Skit!

Skulle hämtat min dator igår, men idioterna hade inte lagat den. Så ja fick med mig samma trasiga dator hem. Som tur var så kollade jag det när jag satt i bilen. Så vi fick åka tillbaks till elgiganten då dom aldrig hade varit med om något sådant. Fick dock med mig en lånedator hem över helgen. Tack för ingenting. Nu ska jag klä på mig för att gå hem till pappa och käka lite. Mums!



Jag kan inte sova...

...det leder till cp videoklipp på youtube. Enjoy bitches!






!

Drama drama draaaaaaaama.

ENJOY


Godmorgon

Nu ska vi inte dra ut på dethära men ja vaknade för nån minut sen. Ska snart käka lite frulle. Sen ikväll är det jobb. Imorgon dåra, ska först handla till Jessicas partyparty. Sen ska jag iväg till Claras skola och käka där med Sussi och Frodo. Sen städning som gäller innan fredagen. Då vi firar Jessica. Ska bli jävligt roligt faktiskt. Bara trevliga människor! Kunde varit värre ;). Nej nu äre fruuukost.



´Bestämt mig.

Nu har jag bestämt mig att jag ska donera pengar varje månad till vaxholms katthem. Känner att jag måste försöka göra en god gärning i alla fall. Duktiga jag!

Planen för kvällen/morgonen

Just nu: Paradise Hotel.
Snart: Panikspringa till bussen.
Sen: Jobba.
Senare: Hem och möta upp Sophia.


Varför gör jag såhär mot mig själv?

Var inne på blocket och tittade på alla hemlösa kattungar och katter. Jag dör. Jag vill ha dom alla hos mig jag vill att alla ska ha ett gott hem. Min dröm är att ha ett hus en bit utanför staden och utan så mycket vägar så dom slipper bli påkörda. Sen ska jag ta emot alla dom katter ingen vill ha. Ska bara vinna 10 miljoner först. Det är inte direkt billigt tror jag. Så ni som har kattungar som ingen vill ha. Ge dom till mig, fast om nått år då ja har startat ett katthem i närheten av sthlm. MIN LIVSDRÖM men det ska vi nog kunna ordna.




Skjut

Usch jag spyr vad äckliga ni är.

Rbrk

Hemkommen från något som måste vara det skönaste passet någonsin. Älskar mitt nya jobb. Älskar alla medarbetare också. Haft så dålig erfarenhet av dryga medarbetare men som tur är har jag nu hittat mitt drömjobb! Jag är så överlycklig över att min stalker skaffat blogg. Men detta får absolut inte medföra att du slutar läsa min, förstått F? Igår hade jag söndagsmys med Saga. Vi såg Killers sjukt skön rulle. KOLLA KOLLA KOLLA DEN XOXO.



Jag vill verkligen se denhär filmen. AWSOME!


Guldkant

Det skulle vara helt underbart med guldkant i vardagen. Idag är det jobb som gäller. Längtar! Måste dock söka ett till. Värsta jobbigt. Nu ska ja göra lite lunch och ta en dusch, inte lukta ush. Hare gött, xoxo.


Söndagshumor


Fullmåne så det duga.

Usch vad jag har drömt inatt, jävla fullmåne. Pappa har massa bilder på oss barn hemma hos honom. Jag tog kort på en del som kommer upp när jag har fått tillbaka min dator. Som jag vill ha tillbaks NU! Miss you min älskade dator.



Trött på alla falska människor.

Trött på dig dig dig och dig. Ni förtjänar ingenting. Hoppas ni dör i helvetet. Om det är någon mer som har skvaller skicka det till mig så lägger jag ut det här anonymt. Gööre snälla snälla snälla. För det jag har hört nu har jag fått höra i förtroende och det kommer jag inte säga till någon levande själ. Inte värt det. Inte du inte du inte du ingen av er förtjänar att bli sviken. Men ni andra JEPP. Haha fuckers. Spännande nog?

Tidsinställt inlägg kommande

Snart kommer det ett inlägg med massa skvaller. Massa! Missa inte! Om ca en timme är det inställt.

Lördagsmys

Spelade kort igår med massa trevliga människor. Jag förlorade femton gånger känns det som. Det gick verkligen åt helvete. Vi spelade Chicago (stavning?) som jag brukar vara gör bra på men nej nej igår förlorade jag alla gånger vi spelade. Dock är jag stolt över mina 5-1 jag har mot Sophia i Buzz. Hon är tydligen ett proffs på det och jag är bara "allmänt smart" eller något. Drööm. Ska snart hem till pappa som ska bjuda på en lördagsmiddag :)



Fredagsmys.

Igårkväll såg jag på den första american pie filmen. Ena killen där ser ut som James i Kungarna av tylösand. Sjukt lika. Sov hos hanna igår för att vi gick till centrum idag. Värsta drömvädret. Hanna skulle köpa cig och smink på ICA. När vi kommer fram till kassan frågar kassatjejen om leg. Sen ska hon fråga mig med. Så hade jag inte med mig det. Nej då får Hanna inte köpa cig. Vilka jävla muppar asså. För det första ser ingen av oss ut att vara under 18. Sen för det andra vadfan tror dom egenligen? Det gjorde iaf att hanna inte köpte ett skit som var HELT rätt tycker jag. Mupp ICA.


Jag vill ha snö!

Huhuh kunde knappt somna igår pga allt var så spännande. Herreguud va spännande. Vill veta fortsättningen. Nu ska ja snart åka iväg men först ska jag städa lite. Eftersom det blir en lugn helg så tänkte jag ta ett rum i taget och storstäda. Vill möblera om också men det har man inte styrkan till. Min tvbänk väger säkert 100kg. Nej men nästan. Var på invigningen av centrumet igår också. Kännde mig asnördig menmen. Det var sjukt mycket folk. Tog mig typ 2 timmar att ta mig in till ica hitta kattsanden och handla. Inte igen säger jag bara. Just nu sitter katterna i fönstret och ser en fågel. Vet ni hur dom låter då?. Haha låter as fult. Som små hackspettar.




Precis så lät dom. Dock är detta inte mina katter eller lägenhet.


Spännande!!

Nu är det så jävla spännande i Åkersberga ååh ja älskar skvaller jag kommer aldrig kunna somna nu. Faaan.

!

In med dom nya ut med dom gamla!

Visste ni dethär då?

Att:
* Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?
* Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?
* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?
* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?
* Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?
* En snigel kan sova i 3 mån?
* En struts öga är större än dess hjärna?
* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?
* En krokodil inte kan räcka ut tungan?
* Fjärilar smakar med fötterna?
* 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
* 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..

Visste ni att?

Det ska snöa i veckan :o

BESÖK!!!

Kolla in Sagas blogg. Hon skriver om allt mellan himmel och jord. Just nu ett inlägg om nitar och läder under 50lappen. Så klicka på denhär texten så kommer ni in på hennes sida. XOXO.




Morgonstund

Godmorgon godeftermiddag? Kan ingen komma och väcka mig i alla fall vid kl 11 eller något. Det var inget värstingväder men jag ska göra så mkt idag så ja måste hinna. Tur att jag har kissarna, vaknade av Lukas som puttade bort täcket och Barbie som purrade i mitt öra. Isak såg lika nyvaken ut som jag när jag vaknade. Nej nu ska ja ta en dusch för att göra alla planer idag. Ha en bra dag allihopa.



 
Fiske me pappa och saga.


Me like.

Vad är grejen på nätterna det är som om ja får någon energikick när jag ska gå och lägga mig. Imorse ställde jag klockan och var tvungen att snooza en halvtimme. Då var kl halv två. Ååh blir galen på att jag inte kan somna på nätterna. Snacka om att vänt dygnet. Jag kan väl passa på att skriva om två av mina vänner som står mig väldigt nära hjärtat.

Jessica mycket nära mitt hjärta. Hon är en person man kan lita på och är absolut inte som andra människor. Me like you Jessica. Alot. Vi har så jävlans kul tillsammans. Visst kan vi ryta åt varandra men vilka gör inte det? Omänskligt. Puss på dig min kära vän.

Emma Oj dig har ja haft ett tag nu. Mitt hjärta som flyttat till åre. Saknar dig nått så otroligt. Du är också en riktigt rolig tjej. Verkar vara som att ja dras mot dom som är roliga men vad är det man säger. Lika barn leka bäst. Ååhh snart ses vi. Första bästa flyg från hålan. Förstår varför du flyttat. Vännen du kommer alltid vara i mitt hjärta.

Finns så mkt mer att säga men nu ska ja försöka sova trotts allt. Ska nog dedikera ett inlägg till en annan kär vän snart också. Jo det finns många ja vill dedikera till. Tycker om er alla. Ska försöka sova nu gör det ni med som sitter uppe. XOXO

Paff.

Jag gillar alla små-pikar ni gör mot mig på fb. Det är tuusen förklaringar att ni läser min blogg. Men har ni inget bättre för er så får ni jätte gärna göra det. Men snacka skit då kan ni ringa mig istället som vuxna människor. Men som en av er sagt, ingen av er har vuxit upp än så ni måste ta det på fjortisnivå. Hoppas ni någon gång växer upp och pratar istället för att snacka skit. Men ja kan ju ge er alla en pungspark direkt eftersom ni har varandra. Sen då? Grattis ännu en gång biatches.



ISKALLT

Armada, sätt på värmen på fullt ni kasnke har missat att det är minusgrader på nätterna? Skärpning! Just nu spelas New york fruar. Herre gud säger jag bara. Haha ändå kan man inte låta bli att kolla. Imorgon är det dh också. Mmm längtar! Jaha vad mer har ja att tala om för er.. hmm jag fryser, mycket. Si no hola como estas? XOXO



Älskar denna bild.


Hästmys haha menade höstmys.

Så var det Måndag igen. Denna dag ska spenderas hemma och bara mysa med tända ljus. Tänkte sätta på lugna ochså och gå runt och småstäda. Ser så äckligt ut ute. Värsta höstvädret. Ska se om det finns något extrajobb också. Hmm fullt upp denna lediga måndag. Ledig tills på måndag nästa vecka. Vääärsta tråkigt. Jag vill verkligen jobba. Älskart. Så måste jag säga förlåt till mina stalkers och läsare. Sorry för dålig uppdatering. Juste, F? Får ja länka din blogg? :D PUSS



Fan fan fan.

Jag kan inte förstå det, noo i caaaaaaant beliive it. Kan verkligen inte somna nu. Kul att ja börjar jobba om 5,5 timme. Nej men de e därför ja ska jobba natt tror ja. Helt slut kommer man vara imorgon. Så ska man ut och parta lite på det. Aa ni får ju se upp för en fyllskalle imorgon. Helt klart. Nej nu MÅSTE jag försöka sova. Om jag inte spyr på er. BLÄÄÄÄ. Puss på alla trogna läsare, ni andra fuckit.

Ilsken och äcklad.

Jag mår så illa just nu för att jag såg en äcklig bild på facebook. Att folk kan göra så bara för att "hämnas". Haha där ser man bara hur patetiska ni är. Mådde verkligen dåligt när jag såg den. Fyfan för er. Förstörde min natt. Vad fan gör jag uppe? jag börjar åtta imorgon bitti. Tack för en förstörd natt. Men tro mig payback is a bitch. Eftersom jag är så duktig på att backstabba folk ska ja nog fortsätta med det. Tre pers på min hatlista. Har inte gjort någon av dom någonting. Ärsh vafan ja ska inte ägna mer tid åt er patetiska små flickor. Ni är ingenting värda. Men grattis ni har bara varandra iaf. PUSS PÅ ER, ska ut och snacka skit om er alla i den kalla natten som jag sa.. PAYBACK IS A BITCH ;)






Sleep tight.


Papicoulo

heeejpaa nu är ja hos papi ska käka middag här. Vart inte jobb idag så de lir 8-16 imorgon istället. Känns ganska skönt för att då kan man kanske hitta på något på kvällen imorgon. Sen är jag ju ledig en vecka och planen för nästa vecka är att åka till maddes nya lägenhet och hälsa på. Jag och Sophia ska ta en tripp dit. Ska bli kul å se hur hon bor den lilla muuttiiin. Nej nu ska ja vara social mot saga här hon ser så bitter ut. Buttermutta. Jag får väl länka henne så hon får fler besökare! http://highonheels.devote.se Be there or be square!




Studenten 09.


Hej mitt vinterland?

Tack alla. Godmorgon! Jag vaknar upp Aahh solen skiner igen. Eller? Nää usch va tråkigt väder ja vill se snö. i november ska ja upp till Åre då får man garanterat se snö. Men jag vill se NUUU. Orkar inte väntaa. Nu ska ja iaf ta mig i kragen, käka lite frulle och sen faktiskt stäääädaaa. Barbie skulle behöva en borstning också det ska också fixas! Hare gör gött vettni. ps. har msn som startsida, där stog det att man kunde chatta med Ola från idol. Vemfan vill det?




Ingen rubrik is guut.

HAHA först, mysig kommentar Anonym. Sen, har varit hos Sophia idag och myst. Kollat film och pratat skit. Vaknade kl 18. Så har inte hunnit med så mycket mer. Lär inte kunna somna inatt men det gör ju ingenting jag ska ändå jobba natt imorgon. Så inga samtal imorgon bitti tack. Måste se reprisen av kungarna av tylösand ASAP. Tjing muppar.


Shooting stars?

Godmorgon. Ärsh den va inte så god. Har väckts hela morgonen av sms och samtal. Hade 6 sms och 2 samtal. Snacka om dåligt morgonhumör. Nu måste jag klä på mig och gå och möta saga. Hejjjpaaa



Smilgropar

Så snyggt!


Han vart ju så mycket snyggare med smilgropar!


CP DATA

får skriva om igen.......... men ja pallar inte det så fuck you and fuck her to.

Paradise Hotel

Måste faktiskt säga att årets PH va lite fattigt. Känns så oseriöst på något sätt, men första programmet är inte färdigt än. Då är ju Kungarna av tylösand tusen gånger roligare. Jockiiboy me löööve. Heja KAT! Hejdå PH.


 
Förra årets paradisehotel var mycket bättre go JACKIE FERM!!! och min kära jockiboy!

Gossip om berga!!!!

Man ser på ungefär vad det är för folk som läser min blogg haha. Måndag-torsdag många besökare. Fredag-lördag mindre besökare och på söndagar många. Vilka slappjävlar ni är haha. Sopor. Men de gör inge ja gillart. Idag äre jobb som gäller för min del. Längtar efter min dator också. Nu har det gått en vecka. Den måste komma tillbaks snart. Åå föresten. Äre någon som vill höra lite gossip, ring mig. Moahahaha. Å du Frida vi måste sätta våran plan i verket snart innan de är för sent. XOXO Gossipgurl. Ellaaaaaah, nej ha re tjen.


Söndag

Haha ja tror ja ska göra som katterna och decka i soffan me öppen munn. TJiNG.

Skitsnack

Är så trött på allt skitsnack. Alla snackar skit om alla. Alla tror på alla. Hur fan tänker folk när dom snackar skit om någon. Nä den kommer aldrig få reda på det. Men snälla. Speciellt om det är falska påståenden. Ja du vet precis vem jag menar när jag skriver så. Och ni andra som snackar skit. Lägg ner. Har inte legat me ditt ex. Skjut dig själv istället. PUSS HÖRS SNART.. PMS SÖNDAG


Snabbis

Slänger in ett snabbt inlägg här. Igår va vi ju först hos Jessica. Mycket trevligt. Sen sbar och efterkaka. Va hemma 7 imorse. Helt död och bakis idag. Nu ska ja träffa hanna och käka lite bakismat så ja skriver längre när jag kommer hem. PUSS på er.



peace out!


JENNAAA

Nu ska ja snart hem till Jessica för att dricka liittee sigg.. Nej men vi förlåt frida men hinner inte skriva ett långt. PUSS PÅ SKINKAN.

Lördagsmys

Godmorgon alla ni som är bakis moahaha. Igår vart de film och mys hos Hanna. Vart en sleepover här också. Vågade inte gå hem i mörkret igår. Usch massa dimma och grejer. Idag ska det supas hos Jessica med några. Ska bli mycket trevligt. Nu måste ja hjälpa hanna här... Vi har sett Pirates of the carrabean idag o igår vi e inne på tvåan nu. XOXO.



Bild från julen 07!


Från och med då.

Godmorgon alla vaakna. Nu sitter jag här med mina skorpor och te. Ska snart sätta igång att städa hemma. Sen ikväll händer det väl inget speciellt. Imorgon dock ska det supas lite på dom få kr som man har kvar. Shit att ja ens överlevt hittills. Nej nu ska ja sätta igång TV och se om de finns nå kul där. XOXO


Puss till frida som är sjuk. Krya på dig stumpan <3


Skål.


Torsdag? Eller vadfan ere för dag?

fan va irriterande. Nu dog datan igen. Skriver inte detta en gång till. Jag träffade frida i centrum och lunchade med henne iaf. Värsta mys det var så länge sen man såg den lilla muttan. Sen möte me jobbet och det är ungefär det ja har gjort idag. Har börjat med körkortet också. Så snart kankse man har det också. :) HOPPAS. Nu ska ja fortsätta kolla filmen på sexan. Något fint om frida också. En heelt enkelt bra person som ja tycker om sjukt mycket. En kär vän. Me like. Puss påre fridolf.



Hitta ingen bild på kvinnan just nu så vi skriver bara hur söt hon är. Snyggve.

INGET LÅNGT INLÄGG

Väcktes av samtal av frida. Vi gick ner till centrum och lunchade tillsammans. sen hem till mig ett tag innan ja åkte på möte med jobbet. Nu är det simpsons, puss på er.


Myskväll

Har haft en myskväll med Linda plus familj. Vi gick en liten promenad i höstvädret. Mycket mys. Vi skulle ha solat men ishallen tar inte kort? Hej Åkersberga det är 2010 inte 1995. Har tvättat idag också. Värsta duktig. Imorgon har jag bara en planering på dagen sen får man alltid se hur det blir. Nej nu ska ja nog göra lite te och ta en kvällsmacka.. Får inte igång min msn på denhär datan som ja lånat av Linda. Tuuusen tack för det stumpan. Betyder mycket. PUSSSSS


värsta mysvädret! Tror det var jag oh


!

Jag skrev ett inlägg som försvann, sug kuk.

2 Katter mindre.

Igår gick vi över med Sophias katter. Lite ensamt känns det idag. Men ändå lite skönt. Nu är det rspektabelt mycket katter. Hos Sophia vart ja bjuden på vin så vi tände ljus käkade popcorn och spelade buzz. 5 gånger vann jag så nu har ja vunnit 6 gånger och Sophia har inte vunnit NÅN gång. Tuuur att man e allmänbildad. TUR. Äh det är ju typ inte det jag är. Bara smartare än sophia. Men vi lär ju ta en revanch. Fast vi vet vem som vinner då med. Moahahha. Nu väntar jag på att sophia ska vakna vi ska lämna in min data idag. Så kommer inte blogga tills ja får tillbaks den. =( Nej nu ska ja käka frulle och väcka sophiaaa. XOXO.





Och till alla er som tror att Emma har flyttat för att Emma vart misskött hos mig, fuck you. Jag gjorde allt för den hunden. Mitt liv. Den som kommit på ryktet kan ju ringa mig och prata lite istället för att komma på massa skit. FUCK YOU.


Ny design igen.

Ska byta bilderna där uppe när jag orkar men just nu för tillfället får det va så. Ska fixa ihop allt nu för att snart ska dom flytta dom små liven. Isadora och Sandor. Ha de bäst hos Fian vi ses igen såklart :)!!



bildbomb


Ser ni katterna. Två i sängen och en på kattleksaken i bakrunden vid min bobmarley affish? tyg? ja vene vad man kallar det. Det är iaf tyg.


Kusin William och Clara 17 åringen :)


Ja må hon leeevaa..


I väntan på bussen från jobbet tog jag en morgonpromenad. Solen lyste på bra där på morgonen.


För er som inte ser vad det står så står det SKOGEN. Snacka om att vara långt hemifrån då.


Nyponsoppa <3

Det var ingen premiär för körkortsteorin idag. Jag totaldeckade i soffan. Ska snart lämna ifrån mig två små kisseungar. Kommer kännas jäävligt jobbigt och skönt på samma gång. Juste ett grattis till lillasyster Clara som fyllde 17 igår. Hon fick ett halsband från guldfynd av oss systrar ni vet sånt som Carrie har i satc. Awsome. Kommer snart en bildbomb på allt som hänt på senaste. Det gulligaste var att när jag kom hem idag låg tre katter på rad och kollade på mig trötta och mysiga.

Köpte nyponsoppa idag. JÄÄVLA gott. Ska nog ta lite denna kalla höstkväll.



Körkort.

Nu ska jag börja med körkortet i vinter. Det var 5 år sen ja övningskörde första gången haha. Snart 6. Så då äre väl på tiden. Ska nog leta fram teoriboken och sätta igång direkt!! Skulle ju sitta fint med bil och körkort.



Ja har..

... så jääävla ont i ryggen.


Varenda kotte

Precis laddat ner Spotify. Då kanske ni tänker: Det var på tiden. Vet ni vad? ja tänker samma. Har inte vetat hur man gjort när man tankar det. Men nu så har ja faktiskt SPOTIFY. Lyssnar just nu på gamla disney låtar så man blir lite glad. Jag är så sjukt trött. Det kommer i omgångar. Just nu är det en tröttpunkt. Snart kommer dock en vakenpunkt. När ja slutar ska jag faktiskt börja gå i en timme innan bussen går. Undra om man hinner hem på den tiden. Kollade på någon sida då stog det att det skulle ta 1 timme och 42 minuter att gå hem till mig. Men annars sitter ja ocg väntar på bussen.. segt.. Kom och hämta mig någon! Alla var ju ute och söp så hur fan ska någon kunna hämta. Pappa hade varit på wiskymässa. Han lät inte pigg på fb chatten. Naai ja får ta mitt pick och pack och gå hem... buuääää.. ja kommer grina.. nästan.. Nuska ja sluta heej då. och creds till alla trogna som läste hela. Love ya!




Peach melba, bra skit! Ser ut som ja försöker smyga en rap men dom fick depå kort. Förra året hos mig...


skepp o hoj

Jag vet inte riktigt vart ja ska börja men det vet ja typ aldrig. Ja sitter på work nu och tänkte kolla lite movie. Imorgon ska ja promenera härifrån hem tänkte jag. Fyfan va hurtigt. 2 timmar lär det ta. Sen ska ja nog bums ner i sängen och sen så fira lillasyster som fyller år om en halvtimme. Min minstaste lillasyster jag har ju 3. Haha. Sitter nu på jobbe och käkar min cesarsallad. faaan va gott det är.. aa ja e uttråkad. Hejdååå =)

hohoho

Gårdagen vart spenderad med sophia ja hjälpte henne att flytta. Snacka om mycket grejer dendär bruden har. Så nu är hon min granne. Wiihu. Idag ska jag jobba natten. Känner inte ritktigt för det men ja måste ha pengar å sen när man kommer dit så är det alltid lika roligt. Plus att ja e ledig en vecka efteråt. Kissarna har inte flyttat än. Det blir om några dagar.. Ååh vill inte det. Men då har ja mina kvar och barbie. Mys! Nu ska ja baka bröd smaskens. Ska försöka dra ihop något med det ja har.. får se hur det går. XOXO pusseys

Nyss

Jag la min tofs på bordet. 2 sek senare sprang kisse med den i munnen och gömde den. ´Det var min sista tofs som dom gömt. FAN.


RSS 2.0