Ny bloggdesign

Detta väder är inte att leka med. När ja slutat jobbet gick jag hem för att gå ut med min hund. Det gick ju bra. Eller inte. Hon ville verkligen inte gå ut. Hon satte sig först i porten och när ja väl fått ut henne så gick vi två meter sen sprang hon och gömde sig under träden och buskarna. Snacka om jobbig tjej. Måste man ut och kissa måste man faktiskt! Nej så vi gick in. Städade min lägenhet då. Snacka om att det va skitigt. Men nu är det mesta rent och snyggt. Tände ljus och satte på musik på mitt nya souraundsystem. Som ja själv inte ens kan stava till men men. Sjukt mysigt. Nu ska ja snart göra tacos till middag. Mumma. Värsta drömdagen hemma förutom att det öser ner utanför. Inte just nu men har gjort hela tiden. Men men nu ska ja börja lite smått me middag. Tjenis penis alla gayläsare!



Så jävla gullig tjej.


Denhär killen ska jag gifta mig med.


SÅÅ NAJS!


Fuck you. Verkligen!

Precis handlat mat med bästa pappa och syster. Har inte uppdaterat här på länge. Mina läsare verkar gå in iaf och kolla haha. Good for you. Idag har man jobbat, med feber och hosta. Känns som ja ska hosta upp mina halsmandlar. Men men man måste ju göra sitt liksom. Imorgon är det jobb som gäller igen. Ska nog försöka vila upp mig ikväll, jag är helt slut. Måste bara säga att jag hatar dig, du är så falsk inte mot mig utan mot alla. Du kommer inte ha din pvän kvar länge till, du äcklar mig faktiskt. Nej men hungrig är jag också så nu ska ja göra middag. Hej.


Asså jag är typ törstig.

Nyinköpt suroundsystem!



Herregud va länge sen man skrev.

Har haft fullt upp all the time. Har precis städat min apartment. Såå duktig. Kollar just nu på någon film på sexan. Ska snart kila iväg mot sängen. Kan väl inte komma på någe roligt att skriva. Jag suger på att blogga helt enkelt. Tjing.


Morgonmys



Clara och jag såhär på morgonkvisten. Man kanske inte ser så bra men ja e bränd som en kräfta. Ska dra och jobba lite snart sen efter jobbet ska ja träffa min kontaktperson så ja lär inte va hemma förens typ 7-8 kanske. Men men nu ska ja snart gåå tjeniss  :)


Sommarvärme!

Hujedamig vilket skönt väder det är ute. Ska snart ner till centrum och hämta ut ett paket sen till djuraffären och kolla om dom har en flytväst till Viema. Sen blire uut i skärgården med kusinerna! Ska bli skitmysigt. Hare gött allihopa, tjeniixxen.




Kusiner <3


RSS 2.0