Bad och bastuuu

Hejhejhallå, sitter o väntar på att tiden ska gå lite så ja slänger in ett inlägg. Idag har ja varit och kollat på UPP med 3D. Lite halvbra. Snart ska ja Annica och Emelie åka och bada och basta. MUUUMS.

whatcha say

Hejhejhallå, äntligen har ja internet. Eller de e inte mitt men ändå. Skönt att sitta vid en dator bara. Jag har jobbat det är därför ja är uppe så tidigt. Så tro inget. Idag ska ja inte göra så mycket. Hanna och Prinsen har flyttat in hit så vid fyra ska ja ner till centrum och hämta ut mina skor som är på omklackning. Lär kosta skjortan men de gör inge. Mer än så har ja inte att skriva. Hare, hejs.




Snygga vänner man har!


Mobilblogga!

Ligger i min säng och mår piss, går på alvedon och somnade typ två och vaknade för en halvtimme sen. Jävligt mysig måndag? Nu ska jag försöka sova om alvedonen börjar verka någon gång...

Hejhej hallå

Nu sitter vi här och spelar lite Need for speed. Idag är man barnvakt i svinninge. Ikväll kanske de blir party. Alla verkar sugna! Jag vinner ba på tv-spel så ja tog mig tiden att sätta mig här. Igår var ja o red efter de åkte ja o handlade! Duktig ja är. Sen kom Emma så gick ja me henne till jobbet. Väldans trevligt att umgås, känns som de va så länge sen. Fast de va de då inte. Senare kom Josephine och joinade mig, vi drack fanta o kollade idol. Mums. As trevlig kväll. Kl 22:19 tog ja bussen till svinninge o tog en cider sen somnade ja på direkten. Sjukt tröttve idag. Inte okej. Ne men ha en bra kväll då allihopaaaa, tjing.



JAG VILL UTOMLANDS!


Hoho

Länge sen sist nu och de lär dröja ett tag tills nästa inlägg också. Har inte fått något internet till lägenheten och ja vet inte vad som dröjer men nått är det iaf. Har fått det skitmysigt och är supernöjd. Just nu är jag i Svinninge, tillbaks i de gamla huset där ja bodde. Ska sova nu ha de bra.

Helgen i helhet.

Tjululu gott folk.
I fredags så var Malin här med mig i Svinninge ett tag och käkade. Sen när vi hade fått i oss lite åkte vi ner till Ronja och fortsatte. Snackade lite skit sen tog vi en prommenad till SB. Där var vi tills ja tog taxi hem. Lördagen spenderades först hos Pappa för att Clara min kära lillasyster fyllde 16 år GRATTIS! Sen spenderades den hos grannarna, drack nån cider ba sen gick ja hem o somna i soffan haha va helt död. Igår gjorde jag nada, rörde mig knappt utanför dörren. Idag ska ja jobba så snart ska ja ta bussen ner o handla lite mjölk och sånt sen börjar ja jobba kl fyra. Snart blir det ändring på att ja skriver så sällan och de inte blir några bilder. På fredag flyttar ja in i min lägenhet. Kommer inte ha något internet på ett tag för de har inte levererats än men sen börjas de igen så ni får ursäkta om de inte bilr några inlägg på ett tag. Ha en bra dag. De ska ja ha.


he.

hoohoo, ikväll ska ja dricka. Inge mer me de, ha en bra kväll. Se ya.
Juste ska in till stan snart o möta saga. MUMS <3

RSS 2.0