Måntag

Oj nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Just nu sitter jag på jobbet och slutar kl 18 idag. Då ska jag försöka få in en joggingtur med Frida. Tvätta måste jag också göra. Ush stressen över det också. Tiden räcket liksom inte till när man jobbar all the time. Iaf under en vecka. Så alla mina vänner som står ut med detta kärlek till er! Socialt missanpassad är mitt andra namn denna veckan. Ttyl bitches.

your moves rock

Spelar kinect med hanna just nu. Fyfan va det är kul. Älskart! Vad mysigt med hanna på besök också. Kärlek!

Pics.

Pappa smygfota.
Ser ut som ja har horn av ljus. SNÖGGT.
MYS.
DEANCEEE BIATCH.
Du e ju dum i huvudet, här har du din bild FRIDA.
HAHA BUSTED!
Mli's miniskor i mitten. 35?

CHECK!

  • Städat, check!
  • Diskat all disk, check!
  • Tvätten, får fixa det imorgon bitti istället.
  • Nu; plugga körkortsteori!
Vill bara påpeka att det INTE är Emelie Seweling jag menar i mitt andra inlägg. Vem kan bli arg på lille nasse?

uttråkad, trött och skallebank.

Ska nog gamea lite halo. Det får mig på bättre humör tror jag.

Lördagsmys.


Morrn.

Jag vaknade för typ en timme sen. En lördag. Shiet va bra. Har precis ätit frukost. Alla andra är väl tokbakis el sover just nu. Igår da. Vi spelade Kinect. Asså guud vad roligt men fy vad svettig man vart. Spelade både adventures och dance central. Just nu går det någon skitfilm på TV1000 så jag ska nog spela lite. Fatta grym man kmr bli på att dansa. Wiihu.
Proviva; Gul kiwi, mangostan. Macka med ost och skinka. Ägg och omega3.
Great frukost.

Pappa<3

Vi pratade om att bänkar i köket är mycket lägre i gamla hus. Efter en stunds disskuterande händer detta:

Jag- men förr var dom väl kortare för att kvinnorna bara stog i köket.
Pappa- det är ju där dom ska stå.
Clara- (ignorerade) men så är det inte nu för det är många mer män som står i köket.
Jag- (ignorerade också) ja det är ju så.
Pappa- det är kärringarna som ska stå i köket.
Jag- men käften pappa.
Pappa- jaha oj.

Reggaemusic jamaica.

Alltså, tänk att få åka till jamaica. Fysatan va kul det skulle vara. Bara massa rastafari´s och reggae hela dagarna. Nästan som URF. Fast fina stränder. Å mycket roligare. Någon som vill ge mig en biljett dit?

USH.

Du e så jävla äcklig. Du kommer inte ha några vänner kvar efter dethär jag ska berätta för alla vad du har gjor Emelie S. Hur fan kunde du göra såhär mot mig. Det är inte okej.

HUMOR.

Lyssnade på mina medd. på min mobil. Då har ja missat ett medd. från mormor.
  • Hej min lilla älskling det är mormor här. Hur mår du? nu har jag äntligen fått tag i ditt nya nummer så nu kommer du inte undan. Ring din gamla mormor.
haha älska min mormor!

Ny design

Jaha då har man orkat fixa det också.

AAAJ

Jag har så sjukt ont. Asså känslan går inte att beskriva. Innresmärtor är fan INTE roligt. Låt mig vakna upp utan smärtor tack!

Jag är en tönt som spelar cs och dricker coca cola.

Nu ska jag och Jessica ner till ceentrum. Härligt med sool men ack så kallt. På med vinterjackan, björnfittan, halsduk, vantar och pilotglajorna.

House'Llelujah

Grym låt förövrigt. Är helt slut i hela kroppen. Borde städa hemma egentligen. Men Har ingen ork i benen. Imorgon vet jag icke vad som står på träningschemat. På fredag iaf, kinect plus DANCE-grejjen. WHUHU vad ja ska rocka. Souljaboy tellem ska ja dansa meest av allt. ÄLSKA.

HATAR ATT JAG INTE KAN LÄGGA UPP UTUBEKLIPP. FUCK BLOGG.SE

Man ser hur kallt det är. BURR.


Skatt.

Betalat 11 tusen i skatt denna månad. Snacka om att jag kommer få mycket tillbaka i maj?juni?juli? kommer inte ihåg när det är. Kan ju tillägga att jag valt det själv. Att ta så mkt skatt. Hellre att man får tillbaka än att man ger tillbaka!!

Goooooooooood morgon.

Solen skiner ute och jag ska snart åka till itrim och träna med jessica elin och linda. Nu kör vi!!

Bra jobbat idag.

Vaknade tidigt och fixade lite i lägenheten sen mötte jag upp Fian så gick vi och Elin och tränade på itrim. Sen ner och sola, vart bjuden av fian TACKTACKTACK. Efter det gick jag och Frida en powerwalk runt spåret. Ye ye ye. Good! Nu håller jag på att göra lax och potatis till middag. Som vart lite sen va haha. Har börjat med en pulermåltid/dag. Ljusare tider yeaaap. Imorgon= yoga. Cha cha.
Skål!

Old memories.

http://www.youtube.com/watch?v=KaVnA88oNTg eftersom blogg.se har fått nått fnatt kan man inte lägga in låtar.. Men dendär låten.. Mmmums, så bra!

Sitter och väntar på att fian ska vakna. Ringde och hetsa henne innan. Hon lät så ledsen så ja va tvungen att sluta. Jahaja, jag ska bli bjuden på simmning och solning! Oouuouu Barba streisand. Kan någon ge mig en miljon så ja kan köpa en häst och en hund. Tack på förhand!

Godnatt

Hälsn. från Lukas!

Jag vill börja igen.


Dra åt helvete skåningar.

Gud vad vi har varit duktiga idag. Jag och Frida Jäderberg (viktigt med efternamnet) gick först till skånstastallet, tittade på alla hästarna. Gud vad sugen jag är på att börja igen. På hemvägen joggade vi. Ja jag joggade. Joggade i intervaller. Sjukt bra jobbat av oss! Till middag blev det köttbullar och pasta eftersom ja inte har någon nyttig mat hemma haha. Ska börja dricka citronvatten också. Eftersom jag HATAR vanligt äckligt vatten. Kan endast funka om man är uttorkad. Nu är det BB fyfan va mkt skåningar. WTF är det? Man hör ju itne vadfan dom säger.

Powerwalk, nu kör vi.


Levande död?

Vaknade precis och tittade på mobilen. 76 sms och 6 missade. Aa nån hade ju jättekuuul! Det sjuka är att jag inte vaknade av något av det. Idag är jag ledig. Guuudars vad skönt. Välbehövligt. Nej nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra äggröra till frukost och sen städa lägenheten. Katterna har stökat ner så in i norden.

Ångest.

Till sommaren är det så fint med lite ljusare hår. Jag får alltid solblekt hår men funderar på att lägga i lite ljusare slingor nu till sommaren. Vad tycker ni mina stammisar?! Igår såg mitt hår ljust ut. Kanske ska färga mörkt en gång innan. Snacka om beslutsångest. Tänkte idag på hur skönt det skulle vara med sommar och uteserveringar. I alla fall bår så jag kan använda min nya vårjacka. Sjukt snygg. Någon helg i sommar MÅSTE jag ut i skärgården igen. Tänk att lägga sig ner på klippberget i eftermiddagssolen och öppna en iskall cider. Bara njuta och skita i vad klockan är och om när man ska jobba nästa gång och slippa tänka på pengar. Detta ska utföras i sommar med all sannolikhet. Jag vill typ köpa en liten båt eller så låter Rikard mig åka med hans :D. Snälla rå kungen! Ttyl ska spela lite angry birds vilket är vääldigt beroende framkallande...

Ssstick

Jag tänker inte på dig längre jag skiter i vad du gör jag bryr mig inte du borde göra detsamma!

Heeeeeejdå

mitt håår e ljusbrunt?!

Min fredagkväll.

Den sprängande huvudverken smyger sig på.. 1h15min kvar till jag slutar dock.

Hund.

Jag ska skaffa mig en hund till sommaren. Det kommer antingen bli en Rusky toy eller en Prasky kryzarik. Hellst vill jag ha en prasky. Långhårig eller korthårig vet jag inte, färg spelar ingen roll. Är lite sugen på en herre och inte en dam. Prasky eller Rusky? Prasky.. Rusky.. Jag vet inte.
Korthårig Prazsky.
Korthårig Rusky toy.
Långhårig Praszky.
Rusky toy långhårig.

KBK

Eftersom jag har satt upp ett mål att inte supa förens nästa kryssning (April/Maj) så måste jag sysselsätta mig med något annat. Alltså; träna, simma, promenera och så småningom jogga när flåset är igång. Har skrivit en tränings och kostplan för mig och frida. Känns som att detta är gut gut. Det kommer gå bra.


Gamla bilder


Dagens video.


Video of the day!


pigg kisse


Kärlek till min pappa!

Jag: Pappa du behöver inte skicka alla farmeville recuests till mig.
Pappa: Joo jag behöver alla dom sakerna jag skickar.
Jag: Men pappa din lilla nörd.
Pappa: Ska du säga.
Jag: Aa men mina spel är ju roliga. Farmeville är så ute.
Pappa: Nej!

Fight


Tisdagen den jag har no idea

Gud vad dåligt jag har sovit inatt. Jag har vaknat säkert varje timme och trott att jag försovit mig. Inte ok. Som tur var så somnade jag kl 19 så jag är välutvilad. Sitter just nu på bussen till jobbet. Ett tips lita aldrig på 622an. Den kommer alltid försent när man har bråttom och för todigt när man har typ en halvtimme innan man börjar. Idag blir det ett 07-19 jobb på alla mina vänner. Jag är socialt missanpassad veckor som denna men det vet bi ju redan! Så alla: fuck u and have a nice day.

Jaha alla hjärtans dag.

Har knappt märkt av det. Alla hjärtans dag är lite mysigt tycker jag. Hjärtan och puttinutt haha. Gaay. Kan passa på att dissa alla tanter i simhallen. Dom som simmar framför en i en takt dom förvånansvärt flyter på. Själv håller man på att drunkna när dom simmar där som små knubbsälar och tar upp hela simmbasängen. Till er vill jag säga. Vill ni bara ligga där och flyta. Gå på kvällarna när dom släcker ner och tänder ljus.

Det var meningen igår.

Måndag?

De e ju väldigt roligt att det är -15,6 ute. Har väl sovit ca 6 timmar och är faktiskt förvånandevärt pigg. Skulle nästan kunna tänka mig att jobba dag. Det är ju inte så jobbigt att gå upp som ja alltid trott/gjort. Ett glas proviva på morgonen kan ju vara det godaste som finns. Idag vart min frulle; Surdegsmacka med leverpastej & gurka + ett glas proviva mango. Dröm frukost! Förstår inte er som äter fil eller yoghurt. Ush för det. NU måste jag skynda mig som vanliiigt. TJOHO.

Vårskrik.

Sitter och tittar Ronja Rövardotter med C just nu. Sen senare ska pappa bjuda på middag. Älska söndagar hos pappa <3 det bästa som finns. Imorgon jobbar jag dag. Spännande värre =). Vägde mina katter idag. Allihopa. Barbie var lättast på 3 kg, Kenzo 3,7kg, Isak 4,8kg, Lukas va tyngst på 5,7kg. Sjukt tung kisse. Inte tjock utan bara stor.

!!

Nu blir det bad med skum, tända ljus och ett glas cola zero!! Mycket bra lördag!

Lördag.

Ja vi skulle gå oss en promenad. Vi kom till centrum och tog en kaffe. Aa bra jobbat tänker ni nu, men då kan jag tala om för er att det var tusen minusgrader ute och jag gick med skinnjacka. Mycket bra jobbat. Noot. Så nu sitter ja i soffan med en nystädad lägenhet. Suuupermys, massa ljus också. Ska lägga in lite bilder från telefonen nu tänkte jag. Kan någon adoptera denna skönhet? Han vill ha ett hem med mycket kärlek!!

jag vill sooola


lets go hoes


power

Nu blire waalk me S & F.




Good woork

-8 kg.

Fredagen

Hej alla bloggreaders. Ligger just nu i Hannas soffa och har en jobbig katt på mig. Kollar på något skit på tvn. Idag har vi schoppat en massa saker. Massor med fina kläder. Kan inte lägga upp bild eftersom jag är inne på telefonen. Men men nu ska jag vara lite social. Föresten! Om någon vet hur man kopplar in en ny kontroll på Wii så hojta till. Chiaoo.

Smask bah.

Eftersom man fick ett litet push sms nyss känner jag mig lite tvingad att skriva något ruuligt. Idag har jag varit ledig och dagen har gått fort. Har inte gjort mkt idag känns de som. Började me att gå hem till Linda på en kopp te. Mycket mysigt. Sen tankade vi båda ett nytt spel till våra telefoner och spelade i flera timmar. Till slut gick jag hem till Jessica. Hämtade mina saker från kryssningen. Har inte haft mitt smink och sånt på 2 veckor nu. Uscha. Efter det åkte jag och Elinn och käkade. Hämtade upp Emelie och Maria. Vi åkte sen hem till mig och satte på Paranormal activity 2. Fyfan vad läskig. Fick åka med Elinn och lämna Emelie i skgstd. Hade inte heller velat åka själv. Nu är jag ENSAM. Usch för det när man kollat skräckis. Satte precis på kejsarens nya stil för att slippa tänka på allt äckligt som hände i filmen. Sådär.. Det var min dag i helhet. Sleep tight. Imorgon är jag leeedig. Helgen ska gå åt att träna och mytsa. No alcohol ett tag nu.
Im buurning.

tidsinställt

jag är kräftaaa!!

Bruno.


Brutalt.

Måste till simhallen och avreagera mig lite nu. Vill bara säga till alla tanter me hp och bushar. COVER YOURSELF, ingen vill se. Nej nu måste jag kila. Imorgon är jag ledig. Känns rätt skönt. Ska försöka fixa lite jobb tills helgen också så man får in lite cäääsh. Fuck you and have a nice day.

Jaao

Vaknade på rätt sida idag. Gick upp i tid snoozade bara fem minuter. Det var sjukt mörkt när jag stog och väntade på min kära taxi-Mikaela. Idag slutar jag 15 kommer ha hela dagen på mig att göra tusen saker. Ja en iaf är att jag och Frida ska sola+simma. Duktiga tjejer. Simmade med fian igår också. Nästa månad blir det gymkort då kör vi igång på riktigt. Have fun today frusna iaf jag ha. Ttyl.

Tack moster<3

Man ser inte men jag är faktiskt röd som en kräfta, fail att ligga i 30 min. Min personliga taxi går 20 i sju imorgon. TJUGO I SJU. Hur i hela friden ska ja kunna gå upp innan dess? Tidiga morgnar=skit. Men det sköna är att man slutar tidigare då. Nej nu får ja väl låta bli att sitta vid datorn om jag ska orka. Have fun sleep tight och sluta skrämmas!

HAHAHAHAHA SKOGSHUMOR!


kärlek


bildbomb

 

Mysss!

Snygga tjejer!
Nyinköpta kuddar!
Kenzooooooooo!

Bästa!


hahahaha


Mobil blogg

Fattar typ inte hur man gör men mår lite bättre iaf vilket känns toppen. Har myst med kenzo idag. Just nu ligger det en katt under min arm. Den andra brevid den andra armen sen den tredje vid fötterna. Kenzo är den ända som inte myser. Han bosatte sig på andra sidan sängen. Sov gott :)

Puss

Jag älskar elinn

Euuuu

Har inte fattat hur man skriver me telefonen än men det får sophia lära miig tror jag. Eller linda. Nån av er tack. Så har man pjukat då. Twise the dise. Lär inte bli nått jobb ikv. Har öppet fönster och kissemjau sitter och suger luft. Tänk att dom inte varit ute på ca 3 månader. Hemskt. Panik man hade fått. Nej nu ska jag sova och vila upp mig jag får absolut inte bli sjuk. ABSOLUT INTE, vilket jag redan tydligen är.

Åh åh vad de e skönt att va naken

Fuck you. Fuck u all. Jobb 5 timmar sen sooooola. Negersnart jAAA.

ÖH

Somnar ja nu på sekunden kan ja sova i sex timmar. Så vi räknar me att ja somnar om en timme. Fem timmar sen jobba jobba jooba igen. Hoppas ja hinner hämta ut min tele. Lär ju gå i taket annars. Palla vänta tills måndag. NEJ. Då kan dom behålla den.. AaAaaaAaa sov gott da. Och Fian.. sluta säg att ja e hyper. Ja hör och ser allt.

Jobbjobbjobb

Vet ni vad? ja drar nu och möter upp F sen chillar vidare till wöörk Tjännaaaaaaaaa.
Kärlek <3

Long time no see.


Videos haha!


Dumma dig.

Nu har sophia sagt att det inte alls är bra med omega-3 men ja känner att jag skiter i vad hon säger och kör på endå. Somnade nästan direkt när jag kom hem. Sov till typ halvfyra men snozaade lite i sängen. Jajoste. Kan min telefon komma snart eller jag blirr galen om ja får vänta längre än till imorron. TOKIG. GÄLEN. TTYL BITCHES CHA CHA.
Somras med älsklingsbästastehunden.

Vi är på gång.

Asså jag hoppas på gud att telefono kmr idag. Det skulle göra min dag. Verkligen. Hittade ett minneskort från i somras med massor av roliga bilder och videos. Lägger upp senare idag. Kan bjuda på en iaf. Tror ja skiter i frukost och bara går och sover istället. FÄRS.
Hatjedans. HAHA. Videos finns.

Nu är det..

som vanligt dax att springa till bussen. Aldrig kan ja gå i tid. Hoppas min telefon kmr imorron. Håller tummarna! Ha en la go natt gött fölk. Tjinnnnnnnng.

=))=)=)=)

På med bikini nu drar vi och simmar innan jobbet. Sen iväg och sola måste bort med den vita brännan. Vad gör vi nu kör vi.

Lycka är..

..att få åka hem och sova när alla andra går till jobbet.

Mästerverk. NAAT. HAHA.


Måste bara!


Vågar inte.

Aa morrn da. Skitpigg idag med. Älska O3. Börjar kl nio ikväll. Sjukt skönt att slippa jobba över för en gångs skull. Ska försöka att sola i veckan också. Palla va såhär blek. NAi. Ska göra mig lite frulle nu iaf. Gröt skulle vara bra gott.

Oh happy day

Jag är så lycklig idag. Jag har börjat med omega3 pills. Snacka om överspeedad. Har liksom energi över till allt. Typ som Sophia fast hon slipper käka nått. Idag kanske en tjej kommer och kollar på min kära jourkatt kenzo. Hoppas verkligen hon tar honom. Han e ju så mys. Jag har kommit på att det blir vita månader plus massa me jobb fram till nästa kryss. Hoppas dock man inte deckar innan nio. MMhm. Nej linda nu får du vara nöjd med detta. Jag gjorde mitt bästa!

Såhär kul har jag på jobbet.


RSS 2.0