Kusiner överallt.

Hej å hå gott folk.

Har jobbat hela helgen så har inte alls haft tid eller lust att skriva. Idag har jag varit hos mormor och morfar och träffat min nya kusin Linus. Han måste vara världens sötaste bebis. Sen har jag inte gjort värst mycket. Va i Täby med Clara och bjöd på lunch sen kom Emelie in. Trevlans värre. Hmm sen har jag inte gjort så mycket mer. Jo, träffade Hanna i centrum en snabbis också, väldigt kul att träffa henne. Nu ses man ju inte så ofta längre. Tråkigt men sant. Jobbar bara tisdag natt denhär veckan så det är väldans skönt. Nu ska jag umgås med min stora söta kusin, ciao.

Du är väck bruden.






Frustrerad

Håller på att laga min middag just nu tills ikväll. Börjar jobba 15:45 och slutar 08:15. Sen e jag ledig på fredag. Jobbar lör-sön. Jag blir så frustrerad på vissa folk. Tänk om dom ba kunde försvinna ur mitt liv så ja slapp se dom. Nöjd jag skulle va! Måste springa o kolla riset nu :)


Du är inte okej.

Dagen har varit rätt mysig faktiskt. Slutade jobba halv nio sen åkte ja hem o sov till tre. Sen vart de back to the civilisation. Mötte upp Emelie, skulle tagit hål i tungan men de vart inte så, inga stavar. Sen gick vi till tommys och käkade mumsmiddag. Ronja, Linn och Emma joinade. Sen rullade de på med peoples. Efter ett tag tog jag och Emma en snabbis till Tommy och hälsade på, trevlans värre. Sen åkte vi och mötte Alex och Korven. Sen fick ja sjuts hem. Bra dag! Imorgon jobbar ja natten. Sov natt, aaas skönt :D Ne men ha de bra nu ska ja duna ZzZZZZzz...


hmm

Vissa personer tröttnar man på, så är det bara.

Man har väl tålamod!

Håller på med en pärlplatta på mig och emelie. När den är färdig att hänga på väggen är det 14 400 pärlor!


Hittills har jag gjort: 3600 st.

Ge mig.

Jag har kommit på att jag älskar hösten. Det är en mys-årstid. Jag saknar höstpromenader och mysiga tunikor!

Ge mig.

Jag har kommit på att jag älskar hösten. Det är en mys-årstid.
Jag saknar höstpromenader och mysiga tunikor!

Weekend!

Denna helg har faktiskt varit riktigt trevlig. I fredags va ja Emelie Annica och Hanna hos mamma. Sen vart det utgång. Lördagen spenderades i Täby med små kusinerna. Jag hade faktiskt lova dom att bjuda dom på bio även fast ja inte mådde upp till hundra procent. Det vart Sommar med Göran. Helt sjukt bra film. Alla favoriter från Hey Baberiba var där. Stog i kön och vände mig om, till min förvånan stog Laila Bagge där. Hon hade många ungar med sig. Sjukt, jag brukar aldrig se B-kändisar. Eller kändisar över huvud taget. Så de va mys. Innan vi kollade på bion han man ju gå och kolla lite i affärer så ja hitta en tunika och leggins. När lönen kommer ska ja åka och handla maaasssaa snyggt som jag har sett. Jo så såg vi filmen som va väldigt bra. Sen åkte vi hem till mormor och morfar och skulle käka middag men ja mådde illa av popcornen. Inte okej! När klockan rullat på en stund begav ja mig hem till mamma och förade där med Annica och Emelie. Efter en stund ramlade också Hanna in. Trevligt trevligt. Sen begav vi oss till sportsbar. Mycket trevlig kväll men såklart kan de bli missförstånd och slagsmål och fulla människor haha. Idag hämtade Annica upp mig så åkte vi och hämtade hanna sedan till pizzeria berga där de vart en grekisk sallad. Den smakade bra! Nu ska ja ut och lägga mig i hammocken och fortsätta läsa min spännande bok! Ha de bra gott folk. PUSS.

Mörkrädd kanske?

Idag har jag varit med Emelie nästan hela dagen vi gick hem till Annica och fikade lite med te, mackor och gin o rummy. Det var väldigt trevligt att vara hos en annan svinningebo. Nu har ja precis gått med lilla nasse till busshållsplatsen. Ush va de e läskigt när det blir mörkt här i skogen såg precis ett rådjur med ett litet kid skrämma mig i skogen. Nej fyfan de e mörkt och kallt här i skogen.

Imorgon är det back to work igen ska bara jobba tisdagnatten så de e skönt. Får se om man får nått erbjudande från armada snart då. Hoppas hoppas hoppas. Då ska ja inskaffa mig en kissemiss om ja inte får ta våran katt. Så de ska bli ett måste. Jag bor verkligen inte själv i en lägenhet haha.

Emelita & Matulda in tha huuds MJAU

Jag och Emelita sitter här och myser i skogen. Snart ska vi ta en promenad och hälsa på Annica. Eftersom hon också bor in tha hoods. Får se vad vi hittar på då. Men de e kl fem så nu måste vi hitta på något roligt HE HE. Mysigt att ha lite besök här ute. Har varit på Armada, banken och kemtvätten idag och såklart hälsat på lilla kusinen som kom i lördagsnatt. Hur söt som hellst. Gå in på hannas blogg om ni vill se bild. Ciao!

kusiner


Borde dumpa er båda.

Väldigt trött på vissa tjejer. Men va ska man göra, dom är som dom är och så kommer dom alltid vara. Nu har jag äntligen flyttat och är oficiell Svinningebo. På måndag ska jag ner till Armada och fösöka få en lägenhet här i kära Åkersberga. Men just nu ser det inte speciellt ljust ut. Får se när man får tag i en. På måndag börjar slitet igen fast bara en dag den veckan så det är skönt. Känner inte för att göra ett piss nu. Ush o fy.


VÄRLDENS BÄSTA KUSINEEER. I LOVE IT.

.

Sitter hos Moster i Svinninge och myser i soffan med kusiner!

aaa

Nu är jag äntligen hemma men vet ni vad? Inatt drar jag till Gotland tills på fredag! Nu måste jag skynda mig att duscha och tvätta allt !! SEE YAAA.

I dont wanna lose your love tonight

Nu är jag äntligen hemma och semestern börjar! Hur underbart kan de va när solen skiner första semesterdagen? Jag älskart! Ikväll kommer hanna hem ifrån Turkiet också. Hoppas hon inte e allt för brun! Just nu sitter ja ute i solen och väntar på att en tvättmaskin ska bli klar. Ska tvätta alla kläder innan ja åker till URF imorgon! Ska bli så jävla ROLIGT! LÄNGTAR! Lite osäkert vilka som hakar på men de ser ut som de blir jag Emelie, Nathalie och Annica. LÄNGTAR VERKLIGEN. Nu ska ja se om tvättmaskinen e klar. Hejs.

oh yea

Sjuuukt fint väder. Medelhavsvärme ser de ut att vara men ja får se när jag kommer uut hur det ser ut. Ska snart åka till Hööks och handla lite nya skor och skit. Sen när jag kommer hem så måste ja ta en powenap så jag orkar med natten. HAr vak. Död  ja kommer att vara. Men men sen är det semester! URF,GOTLAND de e nu sommarn börjar för min del.

dåligt av mig

´Jag glömde faktiskt skriva att jag ser fram emot Hoffmaestro & Chraa med. Alla dom sen är jag nöjd!


Happy ending!

We live the rest of our lifes, well.. not together.

Listettan!

Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
Ishockey

Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Köpa mig ett hus

Vad får dig att slappna av?
Yoga, Pilates och Musica

Är du mörkrädd?
Lite väl mörkrädd kanske.

När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Frammåt middagen

På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Mamma eller mobilen

Hur länge varade ditt längsta förhållande?
1 och ett halft år.

Läser du ofta böcker?
Aldrig.

Vad föredrar du för sorts filmer?
Komedier och skräckisar

Vad slösar du mest pengar på?
Jag tror de e alkohol. Illa Pernilla!

Vill du gifta dig?
Någon gång i livet kanske

Vad dricker du för alkohol?
Cider och sparkling wine

Vilka djur är du mest rädd för?
Fästingar eller hajar, dom ligger på samma plats.

Vilka språk kan du?
Svenska och engelska. Samt lite tyska och spanska.

Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
Skönt, man lär ju luktat fimp när man kom hem.

Hur vig är du?
Fråga emelie, knak knak säger de bara haha.

Vilket kaffe sörplar du helst?
Kaffe dricker jag inte!

Vad äter du helst när du ser på film?
Popcorn

Vad heter du i mellannamn?
Petra

Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Kväll kväll kväll.

Var är du född?
Danderydssjukhus

vilken dag är din Dolmiodag?

Pasta + Dolmio = Smaka bla!



inna DI ROAD


Jag gillar din vibe.

Alla säger att det är fint väder och solen lyser men här i Åkerstorp lyser aldrig solen.

Urf, dom ja mest ser fram emot..


EMELIE HAR BLOGG NU!

Igår satt vi som sagt hos mig och drack lite innan vi drog till sportan men de sög där så då drog vi till kina och där var det inte direkt medelålder 25. Långt över. Dubbla det så får vi rätt siffra! Nej så då tyckte MLI att vi skulle till tommys och eftersom jag är hennes vän så hakade jag på. Ajuste, mli har skaffat blogg sådär i grevens tid. Jag tror hon tyckte att det va lite roligt att blogga ändå haha. Skriver en länk längst ner till den. Idag har jag jobbat, tröttve var man då men vad ska man göra de va bara att do it. Men imorgon är min första lediga dag på en hel vecka. Men ska jobba tisdag natt. Ska vara vaken hela natten så då får ni fan smsa mellan fyra och åtta på morgonen!

Ska försöka hjälpa Emelie med designen också men hon verkar inte direkt förstå hur vad eller när man gör saker här. Hon är ju trotts allt lite äldre. Gamlingar och internet, datorer eller vilken teknisk pryl som hellst går bara inte ihop. Det har min mormor och morfar förstått. Dom har sin Nokia 3310 och nöjer sig med den eftersom dom absolut inte skulle förstå den nyaste sony ericsson. Ingen dator har dom heller eftersom det är för mycket knappar pådom. Smarta morföräldrar man har!

Nästa vecka hade jag tänkt att ta en chilldag på måndag eftersom jag jobbar natt på tisdag och på onsdag kommer Min kära syster hem som är i Turkiet just nu. Hoppas det har regnat alla dagarna. Det har de nästan gjort här i alla fall. På torsdag åker jag Emelie och Nathalie till URF. Ska bli så sjukt kul. Längtar verkligen. Vi kommer hem på söndag helt döda. På måndagen därpå åker jag Emelie och Josephine till gotland en vecka. KUUL det med. Så efter tisdag är det lite semester.


HÄR KOMMER EMELIES BLOGG: http://donthaffidread.blogg.se


...

sitter här hemma hos matilda o dricker liiite, lär bli sportsbar :)


PUSSHEEEJ /MLI


RSS 2.0