So True!


Vad skulle hända om man gjorde allt man kände för.

Hur sjukt trött är man egentligen.. Kom fram till busshållplatsen 20 minuter innan bussen går. Tur att det inte är vinter och -40 grader kallt. Nog om det. Ikväll är det grilla och dricka med bitches and hoes! Ttyl<3


Ingen förstår hur dåligt jag mår.


Är huvudet dumt får kroppen lida

Ja.. Kom hem 04 igår och gick upp 07:30 för att lilla BJ skulle komma. Har varit ute på promenad precis så nu ligger vi i sängen och inväntar matte som slutar snart! Sen är det full fart igen. Ska ju till klubben med mina fina :)! Ttyl!


Häng med hjärtat och vänner


SOOOOL


EL PROPPO MÄTTO!

Minst sagt! Är så sjukt mätt nu efter lunchen så jag skippade att ta med mig middag till jobbet. Får bli riskakor om man blir hungrig. Är fortfarande nöjd med naglarna :)! Ikväll blir det häng med s&f! Ska bli mycket trevligt. Pöss


Lunchtajm & inköpt nagellack!


Åh det blev naglar ändå!

Va hos Helena idag och gjorde gelé naglar! Är MYCKET nöjd! Just nu hänger jag med sambo och Jessica och kollar the bankjob på dumburken. Imorgon är det jobb 15-22 sen ska jag och Jessica hänga med Fredrik och stefan all night long :D drömfredag! Ttyl!


Melo

Åh snart är det slut jobbat och då blir det hem och käka innan GYM! Stenhårt! Ttyl.


Dansa.. Pausa

Ge mig sommar och värme så jag och bästis kan ut och cykla!


JAG VILL INTE GÅ UPP!!!


Med detta säger jag Godnatt!

5km i regn med saga-CHECK!


ÄNTLIGEN påväg hem

Pratade med Fian igår och vi ska dra ihop oss till P&L! Så sjukt kul :D


Låååååång dag

Känns som om jag varit vaken sen igår morse! Hem direkt efter jobbet finns inte på menyn. Måste hämta min cyckel och mitt paket på Ica. Sen kanske man ska ut och gå ensam. Kan va jävligt skönt att gå med musik bara. Men di bäste av di alle är att gå med soulie. Ttyl bitches!


Chachabloggen


Nydag!

Ny klippt, ny duschad, ny färgad och nystädat! Jobbade mellan 7-16 sen vart det full rulle tills nu. Nu ligger jag i soffan i min onepiece och håller på att somna. Imorgon är det jobb igen 7-16. Sen ska jag hämta ut ett paket och BARA ta det lungt. I need it! <3 Ttyl.


Ja Clara vill att jag ska länka.

Gå in på min systers nya blogg http://chatje.blogg.se! Du får en finare länk sen när jag inte sitter på telefonen! <3 ALLA som är här. Besök den!


Allt är fucked!!

Att man alltid ska gå med ångest. Varje dag. Tack vare vissa personer. Fuck off. Ni som förstör folks dagar. Nu har ja tjatat av mig!


Oh sunny day!


Tisdag!

Igår gick jag och Jessica 5km efter jobbet. Och åt sen haloumi biffar. Sjukt goda! Från itrims bok! Sen cycköade vi iväg och satt och snackade sklt. Har precis vaknat. Vill verkligen inte gå upp! Men idag så ska ja klippas! Hoppas det blir bra, första gången på 2-3 år ja gör de. På tiden kanske -,- Ttyl!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/802470/images/2012/pic_199740513.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/802470/images/2012/pic_199740514.jpg" class="image">


Måndag morgon!

Fick sjuts till jobbet idag. Det tackar vi Björn för! Ikväll efter jobbet blir det träning à la grande. Ätit på tok för onyttigt i helgen.. Usha. Men nu jeflar ska det ätas nyttigt tills lördag haha..


Helgen är tydligen över.

Ja det här gick ju fort. Fredag-utgång och lördag-dödfisk. Söndag-dödfisk igen. Imorgon är det jobb 7-16 med min kära kollega Carro! Mycket trevligt. Sen är det jobb heeeeela veckan tills fredagskväll! Lördag party söndag död måndag jobb. Ja the faboulus life of Matilda Hatje. Träning ska införas varje dag!! Nej nu måste jag sova! Ttyl :)


Dååålig

Ligger död i min säng kan inte resa mig upp. Sovit tre timmar. LOVE MY LIFE! Haha. Nä. Ttyl. <3. Kolla vad Philips kattfan gjort..


Dagen till ära!

Regnet öser ner utanför men ledsen är inte jag för det. Sitter och lyssnar på olik musik. Allt från Nause till Tomas Ledin till nicki minage Haha. Ikväll blir det all in med brudsen! Ska bli så mys att samlas alla. Och träffa alla man inte träffar varje dag! <3 all in bryyyyyds!


Så jävla king Tomas!


Äntligen hemma!


Husläkaren à la österåker


Ni vet lyckan som uppstår när man vinner mot någon man alltid förlorar emot.


Hooolaa

Vaknar upp och solen skiner! ME like! Idag är det jobb på shemat. Igår va Carro här med BJ! Mycket trevligt :D nu måste jag skynda mig :P Ttyl


<3


Mitten av april....


Titanic va sjukt bra. Även bättre på bio.

Åkte ju och såg Titanic 3D. Sjukt bra på bio med. Imorgon är det jobb 8-18 sen hem på en liten te mys hos Tove kanske. Nu- försöka sova! Ttyl! <3


Godmorgon.

Igår va vi och käka på public och sen hem och titta på film :) somnade direkt i soffan typ haha! Idag ska vi på bio och se TITANIC 3D!!! Åå ska bli så kul :) kl -
17 ska vi se den. Ttyl bitches


Stolen här på jobbet ser ut som en sur gubbe!!


Torsdag morgon!

Efter 24 timmars vakande så somnade jag rätt fort vid 19. Vaknade när kl ringde 04:40 och är faktiskt pigg. Konstigt va. Haha. Nu väntar jag på bussen till jobbet eftersom man börjar 06 -.- FÖR tidigt!


UPP OCH HOPPA!

Nu ska jag och Jessica snart ner till gymet och snygga till oss :D sommar 2090 here we come!


Äckliga sol


Så gulligt så man dör. Arra och barbie!


Ge mig sommar och ledigt tack!!!


Nattjobb igen!

Ja, nu blev det en till natt! men vad gör väl det. En nån gång ibland är ingen större fara. Men inte många på raken tack! Denna påskhelg har spenderats med fest, på landet och träning. Idag har jag och jessica varit jätte duktiga! Vi var först ute i spåret och gick 4 km (Btw så har jag skaffat en as bra app som kollar hur långt man har gått vart någonstans och hur mycket kalorier man bränt osv). Sen hem till jess och spela skippbo, älskar det spelet. Även fast jag typ ALLTID förlorar. Chillade på en kopp te innan vi cyklade ner till gymet. Sen hem igen för att sova. Sov iaf två timmar innan min jobbnatt. Och nu sitter jag här. Det va min dag det. Funderar på att kolla tillbaka i bloggen lite och se om man gjort något kul någon annan påsk. You never know. Nej nu ska ja spela sims. Jag lär ju skriva igen. Glader påsker till er alla från mig alla. PÖSS
Dethär är kärlek! På hög nivå. haha.

Kolla vad jag har gjort!!


Skärfredag?

Gårdagen spenderades med vänner och alkohol! Idag spenderas den med vänner och bakismat! Vi ligger här i soffan och kollar coyote ugly! Mycket mys. Nej nu ska jag skeda med t&m<3 Ttyl.


Fyfan vad kallt!!!!


zZzZzZzZz

Mjäk nu vill jag hem och sova, är så galet trött efter denna natt.. Aldrig mer! Ciao.

ÖH!

Kan någon ge mig ett tidsfördriv? Nu tack!! förutom sims!

Hej hå hej hå.

Nu va det bra länge sen.. Sitter här och jobbar natt så man kan ju faktiskt försöka blogga lite då. Ja denna veckan kom jag tillbaks till jobbet vilket innebar att man fått jobba över varje dag. SURT. Men jag har ju fått en guldstjärna i kanten så det får man väl vara glad över. Eller nej vänta.. två guldstjärnor på två veckor. Jag vet inte riktigt hur det ska hjälpa mig men vi får väl se. Man kanske får en fet bonus. *hoppas* Ja imorgon är det skärtorsdag och innebär att jag ska på påskmiddag hemma hos pappa. Blir väl äcklig påskmat men det är alltid mytsigt att vara där och krama på pappsen. Fredag är oplanerad och så får det bli tills vidare. Lördagen ska jag till landet och umgås med min kära släkt. Kommer dit lördag em åker hem söndag em. Mycket bra. Och sen på måndag är det bara tillbaks till jobbet igen. FML..Om någon snäll själ där ute kan erbjuda sig att bjuda mig på 50loppor i 50 år så är jag evigt tacksam! En utomlands resa också tack. Satt precis och kollade på resor till Thailand-phuket. ÄR SÅ SJUKT SUGEN!! J - vi får ta en-två veckor snart. Är så less på sverige! Tack för mig nu ska jag spela the sims en stund så att jag inte somnar!! TTYL<3

Helgen är över!


RSS 2.0