fairytale

orkar inte skriva långt, nu ska ja decka i soffan framför greek och vakna upp vid 5 med ryggont och fem katter på mig. Dröm. Kyss.



Kolla skönhetens face, helt fuckat HAHA.


Dåligt morgonhumör

Mitt dåliga morgonhumör brukar oftast gå ut över andra. Men när folk ringer mig 10-15 på morgonen nä jag har jobbat natt. Vad tänker ni med då? Konstigt att man blir tjurig. Nej juste. Kollade precis klart på kungarna av tylösand. Vilket jävla drömprogram alltså. Alla e as sköna förutom dendär jävla Erika som ska skrika på allt och alla. Vad är hennes problem? KAN NÅGON FÖRKLARA DE FÖR MIG. Vote Matilda for president nu kör vi greek sesång 3 avsnitt 8!!!


KISSSEEEE


Tack alla!

Vart bara ett samtal och 2 sms. Det är bra jobbat faktiskt. Men nu ska ja laga frukost/lunch/middag allt i ett liksom haha. PÖSSS PÅ ER!




Tankar

Har jävligt mycket tankar när ja sitter och jobbar natt. Man gör inte så mycket så då hinner man tänka på allt mellan himmel och jord. För det första har jag hela veckan planerad. Ända tills Söndag. Jobbar nästan varje dag. Ska hinna träffa Frida J, eftersom alla tror att det är den andra frida. Tänkte försöka få in en fika medLinda. Plus att ja ska hinna träffa syskon hjälpa Sophia flytta och ge ifrån mig två katter. Oj oj oj hur ska detta sluta. Ni ser ja har fullt upp inmy head. Nu är klockan snart fyra och då är det 3 timmar kvar tills mitt pass slutar. Är hemma vid halv 8 kanske. Då blire sängen direkt och den som ens vågar sms mig eller ringa då kommer ja personligen gå hem till och misshandla telefonen. Alla har en tendens att ringa på morgonen/dagen eftersom dom jobbar då. Men ja som jobbar natt måste liksom sova dåå. Så tänk till en gång imorgon bitti/dag. Im gonna kill you. XOXO Gossipgirl



Shopping,

Av tråkiga saker. Kattmat kattsand och mat hem. Hejdådådådåådådådååå IM LIKE FUCK YOU



träningsverk

Från vad vettefan asså. Hade ett slappt pass idag. 16-21. Nästan ingenting ju. Imorgon och framöver blir det andra bullar 21-07. Glömde mat till jobbet så ja käkar min middag nu. Lagom sent. Pasta pesto mmm mumma. Nej nu ska ja kolla greek hare hej.



Finns ingen bättre gubbe <3


Det hände.

  • Sår på fingret?
  • Hjälpte två 60 åriga tanter till hytten
  • Sjöng ja må hon leva för två 50 åringar
  • Fick 100 kr för en cigarett
  • Nära döden upplevelse

Kryssning fo sho

Haade skitkul denna kryssning, kommer nog aldrig glömma denhär haha.. Träffa så sjuka människor. Kom hem för en stund sen får tacka poppa för sjutsen hem. Drömkille! Nu ska ja slänga mig i badkaret med tooon av skum. Needed.


Svampplockning

Nu drar jag och plockar svamp med familjen Kaukonen.


GREEK

Har varit i täby nu med Linda. För mig vart det ingenting. Duktig man är. Linda däremot va rätt duktig på att bränna. Åå så trevligt att träffa henne. Allt för länge sen nu. Saga och Therese kom förbi för att titta lite på mitt zoo. Så dom gick precis. Jag har kommit skitlångt i greek sesång 2 nu. Så ja måste nog kolla ett avsnitt nu på direkten. Imorgon ska jag tvätta städa och bara mysa. Men men nu blire greek tjing.



Hatthylla uppe

Snacka om Modellkatt som bor hos mig. Såå söt. Du kommer aldrig få tillbaka henne Linda. Moahaha. Just nu är morfar här och sätter fast lite sladdar. Han har precis satt upp min hatthylla. Så jävla snyggt i hallen nu. Kan försöka ta en bild sen om det går. Sen ska ja iväg och träffa C en stund. Efter det in till täby med Linda. Ska bli mycket trevligt. Va så länge sedan man såg sin käre vän.




Ikväll ska ja nog somna i tid för att sedan kanske kanske kanske åka kryssning på lördag. Får se hur ja gör. Har egentligen inte råd men har lovat fian ju. Sen fyller hon ju år. Det kommer säkert bli suuuuperkul men money du veet. Äh nu ska ja hjälpa min gamle morfar som ligger på golvet och fixar sladdarna. Heejpaaa allt glatt folk.





Man gratulerar morfar 66 år!

  • Gått 2,5 i spåret CHECK
  • Firat morfar 66 CHECK
  • Käkat scones CHECK
  • Börjat på sesång två på greek CHECK

 


Det gör mig förbannad.

Att folk skriver bästa innan allt. Bästa katten. Bästa vännen. Bästa allt. Fan lägg ner. Väx upp eller hur vare vi sa? Ne nu ska ja laga lunch. Puss på er BÄZTA LÄSARE.. Tihihihihi skjut dig.


Goddiebag.

Glömt att skriva att ja fått hem en goddiebag. Med lite krämer i och en unisexparfym. Ska visa bilder när ja hämtat mobilladdare hos Hanna ikväll. Just nu har jag denna sunkiga Nokia.


Regnar det ute?

Älskar våran dialog igår hos pappa på middag. Clara skulle berätta hur hon fått ett blåmärke på armen.

Jag: Clara vart puttad i matsalen.
Clara: Neee...
Pappa: Av vem då? Måste ja åka dit och spöa dom?

Så jäla sweet haha. Me looove papi.

Rip min mobil

Det finns inte så mycket att säga om gårdagen tackar bara Emma och brudarna för en toppenkväll! Ska snart pallra mig hem till pappa på söndagsmiddag. Kissarna har precis fått mat också. Nu ere ba kattlådan sen sticker jag. Tjinnnggg.


Middag hos bästa Emma.

Så då vart man dygnsur av att springa till bolaget. Vaknade halv 3 och va där kvart i. Snacka om snabb! Men de ösregnade ju så de va ju inge plus det inte. Nu ska ja ta och öppna en cider. Sen ikväll ska ja hem till Emma och käka middag och mysa med alla tjejerna. Sen får vi se vad som händer. Men nu MÅSTE jag fixax mig. PUSSS HA EN BRA KVÄLL ALLIHOPA!!!



Jag och Emma LÄNGE SEN. Nästan den första bilden ja la in på bloggen :)


Trött eller pigg ja vene.

Sitter och kollar på Greek just nu. Är inne på mit 12e avsnitt. Det blir alltså 12 timmar av Greek. Å ännu har jag inte tröttnat. Jag slutar kl åtta och då kommer min kära vän Jessica och hämtar mig. GULD VÄRD!! Å ikväll ska jag hem till Emma och käka middag och sedan ut någonstans. Lite party blir det iaf. Nej men om man skulle jobba lite då =)? Snart slutar jag.. XOXO



När man skaffar barn och ska välja namn...

När alla skaffar barn så vill ju alla att ens barn ska ha ett unikt namn. Det är försåligt. Just nu känns det som många tar ovanliga namn till sina barn. Kommer det vara inne sen när dom växer upp? Kommer namn som Anna, Sara och Emma vara ovanliga då? Förstå mig rätt. Alla "äldre" heter t.ex. som min mormor som heter Solveig och så finns det namn som agda ja ni förstår poängen. Det är inte direkt vanliga namn bland barn/ungdommar/vuxna. Jag undrar hur barn i framtiden kommer heta. Alla heter samma sak för att alla föräldrar vill vara unika. Det var den unikheten!! Ironi.


Rasmus?                                                   Bertil?


Visste ni att..

Parfym luktar olika på alla..

Ny bloggdesign

Jag vet inte riktigt hur länge denna kommer hållla för mig, ja vet inte riktigt om jag gillar den så mkt. Jaja nog om det. Sitter här och kollar på kryssningar. Det kankse blir en kryss den 25e med Sophia och gänget. Ska se vad de kostar och vad man får i lön. Imorgon kommer Emma fis korv hemifrån åre. Blev bjudem på middag där så ja ska ba vara me henne på lördag. Ikväll jobbar jag natt kl 22-07. Mycket bra mycket bra. Måste  ju tjäna lite cash fifan. Nu har ja mina inneboenden också åååh så mysigt det är. Tror inte att jag kommer kunna lämna ifrån mig dom sen men de måste man ju. Nej nu ska ja äta frulle och sova lite. PUSS



MYYYS!


Design

Innan jag skriver ett ända till inlägg måste jag fixa min bloggdesign. Tjo

Bil och körkort krävs!

Kan någon hämta mig någon dag,  köra mig till elgiganten lämna in min dator och köra hem mig. Sen när den är klar köra mig till elgiganten för att hämta min dator. Sen köra hem mig igen? Komigen då.

Här är ett alternativ, vad sägs?


Dethär ä Sony Vaio VPC-X11S1E. Den verkade bra och fick myket bra kritik. Snygg var den också.


Ingen rubrik är en bra rubrik.

Nu sitter man här igen på fåtöljen på jobbet. Försöker fördriva tiden genom att skriva ennu ett provocerande blogginlägg. Vaknade vid ett? tror jag. Gick hem till Mudde för att hämta mina två nya inneboende. Sophias kissar. Fick sedan hem till mig med allt. Sen dess somna ja i soffan och försökte få dom sams med mina katter. Gick sådära. Jag har bestämt mig för att köpa en ny dator också. En pytteliten, minidata som ja kan ha med till jobbet. Denhär är så jävla tung att bära. Men det känns skit drygt att ha två bärbara. Har inte ens kollat runt efter nya men ja ska nog göra det nu för att fördriva tiden. skriver sen och visar vilka ja hittat!!!  Kolla vad smart man blir av att skriva blogginlägg hiih tjejejnnnaaa....


@ wörk

Sitter här på jobbet med natteravn i ena örat. Just nu är jag inte alls så trött men det lär väl komma snart. En attack har redan kommit men tog mig igenom den genom att gå in på fb. Slutar jobba 7 imorgon bitti så har lite tid att fördriva så att jag tänkte vad kan vara smartare än att lägga in ett blogginlägg till mina kära bloggläsare. Som på något konstigt vis ökat drastigt på senaste. Well well de e bara kul. Jag hittade en sida på fb där man kan gilla massa påståenden. Haha sjuka saker folk har för sig, jag fattar inte hur man kan komma på vissa saker. Dethär inlägget verkar ite ha någon mening. Men det har inget annat jag skriver heller hehe.

Ikväll fick hanna tillskott i hennes familj. Värsta mys. Imorgon får jag två inneboenden, ska också bli mys men det är bara tillfälligt. Hade velat ha så många hela tiden men då måste jag flytta större. Hjälper bara en vän i nöd. Hade älskat om någon gjort samma mot mig men det får man väl aldrig veta. Pointless blogg, thats mine. Samma som kissets blogg. Pointless. Eller jo den har en mening: att provocera folk. Hm nästan samma som min blogg. Jag hatar alla. Nu får jag dubbla besökarrekordet, hihi puss love xoxo.

Fjortisnivån steg!

Om vi nu kör på fjortisnivå och skriver statusar på fb istället för att vi inte kan prata med varandra. Ska jag vara lika förbannad för att du "sjuknit till min nivå"? Nej det är jag inte eftersom jag skiter fullständigt i vad du säger. Jag har inget att dölja. Men de hade ju tydligen du. Hör av dig när vi vuxit upp och kan prata med varandra som vuxna människor.

Bones och cold case.

Måste vara dom sämsta programmen någonsin. Samma med alla CSI program. Det ända bra är NCIS. Bästa bästa. Dom andra är inte alls bra. Just nu är NCIS på tvn. Mycket bra. Snart ska ja åka till jobbet också. Är så sjukt nöjd med dethär jobbet. Alla är så gulliga. Inga fjortisar som tror att dom är något eller dryga människor. Åååh drömjobb. Aa kollegorna gör mycket. VÄLDIGT mycket. Tur att jag har sånt bra jobb. Ja älskare!


Älskar dom alla :D

Rubriken säger allt.

För er som inte vet var Oliver här i fredags. Vi hade as mysigt förutom att jag misslyckades med maten han ville ha. Saften vart för svag osv. Han är så mysig haha. Killen är 10 år och är min näst minsta kusin. Vet ni vad han säger när vi sitter och kollar på jalla jalla. Då säger killen på tv, "ska vi knulla". Oliver härmar. Jag känner att jag e tvungen och skämta me honom och säger:men  då får får du hitta någon annan. Han svarar: inte riktigt än va? Haha så gullig. Då säger jag såklart nej inte än du måste hitta en kärlek först. Såååå söt haha. Han har ju sina funderingar den pöjken.



såg precis att jag hade besöksrekord igår. Hihi, vare spännande inlägg?§
Här står han och fiskar, gullunge!!


Friends

Vissa vänner har man tappat under årens gång. Vissa vänner har man slängt i papperskorgen, raderat och sedan tagit upp kontakten med igen. Just nu är det många som ringer, man har dragit till med vita lögner och "snackat skit". Det har vi alla gjort men just nu är det 3 personer som står på min hatlista. En pga "skitsnack". Den andra pga svartsjuka, pinsamt! Den tredje för att hon är sån elak person. Har aldrig riktigt gillat dig. Hoppas inte fel personer tar åt sig. Men ni tre, klipp er och skaffa er ett liv. Ingen gillar skitsnackare.


Påminnelse

Jag vill bara påminna alla om att inte handla frå hacksta närköp. Någonsin! Köpte en saft där, den hade gått ut. Å saft håller sig i flera år. Köpte mjöl därifrån som det var djur i. Som hade dött på något sätt. Så handla inte på hacksta närköp, eller pias eller vad alla nu kallar det. Jag har iaf handlat där för sista gången. USCH äckligt.Dont do iit!


Hoppas du ser detta

Jag vet inte vart jag ska börja men jag kan väl börja med att jag saknar min skatt. Du vet vem jag menar. Imorgon är de två veckor sedan det omöjliga hände. Jag har varit tom inom mig sedan dess. Jag har försökt kontakta dig men eftersom du inte känner för att svara på det kanske du förstår mig genom dethär? Jag vill bara ha koll på läget. Vill veta hur hon mår, hur det går med allt. Jag sitter vid telefonen och väntar på ditt samtal eller sms. Hoppas du också förstår min situation. Tack på förhand.




Mascara reklamer

Jag tål dom inte. Det tog mig säkert 6-8 år innan jag hittade min favorit som jag har nu. Det är inte hur fransarna blir utan hur man tar bort det. Min favorit är Lóreal´s Double Exstension beauty tubes. Bättre än så blir det inte riktigt. Men jag får panik på deras reklamer. Kolla nästa gång ni ser en... sjukt irri.



Den absolut bästa!


efter 17 tvättar

Efter 17 tvättar kan jag nu använda min byxdress. Den förstördes första dagen ja använde den. Dum som jag är satte jag mig i mitt egna tuggumi. Låter helt sjukt och det är det också haha. Vem fan slänger sitt tuggumi där man sitter och sen sätter sig på det själv. Nu är det borta iaf och har tvättat dom varje gång för att få bort det. Har lagt dom i frysen och gjort allt som alla sagt att man ska göra. Ingenting har fungerat men nu är den användbar igen. Är så lycklig.



Lördagmorgon har aldrig varit så pigg.

Då sitter man med MTV och Oliver breve mig. Ska snart följa han till bussen så uppdaterar mera senare bitches. Hejpa


Fredagsmys

Sitter här med oliver vi spelar på våra nintendo ds båda två. Ja vi e nördar. Vi käkade middag och ja har fortfarande färg på mig. Kommer lite uppdatering av dagen imorgon eller nått när ja känner för det. Men nu ska vi ha fredagsmys! Om det så är det sista ja gör... Heeejdååå alla fyllon.


Pigg och uppe i tid.

Snabbt in i duschen och sen springa till bussen. Det rimmar.. typ.. eller?


Memories

Kom precis hemifrån mormor och morfar som bjöd på middag idag. Värsta mys. Dagen började med att morfar hämtade upp mig och vi åkte och handlade kattsand och kattmat. Det är för tungt att bära hem. Sen åkte vi hem till morfar och väntade in tiden lite tills hanna kom och då åkte vi till jysk för att inhandla matbord till henne. Skitfiint blev det. Sen åkte vi och hämtade upp mormor och sen hem till dom för att käka. Trerätters blev det, skit gött. Nu ska ja snart gå och sussa för att imorgon bitti åka till kusinerna och moster. Ska hjälpa till och måla på deras nya hus. Kommer bli så snyggt!!! Allt ska bli nytt. Dom ska skaffa bubbelpool också. Där ja kommer spendera min tid! Nej nu måste jag avsluta här värsta långt det vart. XOXO sov gott pussys.




Haloween hos Frida long time ago. Kul vi hade på den tiden :-)


Förkylning

Jag är då aldrig sjuk men nu är jag det hela tiden vad äre som e så fel? Gick iof utan tröja en bit igår i spåret måst varit därför. Så det vart ingen powerwalk idag. Vi gick istället ner till centrum och handlade på ICA. Värsta mys. Vi satt innan os linda och pratade lite. Så nu kom ja nästan precis hem. Sitter med nässpray, toarulle och C-vitamin brus i högsta hugg. Miss secret agent började precis på femman så det ska ja försöka kolla på innan ja somnar här. Nu försöker katten mörbulta toarullen måste sluta tjeniss.


Ruuun

Nu måste jag springa och möta Linda, det blir lite mys hos henne innan spåret! TTYL bitches!




Min katt e bra ful när han sover men i lööve it!!

Powerwalk, Täby och shopping.


Himlen igår när vi var påväg till hackstaspåret jag och Saga.


Igår i täbban jessica bytte om.


Träningskläder glömde att sätta dit flaskan också men den är orange. Awsome.


Goodmorning sunshine.

Gooood morgon, tog sovmorgon idag. Så jäääla skönt. Ska snart ner till sjukhuset för att fixa lite skit. Sen ta ut pengar och så möta Linda någon gång där vid fyra. Gårdagens shopping har jag inte lagt ut bilder på men det vart träningskläder (tröja och byxor) vattenflaska, nya rosa tygskor med bling på en ställning där man hänger sina öhängen och smycken. Tror det va allt. Nej men nu måste ja göra mig i ordning om jag ska va i centrum kl 13! Katterna verkar hungriga också. CIAO.



Pappa jag vill fiska igen!


Powerwalk

Började med att klockan ringde kl 7 imorse så åkte jag och stumpi in till täby sjukhus. Å det kan ja säga med en gång samma som jag sa till dig. Jag gör aldrig om det, och jag satt breve. Duktig du va gumman! Träffade C och sen gick en prommis till papi där ja fick middag och sen gick jag och saga hem till mig för att sedan gå till spåret. Vi gick hela 2,5 km. Snacka om duktiga tjejer. Powerwalkat också. Ny vecka och nya tag som jag sagt i flera inlägg. Kan inte säga att det var lätt och vart svettig som en gris men det är ju det allt går ut på puckon. Ni som tränar utan att bli svettiga, aa ja menar dig. Sopa, men men alla är vi olika. Nej nu måste jag hoppa in i duschen för att sen ta ansiktsmask och kvälls smoothie. Fan vad glad man blir av att träna, älskar! Ps. lägger ut bilder senare!





Intressant.

Har precos kommit hem ifrån täbban måste skriva ett skitsnabbt inlägg. Köpte trningskläder och massa annat ni får se sen. Nu ska ja träffa C sen hämtar pappa mig och så bjuds det på middag där sen powerwalk i hacksta med saga och linMe ja springa til bussen PUSSS.

Rubrik

Jaha så va den helgen slut, har varit väldans trevlig faktiskt. Nu var det tydligen dax att vakna till efter tre dagar. Just nu är Greek på i bakrunden på TVn. Härligt program detdär. Nu är det nya tider som innebär träning och jobb. Imorgon ska ja köpa ett gymkort och ett simkort så ska vi köra varje dag. U GO GIRL. Så ni kommer säkert få bättre uppdateringar för det gör en piggare. Just nu är jag bara trött hela tiden och orkar inte uppdatera. Men nya tag imorgon. Måndag, en ny dag. Slut shoppat för denna månad också. Det räcker nu. Har inte råd att leva såhär egentligen. Mer pengar att spara och mer pengar att spendera på något stort istället för småsaker. Nej nu vart det ett långt inlägg. Inte OK. Hare gött alla glada, ni andra lägg ner. XOXO.

Anteckna gärna att mitt glas är tomt.

one piece

Sitter här och funderar på om man ska beställa hem en onepiece till vintertider. Men det finns ju såå många att välja emellan. Å nästan alla är skitsnygga!! Ge mig en nu! Kanske blir en till nästa månad. Men hur ska man veta strl. Det står ju bara hur lång man är. Man vill ju ha en som sitter rätt slappt iaf. Hjälp någon?

försenat inlägg, skrev igårkväll

Mötte upp jessica utanför lotta, åh vad ja har saknat piglet. Vi gick hem till henne och lämnade resväskan och gick sedan ner till coco. Satt där och mös ett tag innan vi gick och handlade mat. Nuggets och potatisgrejer från ICA. Fyyfan va gott. Grisen somnade efter maten i soffan och sover nu i sängen.. Skit trött tjej. Egentligen borde jag vara trött också men vet inte vad det är med mig. Kan inte sova eller något alls. Usch stressa mig hit stressa mig dit. Nä men ska väl iaf försöka sova. Imorgon blire jobb sen ledig i helgen. Smaskens. Nu börja scrubs igen Hejhej.




Efter mycket om och men.

Somnade efter många om och men. Sov tills typ nyss. Välbehövlig sömn. Men ändå hade jag velat sova lite till. Just nu är min kära vän påväg till Svearike igen. Ska bli så skönt att träffa henne igen. Nej nu ska ja hoppa in i duschen och göra mig ren å fin tills hon kommer. Kvällen återstår av mys och prat! Efterlängtad kärlek.


Saknar dig så att de gör ont.


Hemma från jobbet 30 minuter senare

Slutade kl sju på jobbet i skgstd. Natten gick fort men usch va ja mår skit. Är inte trött mår illa som en gris och fick bara ett anfall på jobbet. Bra jobbat! Nu e ja hemma och kan fälla hur ja vill. Ingen som ser. Jag vill bara att denna skitvecka ska vara över NU. Allt har bara gått åt helvete. Ingen kryssning för min del heller. KULVECKA, NEJ. Gud du är nog liiite för hatisk mot mig tror jag. Jag har fått så ja teg. Its enough. Kan inte äta kan inte sova kan inte göra någonting. Usch skjut mig istället så ja slipper all skit. Faktiskt. Emo! Mitt nya tror ja om ja ska må såhär hela livet. Men det vet jag att jag inte kommer göra. Vad kul att besökarna har stigit till taket precis när ja e inne i min emofas, pga allt. Väldigt intressant va tjejer och killar? Spännande som fan. Skjut er också när ni ändå ska skjuta mig. Puss love xoxo gossipgirl.


Sådär

Halvsovit hela dagen. Nu var det dax att upp och hoppa. Ska snart iväg till jobbet. Måste ju vara vaken hela natten.Ska nog ner till centrum innan och köpa lite powerdrycker så man orkar vara vaken. Ett plus denna skitvecka är att jag har fått mitt nintendo ds nu. Sjuukt roligt att spela. Lär ju bli många spel till. Nej nu måste jag hoppa in i duschen och skynda lite.


Jag hoppas du mår nu.

Jag hoppas verkligen det. Jag vet inte vad det är för fel på dig. Absolut inte, men att snacka så mycket skit om någon det verkar du inte ha några problem med alls. Sen att smöra efter det. Inga problem där heller.Så jävla falsk som man kan bli det är nog du. Egentligen skulle jag kunna skriva namn nu men då får alla veta den onda sanningen om dig och om du läser dethär. Eller det lär du ju göra så vet du precis vem du är. Jag hoppas att någon gör samma sak som du gjort mot mig. Jag hoppas verkligen det. Så du får känna hur det känns att förlora en vän för livet och en soulmate pga någons jävla skitsnack. Det ända som kommer ut ur din mun är skitsnack. Men grattis får ja då säga nu har du två vänner. Mer än du haft på åratal! GRATTIS, säg till när du mognat och tar tillbaks allt skit du sagt. Jagväntar. Fast jag lär få vänta tills jag fått kids och hus och skit. Jag hoppas bara för din skull att du göre snabbare. Världen behäöver inga mer fjortisar. Tack för mig!

RSS 2.0