Grattiis!


Nu ska jag gå promenad med Josephine så det så!

<3

JAG HAR TÄNKT PÅ EN SAK..

Jag skriver oftast mina inlägg på natten, det är då ja inte har nått annat för mig alltså haha. Har faktiskt städat lite tills nu. Imorron måste jag diska! Aa men nu ska ja sluta pladdra, pöss på er sötnosar.




Mina älsklingskusiner som ja ska vara barnvakt åt på lördagkväll/natt.


hare hej.

Är hur pigg som hellst, skulle kunna va vaken hela natten. Men icke de kan ja inte för jossan occh ja ska på promenad imorgon på dagen. På kvällen ska ja hem till mormor och morfar, dom bjuder på lite pankisar. Så snällaa :) Är riktigt otaggad just nu men det lär lösa sig. Gillar inte att göra saker ja inte vil.. men man måste ju tydligen ställa upp för annars e man en dålig person. Ja men visst ja får väl ge mig denhär gången då. Usch o fy ja blir bara irriterad när ja tänker på det. Hoppas bara allt blior bra ja pallar fan inte hålla på. Nej just därför gör ja en sak ja inte vill egentligen. SNÄLL JAG ÄR!! Om någon har ett bra filmtips får dom gärna skriva. Känns som ja har sett alla mina hundra gånger om. Men men nu ska ja sätta på nån film man redan sett, pussilööv.

ps. vissa personer e ju riktigt jävla efterblivna. suug.


Kul

Gud vad taggad jag är, nooot.

RASTLÖÖÖS, ge mig våår

Kan ingen bara fixa sommar och vår nu? Är så trött på all slask och snö. När man önskat efter lite snö får man snö ända in i mars. Det lär ju säkert ligga kvar tills april också. Trött man blir. Global warming vart är du? Mer sol åt folket. Sen kan vi ju ta dethär med facebook. Va är grejen med att göra om varje månad och hålla på och fixa och trixa så att det blir segt. Jag hatar facebook men jag är ändå inne haha, snacka om att suga. Tänk tänk tänk, snart är det sommar och man kan sitta ute. Man kan grilla, man kan sola, bada utomhus allt blir så mycket roligare. Jag älskar vintern men nu har till och med jag tröttnat, trot eller ej. Men det har faktiskt gått över styr nu. Hoppas på snö nästa år med men att under februari månad ska det försvinna och töa lite. På tal om inget så måste jag boka tvättstugan imorgon tycker jag, känns verkligen att det måste tvättas och städas lite hemma. Badade katterna och klippte klorna på dom idag, första gången för mig och första gången för dom med. Gick väl sådär. Isac är absolut inge rolig att klippa eller bada, han blir så arg och försöker slita sig. Men han måste, båda katterna har mjäll så ja behandlar dom nu annars hade jag icke badat dom så ofta. Men samtidigt måste dom ju lära sig någon gång. Jag har låtit dom vara ute på balkongen nu också, fast i koppel haha. Vågar inte släppa lös dom, tänk om dom skulle hoppa. Fyy vill inte ens tänka på det. Jag vill bara att man ska se små blommor som växer upp från marken och att solen ska komma fram nu, nu vet ni det och dethär va ett jävla onödigt inlägg men ni gillare, ni göre bah. Tjo mattafaccckkasss <3



KLICKA FÖR STÖRRE BILDER


Godmorgon världen.

Har haft min moster på besök här idag. Mycket trevligt, vi pratade om lördag då jag ska vara barnvakt åt världens bästa kusiner. På fredag ska ja fira Emelie som fyller år. 22 år. Sjukt gammalt :o. Nu sitter ja och väntar på att mormor ska komma hem. Hon och ja ska äta hos henne haha. Bjöd in mig själv, som tur e har man ju världens bästa mormor så de gick ypperligt bra. Imorgon måste jag gå till djuraffären och köpa klosax till katterna och kattmat. Clara va ju så smart och tog med mitt bankomatkort. Icke okej. Måste börja söka jobb snart igen. Fifan. Känner verkligen inte för det. Men det är ett måste, för ja vill ju bo kvar här på ngv. Trivs väldans bra. Förutom min granne USCH. Annars ere ju centralt och mysigt. Ska väl skriva in mig på arbetsförmedlingen igen. Kan ingen ge mig ett jobb i handen så blir jag väldigt glad. Sug på den karamellen och återkom till mig. Känns som att jag är rätt uttråkad och skriver ett långt inlägg, det brukar ja inte göra. Vissa som skriver, dom skriver hur långa som hellst. Men ja känner att ja inte pallar skriva en bok varje gång. Men nej nu ska jag sluta babbla hare så himla bra ni som tycker de e intressant att läsa här utan att kommentera ;)



JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!


Jobbhelgen slut

Denna jobbhelg är nu officiellt över. Slutade kl 20:00 och tog en prommis med vovve då. Morgondagen vet jag icke om ja ska träffa min moster kanske. Ska väl käka middag borta hela veckan eftersom kassan e åt fel håll. Skitskitskit. Idag har ja varit i sörasimhall å badat, himla roligt va. Nu ska ja nog göra mig en knäckemacka eller nått. Finns inte mkt annat i kyl och skafferi. Typiskt. Helgen orkar ja inte skriva om, kommer knappt ihåg hälften så att så ere. Alla hjärtans dag idag, hur mysigt som hellst. Jag myser här med mina två boys och min tjej. Bättre än så blir det icke. Hare bra hej.




GE MIG COLLIE BUDDZ IGEN!

Till och börja med har Malin skaffat blogg igen. Ja tänker inte säga vad den heter moahah. Den får ni hitta själva. precis som jag gjorde. Jag kan ju iaf ge er en ledtråd att den inte är från blogg.se ;) Sitter här med en skakande hund i knät. Jag tror hon e lite trött. Hon sitter upp i mitt knä och har huvudet på min arm haha. Sööt. Katterna har nått ryck dom får ibland och springer runt i hela lägenheten. Dom brukar göra det en halvtimme typ sen somnar dom gott.

Min granne, vem du än är. Jag är såå trött på dig. Sluta spela din äckliga technomusik på dagarna, om denhär personen inte är hemma ylar dennes äckliga hund tills personen i fråga är hemma. Är så trött på det. Om hunden inte kan va hemma ensam lämna den inte då! Måste få gnälla lite.

Idag ska jag inte alls göra mycket. Får se vad kvällen leder. Man vet aldrig. Tänk om man skulle planera en kväll in i minsta detalj. Undra om de ens skulle gå. Synd för dom som är kontrollfreak och måste planera allt. Synd för er, synd! Nu har ja gnällt klart, haha. Nej men om man skulle ta och hitta på något tills alla slutar? Maby baby. Vi hörs hörrinini!


Nej jag bangar inte. Snygg!!


Baby.

Jag är helt kär i john heder. Han måste vara världens bästa komiker. Det finns ingen som ens är i närheten av honom. Bästa, bästa, bästa. Ikväll ska man rida. Efter det ska ja nog´ta ett glas vin med Malin. Får se vart kvällen leder. Nej men hurrni nu ska ja käka upp min lunch :) (fiskpinnar och ris ;D)



Godmorgon

Vaknade precis, ska ge djuren lite mat sen käka nått själv kanske. När ja vaknade va ja helt snorig. Ursch o fy ja kan inte bli sjuk nu igeen. Ikväll kommer mormor och morfar förbi, emma skulle komma förbi en stund också. Alla måste ju hälsa på mig när ja e i min ensamhet haha. Har tänkt på vad som MÅSTE göras i sommar.

Sandhamn
Gotland
Utomlands
Uppsala reggae festival
Peace and love?
Åka båt till nån fin liten ö i skärgården

Kommer säkert komma på fler saker men detdär är måsten.



Sandhamn.


Äckliga söndag.

Jag hatar söndagar. Tråkigaste dagen på hela veckan. Fast denna söndag har inte varit så tråkig ändå. Jag vaknade av att degen plingade som en idiot. Gick upp å öppna och satt å snacka lite skit med  honom ett tag. Sen kom annica och hämtade mig och vovve. Vi åkte till Täby där Annica köpte massa fina gymkläder. Va inte på topp men de var trevligt ändå. Åååh på vägen hem såg vi en ÄLG!! Sjukt. När jag kom hem så städade jag hela lägenheten. Jag säger ba en sak, snus är det äckligaste som finns.. Snus borde försvinna. Usch för snus! Blodstänk på toaletten, ett berg med disk, bordet var helt kladdigt osv. men det e ba mysigt vi hade ju iaf roligt! Jobbar inte förens på torsdag så i veckan blir det kvalité-tid med släkten.

Veckan lite löst.

Måndag: Mormor och morfar kommer förbi, mormor ska sätta upp gardinerna ordentligt. Morfar hittar säkert nått han kan göra också.
Tisdag: Ska umgås med min kära moster Malin.
Onsdag: Rida
Torsdag: Jobba
Fredag: Lugnt
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba




Jag och Ida sommaren 08.


pöss

Nyvaken, helt död. Igår satt jag Annica och Emelie hos mig och bara snacka skit och myste. Skönt värre. Idag ska vi supa, känns som de va länge sen fast de inte var det haha. Men nu ska ja ta en morgonprommis med Emma. Puss

Hej

Sitter här med ett glas smoothie och varma mackor och myser när det är äckligt väder ute :p Ska snart sätta på en film och mytsa med mina små kissar och emma, men först en kvällspromenad me doggie :D <3

Tummen ner.

Bra, nu har du inga vänner kvar. Grattis!

Äntligen

Hur rolig konversation i stallet som hellst! Ville bara asgarva. Situationen tillät det inte dock.

Mamman: Har du mascara på dig?
Ungen: jaa..
Mamman: Men flickor i tvåan har inte mascara!
Ungen: Jo
Mamman: Vem mascara är det då?
Ungen: Min!
Mamman: Jag blir galen om du har tagit min mascara.

Asså fatta att dendär lilla ungen som går i tvåan har stått och tjyvsminkat sig och inte sagt till någon HAHA.

Dålig uppdatering

Fyyy va dålig uppdatering mina vänner har. Tänker inte skriva ett ord till. Väntar till att någon uppdaterar!

Lång dag?

Vilken lång dag detta har känts som. Va på jobbet imose och när jag kom hem så gick jag en promenad med emma. Sen sov jag ett tag, innan jag gick ner till centrum och handlade kattschampoo och hundmat. När jag kom hem igen tog jag en promenad hem till min kära jobbarkompis Therese. Hon hjälpte mig att klippa Emmas klor. tack så hemskt mycket. Hon hade hur mycket djur som hellst. Skitmysigt. När jag och Emma och Clara väntar på bussen kommer Emma Rothoff och hämtar upp oss vid storvreten. Vi åker bil tillbaka och nu är jag och Clara hos mig. Ska snart käka middag. Det bjuds på potatisgratäng kött och tzatziki. Mumma! Nej nu ska ja hjälpa clara med maten byyeeee.



Jobbar..

Sitter här på jobbet och min tanke flög på mina små bebisar där hemma. Har inte skrivit mycket om dom men jag har en prazsky krysarik som heter Emma och två kattungar som heter Isac och Lucas. Bibliska namn tydligen, hade ingen aning om det innan ja bestämde namnen. Men jag gillare, dom kallas fortfarande kisse och kisse för att jag tycker det är enklare att säga men dom e så mysiga. Isac är den svartvita katten, han är lite blygare mot folk han inte känner. Lucas är den brunrandiga, han är mer frammåt och ska alltid mysa. Så när jag ska sova så sover Isac vid mitt huvud, Emma vid magen och Lucas mellan bena. Tur att man har en stor säng. Tänk om man skulle ha halva, 90 säng. Det skulle ju aldrig gå. Här kommer lite kort på mina bebisar därhemma. Tack Clara för att du är hund och kattvakt ikväll!


Isac och Lucas Myser i min fotölj !


Emma myser i soffan!


Lucas!


Isac på soffbordet. Sovandes!

RSS 2.0