KBK- kör bara kör!


Ingen förstår hur trött jag är.


Orkar inte

Hejdå

Homie


Snart drar vi


Pulkaåkning och varm choklad.

Igår jobbade jag till 18. Fick sjuts hem av min snälla kollega! Då ringde ja min soulmate och vi gick iväg till hackstabacken för att åka pulka. Det va faktiskt skit mysigt! Vi åkte en stund och gick sen hem till mig och drack varm choklad! Myskväll! När ja gick och la mig fick jag feberfrossa.. Känner av den lite nu på jobbet! Fihelvedte :/ ttyl


I dont like you. And i never will.

Måste verkligen försöka sova nu. Jobb 8-18 imorgon! Im dead already! Ttyl.


Ett nytt beroende!


Det snurrar i min skalle!

Dan före min birthday idag.. Känns mycket roligt att fylla år igen. Eller? Nej hade gärna stannat vid 20. Men vad ska man göra. När jag fyllt 25 så kommer jag aldrig mer fylla år haha.. Det kommer stanna där även fast jag är 40. Men de säger vi inte till någon. Har inte kollat mitt besökarantal på flera veckor. Tänkte kolla det när ja kommer hem. Sist ja kolla hade det ökat mycket. Men vi får väl se om jag har några trogna läsare som läser varje dag.

Jag har en favorit blogg- falsksanning. Dom/den/han/hon skriver så roliga saker om alla bloggare. Det är som en skvallerpress för bloggare! Me like! Sen ska man ju inte tro på hälften som står där men det kvittar. Kul att se vad folk kan hitta på!

Idag ska jag försöka orka med ett träningspass också. Kvällspass med sisters! Måste verkligen få igång en rutin att träna 2-3 gånger i veckan och äta BRA mat. Har börjat med omega3 och kosttillskott så vi får väl se hur det går. Måste dock köpa ny våg då våran e död -.-! Oj nu vart det för mycket text! Har du orkat läsa hit. Cred till dig! Inte ens ja hade pallat någon annans text om ingenting! TTYL!


Right!


Wanna party or what?

Nej usch jag har aldrig börjat så här tidigt i hela mitt liv. Jag har tur att jag käkar omega3 för annars hade jag aldrig kunnat jobba så tidigt. Och ni som säger -"du vänjer dig". Fu! Jag är ingen morgon människa. Nu måste jag arbeta här ttyl ;)


Fuck My life!!!!!!!!


Måndag igen då!

Ja nu har ännu en helg gått och jag har väl inte åstadkommit så mycket denna helg heller. Fredagen; va hos grannarna först sen ner till krogen och sen till efterfest hos några lättländare typ -.- sen hem och hitta sambo deckad i sängen med blod på handen. Sen va det ju bara att decka direkt! Drack något skit som hette balsam. Som va som likör typ. Smakade skit!

Lördagen va vi först hos syster och sen hos grannen igen :) jag mådde piss men jag stog på mig till typ fyra. Sen deckade jag i min säng PÅ täcket med min one piece. Vaknade upp igår med one piece och allt plus en liten filt! Tack bämbo!

Söndagen bjöd på fördelsedagsfirande för kusinvitamin som fyllt 14 nu! Shit va tiden går fort! Nyss va han fyra typ och vi var barnvakt åt dom i gryttis!

Dagen idag då.. Kl 16 börjar jag jobba så innan dess tänkte jag diska och städa lite :) syns ju att det varit helg!

TTYL BITCHASSWIGGAS.


Godnatt


Lovley!

Älskar att det faller ner lite snö! Och att jag snart SLUUTAR! Tur är att jag och Morris kan åka tillsammans hem :) då ska jag hem och mysa med Tristan! He miss me i think ;). Helgen oklar men jag ska iaf TA DET LUGNT ikväll. Thats fo sho! Ttyl.


<3

Älskar mina tjejer! Ni betyder allt för mig. Kommer alltid ha en del i mitt hjärta! Glad att jag har er och att ni alltid kämpar för vår vänskap. Liksom jag. Det är riktiga vänner det! Puss och kram till er! Ni vet vilka ni är!


Hard Work.

Är redan på jobbet sen ca en timme tillbaka! Så ni som sover.. Fyyy på er. Upp och hoppa snart har vi en ledig helg framför oss! Ttyl måste dricka upp min frukost ;)


Död fisk

Ligger som en död fisk i sängen med en snarkande Barbie bredvid mig. Hör hur grannens HUNDJÄVEL skäller konstant. Ska fan ringa och få bort hunden. Det är grannen på höger sida. Inte ens min port eller våning. Ändå hör man den.

Whatever, idag har jag haft en super mys dag med saga! Varit och tränat och promenerat! Nu måste jag inta bingen och dö en snabbs innan jag börjar tidigt imorgon bitti! Ttyl bitches!


Är hundvakt!

Jag och saga gick upp över Hacksta backen sen ner över skånsta och tillbaka på typ två timmar. Vi gick jätte många omvägar då också :). Nu ska jag saga och Clara iväg och träna lite! Ttyl


Skallig challa challa.

Såhär kul har vi det på jobbet. Haha inte alls alltså.


Jobbar trött sliten och död!


Tisdag

God (not) morgon. Vaknade en halvtimme innan bussen av sambo's väckarklocka. Tur va väl det. Fick hetsa ner till pressbyrån. Thank god att musik på telefonen finns. Jag hade varit skiträdd annars. Visserligen va ja en aning osäker men hjärta musiken! Igår fick jag äntligen träffa min Åre-bo. Skulle ha setts senare på kvällen men jag somnade och vaknade sent i soffan! Idag ska vi fira syster och mormor som fyller år! Men först jobb! Ttyl <3

Bilden är från i fredags me and Linda!


Helgen gick förbi snabbt denna gång med.

Ny dag och ny vecka! Helgen har bestått utav party. Hade gärna haft en extradag ledigt så att man skulle kunna sova! Sov tre timmar inatt och är sjukt trött! Just nu tittar vi på film på jobbet! Värsta mys! Slutar kl 15 idag då ska jag hem och dö i soffan! Imorgon jobb 7-15 igen! Ttyl! Ps. Fucking cold outside imorse!


Marra goes wild


Hard Work Work


Kringlan


Lånade nagelolja av Morris! Me like!


Sambo gjorde tappert försök med mina naglar :)


På g mot jobbet


Matkoma!

Död i soffan med tvätten i tvättstugan. På tvn rullar Stockholm boogie! Inget fan av svenska filmer men denna är nostalgi. Har precis ätit en mys middag med sambo också :) härlig torsdag med mycket hemma mys! Me like! Imorgon jobb 15-21! Sen ledig helg. Ska bli sjukt skönt!


Mental breakdown!!

Måste bara berätta om gårdagen. Igår var en tung dag. Kom hem och pratade lite med sambo innan vi gick ner till centrum och handlade! Skit tungt att bära! Sen när vi kom hem städade jag undan lite och sambo diskade. Sen gick jag ner i tvättstugan med tre proppfulla påsar. När jag kommer ner är det någon jävla IDIOT som har tagit min tvättid. Det började koka i mig och när jag kom upp slängde jag in alla påsar och snäste något åt sambo. Stängde in mig på mitt rum och började städa, utan att säga något. Sen ut i resten av lägenheten samtidigt som jag var skitpissed. När jag är klar med alla golv (då har jag både dammsugit och skurat) klär jag på mig och går ut för att rensa luften. Jag kände verkligen att jag och sambo skulle börja bråka. Eller i allafall jag. Utan att säga något alls smällde jag igen dörren och gick. Sen får jag ett sms; vart ska du? Så svarade jag; kommer snart. Då får jag som svar; döda inte han i tvättstugan bara. Då måste jag erkänna att jag fick mig ett litet smile på läpparna. När jag varit ute en stund så kommer jag tillbaka lite lugnare. Jag och sambo åt en mysig middag sen kunde jag inte somna. Shit vilken dag. Allt gick åt helvete. Iaf efter att någon snodde min tvättid. FITTA. Tur att jag inte gick förbi tvättstugan och kollade där för då hade jag sparkat in rutan och skrikit. Haha. Detta kan man kalla mental breakdown!!


Notis till mig själv:

Lyssna aldrig på partymusik påväg till jobbet.


Morris ät skit


:)

Ja jag försov mig. Kul måndag. Skit väder och irritation. Jobbar över en timme idag fast det spelar ingen roll för att ja försov mig. Men antingen kan jag sitta här och muttra över det eller hå vidare och jag väljer det sistnämnda! God dag 2012!


RSS 2.0