Pannknack, tack vädret!

Guuud vad mycket jag har hunnit med sen det vart löning haha. Igår var vi på IKEA och handlade massa. Idag Rusta och Willys. Brännde lite väl mycket pengar kanske men nu finns det påfyllt överallt! Har tex köpt nya gardiner, sängöverkast, lite latte skedar, dusch drapperi, ett plastglas till utenätter, krukor, matta och massa annat småplock. Ska försöka ta kort på allt men de lär bli svårt. Får se vad ja får tag i :p. Igårkväll tvättade jag och jessica ända fram till 02:30.  Helt sjukt. Började kl 22:00. Men men idag har jag lite ont i huvudet pga det äckliga vädret men orkar inte tjata mer om det. Har dock inga huvudvärkstabletter. Suuug. Men men nu ska ja fortsätta städa lite pörre.



Ny matta, men den har jag fått av Jessica.


Nya gardiner, mkt fint.


Nya gardiner, nymålad tv-bänk, ny pläd och nya påslakan!


Söndag i löve u.

Vilket drömväder det var igår. Vi var ju och grillade hemma hos Rikard. Suuupergod mat, tack tack tack! Sen tog jag och Emelie ett dopp i jacuzzin. Himlans trevlans det med, sen vart jag tvungen att åka hem till min vovve så fick sjuts hem av Emma. Räddaren i nöden! När jag kom hem gick jag hem till degen en stund. Idag ska jag först på födelsedagskalas till Saga som fyllde 18 år igår. Grattis, sen ska jag på jobbintervju och sen börjar ja jobba! Hare gött tja.




Sommarväder idag jatack!

Har hunnit med en hel del sen jag slutade kl 8a, jag har försökt sätta upp mitt dusch drapperi men de gick ju som det gick, allt bara ramla ner så jag gav upp. Lagat lunch/frukost. Satt upp en tavla och målat. Snart ska jag sätta upp hyllor i mitt sovrum. Åhh de kommer bli så himla fint. Nej nu ska jag allt ta och mysa lite med Emma. Tjao.





VAR BÄTTRE PÅ ATT KOMMENTERA!


Grattis Saga 18 år!


Ja må hon leva ja må hon leva!


Nu sitter jag här och laddar inför att jobba 24 timmar.

Som sagt börjar jag åtta och slutar åtta imorgon bitti. Det känns faktiskt riktigt bra, jag ska snart gå till jobbet. Men först bjuder jag på en bild, just nu sitter jag och dricker te. Ser ut som om att det kan bli en varm dag så idag vart det skjorta och leggins! Här är jag just nu..




nyduschad, osminkad och nyvaken.


Har hunnit med mycket idag

  • varit hos moster och lilla kusinen.
  • varit vid kanalen och solat.
  • varit med Hanna, Emelie och Annica.
  • städat.
  • nattmacka med älsklingarna!



MYYS DAG MED MINSTA KUSINEN


Sleeep

Jag kan verkligen inte sova. Det går verkligen inte. Ge mig ett sömnpiller eller något. Vafan! måste sova nu så man orkar med morgondagen. Ska inte ens sova ut, kan inte det. Ska jobba på fredag 24 timmar. Så måste planera sömnen bättre. det blir till att ställa klockan! Nej nu måste jag försöka sova, dethär går ju bara inte. Sömnpiller någon? Kan vara för att jag drack typ två klunkar vitamindryck med koffein i. Orka den!




SLEEEPINGPILL...


Wounderbar dag.

Sitter och eftersvettas efter denna dag. Sol sol och mera sol. Har umgåtts med världens bästa kollega idag! Väldans mysigt. Orkar inte skriva mer om det men har haft en toppen dag idag. Tack tjejen! Nyss mötte jag upp Jessica så tog vi en kvällspromenad. Också mysigt. Denhär dagen har varit perfekt. Älskar att det har varit bra väder också. Löve it! Imorgon ska jag bara slappa. Ska städa lite i lägenheten och på kvällen ska jag rida. Hoppas på bra väder då med! I Hope. Men men nu ska jag kolla klart på Alice i underlandet, den nya. Hittills är den bra. Även fast man vet vad som väntar haha. Puss på mina solskensläsare, ni som e bittra kan gå och vara bittra någon annan stans jag har inte tid för er. Tjo.



Fick denna beauty av världens bästa kollega!


I <3 HAITI.
Tackar tusen gånger om, den är supersnygg. Älskar den!!


Måndagswork.

Guuuud vad skönt att det är bra väder idag igen. Kan detta hålla i sig tills oktober iaf. Då skulle jag vara nöjd. Saga var ju här och hälsade på igår. Väldans mysigt. Vi käkade någon slags potatis i ugn och kycklingben. Mumma. Jag har blivit torsk på mangoraya. Hur gott som hellst. Testa!!! Snart ska ja ta och sätta mig på balkongen och mysa lite. Men först blir det en promenad med Emma sen en dusch. Hejpa.


Ahhh..


Mysiga söndagar, me like.

Nu va det riktigt länge sen jag skrev här igen. Har varit påväg flera gånger men då har det alltid kommit upp något annat. I fredags var jag på Hannas skiva, hade roligt där med alla. Jag var utklädd till reggaeartist så jag var niggah haha. Det var bara lite problematiskt att komma hem men roligt var det. På lördagen började det med att vi satt vid kanalen och drack lite. Sen gick vi till en gräsplätt i närheten och spelade kubb och brännboll. På kvällen var vi hemma hos Degen och drack. Det vart ändå en rätt tidig kväll. Mysdag! Idag har jag bara tagit det lugnt. Ska snart möta Saga som ska käka middag här och mytsa.


Jag som reggaeartist.


kjell i love you man.


Härliga söndag?

Precis hemkommen från jobbet. På vägen hem var det hundra tusentals daggmaskar. Usch! Fick se mig för när jag gick hem. Idag hade jag tänkt att städa hela dagen tills jag börjar. Får absoluut inte gå och lägga mig, har sov inatt så, no sleep. Men det är ändå bra för att de behövs en grovstädning. Jag skulle ha gått ner till centrum och köpt mjölk men det får bli senare eller imorgon om jag hinner. Ska borsta min svarta katt också för er som undrar. Han fäller kopiöst med hår. Fick bort halva katten igår så det är inte mkt kvar av stackarn. På måndag kanske det blir lite bastu också. Ååh längtar. Nästa vecka jobbar jag bara en dag. Suuuper! Handlade lite saker i täby igår också. En termos (se bild), ritblock, svarta sopsäckar och almenacka. Inga roliga saker direkt men behövde det. Kanske inte termosen men den va så fin haha.



Gooodmorning!

Kom nästan precis hemifrån jobbet. Ska snart ner till IP och kolla på när min kusin spelar fotboll. Va så länge sen man träffade dom! Gud jag måste verkligen älta bredbandsbolagets nya reklam. Jag klarar verkligen inte av den. Speciellt inte han som flyger på ett mobilt bredband. Jag blir galen och måste byta kanal när den kommer. Usch och fy säger jag bara. Skjut den som gjorde den reklamen. Skjut den! Ikväll börjar jag jobba kl åtta med Therese, ska bli väldans trevligt. Juste, jag ligger ju lite före på desperate housewives. Herregud vad spännande det är. Ja döööör. Ni kommer väl dit om några veckor men ja säger bara att man vill se avsnitt på avsnitt så man ser vad som händer i nästa. Hur spännande som hellst. Jag älskar DH! Bästa serien någonsin.



ÅÅ FÅRET SHAAUN


Tråååk

hej och hå det var ett tag sen nu. Jag har väl inte gjort något speciellt eller nämnvärt iaf. Kom typ precis hem ifrån jobbet. Hade så tråkigt i fåtöjen så ja övade på mina ritskills haha. Vad tycks? Börjar jobba kl 16 igen. Sen slutar jag 08. Det var väl det roligaste jag hade att berätta. Ha en skön helg gott folk.



Fin fingertipp jag fick till där.


RSS 2.0