Dog när jag såg detta!


Dödligt sjuk.

Ligger i min soffa med täcke och fryser. Är sjukt trött, ont i magen och mår allmänt dåligt. Idag skulle jag jobbat men det blev inte så Eftersom att jag mår skit. Idag ska jag bara ta det lugnt och så. Filmkväll skulle vara mysigt. Död och slut som artist. Lägger upp lite bilder från fredag och lördag senare idag :) ttyl och hjälp mig att krya på dig.


Morgon mys!


hejhejhallå

Ska försöka skriva lite här så min lilla Fridolf blir lite happy! Idag jooooooobbar jaaaaaaag för alla som är intresserade. När jag kommer hem blir det tvätt och städa. Skitkul.. verkligen.. Och TOMORROW så ska jag åka och storhandla i arninge! Sen jobb, sen hem död och sova.. Fredag- jobb. Sen fira Emelieeee! Ska bli mkt mkt mkt mys. SÅ nu vet ni allt jag ska göra. TTYL PÖSS
FYFAN va mysigt.. Detta var förra året!

Baaaad


Goooosig!


Söndags mys!


Mysigt! Eller?


MISS U KENZOO

sötaste finaste kisse :)

Nya skal!


ZZZzZzZzZzZzzzzz

Trött som ett as. As kommer om en stund sen ska ja käka middag och rådecka i sängen INNAN NIO! ttyl brä


Tack seems to be the hardest Word in the world!

"God" morgon. Försov mig rejält idag med och måste sluta med det. Blir dyrt i längden att köpa frukost på pressbyrån :-). Nu har jag as brottom till jobbet också! Det ligger en traktor framför bussen så det går seeeeegt! Börjar liksom nu! Ttyl..


Sleeep

Efter en turbulent dag ska ja nu inta sängmode och imorgon jobb 7-15.
TTYL..

Buzz- Digster

Halloj alla mina friends som läser här! Om ni vill testa digster (till spotify) i en hel gratis månad kan ni skriva: buzzador som kod. Helt värt det kan ja tala om eftersom ja själv testat det. När tiden går ut avslutas det direkt. Digster är färdiga spellistor med massor av olika genrer. Jag hittade massor av nya låtar där innan dom kom ut på radion. SUPERTIPS!!

1m1v

Kvar till JD!!! Kommer bli så jäävla kul!


Guess WHO?!

Min bästa vän är 5 år yngre. Men det gör inget för att jag är 5år yngre i hjärnan. Vi kan kalla det nedsatt hjärnkapacitet! På min födelsedag bjöd jag hem mina syskon till mig sen min bästa vän och hennes kompisar. Mina syskons kompisar kom också. Eftersom jag inte har några egna! Jag är så lyckad! NOOOOOOT.....


Åhhhhhh

Min morgon va inte alls bra. Usch och fy. Trött som ett as på köpet! Fyhelvete vad kallt det är också. På köpet.... Bläää äckel tisdag!


Bästa Herngren!

Nu har vi sett extra extra! Galet bra. Fick en fan bild med Felix! Jävla trevlig!


Påväg in till stan!!


TJ

Nu ska vi snart till stan och kolla extra extra.. MYYYYCKeT MYYYS. ttyl.

Halvfull, halvtom.


PALLA!

Jag gick upp en timme för tidigt idag. Men de va väl bra på ett sätt då hann ja cykla och handla mat och käka frukost innan bussen. Igår blev det så att jag träffade fian ändå, va uppe hos mina bästa grannar en stund innan ja gick hem och decka i sängen! Ikväll är det oklart hur jag ska göra, ska i alla fall hämta min lilla bebis stella. Skiter i vad Anso och Elin säger om det. Jag ska iaf sno henne en stund! Japp japp japp! Nej nu måste jag tänka på refrängen. TTYL. Btw, FETT KALLT IDAG!

Nöter jul låtar.

SWEEEEEEET ju, sitter och nöter jullåtar tills fian slutar, lär träffa henne ändå :) va länge sen nu!

Jake j.

Så jävla snygg. Filmen som går på sexan nu med Jake. Möms!! Det blir lite filmtittande innan jag intar sängen. Kanske ska träffa fiskorv en stund innan sängen kallar men de beror på hur tröttve man är :). Nu ska ja fortsätta mumsa i jakes hotness! Ttyl.


Ligger under filten på jobbet och fryser!


Klickade precis hem!


Wierd

Har inte kollat statistik på länge men varför har det plötsligt ökat? You love me, huh? HAHA.

Mysfredag!

Sitter och myser i mörkret med Clara här hos mig. Sjukt skönt med myskväll. Imorgon jobbar jag 12 timmar. Ser verkligen inte fram emot det. Men vad ska man göra. Ledig på måndag i alla fall. Nu ska vi fortsätta mytsa! Ttyl.


Hallooj

Är sjukt trött i min säng just nu. Igår fick jag en julkalender av J fy fan va snällt. Lika julgaleb som jag. Försöker smyga upp lite julsaker. Nej nu måste ja gå upp för att om en stund ska jag träffa emma. Efterlängtat!! Vi ska ta oss en prommis med hundarna :) ttyl!


Lång dag.

Ja idag är det en lång dag. Jobbar 7-17 och sen ska ja möta upp syster. Käka middag med henne och mytsa! Nu måste ja jobba brb.


Hata.

Hata är ett starkt ord men jag hatar verkligen dig din paddjävel! Stick från min åsyn.


Hallå

Shit va länge sen. Har varit fullt upp med sjukling och massa annat skoj. Igår, as mys. Var hemma hos mormor och morfar och fick middag! Sjukt gott! Tog sen cyckeln hem och kollade lite halvt på två och 1/2 män med ashton kutcher. Han e ju bra snygg asså! F sov över inatt. Usch vad trött jag var när jag vaknade!!!!!! Nu är jag på jobbet och slutar 16. Då ska jag försöka hinna gymma och träffa Emma! Sjukt länge sen nu. Aja ttyl ;D bilden är från i förrgår när vi gick femman!


Så här mörkt är de när jag åker till jobbet.


Iskallt, kolsvart och skittrött!


Kräks.

Trött så att jag håller på att kräkas. Igår vart det inge gym somnade i soffan när jag kom hem och sen när ja vaknade var jag vaken i två timmar sen somnade igen. Helt sjukt trött. Är inte piggare idag för det. Nu-jobb till 15.


Kallt.


Hem.

Nu vill jag bara komma hem och städa och chilla innan gymmet ikväll. Har dock inte fått tag i min gym vän än. Answer meeeeee bitch!! Ttyl.


Just nu! Bästalåten!


Best thing u never had.

Haaaaaaaaaaaaalå, nu har jag vaknat upp lite. Fyfan nu e man bra sliten. Förstår inte varför man tror att man är the shit ena dan och andra dan pajas. Men whatever. Igår va vi hos mig först och sen kk. Trevlans kväll. Förutom att jag tror jag hatar polacker. Äckel. KURVA eller vadfan de va man skulle säga. Bjuder på en gammal klassiker. Så fiiiiiin <3

RSS 2.0