Helvetesdag.

Huvudvärk, sovit en halvtimme och nu är inne på jobbet. Tack till världens bästa pappa som finns där för mig och mina systrar. Älskar dig. Mina kära vänner ring mig inte idag jag är weak och pissed. Kommer använda min ak47a väl om den följer med ut.

Halvfull, halvtom.

Idag brast det, dendär bägaren som varit nästan full rann över idag.
Orken är slut.
Samt tålamodet.
Och jag som trodde klumpen i min mage skulle försvinna idag.
Den vart bara större.

Jobb 24/7.

Nä så illa är det inte men idag börjar jag 20 slutar 06. Jo men visst vettu. Ska dra på mig lite kläder och sätta mig på bussen till jobbet. Ibland känns det som att jag är en maskin. Som går och går på samma rutiner. Samma buss dit. Samma buss hem. Samma personer på bussen. Fram och tillbaka. Jag skulle lätt vilja bli hemmafru. Vem vill bli borta-man? Nej nu ringer larmet. Måste rusa!

Varför va en i mängden när man kan glänsa?

FUCK IT.

Jag bad bara om en sak. En enda sak. Ingen jävel ställer upp. Dethär är sista gången jag NÅGONSIN ställer upp för någon. Det handlar tydligen inte om att ge och ta. Utan att ta och ta. Fuck you all. Have a nice day.. ELLER?

Personligalmanacka.se

Man blir ju INTE glad när man kollar ut. Usch. Jag å andra sidan MÅSTE äta nu. hungrar ihjäl! PÖSSSSSSSS
Min framsida på personligalmanacka.se. Yeey snart kommer den.

Oh hot damn

Kollade precis ut genom fönstret. Fick ännu mer huvudvärk än vad jag redan har. Det bara öser ner snö. Å trött som fan är jag! Nu blire frukost. Sen städa upp lite!

HAHAHAHA

Asså, hur kommer det sig...
Att du har ett tredje ben när jag är i närheten?

Sov med ett öga öppet.

Acnemonstret kanske försöker bli din vän.

Jag ber till gud!

Det märks verkligen när det blir lite kallare ute.
Fy vad kallt det är inne.
Frös ihjäl imorse.
Fryser nu.
Fryser jämt.
Ge mig plusgrader!





Solen lyser inte ner på oss alla!

Folk tror dom kan bete sig hur som hellst. Fan skärp till er. Vuxna människor som åter igen inte kan ta förnuftiga beslut. Varit med om detta allt för många gånger. Man kan tydligen bete sig hur som hellst. Men man får inte det. När ska folk växa upp? Finns det någon ålder när alla vuxit upp? Tror inte det. Synd att folk ska fastna i utvecklingen. Det var allt för mig denna gång. Syns om ett tag igen samma tid samma kanal. PUSS PÅER ALLA EB.


Kolla vem som kom å la sig i mitt knä


Monday morning.

Eller inte riktigt morgon men nu har ja iaf vaknat till. Börjar jobba 16 idag. Värsta korta passet idag till 21. Känns lite skönt med mjukstart eftersom jag inte har jobbat så mkt på ett tag nu eftersom jag va sjukling. Men nu e jag frisk och kry och pigg som en nötkärna. Inte för jag vet om dom e pigga men iaf. Nej nu ska ja snart till bussssen. TTYL.
har skaffat glasögon, eller? haha

Löv yah

Måste säga förlåt till alla mina vänner. Jag suger på att höra av mig och nu har ja varit sjuuuuuukt dålig på det. Ledsen över det men nu är det ny vecka och detta ska det bli ändring på. Puss på er och godnatt!

Söndag

magsmärtor så det står illa itll idag. Eller iaf just nu. Snart kommer kenzo å det ska ju bli mkt mkt bra. TTYL.

Earth hour.

Om ca 20 minuter är det earth hour då man släcker ner allt i en timme. Alla lampor alla tv aparater alla datorer. Osv. Hoppas ni e me mig!! NU KÖR VI.. eller så sover vi. Godnatt?

Hur kan du då vara säker?

Sjukt grym kryssning jag va på igår med Amanda och Jessica. Och vad som händer på båten stannar där? Så tycker ja vi tar det. Smaskigheterna håller ja för mig själv. När jag kom hem pratade jag med min kontaktperson på djurhjälpen och eftersom Kenzo inte är hanterbar hos dom ska han få komma hem till sin mamma en vecka innan han flyttar. Som hon så fint la fram det. Det ska faktiskt bli jätte mysigt att få en sista vecka med min lille Kenzo.

JÄVLAFITTIDIOTER

Så jävla trött på idioterna som blåser bort alla löv. Nu kommer dom hålla på varenda jävla dag till sommaren. Skjut er själva. Har ni inge bättre för er? skaffa er ett riktigt jobb. FUCK Y´ALL. Sug och svälj trevlig helg. Tack för mig. TJA.

Just nu:

Kinect med C & S. Wihu.

Idag fäller vi en tår för kenzo som flyttat.

Lukas har redan jamat i sökande av kenzo. Usch dom som tyckte om varandra så mycket. Kenzo fräste när han låg i buren. Stackarn var ju livrädd. Men men tänk positivt. Han kommer till ett nytt hem nu där han får stanna föralltid. Tack för mig.

Nu är det bestämt.

Kenzo flyttar imorgon. Det kommer bli lite tomt men han kommer till en bra familj.
Håller tummarna för dig Kenzo. Kommer sakna dig.
Jag vet en som kommer sakna honom iaf!

miss u


You are my sunshine.


LYCKA är..

H&M-katalogen & en kopp te.

Awsome

Asså nu har ja suttit och kollat BB hela dagen. Nu har Peter och Simon fått komma in i oasen med tre tjejer. Jag säger som sist att jag tror att Simon kommer vinna BB. Eller ja e 99% säker på det. Nu ska jag möta saga på promenad för att sen gå hem igen och vara ännu mer uttråkad...
Här var vi på isen på promenad igår!!

Sovtajm @ my place. Man kanske ska joina?


SUCUG

Om blogg.se inte fixar en app till iphone innan den 1 april så byter jag till nattstad.se. SÅ DET SÅ

Säljes: Rosa nintendo DS nyskick

Nintendo DS tillsalu. Rosa med två spel: Hugo & Toy story 3. Nästan aldrig använt. Kommentera om du är sugen att köpa. 1000:- kostar det. Priset kan diskuteras.

Måndag igen då.

Herre gud vad dagarna går fort. Nyss var det fredag och nu är det måndag igen. Igår var det sista solsidan. Var det sista solsidan ever? nån som vet? Bigbrother också, sjuukt roligt. Just nu sitter dom och syr tusen och en natt kläder. Peter verkar vara en fena på att sy.

Idag är inget planerat men jag är ju så sjukt uttråkad och rastlös så om det är någon som har något kul för sig i veckan hör av er. Och om någon har lite jobb till mig så är jag gärna med på noterna. Kommer in lite bilder senare idag ska bara hämta sladden.. TTYL.

18e bilden: En bild på din fritid.


17e bilden: En ovanlig bild.

hahaha!

Godmorgon alla pigga.

Ännu en fredag förbi. Åt middag hos mormor och morfar sen hem och städa som en idiot (thank good 4 omega3). Tänkte dammsuga innan mina små kussar kommer. Eller små och små dom är ju inte det men det är ändå mysigt när dom kommer. Vi ska bara mysa ikväll inte göra något speciellt.

Sitter och kollar BB just nu och dom håller på att träna haha. Fyfan efter fem minuter är alla genomsvettiga, inte för att jag är världens träningsnarkoman men dom suger ju verkligen. Den ända som har bra kondition är Patrik. Ingen av dom andra har något att komma med. SPEC inte gurki, han suger haha. Å jag kan ju säga redan nu att SIMON kommer vinna BB. Så då vet ni det. TTYL.

Kolla in denhär sidan:

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SAVESMART!

Tristess.

Här satt jag i solen efter jobbet i väntans tider. Solen sken och fåglarna kvittrade.

Golare har inga polare.

Nu e man hemma från M&M. Jävla god oxfile kan man ju direkt säga. Nu sitter ja här me kissarna coh myser ska snart börja städa upp lite tills W&O kommer imorgon. Ska bli så mytsigt!! Nej nu ska ja köra en rejäling TTYL.

Word

Jag hatar folk som tror att dom är bättre än alla andra. Ni vet domdär som tror att allt kretsar kring dom. Domdär personerna som är egoister.

smygfoto


Helg

Tack anonym. Jag ska kolla norgannare på den sidan.

Så nu vaknade man 09 igen. Idag igen. Idag ska jag bli bjuden på middag hemma hos mormor och morfar med Hanna. Ska bli mytsigt värre. Imorgon så kommer mina kusiner hit. Så ska man vara barnvakt. Sist så somnade jag innan dom och då var jag så jävla bakis så det kan ju inte varit roligt att vara med mig då. Ska försöka att inte vara det denna gång. TTYL.
Jag vill ha sommar!

Nu har jag också fallit för grupptrycket.

Bigbrother LIVE. Yeah.

nu tycker jag att du ska vakna sophia.

Den ville döda mig.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Helvete

Suktade på en lila onepiece igår, det fanns 18 kvar i min strl. NU ÄR DEN HELT SLUT. Så tittade jag på light blue som jag också kollat på men där fanns det bara xxxs vilket är lite litet. Fan har dom inga strlekar för... Den mörkblåa är också snygg men den fanns ju inte heller. Bara Svart..



Gomorron.

Vaknade för en stund sen idag mår jag sämre än någonsin. Usch jag bara hostar och nyser. Är lite varm och har huvudvärk också. UscHA! Ärsh skit i det, nu grattulerar vi oliver på 11 års-dagen! PUSSSSSSSSSS PÅRE SNYGGO.
Oliver och William!

Vilken söt vän jag har <3

Du e bra söt du stumpan.

Nu har jag officiellt blivit gammal


13e bilden: Du och någon klasskompis.

Ja ni förstår ju att det va då, inte nu.

Jag vaknar upp, aah solen skiner igen..

Inte direkt va? Jag vaknade upp i följd av tre nysningar. Schysst. Idag tänkte jag gå och plocka lite hemma eftersosm att jag har en sån grov rastlöshet. Jag hatar att vara sjuk. Hatar dendär sjuka känslan som gör att man känner sig äcklig 24/7.
Kenzo fick ny kattmynte strumpa, som jag absolut INTE fick ta tillbaka.
Lukas med.

Så enkelt som wasa.

SJUKFEJS.

hej

100 sanningar om mig.

SENASTE:
Dryck: Cola med citron.
Telefonsamtalet: sophia
SMS: Pappa
Sång du lyssnade på: Swedish housemafia
Gången du grät: Kmr itne ihåg


HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Nä
Har någon varit otrogen mot dig: åfan, idiot.
Varit kär?: Ah
Förlorat någon speciell person: Dött typ? nä.
Varit deprimerad: Aaa
Varit så trött att du somnat sittandes: Yes.


DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Blå
färg 2: Aprikos
färg 3: Rosa


I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nä
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: Mja
Insett vilka som är dina äkta vänner: Ja
Fått reda på att någon har pratat om dig: Nä
Kysst en kompis: Yes or No


BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: 99% typ.
Hur många barn vill du ha: 2
Har du några husdjur: Kissemissar
Vill du ändra ditt namn:  Nä
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kryssning
Vilken tid vaknade du idag: 08
Vad gjorde du igår runt midnatt: Snarkade järnet.
Någonting som du längtar till: Sommar
Senaste gången du träffade din pappa: Lördags
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Rikare, större hus.
Vad lyssnar du på just nu: Sebastian Ingrosso.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
Vad gör dig irriterad just nu: Ett visst acne monster.
Vad är ditt namn: Mohammed Abdulla.
Singel/upptagen: Snigel, snaighel
Stjärntecken: Stenbock
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Söraskolan
Gymnasie: Runö
Högskola: Går i tankar.
Hårfärg: Mörkbruni
Långt eller kort: mellan?
Längd: typ 166
Vad gillar du gällande dig själv: Ja e ju förjävla snäll
Piercings: No
Tatueringar: No
Höger eller vänster: Höger


DIN FÖRSTA:

Operation: Aldrig gjort
Piercing: Ingen
Tatuering: Ingen

Bästa vän: Angelica tror jag
Sporten du spelade: Ridning
Husdjur: Sköldpadda
Vaccination du minns: Ingen?
Konsert: URF
Förälskelse: va e de?
Alkohol du drack: Häxa typ, mums.


JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Somna
Lyssnar du på: SEBASTIAN INGROSSO
Väntar du på: Sophia


DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Någon gång
Vill du gifta dig: Fan vet jag
Karriär i åtanke: Starta katthem


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Both?
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Spontan
Snygg mage eller snygga armar: Armar
Tatueringar eller piercingar: Tattooooos
Känslig eller inte: Känslig såklart
Ragg eller förhållande: Both?
Bråkstake eller tveksam: haha ja tänker itne ens svara på den.


HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Ja
Tappat glasögon eller linser: naj
Haft sex på första dejten: aldrig :|
Krossat någons hjärta: Skulle jag aldrig göra.
Har du blivit arresterad: Neeeeeeee
Dissat någon: Japp
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nä


TROR DU PÅ:
Dig själv: Va?
Mirakel: Jovars
Kärlek vid första ögonkastet: Nä
Himlen: Nja
Tomten: Självklart
Att kyssas på första dejten: haha oh no
Änglar: japp



SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: ALDRIG
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Nä
Vad kan du verkligen inte leva utan: Mina kissar
Vad vet inte så många om dig?: Jadu, fråga så får du veta


Mardröm

Jag är så sjukt uttråkad. Kan någon ge mig ett friskpiller. HATAR att vara sjuk.

Sensention white.

Tänk att vara dj på t.ex. sportsbar i åkersberga och se detta. Man måste känna sig så jävla misslyckad.

12e bilden: En bild på din vardag


Fyfan.. fyfan...

Vaknade upp ÄNNU förkyldare än innan.

Keps + glasögon oojaaaaaaaa


Denna ska jag ha på min begravning, punkt slut!


Klicka på bilderna så blir dom större.

Kenzo i VÅR-solen.
Oliver och Clara.
Fick morfars autograf!
Mys i soffan.
Kenzo deckad.
Tripp, trapp trull.
Bebis.

So fresh u can taste the crunch.

Nu har väl en viss person fått acne ända in till hjärnan!

Måndaag.

Ligger nerbäddad i sängen och nerdragna gardiner. Kissarna ligger och håller mig sällskap hära. Tänkte gå upp ur denna koman jag legat i sen igår och ta mig en dusch för att inta soffmode. TTYL-<3-

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Vrid, slicka, doppa.

Jag har aldrig vridit en oreo. Eller slickat. Snusk reklamer. Ligger i min säng och bara lyssnar på datorns fläkt. Kisse ligger på huvudkudden och Barbie på täcket. Ska snart sätta på en film här och somna om lite. Sjukling idag igen. Tänk om allt va som när man va liten. När morfar kom över med en isglass och en tidning när man va sjuk. På så sätt har det alltid varit lite mysigt att vara sjuk. Inte just sjukdommen utan att man ligger i sängen och läser dendär tidningen morfar kom med. Oftast var det Kalle Anka. <3 Kärlek till morfar. Bengt-Göran Wall! Vad skulle vi göra utan dig?

Gårdagen.

Måste bara berätta om igår, haha. Min kusin som är 10 år och jag spelade spelet våghals. Då kom det upp en fråga man skulle skicka som sms om penetration. Oliver frågar då om detta. Självklart sa ja att jag inte visste nått och att han skulle fråga morfar. Morfar sa att det var när tjejer tog på sig själva, alltså när dom tog sig själva på örat? haha vet inte vad han fick det ifrån men i alla fall. Det slutar med att han frågar Mulle, mosters kille. Som berättar vad det betyder in i detalj också. Efter att Oliver apskrattat i några minuter spelar vi igen. Då kommer denna fråga upp:
  • Vem tror du har haft flest, respektive minst sexpartners i sällskapet?
  • Oliver: Jag vet inte.
  • Jag: Men om du säger vem du tror haft mest?
  • Oliver: Pappa!
  • Jag: HAHA, och minst?
  • Oliver: Saga?
Kärlek till dig oliver du gjorde min dag!



10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Söndag och sjukling.

Jag ligger i soffan med cola och en citronskiva i. Dröm. TTYL.

9e bilden: Någon i din släkt.

Kusin Oliver!

Morrn da alla bakisfisar.

Den 26 mars är det earth day så under en timme ska man släcka ner allt. Vilket jag brukar göra varje år. Eller vi har typ alltid gjort det hemma också. 20:30 så tycker jag att alla ska släcka ner. Inga lampor eller tv eller datorer, naada. Just do it.


Igår kom ju saga hit och mös, vi såg BB sen gick vi å la oss. Asså gurkan haha. Sweet att han ser ut som en liten kyckling nu. Dom nominerade är Katerina, Sanna och Nicky sthlm. Jag hoppas ju på att nicky eller Sanna åker ut. Sanna bara whainar hela tiden och Nicky är sjukt jobbig. Just nu så jobbar jag fast jag har lunch/håltimme tills halv 12. Det är sjukt fint väder ute så ni som ligger bakissjuka idag missar något. Så jäävla fint väder.

8e bilden: En person som du saknar.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Jaså, fredag igen.

Idag var det jätte fint väder ute för er som missade det. Hade varit guld att sitta på en uteservering med en iskall cider. Eller på balkongen. Fast på min balkong är det nästan aldrig sol. När jag kom hem vid fyra hade balkongen ovanför mig sol och två balkonger åt vänster. Såå surt. Fast man ska väl inte klaga. Dom i mitten har det värre. Så nu sitter jag här och väntar på att S ska sluta. Vi ska mysa och sen ska ja väl sova. Börjar 07:45 imorron. Men grejen e den att jag kmr vara super rik nästa månad. MOuahaha. Idag när jag kom hem var jag så duktig och körde kinect i 1,5 timme sen en kvarts joggande i min lägenhet haha. Fram å tillbaka fraam och tillbaaka. Oj nu vart det långt och långtråkigt inlägg. Kanske skriver mer sen.
Ps. Har fortfarande inte hört något av dendär otrevliga personen som jag pratade om förut. Hon verkar inte vilja ta dethär på allvar. Hennes val.. Ds.
Detta var när jag och Kluckan var i stan och mös. Måste göras om!

Goouuudmaourgoaun.

Somnade rätt tidigt igår med, hann inte skriva nått och nu måste jag slänga in ett snabbt inlägg. Igår kom Saga hit och sov. Mysmys. Jag somnade 1-2 timmar i soffan igår. Idag är ja typ tröttve. Ikväll så händer ingenting eftersom jag ska jobba imorgon igen. Nästa lediga dag är nästa fredag. Långt kvar men gud så skönt de ska bli. Neej nu måste jag snart gååå. PUSSILAGO. HAHA.

Mobilblogg

Allså vet ni? Jag gick upp 04:50. Berättar mer om detta hemska event när jag kommer hem!

Mobilblogg

Allså vet ni? Jag gick upp 04:50. Berättar mer om detta hemska event när jag kommer hem!

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Mobilblogg

Godenmorgen då. Själv har man varit vaken sen 05:30 det vart ca 4 timmars sömn inatt. Men helt ärligt måste jag säga att jag gillar att gå upp och dricka te i lugn och ro. Jag kan (utan att skämmas) säga att jag tycker om att jobba dag. Jag gillar att man har resten av dagen på sig att göra annat. 07-15 super skön tid. Men men jag hör av mig när jag kommit hem. Ps. Någon som vill springa spåret med mig idag? Ds.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Vet inte vad den menar med konstig men dethär är en bra konstig bild haha.

Nu är det kväller.

Ja nu är det verkligen kväll. Om en halvtimme ungefär börjar big brother. Spännande att se vad dom hittat på under gårdagen. Känns som jag måste köpa 24/7. Men skulle sitta där hela tiden. Fick lite pass denhär veckan också känns as skönt så man slipper vara fattiglapp. Onsdag, torsdag, kanske fredag, lördag och söndag. Varför ha ett liv när man kan jobba? :D Nu sitter jag och håller Kluckan sällskap när hon badar. Så ni vet. Notera det i era böcker. Jaja nu orkar jag inte skriva mer, hare gött. Ciao.
Annica, Carro, Hanna och jag på en sjukt rolig kryssning 08.

Scary

Började titta på denhär igår. I början va den as mysig med massa fina delfiner. Sen helt plötsligt från nowhere kom en späckhuggare och käkade upp en liten sälunge. Då var ja tvungen att sluta kolla. FYFAN va hemskt. Fuck späckhuggare. Trodde dom va snälla djur.

Uttråkad.

Har Clara här på besök. Hon gör mig sjukt rastlös. Hon har spelat på min telefon i säkert 2 timmar i sträck nu. Och så orkar hon inte ens gå till ICA. Vilken liten fuling. Men i alla fall. Idag har jag dammsugit och skurat för er som verkligen ville veta det. Sen har jag städat lite smått. Måste boka tvättstugan igen känner jag. Och nån som känner sig manad till att åka med mig och handla kattsand? Det är typ slut. Inte riktigt än men typ snart. Typ. Cha cha.
Klicka på bilden så blir den betydligt större.

Imorse:

Sophia ringer och väcker mig.
Jag ringer upp en stund senare.

- Hallå?
- Hallååå!
- Vad hade du på hjärtat?
- Jag ville bara säga hej.
- Haha okej.
- Vi hörs lite senare, jag ska sova en stund till.
  • Notera att båda är helt nyvakna med hesa morgonröster.

Vänner är änglar som bär när ens vingar inte orkar.


Havssköldpaddor.

Hade inte havssköldpaddornas morsor lagt äggen så långt upp hade fler bebisar klarat sig.
Ps. Har börjat hata späckhuggare också. Dom är onda djur. Ds.

Livslängd.se

Du kommer att dö år 2065 när du är 76 år gammal.

Du har 56 år kvar att leva!


Byta bloggportal?

Ja? eller nej? jag vet inte.

Smoothie

Gjorde precis en supergod smoothie. Här har ni recept:
  • 200g Jordgubbar
  • ½ Citron
  • 2 msk matlagningsyoughurt
  • 1 krm vaniljsocker
Komihåg att det är ca-mått.

Min attityd är det tydligen fel på.

(Läs: Jag har gjort vad jag kan.)

Mardrömmar

Mardröm inatt igen. Ska det komma varannan natt nu? Eller när man sover själv? USCH för mardrömmar.

Kenzolinen.

Jag har aldrig kännt mig så ensam som idag. Det är så tyst här hemma. Måste packa in all tvätt och städa det sista. Varför inte dammsuga igen? Redan massor me cathair. Usch va tråkigt. Åt knäckemackor till frukost för en stund sen. Funderar på om jag ska knata ner till ICA och handla lite mjölk för den jag har har gått ut.. as usual. Men men Have fuuun TTYL.

ÅÅååå

Nu vet jag precis vad ja vill göra. Bädda rent och ta ett bad för att sen se filmen i nybäddad säng. Kan inte bli mer awsome. TTYL.
Lekte frisör i all tristess.

RANGO

Denna ska jag ju lätt se ikväll. Eftersom blogg.se inte vill lägga ut youtubeklipp så har ni den här: http://www.youtube.com/embed/k-OOfW6wWyQ

3e bilden: En bild på någon i din familj.


2a bilden: En bild på dig själv.


Varsågod tjejen.

Kontonr: 239 813 278
Cearingnr: 6195


Sen att du säger att du försökt fått tag i mig? Vilket skitsnack. Inga meddelanden eller missade samtal på mitt gamla nummer. Men här har du kontonr nu är det upp till dig. Vilket jag vet kommer bli aldrig, att göra ditt val.

Video of the day!


Hahahahahahaha

Tur att man kan kolla IP, du är avslöjad "anonym". Fan va pinsamt för dig. HAHA.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med


Stäääääädning.

Snälla anonym, jag har sparat kvitton och konversiationer. ALLT har jag sparat. Men jag kännde inte att jag ville ta det till polisanmälan, ville inte att det skulle gå såhär långt. Det var hon själv som skrev hennes namn. Det var inte mitt val. Sen skriver jag bara saker hon själv har sagt. Har inte direkt hittat på något av detta. Jag gillar att du är anonym det gör dethär mycket mer spännande.


Så nu till det jag egentligen tänkte skriva. Jo idag da, jag kom hem i hopp om att det skulle finnas tvätttid. Men typiskt när det är kris så finns det bara 18-22 vilket jag får stå ut med för ja måste verkligen tvätta. Frågan är om jag kommer orka hålla mig vaken... De e frååågan. Har jobbat hela natten och är sjukt trött redan men har hunnit med att städa, dammsuga och skura. Snart ska ja bege mig in på toaletten och ge den en rejäl omgång. TTYL.

Smaka på din egen kaka.

Först; Hanna jag kan inte avslöja vadet ;). Sen; ska försöka komma ihåg att lägga ut en konversation. En spännande sådan. Sooov gott små mesostar. För mig blir det ingen sova förens efter doldisen imorgon. Sen totaldeck!

Vad.

Jag och Sophia har ett rejält sjukt vad. Nästa helg har båda fripass.

Denhär personen.

Ja att hon inte är en bra morsa och att hon är otrogen mot sin pojkvän vet ni ju nu. Med vad hon gjort mot mig vet nog inte många. Att hon pajat min dator. Hon lämnade sin katt "i några veckor" hos mig. Hotade med att avliva henne. Hon har kostat mig 6 tusen i vetrinärkostnader som hon inte betalar pga att det inte är hennes katt. Hotat med att skicka sin pojkvän som förövrigt enligt henne röker hash, ENLIGT henne. Eller var han gammal pundare?! Denhär fega personen vågar inte prata med mig utan då skickar hon sin kille för att ta alla sina konflikter. Du är en så stark person. Hoppas du växer upp någon dag. För dina barns skull.

baby your a firewörk


Ärlighet varar längst.

Vallentuna är en jävla skit ort.

Puss på er.


Attentionwhore.

Det är precis vad jag vill ha "Anonym". Att vara anonym är också rätt starkt. Stake i er! Över till annat, ska snart ta bussen till jobbet. Jobbar till 22 idag sen ska ja träffa fian och mytsa och plugga. En fredag i all ära. Jobb + plugg.

Hörde rykten om att det regnar ute idag också. När var det senast? September? Man lär ju inte fixa håret då. Ingen ide. De krullar ändå upp sig vad man än gör. Hoppas våren är på väg snaart så man slipper dethär. Ge mig vår, uteserveringar, vårjacka, sol och solglajjor. TTYL.

Kolla mina ögon. Det GÖR ONT.


Godnatt världen!

På nio timmar ska jag åka buss hem, somna, vakna, äta, åka buss till jobbet. Hinner sova 4 timmar. Godnatt. Är nog inte på bra humör när jag vaknar. Kanske kommer ett argt inlägg. Ni e väl vana. TJÄÄNAA.

OMG she did

Haha fy vad dåliga alla är. 170 sidvisningar. En hemlighet kan jag ju dela med mig av. För denhär personen skiter jag fullständigt i. I somras när vi festade var denhär bruden otrogen mot sin kille med en av hennes sk vänners ex. nu ska dom ha barn ihop eller är det någon annans? Lycka till i framtiden det kommer säkert gå bra. Eller?! Göm dig inte bakom fasaden stumpan du sa det själv; jag är ingen bra morsa.

whopido


Vet ni?

Jag har börjat twittra efter två år.

Alla besökare gånger 3.

Hahah vilka suckers ni är. Är det så jävla spännande att veta? Ni går in 3 gånger var. Om inte mer. Äh vi gör såhär. Fråga något så lovar jag att svara ärligt på det. TTYL FUCKERS! oh yes she did.

Två alvedon till frukost.

Undra om det verkligen ska vara såhär?

Slänger in ett snabbt inlägg innan sovdax.

"Bomben" som jag ska släppa senare idag tror jag inte att mina haters gillar. Det kan innehålla en massa hemlisar om mina fd sk vänner. Mahahaha. Det ni inte trodde skulle komma ut. Min katt löper också. As jobbigt.. har åkt på ögoninflammation också. Skit skit skit ner er allihopa. Hoppas ja vaknar på rätt sida när ja väl vaknar upp ur min koma. TTYL bitches.

Lilllölllilöölrdag.

Jag sa ju att jag skulle släppa en bomb igår vilket inte blev av. Vi får ta idag istället. Jag kom precis på att det vvar lillördag. Hade ändå inte velat gå ut idag. Det är ju sportlov. Tänk hur öånga små ungar det ät ute. Usha. Nej nu orkar jag inte skriva nå mer. Skriver från telefubken. Ttyl.

Mina vänner hatar mig och jag hatar dom.


Domhär två är ju dumma i skallen, haha.


Jag ber er..

Om mindre än en timme slutar jag och då får jag sjuts hem (thank good). Det skulle vara supergulligt om ingen ringde mig före kl 18. Love love love. Sleep thight (stavning)?

Jag borde få medalj.

Varför då tänker ni? Jo det ska jag tala om för er. Sommaren 2010 lärde jag känna fler rövhål än vad som ens är möjligt i denna håla. Men eftersom man ärrädd smidig så är nu alla kontakter uppsagda och borttagna ur mitt liv. Så just därför Bode jag få medalj. Lärt känna flest idioter under samma sommar. Ps. Snart släpper jag en stor bomb ang. bloggen. Ds.

Surprise my babes.

Alltså alla verkar vara nyfikna av sig. Så vi säger såhär; imorgon ska jag lägga upp en liten överaskning här på min blogg. Och nej jag tänker inte avslöja min andra bloggadress. Eller kommer jag? Vem vet.

EfterSom

Jag inte har något liv. Jag fryser, jag har ont i magen och snart blir det ingång pÅ jobbet i 12 timmar. Nä fyfan vad jag fryser om handen. Dethär får jag fortsätta med inatt. Ttyl.

If i wake up tomorrow will u still be here?

Jag har sjukt ont i magen. SJUKT. Ligger i sängen och väntar på att värktabletten ska börja verka. Den borde gjort det nu men nejdå. Undrar om jag måste ta en extra. Ikväll ska jag jobba 19-07 vilket jag inte riktigt ser fram emot eftersom jag har sjukt ont. Måste fan ringa och fråga om man ska ha såhär ont. Detta är inte okej. Varit sängliggandes hela helgen typ, och hela dagen idag. Sjukling a la grande.

No recent posts.

Idag är ingen bloggdag känner jag. TTYL.

zZzZzZzZz


RSS 2.0